Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)]Garmin Maps Mobile™ XT

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εμενα με τους δικους του χαρτες με το που το ανοιγω χωρις να του εχω κανει συνδεση πιανει δορυφορους.

Αυτο το κινητο για να μου σπασει τα νευρα βγηκε......

Λοιπον κατεβασα κατι οδηγιες απο το "μαγαζι" μαζι με χαρτες AutoDrive και ειπα να το φτιαξω.Οι οδηγιες ελεγαν για ενα esn number ή product id.Εψαξα για τετοια δεν βρηκα παρα μονο ενα product card.Ασχετα απο αυτο μεσα στις οδηγιες ελεγε για ενα SW file το οποιο δεν βρηκα πουθενα.Ξανα εψαξα τιποτα.Εχω την εκδοση 5.0.30.Σε ενα αλλο κινητο με ποιο παλια εκδοση garmin ήταν και 3rd edition το εκανα κανονικα.Δεν ξερω γιατι αλλα ειναι το πρωτο sysmbian που ειναι λιγο δυσκολο.Οποιος νομιζει οτι του σπαω τα νευρα ή τιποτα αλλο απλα δεν απανταει.Αμα θελει να κανει spam ας κανει spam.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον κατεβασα κατι οδηγιες απο το "μαγαζι" μαζι με χαρτες AutoDrive και ειπα να το φτιαξω.Οι οδηγιες ελεγαν για ενα esn number ή product id.Εψαξα για τετοια δεν βρηκα παρα μονο ενα product card.Ασχετα απο αυτο μεσα στις οδηγιες ελεγε για ενα SW file το οποιο δεν βρηκα πουθενα.Ξανα εψαξα τιποτα.Εχω την εκδοση 5.0.30.Σε ενα αλλο κινητο με ποιο παλια εκδοση garmin ήταν και 3rd edition το εκανα κανονικα.Δεν ξερω γιατι αλλα ειναι το πρωτο sysmbian που ειναι λιγο δυσκολο.Οποιος νομιζει οτι του σπαω τα νευρα ή τιποτα αλλο απλα δεν απανταει.Αμα θελει να κανει spam ας κανει spam.

απο τις οδηγιες: 2 Ξεκλείδωμα του εσωτερικού GPS:

Από το μενού του προγράμματος επιλέγουμε Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Πληροφορίες και αντιγράφουμε τον αριθμό Ξεκλείδωμα ESN που μας εμφανίζει (Στην περίπτωση που δεν μας εμφανίζει τον αριθμο Ξεκλειδωμα ESN αντιγράφουμε τον αριθμό imei που υπάρχει στις Πληροφορίες).

Δεν ειναι καθολου δυσκολο.Ειναι το ιδιο οπως τα αλλα.Αν το εχεις κανει μια φορα τοτε δεν αλλαζει τιποτα.Χρησιμοποιηησε το emei για την <<γεννητρια>>.Το SW file που γραφεις που να το βρεις αφου εσυ πρεπει να το δημιουργησεις.Επισης να ξερεις οτι συνεχομενα μηνυματα απαγορευονται,υπαρχει η τροποποιηση για αυτο,καποιος mod θα σου την <<πει>> σιγουρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Eνταξει τωρα τι ναπω?

Παιδια απο τα καλυτερα ατομα που υπαρχουν ειστε.

Many Thanks ρε.

Οποιος θελει τιποτα για web sites,forums κλπ πειτε μου εμενα.

Αφου εσεις με βοηθησατε με το κινητο εγω να σας φτιαξω ενα site,forum σε server οχι free ετσι....

Οσο για το double post συγνωμη απλα αμα κανεις edit δεν το βλεπει κανεις ενω αν δεν κανεις edit και κανεις post το βλεπει ο αλλος.

Αλλα και κατι ακομα στις οδηγιες ειδα οτι εγραφε:

5. Συνδέουμε πάλι το κινητό με τον υπολογιστή και παμε στον φακελο του Garmin

6. εκεί θα βρούμε ένα αρχείο SW.unl

Nαι. Κατεβασε την 5.00.40
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δεν μπορεις να προσθεσεις αλλες..

Δες και τον ηχο εαν ειναι στο 100% μεσα απο τις ρυθμισεις\ ηχος

Kαλυτερα μην τις ανεβαζεις γιατι απαγορευονται τα link :)

Δεν μπορω να καταλαβω ,εχω κατεβασει τρεις διαφορετικες εκδοσεις και παντα ειχαν ολα τα αρχεια μεσα.Που τις βρηκατε τις λειψές ;

Ρε παιδιά μια ερώτηση...έχω το 5800, με την πολύτιμη βοήθεια σας πέρασα το garmin..δούλεψε, όλα οκ..αλλά δεν μπορώ με τπτ να καταλάβω πως ακριβώς δουλεύει! Δλδ, είμαι ας πούμε Γιάννενα, βρίσκει τη θέση μου, πατάω στην αναζήτηση πόλης ας πούμε ΑΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ή κάποια άλλη πόλη σχετικά μακριά και δε μου βγάζει τπτ!! πως γίνεται αυτο??
..κάτι μαγικό!

