sakis009 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=248285 Έχεις συμβουλευτεί τον σχετικό οδηγό? Το δοκιμασα ετσι για να δω τι κανει, και μου εριξε χυλοπιτα γιατι δεν βρισκομαι στην αμερικη!!!!! μηπως εκανα κατι λαθος η μας πεταξαν εξω απο το sync edit:Αν αλλαξεις την γλωσσα στα Αγγλικα σε δεχεται,αλλα εγω εξακολουθω να εχω προβλημα και με αυτο και με το itunes το κουμπι στο Info-Sync Contacts With.... δεν κανει τιποτα, δεν μου δινει καμμια επιλογη να πατησω και φυσικα δεν γινεται sync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Ναι αυτό έχω κάνει αλλά δεν συχρονίζει.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Το δοκιμασα ετσι για να δω τι κανει, και μου εριξε χυλοπιτα γιατι δεν βρισκομαι στην αμερικη!!!!! μηπως εκανα κατι λαθος η μας πεταξαν εξω απο το sync edit:Αν αλλαξεις την γλωσσα στα Αγγλικα σε δεχεται,αλλα εγω εξακολουθω να εχω προβλημα και με αυτο και με το itunes το κουμπι στο Info-Sync Contacts With.... δεν κανει τιποτα, δεν μου δινει καμμια επιλογη να πατησω και φυσικα δεν γινεται sync Που άλλαξες τη γλώσσα; Στη σελίδα του gmail; Το έχω κι εγώ στα αγγλικά, μάλλον γι' αυτό δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Όταν έβαλες να συγχρονίσει τις επαφές με το google, σου αντικατέστησε αυτές που είχες στη συσκευή; Εμένα μου δημιούργησε καινούριο tab (και στα ημερολόγια) και συγχρονίζει το κάθε tab ξεχωριστά και χωρίς προβλήματα. :confused: http://img33.imageshack.us/img33/7651/img0015s.png http://img189.imageshack.us/img189/3549/img0016y.png Ναι αυτό έχω κάνει αλλά δεν συχρονίζει.... Έχεις επιλέξει την ώθηση από τις ρυθμίσεις του συγκεκριμένου λογαριασμού; Αν έχεις επιλέξει μετάκληση και η μετάκληση σου είναι ρυθμισμένη να γίνεται χειροκίνητα θα πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή (επαφές ή ημερολόγιο) και να περιμένεις μερικά λεπτά για να συγχρονίσει τις αλλαγές. Επίσης, για να μην συγχρονίζει τις επαφές, απλά κλείνεις τον αντίστοιχο διακόπτη από τις ρυθμίσεις. http://www.google.com/help/hc/images/mobile_138740e_en.gif Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Εγώ όταν πάω στο http://m.google.com/sync απο το iPhone παίρνω το παρακάτω μήνυμα. Τι πρέπει να κάνω για να δω τις επαφές κ τα ημερολόγια στο google sync? Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Πρέπει να κάνεις set up τον λογαριασμό σου στο Googe ως Microsoft Exchange. Τα στοιχεία ημερολογίου και τις επαφές θα τις δεις από τις αντίστοιχες εφαρμογές στο iPhone. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Έκανα ότι λέει εδώ. Μόλις πήγα απο το safari του iPhone εδώ http://m.google.com/sync , πήρα το παραπάνω μήνυμα. Αλλάζοντας τη γλώσσα με άφησε να κάνω sign in. Τις επαφές και τα ημερολόγια τα βλέπω κανονικά (κ τα νέα) απο τις αντίστοιχες εφαρμογές του iPhone. Απο τον browser του σπιτιού μου δε μπορώ να τα δω-αλλάξω? EDIT: Βασικά θέλω να πάρει το Google Sync τις επαφές κ τα ημερολόγια όπως τα έχει το iPhone. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Κατα την ταπεινη μου γνωμη ο ασφαλεστερος τροπος αποθηκευσης επαφων ειναι μεσω microsoft outlook.Αποθηκευοντε και σε αρχειο για την κακια την ωρα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Έκανα ότι λέει εδώ. Μόλις πήγα απο το safari του iPhone εδώ http://m.google.com/sync , πήρα το παραπάνω μήνυμα. Αλλάζοντας τη γλώσσα με άφησε να κάνω sign in. Τις επαφές και τα ημερολόγια τα βλέπω κανονικά (κ τα νέα) απο τις αντίστοιχες εφαρμογές του iPhone. Απο τον browser του σπιτιού μου δε μπορώ να τα δω-αλλάξω? Φυσικά και μπορείς, το ημερολόγιο σου από το google calendar και τις εφαρμογές σου από το gmail. Στη συσκευή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Google Mobile App για πρόσβαση μέσω διαδικτύου μέχρι να ενεργοποιηθεί και για 'μας το http://m.google.com/sync. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Βασικά θέλω να πάρει το Google Sync τις επαφές κ τα ημερολόγια όπως τα έχει το iPhone. Πως θα το κάνω αυτό? Μετά απο που μπορώ να τα ελέγχω όπως π.χ. έκανα στο outlook? Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Μπορείς να κάνεις export τα στοιχεία αυτά από το oulook και μέσα από το google calendar/contacts (από τον browser του υπολογιστή) σου να τα κάνεις import. Στη συνέχεια, τα στοιχεία αυτά θα συγχρονίζονται ασύρματα με τη συσκευή στο google και ενσύρματα κάθε φορά που την ενώνεις με τον υπολογιστή με το outlook (αν θέλεις να συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς). Έτσι, θα είναι και τα δύο ενημερωμένα. Δεν ξέρω αν γίνεται σε windows, εγώ στο mac δεν έκανα αυτό ακριβώς. Η default εφαρμογές επαφών και ημερολογίου επιτρέπουν συγχρονισμό με google. Έτσι, όταν προσθέσω μία επαφή στη συσκευή, επειδή έχω και το mobileme και χρησιμοποιώ βασικά το google για bakcup, το mobileme το στέλνει στο σύννεφο, το σύννεφο στον υπολογιστή και ο υπολογιστής στο google. Το google το έχω ορίσει να στέλνει στη συσκευή με μετάκληση κι έτσι δεν μπερδεύονται όλα αυτά μεταξύ τους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotasos Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Παιδια να ρωτησω κατι θα η8ελα να μεταφερω ολα μου τα μυνηματα απο το iphone στο pc , να κανω ενα format στο iphone και μετα να τα περασω και παλι τα μυνηματα , ξερει καποιος αν μπορω να το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Παιδια να ρωτησω κατι θα η8ελα να μεταφερω ολα μου τα μυνηματα απο το iphone στο pc , να κανω ενα format στο iphone και μετα να τα περασω και παλι τα μυνηματα , ξερει καποιος αν μπορω να το κανω? Άμα κρατήσεις ένα backup του iPhone (είτε μέσω iTunes, είτε μέσω iCloud), όταν μετά κάνεις restore from backup δεν θα χάσεις τίποτα από τα μηνύματα. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotasos Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 θα μπορουσες να μου πεις σε ποιεσ επιλογες παταω ακριβως γτ εχω παρει προσφατα το iphone και δν γνωριζω πολλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Για δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας στο iCloud, πήγαινε στις Ρυθμίσεις > iCloud > Αποθήκευση και αντίγραφα > Αντίγραφό τώρα. Φυσικά για να έχεις τη δυνατότητα αυτή θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία του iCloud. Για δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας τοπικά στον υπολογιστή σου, θα πρέπει να εγκαταστήσεις το iTunes (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) και μέσα από το περιβάλλον του θα πάρεις το αντίγραφο. Αυτό γίνεται εύκολα κάνοντας δεξί κλικ και μετά "Back up" στο εικονίδιο του iPhone σου που εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά του iTunes. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotasos Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 το δοκιμαζω μια και οπου κολλησω σου λεω... ααα απο κατω μ εχει κατι τικ με επιλογες πρεπει να βγαλω η να βαλω κατι συγκεριμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Και το phonecopy είναι πολύ καλό και υποστηρίζει όλα τα κινητά ( http://www.phonecopy.com) Μάλιστα το χρησιμοποίησα όταν ήθελα να μεταφέρω τις επαφές μου από το NOKIA E7 στο Iphone 4S που έχω τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Δοκίμασε κανένας το Syncios??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotasos Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 θα μπορουσε να μου πει καποιος ακριβως τι πρεπει να κανω για να αποθηκευσω τα μυνηματα απο το iphone στον υπολογιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steGR Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 (edited) μπορεις να κάνεις χρήση του backup στο icloud... Edited January 28, 2013 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotasos Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Ναι θα μπορουσες να μου πεις τι ακριβως πρεπει να κανω? ποια βηματα να ακολουθησω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Πηγαίνεις στις Ρυθμίσεις > iCloud > Αποθήκευση και αντίγραφα, πατάς το Αντίγραφο τώρα. Προϋποθέσεις: Ενεργοποιημένο Wi-Fi Ενεργοποιημένος λογαριασμός iCloud (το Apple ID σου) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotasos Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Και μετα πως τα περναω και παλι μεσα στο τηλ? ελπιζω να πιασει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Καταρχάς, είτε μέσω iCloud είτε μέσω iTunes, παίρνεις full back-up. Το full back-up περιλαμβάνει από επαφές/ημερολόγια/μηνύματα μέχρι αρχεία των εγκατεστημένων εφαρμογών και τις ρυθμίσεις της συσκευής. Μεμονωμένα στοιχεία δεν μπορείς να κρατήσεις στο back up. Διάβασε εδώ για το πώς περνάς ένα iCloud back-up στη συσκευή σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts