stendor Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Αν θέλετε να κρύψετε βίντεο ή φωτογραφίες μπορείτε να κάνετε το εξής πολύ απλό. Βάζετε ένα file manager π.χ. xplore ή active file και επιλέγετε τα αρχεία που θέλετε να είναι κρυφά, όπως κάναμε και στα 3rd edition κινητά. Οτι θέλω να κρύψω έτσι το κρύβω. Όλα τα τελευταία μοντέλα της nokia παίζουν flv αρχεία μέσα από την έκθεση, μόνο το Ν95-1 δεν τα παίζει. Ακόμα και το Ε66 παίζει αρχεία flv από την έκθεση, το οποίο δεν είναι multimedia κινητό. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Ένα περίεργο.......:( Ζητάω να κάνει αναβάθμιση (σε V11) αλλά: συνδέεται μέσω WiFi και μπαίνει και στη Νokia. Και μου λέει πως «δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις» :blink: Από την άλλη μου δουλεύει καλά οπότε δεν βιάζομαι..... Μόνο στην εγκατάσταση εφαρμογών μου βγάζει πως έχει λήξει το πιστοποιητικό και δοκίμασα και 2 και 3 και 6 μήνες πίσω την ημερομηνία αλλά τίποτα....Μέχρι και ένα χρόνο πίσω έβαλα αλλά τίποτα...... Και σε μερικές επαφές που είχα extra σημειώσεις δεν μου κατεβάζει όλη τη σελίδα με τις πληροφορίες.....Λάθος τους και το 7710 ήταν κλάσεις ανώτερο στον τομέα των επαφών...... Έκανα ένα back-up αλλά που μπορώ να βρω αν όντως έκανε αντίγραφα ασφαλείας? Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να υποχρεωθώ να ενημερώσω από την αρχή επαφές και ημερολόγιο........Σε καμία περίπτωση....... Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Κάνε φορματ στο τηλέφωνο και δεν θα σου ξαναβγάλει την ειδοποίηση το πιστοποιητικό έχει λήξει. Κράτα back-up και απο το pc suite. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmey Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 μην αλλαζετε την ημερομηνια!!!Δεν βοηθαει!!ΤΕΛΟΣ!!:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 πηρα τηλ. την εταιρια του destinator kai μου ειπε πως δεν λειτουργει το προγραμα στην 5η εκδοση μονο στην 3η οποτε περιμενουμε οταν φτιαχτει στο μελλον .Μηπως λειτουργησε κανεις το destinator για να δουμε???????:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 2.- Αν το συχρονισω , περασω επαφες κλπ με την αναβαθμιση χανονται ??? 2.-ναι θα χαθουν Με την αναβάθμιση δεν χάνεται απολύτως τίποτα! ------------------ Ένα περίεργο.......:( Ζητάω να κάνει αναβάθμιση (σε V11) αλλά: συνδέεται μέσω WiFi και μπαίνει και στη Νokia. Και μου λέει πως «δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις» :blink: Η έκδοση 11.xx.xx είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του Software Updater και όχι μέσω FOTA! --------------------------------- @ iliu_n Για εφαρμογές υπάρχει αντίστοιχο θέμα εδώ! Stay on topic! [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 ευχαριστώ πολύ George! Να κανονίσουμε κ με τον Μιχάλη κάποια στιγμή να ξαναβρεθούμε. Είναι γεγονός οτι έχω μείνει λίγο πίσω στα symbian....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Με την αναβάθμιση δεν χάνεται απολύτως τίποτα! ------------------ Η έκδοση 11.xx.xx είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του Software Updater και όχι μέσω FOTA! Ωραία! Σ' ευχαριστώ! Θα πρέπει λοιπόν να το συνδέσω με usb στο pc.....Θα γίνει απόψε! Θα μπορούσε κάποιος να μας περιγράψει ακριβώς τη διαδικασία του format (πέρα από τον κωδικό στα πλήκτρα)? Όταν πατήσω τον συνδιασμό (δεν τον θυμάμαι αλλά έχει αναφερθεί) τι γίνεται? Και κάτι πολύ βασικό!!!! Που ακριβώς σώνει επαφές και ημερολόγιο το 5800 όταν κάνω back up? Γιατί αναφέρει πως κάνει save στη θέση Ε:Κάρτα μνήμης αλλά δεν τα βρίσκω. Και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω format αν δεν έχω πλήρες back-up!!!! Σας ευχαριστώ! :) Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Αφού πληκτρολογήσεις τον κωδικό, το κινητό αυτόματα θα κάνει επανεκκίνηση η οποία θα πάρει παραπάνω από το συνηθισμένο λόγω και της διαδικασίας του format. Ο κωδικός είναι *#7370#. Το back up αποθηκεύεται στη θέση E:\Backup\. Ο φάκελος είναι κρυφός και δεν φαίνεται από τη Διαχείριση αρχείων. Μόνο από τον υπολογιστή είναι ορατός ή από τον Xplore. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Μια από τα ίδια σήμερα, ενω του έκανα φορμάτ και μετά απλά εγκατέστησα δυο προγραμματάκια για δοκιμή τώρα πάλι το κόκκινο κουμπί δε λειτουργεί εννοώντας δε κλείνει στις εφαρμογές όταν είμαι μέσα ούτε το κουμπί της κάμερας... εχει αρχίσει και με εκνευρίζει... EDIT: με φορμάτ επανήλθε πάλι, αυτή τη δουλειά θα κάνουμε όμως συνεχώς;; Πάντως το πρωί δοκίμασα σε εξωτερικό χώρο και το gps με συνέδεσε με δορυφόρο και μετά μου έλεγε να συνδεθώ με το ίντερνετ να το ενεργοποιήσω και τη φωνητική πλοήγηση, δε μας δίνει το πακετάκι κάποιους μήνες δωρεάν; Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 ksino1100, άνοιξε το x-plore, επέλεξε να φαίνονται οι κρυφοί φάκελοι και οι φάκελοι συστήματος και ψάξε χειροκίνητα για το που αποθηκεύονται τα αντίγραφα. Στα 3rd edition αποθηκεύονται στον φάκελο E:\Backup και το αρχείο ονομάζεται Backup.arc. Όπως σου είπα και παραπάνω, πάρε αντίγραφο και με το pc suite για να είσαι 100% σίγουρος οτι δεν θα χάσεις τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Πάντως το πρωί δοκίμασα σε εξωτερικό χώρο και το gps με συνέδεσε με δορυφόρο και μετά μου έλεγε να συνδεθώ με το ίντερνετ να το ενεργοποιήσω και τη φωνητική πλοήγηση, δε μας δίνει το πακετάκι κάποιους μήνες δωρεάν; Ναι σου δίνει, αλλά θα πρέπει να την ενεργοποιήσεις την άδεια. Πως αλλιώς να γίνει. Για την ενεργοποίηση θα χρειαστείς πρόσβαση internet, οπότε κάνε την ενεργοποίηση όταν είσαι κάπου που έχει WiFi και μετά σχεδίασε τη διαδρομή που θέλεις. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Ισχυει αυτο για την δωρεαν φωνητικη πλοηγηση?Δεν χρεωνεσαι τιποτε?Για ποσους μηνες ισχυει? "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Ισχυει αυτο για την δωρεαν φωνητικη πλοηγηση?Δεν χρεωνεσαι τιποτε?Για ποσους μηνες ισχυει? 235 μέρες μου βγάζει εμένα πάντως,ο Maploader 3 αναγνωρίζει την συσκευή κανονικά και κατεβάζει αρχεία χάρτη 31,9 ΜΒ. Η πλοήγηση είναι πολύ καλή και με ιδιαίτερα δυνατό ηχείο,το μόνο που μένει είναι να γίνει διαθέσιμο και το Maps 3 ως εφαρμογή για το κινητό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Ναι σου δίνει, αλλά θα πρέπει να την ενεργοποιήσεις την άδεια. Πως αλλιώς να γίνει. Για την ενεργοποίηση θα χρειαστείς πρόσβαση internet, οπότε κάνε την ενεργοποίηση όταν είσαι κάπου που έχει WiFi και μετά σχεδίασε τη διαδρομή που θέλεις. Εγώ το έκανα αλλά μου λέει το το πιστοποιητικο έχει λήξει..... :(:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 ksino1100, άνοιξε το x-plore, επέλεξε να φαίνονται οι κρυφοί φάκελοι και οι φάκελοι συστήματος και ψάξε χειροκίνητα για το που αποθηκεύονται τα αντίγραφα. Στα 3rd edition αποθηκεύονται στον φάκελο E:\Backup και το αρχείο ονομάζεται Backup.arc. Όπως σου είπα και παραπάνω, πάρε αντίγραφο και με το pc suite για να είσαι 100% σίγουρος οτι δεν θα χάσεις τίποτα. Ήθελα να εγκαταστήσω το Xplore για να έχω πλήρη πρόσβαση στα αρχεία του κινητού και της microSD. Αλλά το κατέβασα, το έστειλα στο κινητό και αναφέρει (και σε αυτό) πως το πιστοποιητικό έχει λήξει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ήμαρτον Nokia! :mad: Βασικά θα δοκιμάσω και το βράδυ (στο pc του σπιτιού αφού εγκαταστήσω PC-Suite της Nokia) αν μέσω usb φαίνονται όλα τα αρχεία και κυρίως αν υπάρχει φάκελος back-up γιατί τώρα δεν μπορώ να τον βρω (λογικά είναι κρυφός όπως έχουν προαναφέρει τα παιδιά παραπάνω). Αν δεν μπορώ και πάλι να δω τους κρυφούς φακέλους τι κάνω??? Θα πάω σε λίγο να πάρω και μια κάρτα microSD από κάποιο κατάστημα (κυρίως για να την έχω για ασφαλές back-up και επίσης για να έχω και τον αντάπτορα της για να την διαβάζουν τα card reader μου που δέχονται μόνο SD). (έχω γράψει το ίδιο post και εδώ γιατί δεν ήμουν σίγουρος για το που ταιριάζει καλύτερα..... :O ) Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 ksino1100, format έκανες στο κινητό σου; Εγώ το έκανα αλλά μου λέει το το πιστοποιητικο έχει λήξει..... :(:mad: Τι ακριβώς έκανες; Γιατί για να ενεργοποιήσεις την άδεια αποκλείεται να σου έβγαλε οτι το πιστοποιητικό έχει λήξει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Και κάτι ακόμα.... Αν πάρω μια microSD των 2GB θα την αναγνωρίσει ή ντε και καλά πρέπει να είναι SDHC?? :confused: Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Φυσικά και θα την αναγνωρίζει. Αλλά, γιατί να πάρεις τόσο μικρή κάρτα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 ksino1100, format έκανες στο κινητό σου; Τι ακριβώς έκανες; Γιατί για να ενεργοποιήσεις την άδεια αποκλείεται να σου έβγαλε οτι το πιστοποιητικό έχει λήξει. Όταν βάζω προορισμό μου βγάζει να συνδεθώ σε ένα λινκ...συνδεομε κανονικά,αποδέχομαι κάτι όρους και πάει να κατεβάσει κάτι και λέει ότι έχει λήξει.....το κατεβάζω τέλος πάντων άλλα τίποτα,και μου βγάζει να αγοράσω πακέτα....και μετά πάλι από την αρχή.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 ksino1100, format έκανες στο κινητό σου; Δυστυχώς ακόμα δεν έχω κάνει γιατί δεν είμαι σίγουρος αν έχει κρατήσει όντως back-up στη μνήμη. Προφανώς είναι κρυφός ο φάκελος και θα προσπαθήσω να τον βρω μέσω pc-suite το βράδυ....... Αν όχι δεν προχωρώ σε format γιατί δεν θέλω να χάσω τις επαφές μου....... Θα προτιμούσα να εγκαταστήσω την V11 πάντως πρώτα γιατί με εκείνη θα έχω και back-up του ημερολογίου. Άρα (sorry αν σας κουράζω) Θα συνδέσω το 5800 με το pc για να κάνω αναβάθμιση σε V11 (αν και με χαλούν κάποια bugs όπως το κουμπί της κάμερας) Θα κάνω back up στην κάρτα μνήμης που θα αγοράσω απόψε αλλά και στης Nokia (ή να κάνω format στην κάρτα της «μαμάς»?) Και αφού ελέγξω μέσω pc ότι υπάρχει φάκελος back-up και στις δύο κάρτες (ελπίζω να φαίνεται) τότε και μόνο τότε θα κάνω format..... Σωστά τα λέω? :O Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Εγώ το έκανα αλλά μου λέει το το πιστοποιητικο έχει λήξει..... :(:mad: εμένα μου έλεγε για κάποια 15 λεπτά αν θυμάμαι σωστά,ο Κώστας μπορεί να το πιστοποιήσει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Φυσικά και θα την αναγνωρίζει. Αλλά, γιατί να πάρεις τόσο μικρή κάρτα; Τη θέλω μόνο για back-up κρίσιμων αρχείων (επαφές, ημερολόγιο, σημειώσεις) και θα υπάρχει στο συρτάρι μου για κάποια «δύσκολη ώρα». Χώρια που θα μου χρειαστεί για να έχω και τον αντάπτορα microSD--->SD για τα card reader μου! ;) Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Αν στο κινητο βαλω back up αρχεια που εχω απο το Ν96,θα εχω και το transformers? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfixtoulis Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Και εγώ όταν του ζητάω οδηγίες για μία διαδρομή μου λέει να δω τις διαθέσιμες άδειες. Πατάω οκ επιλέγω νοτιοανατολική ευρώπη και μετά μου λέει πως 1 χρόνος κάνει τόσο, 1 μήνας τόσο κλπ ή αν θέλω να βάλω κάποιον κωδικό! Δεν λέει πουθενά πως υπάρχει κάτι δωρεάν!:wacko: Που βρίσκω τις δωρεάν 235 μέρες που αναφέρθηκαν παραπάνω?? Μπορεί κάποιος να δώσει συγκεκριμένες οδηγίες?? Ευχαριστώ πολύ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts