Jump to content

Μεθύσι

orpheas2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν και έχει περάσει καιρός,το θυμάμαι ακόμα..ήμασταν με την κολλητή μου,και κάποια άλλα άτομα στην Τσεχία,και βγήκαμε για μπύρες (με περίπου 15% αλκόολ)..φανταστείτε πόσες ήπιαμε,ωστε να μεθύσουμε με αυτές...θυμάμαι,τους σωλήνες που μπαίνουν πάνω στο τραπέζι,με την κανουλίτσα στο τελείωμα τους...ήπιε απο 1-1.5 η κάθε μια,και γίναμε λιώματα..οι άλλοι 2 τς παρέας δεν πίναν ιδιαίτερα,με αποτέλεσμα,να ακούσουμε ΤΟ δούλεμα το πρωί..του στύλ "με απατάς με την λεκάνη" απο τον έναν,και απο τον άλλον "αχαλίνωτο σεξ με την τουαλέτα"...

ε,απο τότε πήραμε διαζύγιο εμείς και οι μαύρες μπύρες...

ΜΑΚΡΑΝ,ενα απο τα χειρότερα μεθύσια που έχω ζήσει :(

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

• Απαντήσεις 117
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κι εγώ όταν είμαι νηφάλιος, οι άλλοι που είναι πιώμα μου φαίνονται σαν βλάκες, ενώ όταν όλοι μας είμαστε το ίδιο πιωμένοι, φαίνονται όλα μια χαρά:p Δοκίμασε και θα δεις :D

οταν εισαι ομως νηφαλιος και ειναι λιωμα οι αλλοι και κανουν οτι τους κατεβει γελας περισσοτερο:lol:

οταν εισαι ομως νηφαλιος και ειναι λιωμα οι αλλοι και κανουν οτι τους κατεβει γελας περισσοτερο:lol:

αυτό εννοείται..μια φορά,πάω να βγάλω παπούτσια σε μεθυσμένη φίλη μου,και να ουρλιάζει..ΑΥΤΗ ΜΕ ΒΙΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..ΕΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΓΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΒΑΛΤΟ ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ (το παπούτσι εννοούσε αυτή),αλλά το ούρλιαζε καλοκαίρι,μολις ειχαμε γυρισει σπιτι και όσο το σκεφτόμουν έλιωνα στο γέλιο το τι άλλες βλακείες έλεγε...εννοείται οτι την δούλευα για κανα χρόνο :P

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Υπάρχει και ενα γκρουπ στο facebook που λεγεται

"I have lied to myself saying I'M NEVER DRINKING AGAIN!" :p

Νομιζω ισχύει για πολύ κόσμο.

Εγώ παλιά έπινα αρκετα, στο σύνολο εχω κάνει 3 γερά μεθύσια (και στα 3 ειχα πει δεν θα ξαναπιω φυσικα! Κλασικη ατακα ξερνάμενου) με εμετούς και "το στομάχι της επόμενης μέρας" και κάποια στιγμή χαλάρωσα τελείως, πλέον δεν πίνω σχεδόν καθόλου. Έκοψα και το κάπνισμα. Έχω φλωρέψει τελείως! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Den kovw oute ml den kanw plaka twra...pragmatika an analogisteis oti tha koritsia hpian mono thn mia sampania mones tous...emeis mporw na pw oti eixame piei arketa o kathenas...gia na mn sou pw ena mpoukali o kahenas...Gamhseta...

πες μου οτι ειστε 100κιλα+ ο καθενας τοτε...

Eimai sxetika mikros kai xwris polles empeiries panw se ayto to thema...!Eimai molis 18...alla edw sthn kavala...opote mporoume(synhthws paraskeyo-sabbatokyriako) tou dinoume kai katalavainei...!

Otan vgainoume spania methame an kai pinoume polu...!Pantws den tha 3exasw sthn prwtoxronia kai thn epomenh hmera....opou eixame skasei to vrady apo to fai kai meta vghkame...Eimastan 10 atoma ekto twn opoiwn 4 koritsia...opote ousiastika hmastan 6 aytoi pou piname poly...H ypervolh omws den elh3e....Eipiame 3 sampanies 5 mpoukalia(2 vodkes 2 chivas 1 smirnoff kai 6 shaker....o apologismos enas spamenos profylaxtiras kai ena xtyphmeno ftero...eytyxws xwris allous traymatismous...perasame teleia ekeino to vrady(mexri tis 9+ to prwi dld)...mono pou thn allh mera otan to paidi 3ypnhse kai eide thn Skodakla tou se tetoio xali...3enerwse mexri ahdias...Apo tote den exei 3anaparei ama3i stis e3odous mas...!Gia ayto pote Poto kai odhghsh mazi...!

Ayth h symvoulh filika apo emena...Twra oso gia to paramythi den tha 3anapiw...to exw pei apeires fores...! :p:p

Ante sthn ygeia mas....!:lol::

Και μετά ξύπνησες :lol::lol: :)

Και μετά ξύπνησες :lol::lol: :)

Nai 3ypnhsa thn allh mera to prwi se metria katastash...me arketo pososto alchool sto aima...!Twra osa gia ta kila pou eipe o filos apo panw se anaferw endeiktika...125(o filos me to ama3i) 80+(oi alloi treis) enas akoma 75+ kai egw o mizeros 62 me to zori...ki omws ta kataferame...!kai an thes na sou pw kai ola ta mpoukalia pou eipiame prepei na prostheseis kamia 10+ mpoukalia nero....! :p:p:p

Καλά άμα πίνεις τόσο από τώρα,θα τα πας πολύ καλά μετέπειτα!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Nai 3ypnhsa thn allh mera to prwi se metria katastash...me arketo pososto alchool sto aima...!Twra osa gia ta kila pou eipe o filos apo panw se anaferw endeiktika...125(o filos me to ama3i) 80+(oi alloi treis) enas akoma 75+ kai egw o mizeros 62 me to zori...ki omws ta kataferame...!kai an thes na sou pw kai ola ta mpoukalia pou eipiame prepei na prostheseis kamia 10+ mpoukalia nero....! :p:p:p

κ νομιζετε οτι κανατε κατι σπουδαιο ρε παιδια???

καλο το αλκοολ αλλα σου μαμαει το συκωτι κ το στομαχι...

καλο ειναι να πινεις που κ που αλλα ποτε να μην ξεπερνας το οριο...

κ εγω μπορει να αρχισω να φτιαχνομαι με 10 βοτκες αλλα δεν θα πιω κ τις 10

για να κανω κεφαλι...θα πιω 3 το πολυ αντε κ κανενα σφινακι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Άλλωστε η μαγκία δεν φαίνεται στο ποτό!;)

Άλλωστε η μαγκία δεν φαίνεται στο ποτό!;)

γκαρντασι ειπες μεγαλη κουβεντα τωρα... :cool:

+1000000

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Πρέπει να τα λέμε και αυτά,για να ξεχωρίζουμε το σωστό από το λάθος.

να πω κ ενα σκηνικο που εγινε το καλοκαιρι του 2006 στην παρο.....

ειμασταν σε μια ταβερνα κ πιναμε τις ρετσινες με το κιλο κ ειχαμε σκοπο να σινεχισουμε μετα σε beach bar...ειμασταν 6 ατομα(αντρες) κ πιναμε μονο οι 4

αφου γιναμε τουμπανα απο τις ρετσινες παμε στο beach bar κ ξεκιναμε με σεικερ...

εκεινη την ωρα γνωριζουμε κ 3 κοπελες...(ελληνογερμανιδες) οποτε για να τις εντυπωσιασουμε κ λιγο αρχισαμε τα περιεργα κοκτειλ...εγω στην πρωτη τζουρα

εφυγα σε κατι βραχακια κ ξερνουσα κανενα μισαωρο μετα απο λιγο ερχονται

κ οι αλλοι 3 κ τις δινουν κ αυτοι αγρια....οποτε εμεις οι 4 που πιναμε την καναμε

με ελαφρα για τα δωματια...κ τα αλλα δυο παιδια που δεν πινανε βηκανε μαγκες

κ καθισανε κ μεχρι το πρωι με τα κοριτσια....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Εγώ πάντως έχω μεθύσει άσχημα(σε σημείο να ξεράσω) μόνο μία φορά μέχρι τώρα πρίν κανένα 3μηνο σε ένα πάρτυ της σχολής μου.Τα ποτά όπως φαντάζεστε εντελώς ανόθευτα,τα ανακάτεψα κιόλας,με μάζευε ένας φίλος μου μετά.....

Κ επίσης έχω πιεί αρκετά(ώστε να ζαλίζομαι) άλλες δύο φορές πρωτοχρονιά 2007/08 με κρασί μόνο,κ σε ένα ρεμπετάδικο κάπου τον Οκτώβριο πάλι με μπόλικο κρασί,κ με δύο ποτήρια ουίσκι με coca-cola προς το τέλος της βραδιάς.....

Καμία από αυτές τις φορές όμως την επόμενη μέρα δεν είπα ''δεν ξαναπίνω'' .....

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

τα καλύτερα μεθύσια τα έχω κάνει με το παραδοσιακό ουζάκι (βαρβαγιάννη-μπλέ) με μεζέδες κ πολύ καλή παρέα στην λέσβο,σε ταβερνάκια πάνω στην θάλασσα.

τα χειρότερα μεθύσια τα έχω κάνει με σέικερ κ μίξεις άσπρων κυρίως ποτών.

κ καλώς ή κακώς εδώ κ πολλά χρόνια στάνταρ θα έχω πιεί κάτι μέχρι να τη πέσω,απο μπυρίτσα μέχρι βοτκα,για να δώ ωραία όνειρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

ειχατε καθετηρα ή καθοσασταν πανω απο την τουαλετα?

βρε,βρε τι θεμα ειναι αυτο???

λοιπον γενικα στο θεμα πιοτου εχω καποια αντοχη καλη.

οταν βγαινουμε κατεβαζουμε αρκετα,ομως σπανια κανω μιξη απο ποτα.

6 ατομα 3 μπουκαλια johny black ειναι καλα.αντε και κανενα υποβρυχιο.σαμπουκα,και τεκιλες δεν γουσταρω ουτε να τα βλεπω.

προσωπικα την βρισκω μονο με johny black η chivas,φτιαχνω κεφαλι αλλα μεχρι εκει,δεν παρεκτραπομαστε και σιγουρα δεν πεφτουμε στο πατωμα.

2 φορες ειχα κανει γερο μεθυσι που λεμε και την επομενη μερα κουτουλουσα στις πορτες και τους τοιχους απο τη ζαλη.

τοτε ομως επινα και παρα πολλα σφηνακια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Και ναι,το παραδέχομαι...Μου αρέσει το αλκοόλ!Κάθε είδους αλκοολούχο ποτό...Και πάντα πίνω παραπάνω απ'όσο πρέπει. :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Τα καλυτερα μεθυσια με ουζακι και κρασα.

Τα χειροτερα με τεκιλα και ρακιες.

Δηλαδη να ξερναω λογω στομαχιου ή να εχω χανγκοβερ την αλλη μερα.

Γενικα για κοπελα εχω μαλλον καλη αντοχη, λογω γονιδιων.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

6 ατομα 3 μπουκαλια johny black ειναι καλα.αντε και κανενα υποβρυχιο.σαμπουκα,και τεκιλες δεν γουσταρω ουτε να τα βλεπω.

προσωπικα την βρισκω μονο με johny black η chivas,φτιαχνω κεφαλι αλλα μεχρι εκει,δεν παρεκτραπομαστε και σιγουρα δεν πεφτουμε στο πατωμα.

.

Το ίδιο συμπέρασμα έχω βγάλει κι εγώ, μισό μπουκάλι ανά άτομο είναι μια χαρά. :)Με βότκα όμως, άντε και τεκίλα λευκή. Ουίσκι ούτε ζωγραφιστό:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Μπραβο φιλε που το καταλαβες και να ξερεις οτι αν εφαρμοσεις αυτο που λες οτι δεν θα ξαναπιεις

δεν θα βγεις μονο τωρα κερδισμενος αλλα πολυ μετα και δεν θα πεις ποτε ''στερνη μου γνωση

να σειχα πρωτα'',που λενε τωρα μερικοι.Το μυαλουδακι σου και το σηκωτακι σου να ταχεις παντα καθαρα.

Πάντως τρελό μεθύσι κάνεις με το τσίπουρο,αλλά έχει μετά έναν πονοκέφαλο!

ακομα θα μας θυμουντε στον βολο :lol::D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

3 Depon και εισαι ΟΚ. Συν του ότι κοιμασαι 15 ώρες. Και να ξέρετε το τσίπουρο συνοδεύεται με κρεμμυδάκι πράσινο. Τι θυμήθηκα πάλι......