Μια ερωτηση προς τους κατοχους.

Το χρησιμοποιησα το Σαββατο εκδοση 40.

Ολα πολυ καλα και πολυ γρηγορα χωρις προβληματα.

Η ερωτηση ειναι. Εφοσον εφτασα στον προορισμο μου και εκανα μια δυο σβουρες για να βρω να παρκαρω καθε φορα που περναγα απο μπροστα δεν μου ελεγε παλι οτι φτασατε( δεν με πολυ ενδιαφερει αυτο) αλλα αρχησε και εκλεινε η οθωνη του κινητου, οχι η εφαρμογη ενω σε ολη τη διαδρομη δεν εκλεισε καθολου.

Αυτο μαλλον σημαινει ή οτι δεν εχω κανει καποια ρυθμιση σωστα ή εφοσον καταλλαβει οτι σε εχει περασει μια φορα απο τον προορισμο που θελεις μετα σου κλεινει την οθωνη για εξοικονομηση ενεργειας?

thank you

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Μια ερωτηση προς τους κατοχους.

Το χρησιμοποιησα το Σαββατο εκδοση 40.

Ολα πολυ καλα και πολυ γρηγορα χωρις προβληματα.

Η ερωτηση ειναι. Εφοσον εφτασα στον προορισμο μου και εκανα μια δυο σβουρες για να βρω να παρκαρω καθε φορα που περναγα απο μπροστα δεν μου ελεγε παλι οτι φτασατε( δεν με πολυ ενδιαφερει αυτο) αλλα αρχησε και εκλεινε η οθωνη του κινητου, οχι η εφαρμογη ενω σε ολη τη διαδρομη δεν εκλεισε καθολου.

Αυτο μαλλον σημαινει ή οτι δεν εχω κανει καποια ρυθμιση σωστα ή εφοσον καταλλαβει οτι σε εχει περασει μια φορα απο τον προορισμο που θελεις μετα σου κλεινει την οθωνη για εξοικονομηση ενεργειας?

thank you

Αν περασες απο το σημειο που εχεις δωσει ως αφιξη καταλαβαινει οτι εφτασες και σταματαει η πλοηγηση και επιστρεφει σε κατασταση αναμονης.Μου το κανει και εμενα,δεν ξερω αν ειναι σωστο ή οχι.

Παιδια σωστο ειναι και στα κανονικα gps(only)αυτο συμβαινει αμα φτασεις σου λεει φτασατε και σταματαει η πλοηγηση.Αλλα σου διχνει τον δρομο.Δεν μπενει σε αναμονη αφου η εφαρμογη τρεχει.Στο κινητο λογικα αμα σταματησει η πλοηγηση σταματει η εφαρμογη μπενει σε αναμονη.Γιατι να σου λεει οτι φτασατε κα ιφτασατε ξανα και ξανα?

Δεν υπαρχει λογος.Το μονο που θα κανει αμα το λεει ειναι να σου σπασει τα νευρα....

Ok λοιπον ειναι φυσιολογικο.

Ευχαριστω για την απαντηση.

Μπαινει αναμονη και η εφαρμογη εξακολουθει να τρεχει ξεκλειδωνεις και την ξαναβλεπεις.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Παιδια σωστο ειναι και στα κανονικα gps(only)αυτο συμβαινει αμα φτασεις σου λεει φτασατε και σταματαει η πλοηγηση.Αλλα σου διχνει τον δρομο.Δεν μπενει σε αναμονη αφου η εφαρμογη τρεχει.Στο κινητο λογικα αμα σταματησει η πλοηγηση σταματει η εφαρμογη μπενει σε αναμονη.Γιατι να σου λεει οτι φτασατε κα ιφτασατε ξανα και ξανα?

Δεν υπαρχει λογος.Το μονο που θα κανει αμα το λεει ειναι να σου σπασει τα νευρα....

Τον δρομο τον δειχνει απλα μπαινει σε αναμονη η οθονη για να μην καταναλωνει μπαταρια.Αν θες ομως ,απο τις ρυθμισεις, αυτο αλλαζει.

chalk, πήγαινε εργαλεία, ρυθμίσεις, οθόνη και στο παράκαμψη φωτισμού βάλε το πάντα ενεργό αν θες να παραμένει ενεργή η οθόνη παρά τη λήξη της πλοήγησης.. λογικά, εσένα θα είναι ενεργό κατά την πλοήγηση.