nicont Δημοσιεύτηκε January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 21, 2009 psaxno mio c220 epeigontos oles oi prosfores dektes.. mail sto nicont@gmx.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 http://www.skroutz.gr/s/58908/Mio-C220.html?keyphrase=mio+c220 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=220800&highlight=mio+c220 Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicont Δημ. January 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 thanks alla brika eidi xari sesas an kai metaxirismeno epsaxna Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchris77 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω το mio c220 σπασμένο του έχω βάλει το D7 αλλά έχω κάποια προβληματάκια, 1) Δεν μπορώ να κάνω συντόμευση το εκτελέσιμο το Destinator. 2) Όταν πάω να γράψω μια διεύθυνση μετά τα πρώτα γράμματα μου λέει ότι "δεν βρέθηκαν πληροφορίες πόλης" ενώ υπάρχει η πόλη μέσα στην συσκευή. 3) Όταν βγαίνω στην αρχική οθόνη (desktop) τις συσκευής μετά από κάποιο σημείο ρύθμισης ή πλοηγήσεις μου βγάζει ένα τετράγωνο στην οθόνη και αν πατήσω επάνω του μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν βρίσκει κάποιο "Mobile Navigator Main".Θα μπορούσε κάποιος να δώσει κάποια λύση στα προβλήματά μου; Ευχαριστώ. :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Καλώς ήρθες. Από τη στιγμή που υπάρχει ήδη συσκευή για τη συσκευή που μας ενδιαφέρει δεν ανοίγουμε καινούργιο thread. Απευθύνσου λοιπόν στο Mio C220 (PNA). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts