Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν γνωρίζω όμως πόσο θα κοστίσει μαζί με τα εργατικά. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο 2-3 nokia shop και να τουες ρωτήσεις, γιατί ως γνωστό μεταξύ τους έχουν διαφορετικές τιμές σε ανταλλακτικά.

Βασικότατο αλλά πρέπει να αναφερθεί. Όλα τα μαγαζιά της Νοκια δουλεύουν με ενιαίο τιμολογιακό κατάλογο. Όλα τους αγοράζουν απο τη Νόκια με την ίδια ακριβώς έκπτωση. Σε περίπτωση που βρείτε σε κάποιο Νόκια κάτι ακριβότερο απο κάποιο άλλο καλό θα ήταν να μην το αγοράσετε (εκτός αν γουστάρετε να γελάνε πίσω απο την πλάτη σας) και να αναφέρετε το συμβάν στα κεντρικά.

Αυτός είναι ίσως και ο μόνος τρόπος να εξαφανιστούν τέτοιοι εξυπνάκηδες. Μια ακόμα ιδέα θα ήταν να γραφτούν όλα τα μαγαζάκια που κάνουν τέτοια απο την άλλη σε ένα τέτοιο ποστ αμφιβάλω κατα πόσο θα είναι αληθινά τα ποστ.

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασα να κάνω εγγραφή στο My Nokia και με το που παταω αποδοχη στους όρους μου βγαζει: Αδυνατη η αποστολή μηνυματος εγγραφής. Εχει κανεις ιδεα γιατι?

Καλησπέρα σε όλους!

Μόλις πήρα το 5800 στα χέρια μου και είναι γλυκύτατο!

Θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα...

Πρώτα από όλα υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει όλοι να κάνουμε? (ή είναι επιθυμητό να κάνουμε όλοι)

Και δεύτερον...

Κάτι είχα ακούσει για το my gallery...

Πού πρέπει να αποθηκευτούν οι ήχοι και οι εικόνες για να λειτουργεί άψογα?

Δεν έχει σημασία, όπου και αν τους βάλεις, η συσκευή θα τους βρει μόνη της.

Εγώ οι ρυθμίσεις που κάνω είναι:

• Ρυθμίσεις - κλήσεις - κλήση
    εμφάνιση διάρκειας - ναι
    σύνοψη μετά την κλήση - ενεργοποιημένη

• Ρυθμίσεις - συνδεσιμότητα - δίκτυο - gsm (βοηθάει τα μέγιστα στην αυτονομία)

• Μηνύματα - επιλογές - ρυθμίσεις - σύντομο μήνυμα
    Λήψη αναφοράς - ναι
    χρονική ισχύς - μέγιστος χρόνος
  • Μηνύματα - επιλογές - ρυθμίσεις - Άλλο
    Μνήμη σε χρήση - ότι σε βολεύει εσένα
    Προβολή κατά ομάδα - ναι

• Ιστός - επιλογές - ρυθμίσεις - γενικές - σημείο πρόσβασης - ερώτηση πάντα.

Μια που σε βρήκα εύκαιρο ας ρωτήσω...

Για wi-fi τί παίζει?

Έχω ξεκλείδωτο στον υπολογιστή μου αλλά δεν το βρίσκει..

Την οθονούλα κάνει να την καθαρίσω με ένα υγρό που έχω για την οθόνη του λάπτοπ?

Ρυθμίσεις - συνδεσιμότητα - δίκτυο - gsm (βοηθάει τα μέγιστα στην αυτονομία)
Λειτουργία δικτύου αναφέρει εμένα.. Νομίζω πως αυτό εννοείς ε?

Είσαι δίπλα στον υπολογιστή και δεν το βλέπει; Ξαναπροσπάθησε, κάνε ανανέωση μέχρι να στο βρει.

Την οθονούλα κάνει να την καθαρίσω με ένα υγρό που έχω για την οθόνη του λάπτοπ?

Ναι, μπορείς άφοβα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Τελικά μπήκε..

Αλλά το λέει broadcom...

Είναι σίγουρα αυτό ή θα με πνίξει ο πατέρας μου μόλις έρθει ο λογαριασμός :lol:

Και μια τελευταία ερώτηση για σήμερα..

