Jump to content

RandomAccess στα Ελληνικά για WVGA, VGA και QVGA

XavierGr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mια ερωτηση μπορει να μπει και σε HD με ελληνικη rom δλδ απο ace hellas για να εμφανιστει αυτη η πλαινη μπαρα??????????????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Εφόσον έχεις τα δύο αρχεία όπου ανέφερα λογικά θα παίξει, επίσης αφού το Touch HD έχει την ίδια ανάλυση με το XPERIA αν τελικά παίξει θα είναι απροβλημάτιστο.

• Απαντήσεις 163
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εφόσον έχεις τα δύο αρχεία όπου ανέφερα λογικά θα παίξει, επίσης αφού το Touch HD έχει την ίδια ανάλυση με το XPERIA αν τελικά παίξει θα είναι απροβλημάτιστο.

Mου βγάζει αυτό το μήνυμα πατριώτη ,αφου βλέπω οτι εισαι απο το Ηρακλειο,

Κοίτα :

Nα προχωρήσω η οχι???????????????

• Administrators

Εγώ θα έλεγα ότι αξίζει να το δοκιμάσεις. :rolleyes:

Παρεπιπτόντως... πολύ καλή δουλειά από τον XavierGr. Ένα μπράβο και από εμένα! ;)

Modpic.gif

Mου βγάζει αυτό το μήνυμα πατριώτη ,αφου βλέπω οτι εισαι απο το Ηρακλειο,

Κοίτα :

ΥΓ. Υπαρχουν αυτα τα 2 αρχεια.

Σου δούλεψε τελικά?

Λοιπόν,το έβαλα δεν είχα κάποιο πρόβλημα ,ζήτησε και ένα soft ,το έκανε, ΑΛΛΑ δεν άλλαξε τίποτα στις επαφές,εμφανίζονται όπως και πριν με το πάνω μόνο μέρος το οριζόντιο και όχι με την πλαϊνή μπάρα που έχουν οι συσκευές με αγγλική rom.

KΡΙΜΑ.......................................γιατί είναι αρκετά χρησιμο.

http://rapidshare.com/files/192666825/randomdll.rar

Ορίστε τα ορίτζιναλ αρχεία απο το Diamond!

Εγώ σήμερα δε προλαβαίνω να ασχοληθώ άλλο!

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Λοιπόν,το έβαλα δεν είχα κάποιο πρόβλημα ,ζήτησε και ένα soft ,το έκανε, ΑΛΛΑ δεν άλλαξε τίποτα στις επαφές,εμφανίζονται όπως και πριν με το πάνω μόνο μέρος το οριζόντιο και όχι με την πλαϊνή μπάρα που έχουν οι συσκευές με αγγλική rom.

KΡΙΜΑ.......................................γιατί είναι αρκετά χρησιμο.

Κάτσε για να καταλάβω, δηλαδή στα Ελληνικά Touch HD, Diamond, Touch Pro δεν υπάρχει καθόλου το RandomAccess; (η κάθετη μπάρα με τα γράμματα). Δηλαδή σε 'σένα δεν υπήρχε καθόλου; Αν είναι έτσι αναρωτιέμαι γιατί είχες τα δύο RandomAccess*.dll αρχεία.

Όσο για την προειδοποίηση κατά την εγκατάσταση δεν είναι τίποτα, απλά δεν έχω βάλει κάποιο version checking για το λειτουργικό και παραπονιέται ότι μπορεί να μην κάνει.

Ορίστε τα αρχεία που ανέβασε ο koukoulakis με τις απαραίτητες αλλαγές για να είναι στα ελληνικά. Ελπίζω να παίζει τώρα σε αυτούς που τουλάχιστον έχουν ήδη την μπάρα (σε αγγλικές συσκευές).

Παιδιά όταν τεστάρετε θα μου ήταν χρήσιμο να μου πείτε αν την είχατε την μπάρα στις επαφές ή όχι πριν το εγκαταστήσετε.

Ορίστε τα αρχεία που ανέβασε ο koukoulakis με τις απαραίτητες αλλαγές για να είναι στα ελληνικά. Ελπίζω να παίζει τώρα σε αυτούς που τουλάχιστον έχουν ήδη την μπάρα (σε αγγλικές συσκευές).

Παιδιά όταν τεστάρετε θα μου ήταν χρήσιμο να μου πείτε αν την είχατε την μπάρα στις επαφές ή όχι πριν το εγκαταστήσετε.

Κατσε αυτο τι ειναι τωρα ειναι αρχειο cab που πρεπει να γινει εγκατασταση ή ειναι απη αντιγραφή? μεσα υπαρχει μόνο ενα αρχειο

Κατσε αυτο τι ειναι τωρα ειναι αρχειο cab που πρεπει να γινει εγκατασταση ή ειναι απη αντιγραφή? μεσα υπαρχει μόνο ενα αρχειο

Αντέγραψε τα 2 dlll στον φάκελο των Windows. Δεν είναι cab και δεν χρειάζεται εγκατάσταση, είναι προς το παρόν για να τεστάρουμε αν δουλεύει στο Diamond. Είναι για αυτούς που έχουν την μπάρα, αν δεν την εμφανίζει απλά κάνοντας copy paste δεν θα την εμφανίσει.

Edit: Κάθε φορά που τεστάρετε ή αντιγράφετε αυτά τα αρχεία να είστε σίγουροι ότι τα processes RandomAccess.exe ή poutlook.exe δεν τρέχουν. Αλλιώς να κάνετε soft-reset για να είστε σίγουροι.

http://rapidshare.com/files/192683533/Greek_Contacts_VGA.cab

Οριστε με τα διορθωμένα dll's Για Diamond και για άλλες συσκευές με Vga Προφανώς!

Σε εμένα δουλεύει σωστά τώρα!

Θέλει reset μετα την εγκατάσταση!

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Αντέγραψε τα 2 dlll στον φάκελο των Windows. Δεν είναι cab και δεν χρειάζεται εγκατάσταση, είναι προς το παρόν για να τεστάρουμε αν δουλεύει στο Diamond.

Edit: Κάθε φορά που τεστάρεται ή αντιγράφεται αυτά τα αρχεία να είστε σίγουροι ότι τα process RandomAccess.exe ή poutlook.exe δεν τρέχουν. Αλλιώς να κάνετε soft-reset για να είστε σίγουροι.

υπάρχει μονο ενα αρχειο μεσα στο φακελο και οχι δυο. κατι εχει γινει λαθοσ.

επισης μηπως χρειαζεται μετενομασια το αρχειο RandomAccess VGA dlls?

υπάρχει μονο ενα αρχειο μεσα στο φακελο και οχι δυο. κατι εχει γινει λαθοσ.

επισης μηπως χρειαζεται μετενομασια το αρχειο RandomAccess VGA dlls?

Το αρχείο που ανέβασα είναι zip, αποσυμπίεσε το και θα βρεις 2 dlls για να βάλεις στο φάκελο των Windows.

Εdit: Ή απλά δοκίμασε το cab που ανέβασε ο koukoulakis, επιβεβαιώνω τις σωστές αλλαγές.

Το αρχείο που ανέβασα είναι zip, αποσυμπίεσε το και θα βρεις 2 dlls για να βάλεις στο φάκελο των Windows.

αυτο λεο οτι υπαρχει μονο ενα αρχειο.

δες λιγο την εικονα τη μου βγαζει μετα το unzip

Ειναι κρυφο αρχείο!

Πρέπει να πειράξεις τις ρυθμίσεις στα Vista!

Κανε install το Cab που δινω πιο πάνω!

Ειναι κρυφο αρχείο!

Πρέπει να πειράξεις τις ρυθμίσεις στα Vista!

Κανε install το Cab που δινω πιο πάνω!

δεν νομιζω οτι αυτο ειναι το προβλημα διοτι ηδη εχω τσεκαρει την εμφανιση κρυφων αρχειων

δεν νομιζω οτι αυτο ειναι το προβλημα διοτι ηδη εχω τσεκαρει την εμφανιση κρυφων αρχειων

Είσαι σίγουρος; Το έχω κατεβάσει 3 φορές το αρχείο από το post μου και τα έχει και τα 2 αρχεία. RandomAccess.dll και RandomAccessChooser.dll.

Είσαι σίγουρος; Το έχω κατεβάσει 3 φορές το αρχείο από το post μου και τα έχει και τα 2 αρχεία. RandomAccess.dll και RandomAccessChooser.dll.

Και εγώ απο εκεί τα έβαλα στο Cab,οποτε κατι παίζει με τις ρυθμίσεις που έχεις στα Vista!

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.

εγκατεστησα το cab και δουλευει μια χαρα. μπραβο σας παιδια. αυτο ηταν σωτηρια για μενα οπως και για πολλους εδω μεσα πιστευω.

Μπράβο παίδες.Πολύ καλή δουλειά.Koukoulaki το cab δουλεύει άψογα.

XavierGr το zip έχει 2 αρχεία μέσα.

Ευχαριστώ πολύ είναι πολυ χρήσιμο.

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.

Τι να σου πω δεν ξέρω και γω τι τρέχει, δοκίμασε με το cab.

Edit: Οκ παιδιά ευχαριστώ που τεστάρατε, τώρα τουλάχιστον παίζει και (edit: ΜΟΝΟ) για τα αγγλικά diamonds.