Panos277 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Παιδιά,σας δουλεύει κανονικά εσάς το GPS?Όποτε προσπαθώ να συνδεθώ με δορυφόρο τίποτα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Πανευκολα συνδεεται ,και εγω LinkSys εχω ρυθμισεις,συνδεσιμοτητα,Ασυρματο λαν,επιλογες ,ανανεωση (για να βρει το δικτυο σου ,πληκτρολογηση κλειδιου ,συνδεση και εισαι ετοιμος. Ωραία!! Καλά νέα! :) Ασε με ενα πανακι ειμαι στο χερι :lol::p Και εγώ Μιχάλη!!! Ευτυχώς είχα πανάκι από το 7710. xplore: Οχι απολυτα προσαρμοσμενο για το 5800 αλλα δουλευει μια χαρα http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore Y_Browser http://www.drjukka.com/YBrowser.html Θα δοκιμάσω το YBrowser που είναι και free..... ;) Σχετικα με εφαρμογες ομως ας χρησιμοποιουμε το καταλληλο θεμα;) Έχεις δίκιο Μιχάλη! Sorry..... Παράπονο.... Δεν θα έπρεπε να υπάρχει στη συσκευασία και ένας αντάπτορας για την microSD? Για γρηγορότερη μεταφορά αρχείων χωρίς να ζορίζουμε την θύρα usb του κινητού...... Άσε που προσπάθησα να την βγάλω χωρίς επιτυχία. Μάλλον θέλει έντονο τράβηγμα μετά το «ξεκλείδωμά» της από την συσκευή (πίεση προς τα μέσα και μετά το κλικ πετάγεται προς τα έξω) αλλά δεν συνέχισα...... Και ένα ακόμα παράπονο..... Δεν συνεργάστηκε με το 7710 για τα ονόματα και ημερολόγιο..... Χανόταν η σύνδεση..... Αναγκαστικά έστειλα 650+ επαφές μέσω ΒΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ήμαρτον Θα κάνω το βράδυ και μεταφορά ημερολογίου....... Και κάτι τελευταίο (Sorry αν σας κουράζω) Στο 7710 μπορούσα όταν ήταν στην σελίδα του μενού να πατήσω επιλογές-->εργαλεία-->Αντίγρ. Ασφαλείας/ Επαναφορά και δημιουργούσα στην κάρτα μνήμης back-up αρχεία για όλες μου τις επαφές, ημερολόγιο, μηνύματα και multimedia. Στο 5800 γίνεται? Και αν ναι, πως?? Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopap7 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Τελικά ποιό είναι το γνήσιο product code για το Ελληνικο 5800? Ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Υπαρχει στο τελος του 1 ποστ του παροντος.. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopap7 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Το έχω δει το ποστ που αναφέρεις όπου αναφέρει BALKANS RED & BLUE και υποθέτω ότι αυτά ενοείς. Αυτή τη στιγμή μαθαίνουμε ότι η VODAFONE πουλάει και το μαύρο, τί γίνεται με αυτό? Επίσης αν μας δώσουν συσκευή EURO 1 / / 2 / 3 τί κάνουμε? Οι EURO δεν είναι για Ελλάδα? Ρωτάω γιατί μέχρι τώρα Ελλάδα - Κύπρος είχαν αποκλειστικά δικό τους product code λόγω της μοναδικότητας της Ελληνικής γραμματοσειράς. Ευχαριστώ και συγνώμη αν δείχνω "περίεργος" αλλά την έχω πατήσει στο παρελθόν με NOKIA N95 από VODAFONE που ήταν εκτός εγγύησης επειδή ήταν για Αφρικανική χώρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Στο ΝSU Βρίσκει ενημέρωση 11.0.008 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Ευχαριστώ και συγνώμη αν δείχνω "περίεργος" αλλά την έχω πατήσει στο παρελθόν με NOKIA N95 από VODAFONE που ήταν εκτός εγγύησης επειδή ήταν για Αφρικανική χώρα. Εγώ, όπως προανέφερα, αγόρασα το 5800 (μπλε, Version 10 λογισμικό, 349€) από κατάστημα Vodafone. Το πρώτο που έκανα ήταν να ελέγξω από το ΙΜΕΙ (έφυγα από την Vodafone και πήγα απ' ευθείας στο Nokia Center) αν είναι Ελληνικό (εισαγωγή Alpha Copy). Και ευτυχώς ήταν Alpha Copy. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος ελέγχου! Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Αν η vodafone καλύπτει με εγγύηση τις συσκευές που πουλάει, γιατί θα πρέπει να μας απασχολεί η alpha copy; Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopap7 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Αγαπητέ Γιάννη, Ποιό είναι λοιπόν του δικού σου τηλ το ΙΜΕΙ? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmey Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 ωραια,την βρισκει την 11ατη,την κατεβαζει???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Παιδιά 2 ερωτήσεις μιας και είναι δύσκολο να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες... Πρόγραμμα Garmin 'η Destinator μπορεί να δούλέψει το κινητό??? Το έχει δοκίμάσει κανείς απο εσάς??? Είσαται γενικά ευχαριστημένοι απο τις λειτουργίες του??? wi-fi κλπ??? Ποία είναι η τιμή του γιατι στο site της vodafone δεν υπάρχει το κινητό??? Ευχαριστώ!!! :p Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Πρόγραμμα Garmin 'η Destinator μπορεί να δούλέψει το κινητό??? Ποία είναι η τιμή του γιατι στο site της vodafone δεν υπάρχει το κινητό??? 349 ευρώ κοστίζει. αναφέρεται λίγα ποστ πιο πάνω. Destinator δεν μπορείς να βάλεις αν δεν το αγοράσεις γιατί δεν έχει σπαστεί ακόμα. Το Garmin δεν είναι ακόμα συμβατό αλλά σύντομα περιμένουμε νέα έκδοση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Παιδιά 2 ερωτήσεις μιας και είναι δύσκολο να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες... Πρόγραμμα Garmin 'η Destinator μπορεί να δούλέψει το κινητό??? Το έχει δοκίμάσει κανείς απο εσάς??? Είσαται γενικά ευχαριστημένοι απο τις λειτουργίες του??? wi-fi κλπ??? Ποία είναι η τιμή του γιατι στο site της vodafone δεν υπάρχει το κινητό??? Ευχαριστώ!!! :p Το Garmin δεν παίζει ακόμα στο 5800. Για το Destinator δεν ξέρω αν λειτουργεί αλλά ούτε αυτό πιστεύω να δουελεύει ακόμα Είμαι πολύ ευχαριστημένος, έχει πολύ σταθερό λειτουργικό, δεν κολλάει και γενικά δεν φαίνεται να ζορίζεται. Το wifi είναι πολύ καλό, δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα. Με το δικό μου router λειτοτυργεί άψογα και γρήγορα. Βρίσκει πολύ ευκολα δίκτυα, π.χ είχα δοκιμάσει στο δωματίο μου να βρει wifi και βρηκε 12 ενω την ίδια στιγμη το Ε66 δεν είχε φτάσει τόσα. Η vodafone το δίνει 349 όπως εχουν πει πολλά παιδια σε προηγούμενα ποστ. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmey Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 τελικα τι γινεται με την 11ατη αναβαθμιση???Την εχει βαλει κανεις απο το NSU?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Και κάτι τελευταίο (Sorry αν σας κουράζω) Στο 7710 μπορούσα όταν ήταν στην σελίδα του μενού να πατήσω επιλογές-->εργαλεία-->Αντίγρ. Ασφαλείας/ Επαναφορά και δημιουργούσα στην κάρτα μνήμης back-up αρχεία για όλες μου τις επαφές, ημερολόγιο, μηνύματα και multimedia. Στο 5800 γίνεται? Και αν ναι, πως?? Πήγαινε στη Διαχείριση αρχείων. Υπάρχει επιλογή για δημιουργία back up. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni50 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 γινεται να παω αλφα κοπυ και να τους ζητησω να μου περασουν την 11η εκδοση? η μπ@@@? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis83 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 να και το review απο το gsmarena http://www.gsmarena.com/nokia_5800_xpressmusic-review-308.php Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Μόλις πριν λίγο έπαιξε και η διαφήμηση της vodafone για το 5800. Βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα της σε μπλε χρώμα. :) iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 το κινητό αγορασμένο από την vodafone είναι branded? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 το κινητό αγορασμένο από την vodafone είναι branded? Οχι,εχει απαντηθει λιγο πιο πισω η ερωτηση σου.:) http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 το κινητό αγορασμένο από την vodafone είναι branded?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2645081#post2645081 :rolleyes: http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 ωραια,την βρισκει την 11ατη,την κατεβαζει???? Τσεκαρε την συνδεση σου ,δοκιμασε αργοτερα τελικα τι γινεται με την 11ατη αναβαθμιση???Την εχει βαλει κανεις απο το NSU?? Υπομονη . Οταν διαβασει καποιο μελος την ερωτηση σου θα απαντησει... γινεται να παω αλφα κοπυ και να τους ζητησω να μου περασουν την 11η εκδοση? η μπ@@@? Ναι μπορεις ,αρκει να την εχουν κατεβασει απο τον κεντρικο σερβερ . το κινητό αγορασμένο από την vodafone είναι branded? Για να μην επαναλαμβανομαστε ,διαβαζουμε λιγο τα προηγουμενα . Αυτο δεν ισχυει για σενα προσωπικα ,αλλα για ολους μας [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 γινεται να παω αλφα κοπυ και να τους ζητησω να μου περασουν την 11η εκδοση? η μπ@@@? Γίνεται και είναι το καλύτερο που μπορείς να κανείς. Πληρώνεις 15 ευρώ βέβαια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Γίνεται και είναι το καλύτερο που μπορείς να κανείς. Πληρώνεις 15 ευρώ βέβαια. Hello !! :p Γιατι να πληρωσει 15€ εφοσων η συσκευη ειναι Ελληνικη? Η αναβαθμιση ειναι μεσα στην εγγυηση για 2 χρονια ======================================================================================= Μεταφερθηκαμε σε νεο θεμα . Για οποιον θελει να ριξει μια ματια στο παλιο , βρισκεται εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=219787 [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 παιδες αλλος ενας κατοχος 5800!το κινητο ειναι τελειο!το προτεινω ανεπιφυλακτα!και ζητω η βοδαφον!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts