Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα έπαθα κάτι πολύ περίεργο ξαφνικά δεν ανταποκρίνονται τα δυο εικονιδια που μπαίνει στα πλήκτρα κλήσης και στις επαφές, δείχνουν να πατιούνται αλλά δεν ανταποκρίνονται, το έκλεισα το άνοιξα κόλλησε, έβγαλα μπαταρία, έβγαλα καρτα μνημης το ίδιο. έκανα και επαναφορά στις εργοαστασιακές ρυθμίσεις αλλά το ίδιο, στη γραμμη συντομεύσεων αν βάλω εμφανίζει κενά κουτάκια που επίσης δε πατιούνται ενώ ανακάλυψα ότι αν το γυρίσω στη γραμμή επαφών εκει δουλεύουν κανονικά όλα. Τι τρελλά ειναι αυτά πάλι;

Το έπαθα και εγώ

hard reset

Μάλλον φταίει ένα θέμα που είχα βάλει και είχε κόλλημα όταν το συνέδεα με το usb στην μαζική αποθήκευση

Πήγε να κολλήσει αρκετές φορές, μία τα κατάφερε

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οχι! ειναι κανονικα με το φπα

σιγουρα?? γιατι εχω την εντυπωση οτι την τελευταια φορα που χρησιμοποιηση επιδοτηση πηρα μια συσκευη και μου ειχαν πει να την υπολογισω με μειον το φπα 19%...:worry:

Aporw me mena...:O

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

είναι εντυπωσιακά δε μπορώ να πω αλλά με τόσα κολλήματα και προβληματακια ας λυθούν όλα τα άλλα. Μέχρι τώρα είχαμε απενεργοποιημένα τα εφε για να είναι γρηγορο το κινητο με τέτοια εφέ θα σέρνεται το σύμπαν φοβάμαι

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Έχει κανείς θέμα με την πρόσβαση στη κάρτα μνήμης την original που έχει μέσα του το κινητό με την αγορά;

Το λέω αυτό γιατί αρκετές φορές που με παίρνει κάποιος τηλέφωνο και έχω ορίσει να χτυπάει με ένα mp3 από την κάρτα μνήμης, χτυπάει με τον κλασσικό ήχο της Nokia και ενίοτε όταν μου στέλνουν μήνυμα μου πετάει δε μπορεί να αποθηκευτεί το μήνυμα στη κάρτα μνήμης (έχω βάλει στις ρυθμίσεις να αποθηκεύει τα μηνύματα στη κάρτα μνήμης), θέλετε να αποθηκευτεί στη μνήμη τηλεφώνου; Μάλλον πρόκειται για προβληματική κάρτα ε;

Της έχεις κάνει μορφοποίηση έστω και μία φορά από τότε που πήρες το τηλέφωνο;

Αν όχι, καλό θα ήταν να της κάνεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

...Heres a video by mrdutchie that shows different kastor theme effects on a nokia 5800 with the v20 firmware....

το V21 Firmware που το ειδατε?αυτα ειναι custom και τα περνας οποτε θες και περιμενεις να σου κατσει η haksoria.

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Κατι ασχετο.αν για καποιο λογο δικαιουμαι αλλαγη του κινητου απο το μαγαζι που το πηρα,την κανουν επι τοπου η πρεπει να το αφησω να το δουν πρωτα?

Κατι ασχετο.αν για καποιο λογο δικαιουμαι αλλαγη του κινητου απο το μαγαζι που το πηρα,την κανουν επι τοπου η πρεπει να το αφησω να το δουν πρωτα?

Για να σου κάνουν αντικατάσταση θα πρέπει να ελεγχθεί το κινητό από το τεχνικό της AC και μετά να πάρει το ok το κατάστημα ώστε να σου δώσει νέα συσκευή.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Αναλογως το καταστημα.Στο πλαισιο και στο e-shop υπαρχει μια περιοδος D.O.A κατα την οποια μπορεις ακομα και να ζητησεις refund

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Μια απορία, όταν συνδέω το κινητό με USB και θέλω να το αποσυνδέσω πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία όπως τα sticκακια;

Μια απορία, όταν συνδέω το κινητό με USB και θέλω να το αποσυνδέσω πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία όπως τα sticκακια;

Όταν επιλέγεις την Μαζική αποθήκευση θα πρέπει πριν το βγάλεις να πατήσεις αασφαλή κατάργηση κ μετά ν αφαιρέσεις το καλώδιο. Στις άλλες 2 επιλογές απλά αφαιρείς το καλώδιο.

Μία ερώτηση. Πως μπορώ να απενεργοποιήσω θέματα τα οποία είναι εγκατεστημένα στην κάρτα μνήμης;

Μία ερώτηση. Πως μπορώ να απενεργοποιήσω θέματα τα οποία είναι εγκατεστημένα στην κάρτα μνήμης;

Τι εννοείς να απενεργοποιήσεις θέματα που ειναι εγκατεστημένα στην κάρτα μνήμης?

Σόρρυ, διαγράψω εννοούσα...

Πηγαίνω από την διαχείρηση αρχείων, αλλά δεν τα βρίσκω πουθενά...

Θα πας Ρυθμίσεις > Διαχειρ. Εφαρμογών > Εγατεστημένες εφαρμογές και θα διαγράψεις τα θέματα που θες.

Ούτε εκεί τα εμφανίζει δυστυχώς.

Έχω εγκαταστήσει 9 θέματα, όλα στην κάρτα μνήμης, αλλά δεν φαίνεται ούτε 1 εκεί.:blink:

Ούτε εκεί τα εμφανίζει δυστυχώς.

Έχω εγκαταστήσει 9 θέματα, όλα στην κάρτα μνήμης, αλλά δεν φαίνεται ούτε 1 εκεί.:blink:

Για δοκίμασε αυτό. Θα πρέπει να λειτουργήσει λογικά. Είναι από το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ Ερώτηση #6.

Αυτό μου ξέφυγε. Έχεις δίκιο αυτό φταίει.

Νόμιζα ότι θα είχε ξεπεραστεί επιτέλους. Είναι από τα λίγα (πλέον) πράγματα που μου την δίνουν αφάνταστα στα symbian κινητά της Nokia!:mad:

Σ'ευχαριστώ πολύ όμως.:)

Αυτό έχω να το συναντήσω από το Ν80 που είχα κάποτε. Από τότε έχω περάσει από Ν95, Ε66 και τώρα 5800 και κανένα δεν το έχει κάνει.

Παιδες για να βαλω τραγουδια σε playlists πως θα το κανω?Μεσα απο το τηλεφωνο παιρνει πολυ ωρα και με το προγραμμα της Nokia δεν εβγαλα ακριη γιατι δε με αφηνει να τα κανω drag n drop...
ΜΑΧ.

Στο δικό μου κάποιες στιγμές εκεί που ακούω ραδιόφωνο, ξαφνικα αποσυντονίζεται και ακούγεται ενα βουητό.Όσο και αν το παώ μπρος-πίσω στη μπάντα, δε γίνεται τίποτα.Θέλει restart.Τι λέτε να φταίει?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...