Itchrist86 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Κ ΓΩ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ 5800.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ([ΕΠΙΣΗΜΟΥ] Nokia 5800 XpressMusic)ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΑΧΑΡΙΟΣ ΤΗΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΠΗΑΡΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ 197 ΕΘΡΩ. Πρώτα απ όλα θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΑΦΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΑΠΛΑ ΟΤΝ ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΟΠΟΙΩ ΦΕΥΓΕΙ.ΟΤΝ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. Είναι απόλυτα λογικό αυτό. ΚΑΙ ΤΗΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GPS ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΕΩΣΗ Κ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΚΜΟΠΟΩ Κ ΑΝ ΜΕ ΤΟ WIFI ΘΑ ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.Κ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ PRODUCTE CODE ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ. Αυτά που ρωτάς έχουν απαντηθεί δεκάδες φορές. Πρώτα κάνουμε αναζήτηση και διαβάζουμε το topic που μας ενδιαφέρει και μετά ρωτάμε! Το GPS ως υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν. Αυτό που ενδέχεται να σε χρεώσει είναι το υποβοηθούμενο GPS «A-GPS» και μόνο όταν αναζητεί δορυφόρους ώστε να κλειδώσει. Το A-GPS ουσιαστικά βοηθά στα να κλειδώνει δορυφόρους πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Η χρέωση είναι της τάξης των 4 με 5 kb. Η απενεργοποίηση του A-GPS (ανεξαρτήτως προγράμματος) γίνεται από Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Ρυθμίσεις εφαρμογών > Εντοπισμός > Μέθοδοι εντοπισμού και απο-επιλέγεις το "Υποβοηθούμενο GPS". Το WiFi δεν χρεώνει! Το product code αναγράφεται στην ετικέτα στη πλάτη της συσκευής πίσω από τη μπαταρία. Τέλος διάβασε και το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ ! Έχει βρει κανένας άκρη για να διαβάζει pdf αρχεία; Υπάρχει διαθέσιμη η εφαρμογή Adobe PDF Reader μέσω της υπηρεσίας Donwload της Nokia. Είναι το εικονίδιο "Λήψη". Ό,τι άλλο θέλεις να ρωτήσεις σε σχέση με τις εφαρμογές έχουμε πει πως απευθυνόμαστε στο επίσημο θέμα των εφαρμογών! [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Επιτέλους ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!!! :w00t: :yahoo: :dance: :up: Το πήρα σε μπλε χρώμα. Περισσότερα στην πορεία αλλά αυτό που ήθελα να αναφέρω είναι πως κοίταξα αμέσως για το γνωστό πρόβλημα άνω δεξιά. Αν και έχει μία μικρή σχισμή, πάραυτα δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα στις κλήσεις. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των κλήσεων, επίτηδες πίεζα στη συγκεκριμένη γωνία για να διαπιστώσω κάποιες αλλαγές στον ήχο αλλά ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα. Σε εσάς που παρουσίασε πρόβλημα το ακουστικό πως συμπεριφέρονταν; Δηλαδή ενώ ακούγατε ξαφνικά έχανε εντελώς τον ήχο ή μήπως έπεφτε σε χαμηλότερο επίπεδο; :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Επιτέλους ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!!! :w00t: :yahoo: :dance: :up: Το πήρα σε μπλε χρώμα. Περισσότερα στην πορεία αλλά αυτό που ήθελα να αναφέρω είναι πως κοίταξα αμέσως για το γνωστό πρόβλημα άνω δεξιά. Αν και έχει μία μικρή σχισμή, πάραυτα δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα στις κλήσεις. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των κλήσεων, επίτηδες πίεζα στη συγκεκριμένη γωνία για να διαπιστώσω κάποιες αλλαγές στον ήχο αλλά ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα. Σε εσάς που παρουσίασε πρόβλημα το ακουστικό πως συμπεριφέρονταν; Δηλαδή ενώ ακούγατε ξαφνικά έχανε εντελώς τον ήχο ή μήπως έπεφτε σε χαμηλότερο επίπεδο; :confused: Καλορίζικο και σε σένα και με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα! Να ρωτήσω κάτι θέλω. Αν θυμάμαι καλά στα πρώτα Posts είχε αναφερθεί ότι του 5800 η οθόνη αφής δεν έχει καμία σχέση τεχνολογικά με τις άλλες των υπολοίπων εταιριών touch screen οθόνες (ή τουλάχιστον των περισσοτέρων). Η ερώτηση μου είναι η εξής: από την στιγμή που η ΝΟΚΙΑ κάνει αυτό το εγχείρημα να βγάλει μια οθόνη καινούριας τεχνολογίας μετά από πόσο καιρό θα πρέπει να είμαστε σίγουροι οτι είναι εντάξει η οθόνη; Αφού όλες ή σχεδόν όλες οι άλλες εταιρίες έχουν την ίδια τεχνολογία στις touch screen οθόνες τους, δεν είναι λίγο παρακινδυνευμένο το εγχείρημα της ΝΟΚΙΑ να βγάλει το πρώτο της touch screen κινητό με μια νέα τεχνολογία αφής; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Καλορίζικο και σε σένα και με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα! Να ρωτήσω κάτι θέλω. Αν θυμάμαι καλά στα πρώτα Posts είχε αναφερθεί ότι του 5800 η οθόνη αφής δεν έχει καμία σχέση τεχνολογικά με τις άλλες των υπολοίπων εταιριών touch screen οθόνες (ή τουλάχιστον των περισσοτέρων). Η ερώτηση μου είναι η εξής: από την στιγμή που η ΝΟΚΙΑ κάνει αυτό το εγχείρημα να βγάλει μια οθόνη καινούριας τεχνολογίας μετά από πόσο καιρό θα πρέπει να είμαστε σίγουροι οτι είναι εντάξει η οθόνη; Αφού όλες ή σχεδόν όλες οι άλλες εταιρίες έχουν την ίδια τεχνολογία στις touch screen οθόνες τους, δεν είναι λίγο παρακινδυνευμένο το εγχείρημα της ΝΟΚΙΑ να βγάλει το πρώτο της touch screen κινητό με μια νέα τεχνολογία αφής; εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς διαφορά εχει η touch οθόνη της nokia από τις άλλες;; εντάξει στο iphone πιάνει με πολύ πιο απαλά άγγιγμα και έχει διπλό πάτημα ταυτόχρονα το χω δοκιμάσει αλλά σε σχέση με τις άλλες οθόνες τι τεχνολογική διαφορά έχει που λές ότι ειναι κάτι καινούργιο; Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το nokia 5800 και θέλω να κάνω αναβάθμιση του firmware του. Θέλω να ρωτήσω αν κανείς ξέρει να μου πεί πώς μπορώ να κάνω μια ενσύρματη σύνδεση του κινητού μου με το pc ώστε να έχω ίντερνετ στο κινητό μου. Ευχαριστώ. Kαλησπερα! Δες το θεμα που σου ειπα πριν. Εαν δεν διαζεσαι μπορεις να περιμενεις μεχρι να την ανεβασουν στο nsu http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253377#post2253377 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Αφού στις κόκκινες συσκευές δεν υπάρχει θέμα με το κενό πάνω απο το πλήκτρο της έντασης, δεν συμαίνει οτι υπάρχει τρόπος για να λυθεί και με τις μπλε συσκευές? Μήπως έχει επισκευτεί κανεις κανενα Nokia Club για το συγκεκριμένο θέμα? Βρήκε ανταπόκριση? Κάποιος φίλος προανέφερε πως το πρόβλημα που είχε με το μεγάφωνο σε Nokia Club αντιμετωπίστικε αμέσως με αντικατάσταση εντός φυσικά εγγυήσεως. Νομίζω πως εάν δεν έχει γίνει εως τώρα, θα γίνει στο άμεσο μέλλον.Όπως επίσης θα έχουμε και την δυνατότητα να αλλάξουμε προσόψεις με όποιο χρώμα επιθυμούμε,φυσικά με το αντίστοιχο αντίτιμο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONN Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Καλησπερα σε ολους.εχω και εγω το 5800 σε μπλε απο voda.το εχω απο τη Δευτερα και μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος.Εχω βεβαια και εγω το κενο πανω δεξια οπως ολοι αλλα το ακουστικο προς το παρων δουλευει μια χαρα.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι για καποια τραγουδια που εχω περασει στην καρτα μνημης αλλα δεν φαινονται στο μενου εκθεση αλλα μονο στη διαχειρηση αρχειων.Πωσ μπορω να τα βλεπω στην εκθεση και να τα προσθεσω στη λιστα αναπαραγωγης; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Νομίζω πως πρέπει να πάρουμε μία σαφή απάντηση από την Alpha Copy σχετικά με το γνωστό κατασκευαστικό πρόβλημα του 5800... Όπως ανέφερα και πιο πάνω, έχω κι εγώ τη γνωστή σχισμή αλλά όχι τόσο ανοιχτή όπως είδα σε άλλες φωτογραφίες. Κι εμένα φαίνεται το φως της οθόνης μέσα από τη σχισμή και αυτό που με απασχολεί είναι το αν με τον καιρό θα περάσει στην οθόνη σκόνη, και τότε...:cry: Το ζήτημα είναι να μην μπει ποτέ σκόνη στην οθόνη, δηλαδή να μην ανοιχτούν τα πλαστικά. Ακόμη κι αν μετά την επίσκεψη στο service το πρόβλημα με το ακουστικό ή με τη σχισμή διορθωθεί, ποιός μας εγγυάται πως κατά το κλείσιμο της πρόσoψης δεν έμεινε μέσα σκόνη; Άρα λοιπόν για να αποφύγουμε όλα αυτά τα περίεργα, ρωτώ αν μπορούμε να απαιτήσουμε αντικατάσταση της συσκευής, μόνον και μόνον λόγω της ύπαρξης της σχισμής και ασχέτως του αν έχουμε πρόβλημα στο ακουστικό ή όχι. Ποιός μπορεί να μας δώσει υπεύθυνη απάντηση για τη θέση της Alpha Copy σε αυτό το πρόβλημα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Καλησπερα σε ολους.εχω και εγω το 5800 σε μπλε απο voda.το εχω απο τη Δευτερα και μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος.Εχω βεβαια και εγω το κενο πανω δεξια οπως ολοι αλλα το ακουστικο προς το παρων δουλευει μια χαρα.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι για καποια τραγουδια που εχω περασει στην καρτα μνημης αλλα δεν φαινονται στο μενου εκθεση αλλα μονο στη διαχειρηση αρχειων.Πωσ μπορω να τα βλεπω στην εκθεση και να τα προσθεσω στη λιστα αναπαραγωγης; Καλορίζιο. Μπες τον music player και κάνε ανανέωση βιβλιοθήκης. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONN Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Σωστοος!