Μπορεί κανείς σας που έχει το 5800 να ζουμάρει τόσο στη Συρο (ή σε οποιοδήποτε άλλο νησί των κυκλάδων) ώστε να του δείξει μέχρι και δρόμους?

Αν δίπλα από την στάθμη της μπαταρίας εμφανίζεται ένα εικονιδιάκι σε μορφή κεραίας είσαι συνδεδεμένος σε WiFi, οπότε όλα okay.

Όπως φαίνεται εδώ:

http://media.share.ovi.com/m1/medium/0668/f3fc914abdc548a89ea961f3425ff675.jpg

Όσο για τους χάρτες άσε το Nokia Maps και στρέψου προς Garmin or Sygic or NDrive.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Χμμ επειδή την έκανα την πατατιά μου...

Αν λογω "βιασύνης" σου κολλήσει μια εφαρμογή τότε τί κάνουμε? (το έπαθα με την έκθεση)

Πρώτα απ όλα περιμένεις λίγο να δεις μην τυχών ξεκολλήσει από μόνο του.

Αν δεν... πατάς παρατεταμένα το πλήκτρο του μενού και στο παράθυρο του task manager που εμφανίζεται πατάς παρατεταμένα και πάλι στο εικονίδιο της εφαρμογής που έχει κολλήσει και από το μενουδάκι που θα εμφανιστεί πατάς στο Έξοδος.

Ωστόσο καμιά φορά δεν ανταποκρίνεται ούτε και σε αυτή την ενέργεια.

Τότε αν έχεις εγκαταστήσει κάποιον task manager (πχ Handy TaskMan) υπάρχει επιλογή Kill η οποία είναι πιο δραστική.

Τέλος να συμπληρώσω πως αν δεν ανταποκρίνεται τελείως το κινητό, κάνεις το εξής απλό... Βγάζεις την μπαταρία!

Μπορεί κανείς σας που έχει το 5800 να ζουμάρει τόσο στη Συρο (ή σε οποιοδήποτε άλλο νησί των κυκλάδων) ώστε να του δείξει μέχρι και δρόμους?

Ναι μπορεί κανονικότατα. Σύρο είμαι. Εχει και ονοματα οδών με το "Χάρτες" της Νοκια.

Με το Garmin δείχνει και πάλι οδούς αλλά στην πλοήγηση είναι ψιλοχάλια, σε πάει αντίθετα σε μονόδρομους και σε λάθος στροφές. Βεβαια μπορεί να φταίει ότι η Ερμουπολη εχει πολλά δρομακια.

φένεται πάντως οτι δεν έχει φτιαχτεί από την αρχή για touch χρήση

για μένα πάντως ήταν η καλύτερη λύση για full querty μετά το πολύ ακριβό iphone που αλλάζει κι όλας σύντομα

έρχετε και το google από την htc τώρα αλλά ακούσα ότι δεν είναι τόσο γρήγορο αλλά και ακριβό

Και άλλα πραματάκια του λείπουν, αδικαιολόγητα imho...Όπως χρονόμετρο, αντίστροφη μέτρηση, μόνιμο φλας (!)...Ευτυχώς υπάρχουν 3rd party εφαρμογές στο net γι'αυτά...Και το ΜΟΝΟ πού δεν έχει σε σχέση με τα Sony Ericsson (πάλι αδικαιολόγητα) είναι η δυνατότητα "μαρκαρίσματος πολλών αρχείων" για μαζική αποκοπή/αντιγραφή κ.λπ....Εκτός αν υπάρχει και δεν την έχω δεί. (Προσοχή, δεν εννοώ το "επιλογή/εξαίρεση όλων", αυτό δεν είναι χρηστικό όταν έχεις ένα φάκελο με 100 αρχεία και θες να επιλέξεις τα 50...)

Samsung Galaxy GT-i9100 Black

Radio: XXLS9

Provider: Cosmote (WU)

Και άλλα πραματάκια του λείπουν, αδικαιολόγητα imho...Όπως χρονόμετρο, αντίστροφη μέτρηση, μόνιμο φλας (!)...Ευτυχώς υπάρχουν 3rd party εφαρμογές στο net γι'αυτά...Και το ΜΟΝΟ πού δεν έχει σε σχέση με τα Sony Ericsson (πάλι αδικαιολόγητα) είναι η δυνατότητα "μαρκαρίσματος πολλών αρχείων" για μαζική αποκοπή/αντιγραφή κ.λπ....Εκτός αν υπάρχει και δεν την έχω δεί. (Προσοχή, δεν εννοώ το "επιλογή/εξαίρεση όλων", αυτό δεν είναι χρηστικό όταν έχεις ένα φάκελο με 100 αρχεία και θες να επιλέξεις τα 50...)

Υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή για to μαρκάρισμα...to pencil,πατάς ένα κουμπί που θα ορίσεις εσυ και επιλεγείς ταυτόχρονα τα αρχεία που θέλεις!!;);)

πέστε με παράξενο, αλλά δεν μου αρέσει να προσθέτω άλλα πράματα. ειδικά όταν έχουν να κάνουν με την αλλάγή της δομής του s60 τα φοβάμαι πολύ, άσε που επιβαρύνουν τις επιδόσεις της συσκευής

πέστε με παράξενο, αλλά δεν μου αρέσει να προσθέτω άλλα πράματα. ειδικά όταν έχουν να κάνουν με την αλλάγή της δομής του s60 τα φοβάμαι πολύ, άσε που επιβαρύνουν τις επιδόσεις της συσκευής

Συμπάσχουμε... Ορισμένες φορές, έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα για ορισμένες εφαρμογές....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιο χρωμα προτεινετε?κυκλοφορουν ολα στην αγορα?

Ναι.Πιστευω το μαυρο (Ασημι ριγα) και το μπλε (ριγα) ειναι τα ομορφοτερα χρωματα.Εχω το μαυρο.

Ναι.Πιστευω το μαυρο (Ασημι ριγα) και το μπλε (ριγα) ειναι τα ομορφοτερα χρωματα.Εχω το μαυρο.

Και να φανταστείς το μπλε το βγάζανε το πιο άσχημο όταν πρωτοβγήκε... :rolleyes:

Αφού κ γω όταν το πρωτοπήρα είχα τις αμφιβολίες μου. Τώρα όμως πιστεύω ότι δεν θα ήθελα να είχα το κόκκινο :p

Το μπλε είναι τέλειο!!! Το άσπρο είναι λίγο πιο "σοβαρό".

(Μιλάμε για ρίγα πάντα)

PS. Στα μπλε-κόκκινο το μαύρο πλαίσιο όταν εκτεθεί στον ήλιο πχ. φαίνεται ότι έχει την αντίστοιχη απόχρωση! Με το άσπρο τι γίνεται? Είναι τελείως μάυρο?

To μαύρο είναι σχεδόν κατάμαυρο στον ήλιο (μπορεις να πεις οτι γκριζάρει ελαφρως, πολύ λίγο ομως);) Πάντως εμένα συνεχίζει να μου αρέσει το κόκκινο που πήρα (γιατί αυτό υπήρχε διαθέσιμο, δεν με είχε απασχολησει τότε) σε σχεση με το μπλέ, μου φαίνεται πολύ χάλι το μπλε, αλλά γούστα είναι αυτά...εντελώς υποκειμενική φάση

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Το μαυρο οπως ειπε και ο and64 γκριζαρει ελαφρως στον ηλιο.Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι το ολο κοκκινο-καφε.Αυτο εννοω =>http://www.simplyelectronics.net/images/products/nokia_5800_shure_edition.jpg αν και δεν το εχω δει απο κοντα.

Γεια σας παιδες. εμεινα απο μπαταρια σημερα το βραδυ και ερχομαι τωρα σπιτι να το φορτισω και το μονο που κανει ειναι να δειχνει στην οθονη το "νοκια" και τιποτε αλλο! τι φορματ τι βγαλε-βαλε την μπαταρια... τιποτα. νεκρο! και τωρα τι??????????

τελικα εβγαλα την καρτα μνημης και ισιωσε. ολα καλα τωρα.....

Κυκλοφορουν ολα τα χρωματα?απο ποιο μαγαζι λετε να τα αγορασω?

Αν δεις πανω συνονόματε σου απαντησα οτι κυκλοφορουν ολα τα χρωματα.Εγω το ειχα αγορασει απο το eshop.Εχει καλες τιμες.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...