katerinasos Δημ. January 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Οταν κάποιος θέλει να πει κάτι γιατί να υποννοεί κάτι άλλο ? Γιατί να μην πει στα ίσια αυτό που κρατά "στην γωνία "΄. Και αν κάποιος περιμένει να ακούσει με αγωνία "αυτό ". Βλέπεις κάποιον σε ένα μπαράκι και σου αρέσει . Τον κοιτάς και αντιλαμβάνεσαι ότι θα σε "τραβούσε " αν ήταν πιο allegro τύπος. Και ο τύπος του ΟΝΤΩΣ είναι πιο allegro αλλά αυτός "το παίζει " ρομαντικός και σιωπηλός γιατί έτσι του είπαν ότι "πέφτουν " οι γυναίκες . Δεν είναι κρίμα να καταπιεζόμαστε ? free to go ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Ελεος αλέκο μου έλεος τι άλλο θα διαβάσουμε.... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Και γω den μπορώ να καταλάβω γιατί καταπιέζω τον εαυτό μου να διαβάσει αυτό το θρέντ..βοήθεια ζητάω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 <<Γιατί να φοβόμαστε να είμαστε αληθινοι ? >> are you? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 ας πω κι εγω τα δικα μου. το θεμα της κοπελας το ειδα ομως δεν καταφερα να απαντησω εκει λογω του οτι ειχε κλειδωθει ηδη. γνωμη μου ειναι να μην πεφτουμε αμεσως και να κρινουμε η να κατακρινουμε μια κοπελα που εστω και σε ενα τεχνολογικο forum εθεσε τον προβληματισμο της στο καταλληλο ομως θεμα που λεγεται chat and fun.οπου εκει μπορουμε σχετικα να μιλαμε ελευθερα. και μην ξεχναμε οτι εχουμε διαβασει πολλα πραγματα τοσα χρονια εδω. ρωτησε λοιπον την γνωμη μας. για καποιους λοιπον το γυμνο ειναι αμεσως και προστυχο και χιλλια δυο αλλα πραγματα και για καποιους αλλους ειναι σαν τεχνη. ειναι παρεξηγημενη η εννοια του. προσωπικα χειροτερα πραγματα πιστευω οτι γινοντε σε μπαρακια παρα το ερωτημα που εθεσε η κοπελα.κι αν δεν την απασχολουσε δε θα εμπαινε και καν στο κοπο του να ρωτησει,μαλλον την απασχολει πολυ και σιγουρα δε θελει να της κολλησει καμια ρετσινια.δεν ξερω αυτο πιστευω εγω,ισως να κανω και λαθος. εγω αν θα το εκανα???αν ημουν κοπελα?απλα θα ακολουθουσα αυτο που θα μου πει η καρδια μου,στο κατω κατω δεν ειναι και κατι που θα τηνν κυνηγαει μια ζωη. μια εμπειρια ειναι κι αυτο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Aσχετο, αλλά να παρατηρήσω ότι όλες οι γυναίκες του φόρουμ που έχουν εκφράσει άποψη (στο προηγούμενο θέμα κυρίως αλλά και εδώ) την λένε - με το γάντι μεν, ξεκάθαρα δε - στην Κατερινανάσος; Επειδη ζηλευουμε ντε. :lol: Εγω παντως σε πιεμ της την επεσα, απλα ντρεπομουν δημοσιως γιατι ξερω τι αντιδρασεις προκαλουνται για τετοια θεματα.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Εγω παντως σε πιεμ της την επεσα, απλα ντρεπομουν δημοσιως γιατι ξερω τι αντιδρασεις προκαλουνται για τετοια θεματα.:( Ήσουν αληθινή και αυτό μετράει. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 gmac αν μάθεις πόσα λεφτά θα πάρει ή πήρε για την φωτογράφηση pm me...Όσο για το free to go...κάτι από σλόγκαν διαφήμισης μου θυμίζει... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Επειδη ζηλευουμε ντε. :lol: Δεν είπα ποτέ ότι είναι ζήλια. :) Λίγο φεμινισμός, λίγο γυναικεία κατινιά ... :p gmac αν μάθεις πόσα λεφτά θα πάρει ή πήρε για την φωτογράφηση pm me... Τώρα μου ζητάς να αποκαλύψω ξένα μυστικά ... δεν κάνει :D (πλάκα κάνω δεν έμαθα ποτέ, αλλά αν μάθαινα δε θα έλεγα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts