Jump to content

kchris77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kchris77

  1. Παιδιά καλησπέρα έχω ένα Χ10 mini και δεν μπορώ να κάνω σύνδεση με bluetooth από τηλέφωνο σε τηλέφωνο αλλά ούτε και με Η/Υ με αποτέλεσμα να μην μπορώ να στείλω δεδομένα. Θα ήθελα μια άποψη για το τι δεν κάνω καλά. Ευχαριστώ.
  2. Παιδιά καλημέρα, έχω ένα πρόβλημα με ένα bluetooth της itech, μου το χάνει το Nokia και ιδικά όταν είναι και ένα ericsson w910i συνδεδεμένο (είναι για δυο συσκευές). Έχει κανείς καμία ιδέα. Ευχαριστώ .
  3. kchris77

    mio c220

    Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω το mio c220 σπασμένο του έχω βάλει το D7 αλλά έχω κάποια προβληματάκια, 1) Δεν μπορώ να κάνω συντόμευση το εκτελέσιμο το Destinator. 2) Όταν πάω να γράψω μια διεύθυνση μετά τα πρώτα γράμματα μου λέει ότι "δεν βρέθηκαν πληροφορίες πόλης" ενώ υπάρχει η πόλη μέσα στην συσκευή. 3) Όταν βγαίνω στην αρχική οθόνη (desktop) τις συσκευής μετά από κάποιο σημείο ρύθμισης ή πλοηγήσεις μου βγάζει ένα τετράγωνο στην οθόνη και αν πατήσω επάνω του μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν βρίσκει κάποιο "Mobile Navigator Main".Θα μπορούσε κάποιος να δώσει κάποια λύση στα προβλήματά μου; Ευχαριστώ. :) :) :)
×
×
  • Create New...