Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, για το SAR δεν είδα να έχει μιλήσει κανένας ως τώρα, ψάχνω, αλλά έτσι όπως το παρουσιάζει η Νοκια στο σάιτ της δε βλέπω πουθενά να το αναφέρει. Μόνο εδώ αναφέρει ότι είναι 0.990 W/Kg. Δεν είναι και χαμηλό για τα σημερινά δεδομένα νομίζω.

Ξέρει κανένας σίγουρα;

Τόσο είναι.

Το γράφω και λίγο πιο πίσω...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κι επισήμως η v.11 από σήμερα στο NSU. Περισσότερα στο http://www.symbian-freak.com/news/009/01/firmware_for_5800_officially_available.htm
[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτήσω τους κατόχους, όσοι είχαν/έχουν και htc είναι ευχαριστημένοι από την ποιότητα της touchscreen του 5800;

Ειχα και htc και omnia...οσον αφορα στην οθονη αφης ισως να ειναι και καλυτερο...

Τελικά παιδιά με την αναβάθμιση διορθώνονται τα παραπάνω ελαττώματα??? Επίσης κάπου διάβασα ότι από την κάθετη στην οριζόντια θέση καθυστερεί να γυρίσει. Ισχύει?

Εγω που ειχα απο την αρχη αυτη την εκδοση:V11.0.008 δεν ειχα τα περισσοτερα απο τα προβληματα που αναφερει ο φιλος παραπανω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αναρωτιόμουν τι γίνεται με την οθόνη αναμονής του 5800. Έχει δυνατότητα εγκατάστασης widgets, σαν αυτά που είδαμε σε κάποια από τα βίντεο του N97? Επίσης, είδα διαφορά στα εικονίδια που μπορεί να φιλοξενήσει το 5800 σε σχέση με το Ν97. Αν δεν απατώμαι, στο 5800 υπάρχουν τέσσερα βασικά εικονίδια που λειτουργούν ως συντομεύσεις για εφαρμογές, ενώ στο Ν97 υπάρχουν περισσότερα. Πού έγκειται η διαφορά αυτή μεταξύ των δύο συσκευών, αν υπάρχει όντως διαφορά;
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

H διαφορα εγκειται στο marketing
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

κατι που παρατηρησα και δεν το ηξερα ειναι οτι μπορει και παιζει βιντεακια απο το youtube διχως να χρειαζεται να κανεις καποια μετατροπη.

Και κάτι άλλο. Το gps του είναι καλό??? Οι χάρτες του?? Η μπαταρία πόσες μέρες?? Ο ήχος είναι αρκετά δυνατός από τα ηχεία του??
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Τελικά παιδιά με την αναβάθμιση διορθώνονται τα παραπάνω ελαττώματα??? Επίσης κάπου διάβασα ότι από την κάθετη στην οριζόντια θέση καθυστερεί να γυρίσει. Ισχύει?

Αν δε τη περάσω δε μπορώ να σου πω, αργεί κάπως και κάποιες φορές αισθητά αλλά πολλά προβλήματα δημιουργούν τα θέματα, παρόλο που εχω περασει ειδικα για s60v5 πάλι κολλάει, αργεί και έχουν αλλοιώσεις

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αν δε τη περάσω δε μπορώ να σου πω, αργεί κάπως και κάποιες φορές αισθητά αλλά πολλά προβλήματα δημιουργούν τα θέματα, παρόλο που εχω περασει ειδικα για s60v5 πάλι κολλάει, αργεί και έχουν αλλοιώσεις

Απενεργοποιησε τα εφε θεματος να σωθεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

βλεπω συντομα να εχουμε και νεα αναβαθμιση απο τη νοκια για τις οποιες ''παιδικες ασθενιες'' παρουσιαζονται τωρα.....

Απενεργοποιησε τα εφε θεματος να σωθεις...

Mπα απενεργοποιήμενα ήταν τόσο καιρό δυστυχώς... ελπίζω με την 11 να δουμε λύση σε πολλά

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Περι της ποιοτητας ηχου απο το review του gsm arena

Remarkable audio quality

Speaking of music playback, the 5800 XpressMusic turned out to be the best Nokia example for audio quality to date. That's that and no fancy foreword would've made sense. We've been seeing improvement over recent devices by the Finns and now the 5800 comes to crown the whole thing. In fact, we've never seen a so good numbers on any other mobile phone.

The phone flaunts an amazing frequency response keeping within the +-1db range effortlessly. Furthermore, for most of its range it is right on the perfect track. Noise level and dynamic range readings are also praiseworthy and so is THD. IMD and crosstalk are not as impressive but still quite good. All in all, you will be enjoying some of the industry best quality audio with Nokia 5800 XpressMusic

Και περι ευαισθησιας του gps

Nokia 5800 XpressMusic comes with a built-in GPS receiver and judging on our experience it seems a highly sensitive unit. The handset managed to acquire satellite lock from cold start in a moving car in about two minutes which is basically as good as it gets

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Καλορίζικο Πάνο και από μένα. :)

Εχω παρατηρήσει ότι με τα μαμα θέματα το κινητό ανταποκρίνεται πολύ πιο γρήγορα. Όταν περάσεις την αναβάθμιση, κανε του και φορματ σε τηλέφωνο και κάρτα και, πιστεύω θα στρώσει.

θέλω κι εγώ ένα 5800.όχι για μένα.για την φουκαριάρα την μάνα μου.

:lol::lol::lol:

Παρεσ το 11880 και ρωτα να εχουν...:lol::lol:

Νέο Firmware...

http://www.symbian-freak.com/news/009/01/firmware_for_5800_officially_available.htm

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

μα δε κλείνουν με το κόκκινο είτε το πατάς είτε όχι το ίδιο είναι ακόμα και στα προεγκατεστήμενα οπως πχ στο bounce μπες και δοκίμασε να πατήσεις το κοκκινο δεν αντιδρά καθόλου

Καλημέρα!

Το δοκίμασα αυτό που είπες κ κλείνει κανονικά το Bounce και γενικά όλες οι εφαρμογές. Μια χαρά ανταποκρίνεται το "κόκκινο πλήκτρο". Οι μόνες λειτουργίες που μένουν συνέχεια ανοιχτές είναι: τα μηνύματα, οι επαφές, το μητρώο και το ρολόϊ.

@geornirv Ούτε εγώ έχω τα bugs που αναφέρονται. Το μόνο που συμβαίνει είναι ότι όταν έρχεται γενικά μήνυμα είτε είναι sms, είτε μήνυμα μέσω bt δεν ανάβει η οθόνη όπως γινόταν στα υπόλοιπα κινητά της nokia. Σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιώ την πένα ούτε το stylus.

Το GPS του είναι πολύ καλό, λοκάρει αρκετά γρήγορα. Χάρτες έχει τους κλασσικούς της nokia και περιμένουμε μέχρι να γίνει διαθέσιμο και το nokia maps 3.0 για το 5800. Ο ήχος από τα ηχεία είναι και δυνατός και ποιοτικός.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Εμενα το GPS δεν μου λοκαρει καθολου....παντα σε εξωτερικο χωρο,δεν ξερω γιατι,ισως κανω κατι λαθος??Στην κατασταση δορυφορου μου δειχνει παντα 4 "δορυφορους?" περιμενω λιγο και μετα μου βγαζει οτι το GPS δεν λειτουργει σωστα σε κλειστους και εσωτερικους χωρους.....

θέλω κι εγώ ένα 5800.όχι για μένα.για την φουκαριάρα την μάνα μου.

Αγγελικούλααα, μήπως θες να σε τρατάρω ένα, ξέρεις, από αυτά, χωρίς καλώδιο...

:lol::lol::lol:

Κορυφαία διαφήμιση!

So, generally speaking, the first S60 touch-browser is quite a disappointment. The only advantage over previous versions is sadly not touchscreen, but display resolution. And that's seriously undermined by the not so good software implementation. We certainly hope Nokia invest enough effort to make one of the most important applications more user-friendly.

:X:X:X:X:X:X

Εμενα το GPS δεν μου λοκαρει καθολου....παντα σε εξωτερικο χωρο,δεν ξερω γιατι,ισως κανω κατι λαθος??Στην κατασταση δορυφορου μου δειχνει παντα 4 "δορυφορους?" περιμενω λιγο και μετα μου βγαζει οτι το GPS δεν λειτουργει σωστα σε κλειστους και εσωτερικους χωρους.....

η συσκευη ποιο firmware εχει?γιατι μου το εκανε και εμενα χθες που το πηρα και ειχα τη 10.απο το βραδυ που το αναβαθμισα στην 11 κλειδωνει πολυ γρηγορα δορυφορους

η συσκευη ποιο firmware εχει?γιατι μου το εκανε και εμενα χθες που το πηρα και ειχα τη 10.απο το βραδυ που το αναβαθμισα στην 11 κλειδωνει πολυ γρηγορα δορυφορους

Εσύ φίλε την 11 με ποιον τρόπο την πέρασες ;

Στο SB μου κάνει εντύπωση αναφέρεται ως RM-356 (5800 XpressMedia) και όχι XpressMusic.

Eπίσης τα product code είναι κοινά για τα Βαλκάνια και συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα:

0559299 Balkans RED

0559395 Balkans BLUE

Aπό χρώματα μόνο Blue & Red, το Βlack δεν υπάρχει προς το παρόν.

Changes/improvements made from MUC SW version 10.0.010 to version 11.0.008:

- Homepage is not defined for Vodafone Live!

- Last word disappears when selecting receiver in SMS

- My Nokia: phone displays "#" in front of Application name.

- During Back-Up & Restore operation, calendar entries are not restored

- Operator menu link within Welcome application

- Invalid message pops up before playing the file received via Bluetooth.

- Input Method, VKB just display number when selecting a WLAN access point which contains a password.

- Chinese box HWR control buttons and FS HWR control bar are too small.

- Unable to add image to Contact bar from Gallery when there is about 5 GB of data in memory card

- In Arabic UI, in calendar, the arrows on the top are reversed in week view and day view

- UI-rotation is too sensitive

- Search: Google search service is missing in Search.

- Contact could not display when switch numbers in Singtel 2-in-1 SIM card

- Maps: Wrong layout of the strings in the Maps search and favorites views

- Could not send new email if user name and password is not pre-defined

- Phone drops from service when both A5/3 +GEA3 used simultaneously with WLAN

- The Messaging application crashes a lot specially when replying or trying to send SMS you

have to remove battery to be able to use the device again

- License Manager for Maps is not integrated to SW

- 5.0 Touch: Phonebook crashing when adding detail: Birthday, Anniversary

- Web screen is messed up

- Non stop Music Player "Library update"

- Clock, Alarm is inactive when phone is power off.

- APN Configuration Settings Update to be used for the Setting Wizard

- Ex-Factory settings are wrong

- UE unable to open Setting Wizard

*StartUpSettings version updated.

- Phone lost correct time during power off

- USSD - "Call Control Send USSD" command

- UE drops from 3G, then cannot sync to 3G cells

- Browser: Flash objects causes problems while browsing

- Note: Arabic language support is PR 1.1 target. HWR full support missing from PR1.1 sw.

- Hindi language is not supported by S60 platform.

- Secondary camera to be supported in PR2.0.

Την 10 εχω ακομα,πειγα να κανω χτες αλλα μολις διαβασα το συμβαν με το κινητο του φιλου kos ειπα αστο καλυτερα....μαλλον σημερα θα την κανω,και ο θεος βοηθως

την εκανα χθες βραδυ μεσω του nsu,αναγνωρισε κανονικα τη συσκευη και την κατεβασε και το σημαντικοτερο δεν σβυστηκε τιποτα,αν και για καλο και για κακο ειχα κανει backup,και δουλευε κανονικα.το μονο που παρατηρησα ηταν οτι απορυθμηστηκε η ωρα και η ημερομηνια και επρεπε να την φτιαξω ξανα

Παντως το review του gsmarena λεει πολλα αρνητικα λογια για την ποιοτητα κατασκευης και τα υλικα που εχουν χρησιμοποιηθει (λεγοντας χαρακτηριστικα οτι σου δινει την εντυπωση slide συσκευης με τα τριξιματα και κουνηματα που εχει), για την ποιοτητα των φωτογραφιων που τραβαει καθως και για την γενικοτερη υλοποιηση του touch interface...

Αναμενομενο πιστευω για μια συσκευη σε αυτη την κατηγορια τιμης. Αντε να δουμε το Ν97 τι θα λεει...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...