Jump to content

Πρόβλημα με Forthnet και sites εξωτερικού;

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει κάτι στον υπολογιστή μου, τελικά όμως όλο και περισσότερα άτομα που έχουν Forthnet μου λένε το ίδιο.

Από χτες το βράδυ οποιαδήποτε σύνδεση Forthnet προς διεύθυνση εκτός Ελλάδας, κατά μεγάλα διαστήματα σέρνεται ανελέητα. Για κάποια λεπτά παρουσιάζει διαλείψεις και μετά για λίγα λεπτά διορθώνεται προσωρινά. Ενδεικτικά κάποιες στιγμές το Google κάνει 1-2 λεπτά να μου ανοίξει και μετά διορθώνεται. Μετά από λίγο ξανά τα ίδια.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με sites που βρίσκονται στην Ελλάδα, με όσα όμως είναι στο εξωτερικό και κυρίως Αμερική έχω δεινοπαθήσει. Τα ίδια και όλοι όσοι ξέρω με Forthnet σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας.

Τι στο καλό, αυτή η σύνδεση της Ελλάδας με το διεθνές Internet θα έχει αιωνίως προβλήματα; :mad: Έχω χάσει πια το μέτρημα πόσες φορές έχει παρουσιαστεί κατά καιρούς το ίδιο φαινόμενο με όλους τους ελληνικούς ISP. Ή θα μας πούνε ότι φταίει πάλι ο καιρός, που έχει μόνο λίγη συννεφιά; :mad:

Όσο για τη Forthnet, ήρθε σιγά σιγά ο καιρός να τους αποχαιρετήσω για πάντα από συνδρομητής γιατί αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα που μου έχει παρουσιάσει. Τους έχω κι άλλα μαζεμένα... :confused: :worry:

this signature is under heavy construction

Οντως απο εχτες το βραδυ ειχε μεγαλο προβλημα η forthnet με το εξωτερικο, επιβεβαιωμενο απο την εξυπηρετιση πελατων. Μετα τις 4 το πρωι εφτιαξε ομως. Το ωραιο ηταν οτι τους ειχα παρει τηλ χτες να το αναφερω και σημερα κατα τις 10 το πρωι με πηραν να με ρωτησουν αν ειμαι οκ.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (29 Ιαν. 2004 , 11:33)

Οντως απο εχτες το βραδυ ειχε μεγαλο προβλημα η forthnet με το εξωτερικο, επιβεβαιωμενο απο την εξυπηρετιση πελατων. Μετα τις 4 το πρωι εφτιαξε ομως. Το ωραιο ηταν οτι τους ειχα παρει τηλ χτες να το αναφερω και σημερα κατα τις 10 το πρωι με πηραν να με ρωτησουν αν ειμαι οκ.

Έτσι είπαν; Ότι από τις 4 τα ξημερώματα είναι ΟΚ;

Έλεος. Μέχρι τις 12 σήμερα το μεσημέρι σερνόταν και μάλιστα χειρότερα κι από χτες.

Οχι αυτο το λεω εγω. Με adsl χτες απο τις 10 παρα το βραδυ ειχα προβλημα. Στις 4 το πρωι που επεστρεψα στον υπολογιστη ειχαν φτιαξει (σε εμενα) ολα. Ομοιως σημερα απο τις 10+ το πρωι μεχρι τωρα ημουν ενταξει (εγω). Ειμαι Βυρωνα, Αττική και εχω adsl. Εσυ ακομα εχεις προβληματα?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (29 Ιαν. 2004 , 12:43)

Οχι αυτο το λεω εγω. Με adsl χτες απο τις 10 παρα το βραδυ ειχα προβλημα. Στις 4 το πρωι που επεστρεψα στον υπολογιστη ειχαν φτιαξει (σε εμενα) ολα. Ομοιως σημερα απο τις 10+ το πρωι μεχρι τωρα ημουν ενταξει (εγω). Ειμαι Βυρωνα, Αττική και εχω adsl. Εσυ ακομα εχεις προβληματα?

Όχι, από τις 12:30 φαίνεται να ξεκόλλησαν. Ας ελπίσουμε να μείνουν έτσι, αλλά κι αν δεν μείνει και ξαναπέσει δεν με απασχολεί.

Συνδρομητής αυτής της εταιρείας δεν ξαναγίνομαι. Την πρώτη φορά που παρουσιάζεται το πρόβλημα λες έτυχε. Τη δεύτερη λες ξαναέτυχε. Την τρίτη λες ότι κάτι δεν πάει καλά. Ε όταν αυτό γίνεται 2-3 φορές το μήνα τότε η κατάσταση είναι αδικαιολόγητη. Άντε γεια Forthnet

Ωστε κανει τετοια τρελλα? Εγω εδω και 3-4 μερες ειμαι συνδρομητης οποτε δεν μπορω να ξερω. Παντως το χθεσινο ηταν πολυ σπαστικο...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (29 Ιαν. 2004 , 13:43)

Ωστε κανει τετοια τρελλα?

Ε ναι από το καλοκαίρι μέχρι τώρα πάνω από 5 φορές έχω αντιμετωπίσει την ίδια κατάσταση. Άλλες φορές για λίγα λεπτά και άλλες φορές για ολόκληρες ώρες...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ng78 (29 Ιαν. 2004 , 13:48)

Ε ναι από το καλοκαίρι μέχρι τώρα πάνω από 5 φορές έχω αντιμετωπίσει την ίδια κατάσταση. Άλλες φορές για λίγα λεπτά και άλλες φορές για ολόκληρες ώρες...

Ωχ. Με "φτιαχνεις" τωρα... Οχι τιποτα αλλο αλλα βαριεμαι την διαδικασια αλλαγη ρυθμισεων και αντε να τρεχω να παιρνω αοριστη απο αλλου. Και tellas δεν θελω να παω. H otenet δεν εχει ριξει τις τιμες, h HOL ειναι πατατα (τουλαχιστον με την εμπειρια που ημουν πελατης 1μιση χρονο περυσι).

Εσυ αληθεια για που σε βλεπεις να πας?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (29 Ιαν. 2004 , 13:52)

Ωχ. Με "φτιαχνεις" τωρα... Οχι τιποτα αλλο αλλα βαριεμαι την διαδικασια αλλαγη ρυθμισεων και αντε να τρεχω να παιρνω αοριστη απο αλλου. Και tellas δεν θελω να παω. H otenet δεν εχει ριξει τις τιμες, h HOL ειναι πατατα (τουλαχιστον με την εμπειρια που ημουν πελατης 1μιση χρονο περυσι).

Εσυ αληθεια για που σε βλεπεις να πας?

Δεν ξέρω, δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

Κι εγώ είχα πρόβλημα χτες. Όχι με Forthnet αλλά με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (sch). Το Google δε μου άνοιγε με τίποτα. Άλλα site του εξωτερικού άνοιγαν, άλλα όχι και άλλα αργούσαν υπερβολικά. Πάντως κάτι δεν πήγαινε καλά...

τώρα πάντως είναι ok! Με forthnet μπήκα μια χαρά google κσι στο site του panda antivirus! Αν και όταν surfαρά ήταν οκ! τώρα που κ΄πανω dl το από Panda κάνει με μόλις 3.7!!!! (pstn)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ng78 (29 Ιαν. 2004 , 13:55)

Δεν ξέρω, δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

:devil: Τώρα εγώ να κάνω προπαγάνδα υπέρ της Vivodi; :devil:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manoz (29 Ιαν. 2004 , 18:41)

:devil: Τώρα εγώ να κάνω προπαγάνδα υπέρ της Vivodi; :devil:

Oxi ektos kai an apektise diktyo anw twn 4Mbps me ameriki. lol :p :)

Επίδης και με συνδέσεις του ΑΠΘ και του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης έπαιζε άπειρη καθυστέρηση σε sites του εξωτερικού!

Μάλλον ήταν γενικευμένο το φαινόμενο!

Με otenet την ίδια στιγμή δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα!