Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

την εκανα χθες βραδυ μεσω του nsu,αναγνωρισε κανονικα τη συσκευη και την κατεβασε και το σημαντικοτερο δεν σβυστηκε τιποτα,αν και για καλο και για κακο ειχα κανει backup,και δουλευε κανονικα.το μονο που παρατηρησα ηταν οτι απορυθμηστηκε η ωρα και η ημερομηνια και επρεπε να την φτιαξω ξανα

Παιδιά, από που γίνεται η «αναβάθμιση» λογισμικού?

Κάπου το είχα δει αλλά δεν θυμάμαι που...... :O

Κατέβασα μερικά προγραμματάκια (από αυτά που έχει ήδη έτοιμα για κατέβασμα το κινητό). Αλλά ενώ τα κατεβάζει (και υπάρχουν ακόμα στα κατεβασμένα) δεν αφήνει να γίνει εγκατάσταση γιατί λέει έχει λήξει το πιστοποιητικό!!

Τι κάνω για να τα εγκαταστήσω? :O

Στις ρυθμίσεις εγκατάστασης ο «έλεγχος πιστοπ. σε σύνδεση» είναι απενεργοποιημένος....

Το μόνο που εγκαταστάθηκε σωστά (και είναι και άριστο εμφανισιακά και λειτουργικά) είναι το AccuWeather.....

Τι κάνω λάθος παιδιά?

Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)

Γιάννης! :)

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά, από που γίνεται η «αναβάθμιση» λογισμικού?

Κάπου το είχα δει αλλά δεν θυμάμαι που...... :O

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253377#post2253377

Κατέβασα μερικά προγραμματάκια (από αυτά που έχει ήδη έτοιμα για κατέβασμα το κινητό). Αλλά ενώ τα κατεβάζει (και υπάρχουν ακόμα στα κατεβασμένα) δεν αφήνει να γίνει εγκατάσταση γιατί λέει έχει λήξει το πιστοποιητικό!!

Τι κάνω για να τα εγκαταστήσω? :O

Στις ρυθμίσεις εγκατάστασης ο «έλεγχος πιστοπ. σε σύνδεση» είναι απενεργοποιημένος....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253351#post2253351

Παιδιά με την εγγύηση του κινητού τι γίνεται ;; Το καλύπτει η Alpha Copy;

Της Vodafone ναι, αφού είναι εισαγωγής της Alpha Copy.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ελληνικό είναι της Voda ε;; Γιατί με βλέπω να το πέρνω:)

Φυσικά και είναι ελληνικό. Έχει αναφερθεί παρά πολλές φορές.

Το έχουν και στην Vodafone Γλυφάδας αλλά μόνο σε μπλε οπότε δεν το πήρα. Δεν ξέρουν πότε θα το φέρουν σε άλλα χρώματα.

Ρώτησα επίσης στο Πλαίσιο και μου είπαν θα το φέρουν την επόμενη εβδομάδα μέσω Vodafone (άρα λογικά πάλι μόνο σε μπλε).

Τέλος, στο Nokia Shop της Γλυφάδας μου είπαν ότι θα το φέρουν και στα 3 χρώματα μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου μάξιμουμ (μπορεί και πολύ νωρίτερα).

Επιπλέον ο υπάλληλος εκεί είπε ότι μέχρι τώρα το έχει φέρει μόνο η Vodafone με παραεισαγωγή οπότε δεν καλύπτουν την εγγύηση τα Nokia Shops... Αυτό υποθέτω ήταν μπούρδα του υπαλλήλου και δεν ισχύει (?) αφού όσοι το πήραν λένε εδώ μέσα ότι το τσέκαραν και είναι Ελληνικό.

Καλημέρα σε όλους!

Δευτερη ημέρα με το νέο μου 5800xpress και οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής είναι πολύ καλές.Οχι δεν έχω παρατηρήσει τριξίματα η οτιδήποτε.Το αγόρασα απο την voda με αναβάθμιση συσκευεις του λογαριασμου μου και ναι είναι blue μιας και μονο αυτο το χρώμα έχει η voda so far και με ελληνικό μενού.Έχω ήδη κάνει update sto firmware χωρίς προβλήματα.Απο θέμα εγκύηση το καλύπτει η alfaCopy και για οτιδήποτε μπορούμε να απευθυνθούμε σε οποιοδήποτε Nokia Club Shop για τα επόμενα 2 χρόνια.

Πήγα πριν λίγο στην vodefone στα Χανιά στην Αποκωρόνου και μου είπαν πως δεν έχουν την συσκευη άμεσα. Την φέρνουν με παραγελία σε περίπου μια εβδομάδα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Από σήμερα (τώρα για την ακρίβεια) ευτυχής κάτοχος και εγώ:D

Ας είναι καλά η Voda που για δεύτερη φορά βάζει τα γυαλιά σε όλο τον ανταγωνισμό. Άντε να δούμε τι θα δούμε με αυτό το τηλεφωνάκι που μας έβγαλε την ψυχή στο περίμενε από αρχές Δεκεμβρίου με το «τώρα έρχεται», «αύριο έρχεται»…

Καλορίζικα ΜΑΣ:lol::p

mobile προβληματισμοί...

παιδια εγω εχω την 10 εκδοση και δεν εχω κανενα προβλημα απο αυτα που εχουν αναφερθει!!το μονο ομως δεν μπορω να συνδεθω με το gps.μου ζηταει συνδεση μεσω βοδαφον!!δεν δουλευει χωρις συνδεση στο ιντερνετ??η πρεπει να βαλω προγραμματα??

Με γεια σε ολους σας αλλα τιμη δεν βλεπω να αναφερετε καπου...! Και το site της vodafone δεν εχει τιποτα

Μόλις το απέκτησα και εγώ!!!!!!!!!:rotfl::yahoo:

Πάει κατευθείαν για αναβάθμιση!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλησπερα παιδια μολις το πηρα κ γω! Κατι ευκολο πιστευω να ρωτησω τελικα με τι μπαταρια τι παιζει; εννοω πως να το φορτισω για πρωτη φορα;

κολοριζικο καλοριζικο

αντε σιγα σιγα να πληθαινουμε

ευχαριστω αντε κ σιγα σιγα να αρχισουμε να λεμε κ εντυπωσεις! με τη μπαταρια τελικα τι κανω; η εστω εσυ πως το φορτισες;

ευχαριστω αντε κ σιγα σιγα να αρχισουμε να λεμε κ εντυπωσεις! με τη μπαταρια τελικα τι κανω; η εστω εσυ πως το φορτισες;

Πρώτα θα εξαντλήσεις όση μπαταρία έχει από το εργοστάσιο (συνήθως έχει γύρω στο 1/3) μέχρι να κλείσει το κινητό. Μετά θα κάνεις 3 κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης. Στη φόρτιση το φορτίζουμε μέχρι να βγάλει μήνυμα φορτισμένης μπαταρίας, στην αποφόρτιση χρησιμοποιείς το τηλέφωνο μέχρι να κλείσει. Αυτό το κάνουμε για να στρώσει η μπαταρία.

Μετά το στρώσιμο, φορτίζεις όποτε θέλεις. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πρώτα θα εξαντλήσεις όση μπαταρία έχει από το εργοστάσιο (συνήθως έχει γύρω στο 1/3) μέχρι να κλείσει το κινητό. Μετά θα κάνεις 3 κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης. Στη φόρτιση το φορτίζουμε μέχρι να βγάλει μήνυμα φορτισμένης μπαταρίας, στην αποφόρτιση χρησιμοποιείς το τηλέφωνο μέχρι να κλείσει. Αυτό το κάνουμε για να στρώσει η μπαταρία.

Μετά το στρώσιμο, φορτίζεις όποτε θέλεις. :)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!

παιδια εγω εχω την 10 εκδοση και δεν εχω κανενα προβλημα απο αυτα που εχουν αναφερθει!!το μονο ομως δεν μπορω να συνδεθω με το gps.μου ζηταει συνδεση μεσω βοδαφον!!δεν δουλευει χωρις συνδεση στο ιντερνετ??η πρεπει να βαλω προγραμματα??

Δεν χρειαζεται προγραμμα.

www.tfrc.gr

www.106sportclub.gr

Φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή γενικά... Μάλλον με βλέπω να παίρνω κι εγώ ένα σε κανέναν μήνα που έχω επιδότηση...:rolleyes: Η μπαταρία τελικά πώς πάει; Τι λέει από αυτονομία;:rolleyes: Όχι τίποτ' άλλο, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα με έχει κακομάθει το Ε51.....:)

για την μπαταρια μονο θετικα εχω να πω,απο χθες το μεσημερι που το φορτισα με καμια ωρα ομιλια κανα 2 ωρες ακροαση μουσικης και καμια 20αρια μυνηματα συν οτι εμεινε ολο το βραδυ ανοιχτο και ακομα εχει ενδηξη φουλ μπαταριας

Ας είναι καλά η Voda που για δεύτερη φορά βάζει τα γυαλιά σε όλο τον ανταγωνισμό.

Αφου πρωτα μας εχει στραβωσει ολους με την πολιτικη της στο θεμα Iphone :rolleyes:

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Και ναι σημερα το πρωι το πηρα και εγω πιο πολυ απο περιεργια για τη 1η touch συσκευη της Νοκια της νεας εποχης.

Απο Βοντα Χαλκιδας στα 349 ευρα και ειναι επισημη εισαγωγη Αλφα Κοπι.

Πρωτες εντυπωσεις ελαφρυ,ματζοβολο στο χερι,τα γνωστα πλαστικα αλλα ω του θαυματος,,ΔΕ τριζουν(τουλαχιστον μεχρι τωρα)!!

Οθονη καλη,μου αρεσει πολυ που μπαινει full screen η ταπετσαρια,αλλα στο πατημα του πληκτρολογειου θελει αρκετη πιεση και πολλες φορες χανει γραμματα αν γραφεις πολυ γρηγορα!

Παντως για αφης ειναι καλη!

Πενακι δεν εχω βγαλει ακομα και αυτο λεει κατι.

Οσο για καποιο φιλο που ρωτησε για την οθονη της σε σχεση με htc να πω οτι δε θα σου δημιουργηση προβλημα αλλα βεβαια ΔΕΝ εχει και αυτο το ποιοτικο αγγιγμα και αισθηση που εχει π.χ. το HD οπως επισεις δε μου αρεσει που η οθονη δεν ειναι προσωπο με τη συσκευη αλλα ειναι πιο μεσα(για λογους προστασιας φανταζομαι)ομως μου θυμιζει κατι πιο παλλια Pocket PC.

Αυτα και θα επανερθω..:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...