Σε ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Εμένα αυτό το πλαίσιο γύρω γύρω μου αρέσει να πω την αλήθεια. Μπορεί να μην είναι πρακτικό αλλά προστατεύει από μικρο-πτώσεις και από τραχιές επιφάνειες. Συμφωνώ αλλά, δυστυχώς, το συγκεκριμένο υπερυψωμένο πλαίσιο γύρω απο την οθόνη, δυσκολεύει αρκετά την διαχείριση της μπάρας κύλισης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 έκοψες όλη τη πάνω μεριά; ή στο σημείο του αισθητήρα μόνο;; κάθισε κανονικά κι έτσι; τελικά ποσες μέρες σου έκανε συνολικά με τη γρήγορη αποστολή; Έκοψα μόνο το σημείο που βρίσκεται ο αισθητήρας φίλε μου και κάθισε κανονικά. Από τη στιγμή που με ειδοποιήσανε ότι έχει φύγει από αυτούς έκανε 7 μέρες να έρθει. Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staaronis3 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Ρε παιδιά ούτε απο FOTA είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση. Τι θα κάνουμε; Εν τω μεταξύ ακούω κάπου μία ώρα μουσική και ραδιόφωνο, έπαιζα πάλι με το τζι πι ες μήπως κλειδώσει πριν, και δεν έχει πέσει η μπαταρία καθόλου απ όταν το φόρτισα, είναι στο φουλ. Βέβαια δεν ακούω στην πλήρη ισχύ αλλά την έχω κάπως χαμηλωμένη αφού δεν αντέχετε η ένταση στο φουλ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 αλλα εχω καποιες ερωτησεις πριν παω στην Βονταφον και την αγορασω 1)Τι ειναι τελικα αυτο το κατασκευαστικο προβλημα μου εχει-συνεχιζει να το εχει και στις νεες παρτιδες τηλεφωνων η το ειχε μονο τον πρωτο καιρο? 2)Είχα διαβάσει ότι το τηλέφωνο είχε κάποια προβλήματα χρήσης του λογισμικού και ότι με το 1ο ή 2ο firmware update θα λύνονταν,αυτά έχουν γίνει ή ακόμα είναι νωρίς? 3)το κινητό παίζει ταινίες divx avi xvid?αν όχι υπάρχει τρόπος για να παίξει? 4)Το στυλό που έχει μαζί του γίνεται υποχρεωτικό σε κάποιες από τις εφαρμογές?και αν ναι σε ποιές? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 1. Καλό είναι να ανοίξεις την συσκευή που πρόκειται να πάρεις και να την τσεκάρεις. Μπορεί όλη η παρτίδα να είναι άψογη και να τύχεις σε ελλατωματική συσκευή ή το αντίθετο. 2. Με το πρώτο κιόλας, έχουν λυθεί. Πρόβλημα σταθερότητας δεν υφίσταται. 3. Με εφαρμογή, μπορεί να αναπαράγει. 4. Δεν είναι υποχρεωτικό. Το χρησιμοποιείς εσύ όπου σε βολεύει. Πχ στην πλοήγηση ή στην σύνταξη κειμένου. Μπορείς να κάνεις τα πάντα με το χέρι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 1. Καλό είναι να ανοίξεις την συσκευή που πρόκειται να πάρεις και να την τσεκάρεις. Μπορεί όλη η παρτίδα να είναι άψογη και να τύχεις σε ελλατωματική συσκευή ή το αντίθετο. 2. Με το πρώτο κιόλας, έχουν λυθεί. Πρόβλημα σταθερότητας δεν υφίσταται. 3. Με εφαρμογή, μπορεί να αναπαράγει. 4. Δεν είναι υποχρεωτικό. Το χρησιμοποιείς εσύ όπου σε βολεύει. Πχ στην πλοήγηση ή στην σύνταξη κειμένου. Μπορείς να κάνεις τα πάντα με το χέρι. ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση Έτσι από περιέργεια,κάθε πότε η Νόκια βγάζει firmware updates?είναι σαν την απλ όπου ανά δίμηνο βγάζει και κάποιο?επίσης,ποιός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τα κατεβάσεις.Τέλος,τι προκαλεί το κατασκευαστικό πρόβλημα στο κινητό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα. Εξαρτάται από τη συσκευή. Τι προβλήματα θα παρουσιαστούν, πόσα τεμάχια θα πουληθούν και αν αξίζει να ασχοληθεί ως εταιρία για να τα λύσει κτλ. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι η διαδικασία over the air (FOTA). Διάβασε το S60 5th Edition Platform FAQ, θα καλύψει τις βασικές απορίες σου. Όσο αφορά το τι προκαλεί το κατασκευαστικό πρόβλημα στο κινητό, ο χρόνος θα δείξει. Ακόμη είναι νωρίς. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς διαφορά εχει η touch οθόνη της nokia από τις άλλες;; εντάξει στο iphone πιάνει με πολύ πιο απαλά άγγιγμα και έχει διπλό πάτημα ταυτόχρονα το χω δοκιμάσει αλλά σε σχέση με τις άλλες οθόνες τι τεχνολογική διαφορά έχει που λές ότι ειναι κάτι καινούργιο; Μέσα από το άρθρο για το 5800 ΧΜ του myphone : "... Ο Stuart Robinson, εκπρόσωπος της Strategy Analytics εξηγεί: «Μετά το iPhone, πολλοί κατασκευαστές ακολούθησαν το παράδειγμα της Apple - π.χ. η LG με το Prada, η Samsung με το SGH-F480, η Sony Ericsson με το Xperia X1, αλλά και η HTC/T-Mobile με το G1. Σε γενικές γραμμές πιστεύεται ότι η πυκνωτική τεχνολογία είναι καλύτερη. Ωστόσο, η Nokia επέλεξε την αντανακλαστική τεχνολογία, ώστε να είναι δυνατή η χρήση του 5800 XpressMusic με διαφόρους τρόπους: με τα δάχτυλα, τη γραφίδα ή την πένα, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των ανθρώπων σε κάθε γωνιά του πλανήτη» ... " Αυτό θέλω να πω σε σχέση με την διαφορετική τεχνολογία φίλε μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 πως θα διακρινω ανοιγοντας το κουτι του τηλεφωνου πριν το αγορασω οτι δεν εχει αυτο το προβλημα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Άρα λοιπόν για να αποφύγουμε όλα αυτά τα περίεργα, ρωτώ αν μπορούμε να απαιτήσουμε αντικατάσταση της συσκευής, μόνον και μόνον λόγω της ύπαρξης της σχισμής και ασχέτως του αν έχουμε πρόβλημα στο ακουστικό ή όχι. Περα απο το ζητημα της οθονης υπαρχει και το ζητημα της υγρασιας.Οχι πως πιστευω οτι τα πλαστικα σφραγιζουν υδατοστεγως το εσωτερικο της συσκευης αλλα σιγουρο ειναι μια επιπλεον γραμμη αμυνας.Ας μην ξεχναμε και την προσφιλη τακτικη των διαφορων service να ακυρωνουν την εγγυηση υποστηριζοντας "πως η πλακετα πηρε υγρασια"(που αναθεμα τους αν ξερουν τι εννουν με το"πλακετα" ) το αν θα ζητησεις αντικατασταση ειναι δικαιωμα και υποθεση δικη σου.Αν θεωρεις το κενο ως κατασκευατικη ατελεια,τοτε να πας να ζητησεις αντικατασταση συμφωνα με τους ισχυοντες ορους "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Περα απο το ζητημα της οθονης υπαρχει και το ζητημα της υγρασιας.Οχι πως πιστευω οτι τα πλαστικα σφραγιζουν υδατοστεγως το εσωτερικο της συσκευης αλλα σιγουρο ειναι μια επιπλεον γραμμη αμυνας.Ας μην ξεχναμε και την προσφιλη τακτικη των διαφορων service να ακυρωνουν την εγγυηση υποστηριζοντας "πως η πλακετα πηρε υγρασια"(που αναθεμα τους αν ξερουν τι εννουν με το"πλακετα" ) το αν θα ζητησεις αντικατασταση ειναι δικαιωμα και υποθεση δικη σου.Αν θεωρεις το κενο ως κατασκευατικη ατελεια,τοτε να πας να ζητησεις αντικατασταση συμφωνα με τους ισχυοντες ορους Υπάρχει κάποια ισχύουσα νομοθεσία που να καθορίζει τους όρους αντικατάστασης συσκευής λόγω σφαλμάτων ή αστοχία υλικού στο εξωτερικό μέρος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 πως θα διακρινω ανοιγοντας το κουτι του τηλεφωνου πριν το αγορασω οτι δεν εχει αυτο το προβλημα? Εαν ειναι κλειστο μπορεις να ψαξεις για την σχισμη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2664994#post2664994 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 -Ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Είδα στη Nokia ότι το tvout κάνει upscaling σε ταινίες κτλ αυτό ισχύει και για το internet? πχ αν βλέπω μια σελίδα και το συνδέσω στην tv θα έχω μεγαλύτερο πεδίο ή ότι βλέπω ακριβώς στο κινητό? -Γενικά αυτό που δεν μου πολυάρεσε είναι το sar, έχει βρεί κανένας πόσο περίπου θα είναι σε 2G με όλα τα καλούδια (wifi, gps) απενεργοποιημένα? -Έχει φίλος ένα Ν7χ κάτι με GPS και κλειδώνει πολύ αργά, ισχύει και για αυτό το κινητό? -Γενικά είστε ευχαριστημένοι(αν υπήρχε και κανένας πρώην χρήστης windows mobile να μου πει αν θα βρω το interface καλύτερο ή χειρότερο)? Παιδιά sorry αν κάτι αναφέρθηκε αλλά το topic έχει μαζέψει ήδη αρκετές σελίδες και μου είναι αδύνατον να το κοιτάξω όλο!! Τα χοντρά πάντως τα βρήκα και ότι περίσσεψε ρωτάω, μη βαράτε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Υπάρχει κάποια ισχύουσα νομοθεσία που να καθορίζει τους όρους αντικατάστασης συσκευής λόγω σφαλμάτων ή αστοχία υλικού στο εξωτερικό μέρος; καλα κανεις κι αναρωτιεσαι αλλα οπως καταλαβαινεις η απορια σου ειναι μαλλον εξειδικευμενη και η νομικη διατυπωση ειναι γενικη Αρθρο 535 Ο πωλητής δεν εκπληρώνει την κατά το προηγούμενο άρθρο υποχρέωση του, αν το πράγμα που παραδίδει στον αγοραστή δεν ανταποκρίνεται στη σύμβαση και ιδίως: 1. δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή που έχει γίνει από τον πωλητή ή στο δείγμα ή υπόδειγμα που ο πωλητής είχε παρουσιάσει στον αγοραστή. 2. δεν είναι κατάλληλο για το σκοπό της συγκεκριμένης σύμβασης και ιδιαίτερα για τη σύμφωνη με το σκοπό αυτόν ειδική χρήση. 3. δεν είναι κατάλληλο για τη χρήση για την οποία προορίζονται συνήθως πράγματα της ίδιας κατηγορίας. 4. δεν έχει την ποιότητα ή την απόδοση που ο αγοραστής ευλόγως προσδοκά από πράγματα της ίδιας κατηγορίας, λαμβάνοντας υπόψη και τις δημόσιες δηλώσεις του πωλητή, του παραγωγού ή του αντιπροσώπου του, στο πλαίσιο ιδίως της σχετικής διαφήμισης ή της επισήμανσης, εκτός αν ο πωλητής δεν γνώριζε ούτε όφειλε να γνωρίζει τη σχετική δήλωση Η σχισμη φανταζομαι εμπιπτει στα αρθρα 1 (εκτος κι αν σου τη διαφημισαν),και 4 (εκτος κι αν ολα σου το κινητα τα αγοραζεις με κενα στα πλαστικα) Εγω θα εκανα μια επισκεψη στο καταστημα αγορας και θα απαιτουσα αντικατασταση ή υπαναχωρηση απο τη συμβαση δλδ refund-επιστροφη χρηματων και θα χα και τον αριθμο του δικηγορου μου στη μνημη του κινητου για περισσοτερα. Παντως ακομα και με την αντικατασταση δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για το τι θα ερθει στα χερια σου εκτος κι αν ελεγξεις καθε συσκευη μεχρι να σου κατσει η απροβληματιστη επιπροσθετα δες και τους ορους της voda,αν κι εκει δε λεει κατι τοσο συγκεκριμενο http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2963 "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staaronis3 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Ρε παιδιά το GPS γιατί δε βρήσκει δορυφόρους; Έχω την 10.0.0.10 έκδοση πάνω, την άλλη δεν την βρήσκει. Το google maps έβρισκε δορυφόρους αλλα δεν συνδεόταν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts