Gordons Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Τελικά δεν έβγαλα άκρη... Παρόλα αυτά, βρήκα μέσω internet touchpad και θα το πάρω σε κανα δυο εβδομάδες (τότε θα σας πω και τι πήρα). Κατάφερα πέρασα το Pocket Controller και το σετάρισα από την αρχή (αφού το είχα κάνει hard reset). Όλα πήγαν περίφημα, μόνο που πλέον δεν μου βγάζει επιλογή στο πληκτρολόγιο για ελληνικά. Πριν την είχα. Με το language selector άλλαξα την γλώσσα σε αγγλικά αλλά από τότε δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο. Καμία ιδέα; Μου διαφεύγει κάτι; Παράθεση Gordon`s http://www.gordon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Όλα πήγαν περίφημα, μόνο που πλέον δεν μου βγάζει επιλογή στο πληκτρολόγιο για ελληνικά. Πριν την είχα. Με το language selector άλλαξα την γλώσσα σε αγγλικά αλλά από τότε δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο. Καμία ιδέα; Μου διαφεύγει κάτι; Ενεργοποίηση εναλλαγής Αγγλικών<->Ελληνικών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gordons Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Τις καλημέρες μου. Πήρα τελικά touchpad μέσω e-bay με ολόκληρα 16€ (μαζί με τα μεταφορικά), αλλάχτηκε και είναι μια χαρά. Αντί λοιπόν για τα 171€ που μου ζητούσαν, 11,7 κόστιζε το touchpad! Όποιος χρειαστεί ποτέ βοήθεια για να το αλλάξει ας μου πει. Υ.Γ. Μιλάμε για το γνήσιο... Παράθεση Gordon`s http://www.gordon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2006 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 γεια χαρα παιδια!!θα παρακαλουσα να μου πειτε αν υπαρχει καποιον προγραμμα για αναπαραγωγη video tones στο htc cruise 09. σας ευχαριστω εκ των προτερων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve_ier Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Καλημέρα, Μόλις έβαλα μια sim της WIND 2in1... Μήπως ξέρει κανείς πώς βάζουμε ονόματα στις γραμμές και λοιπές ρυθμίσεις (ενεργοποίηση απενεργοποιήση μόνο της μίας γραμμής) ???? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leon33 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Γεία σας εχω τα win 7 και μετα απο μια επαναφορα του συστήματος δεν μπορώ να συγχρονίσω με το ΗΤC T4242 .ξερει κανει τι μπορει να έχει παει λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Έχεις εγκαταστήσει στα windows 7 το Windows Mobile Device Center; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leon33 Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Έχεις εγκαταστήσει στα windows 7 το Windows Mobile Device Center; ναι και το mobile edit αλλα τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 ναι και το mobile edit αλλα τπτ Ποιο mobile edit; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leon33 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Ποιο mobile edit; απο οτι βλέπω το τεσσερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 (edited) ρε παιδια, ενω οταν συνδεω το τηλεφωνο στο πι σι με το καλωδιο, μπορω ανετα να δω ολα τα αρχεια και να προσθαφαιρεσω οτι θελω, δεν κανει συγχρονισμο με το outlook, αρα δεν μπορω να ενημερωσω βιβλιο διευθυνσεων, ημερολογιο και τα λοιπα... οταν το συνδεω κ παω να κανω sync απλως μου βγαζει ενα μηνυμα οτι παρουσιαστηκε λαθος με τη συσκευη μου κ θα πρεπει να την αποσυνδεσω κ να την επανασυνδεσω.. φυσικα ουτε αυτο κανει τιποτα. Εχω δοκικασει οτι εχει δημοσιευθει στο web και δεν γινεται τιποτα. Το χει κανεις αλλο αυτο το προβλημα, ειναι μονο συγκεκριμενο για αυτο τον τυπο συσκευης ή τι στα κοματια??/ και κατι ασχετο, ξερει κανεις πως βαζουμε τονους οταν χρησιμοποιουμε ελληνικο πληκτρολογιο? ευχαριστω Edited July 2, 2010 by gkapitso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 ρε παιδια, ενω οταν συνδεω το τηλεφωνο στο πι σι με το καλωδιο, μπορω ανετα να δω ολα τα αρχεια και να προσθαφαιρεσω οτι θελω, δεν κανει συγχρονισμο με το outlook, αρα δεν μπορω να ενημερωσω βιβλιο διευθυνσεων, ημερολογιο και τα λοιπα... οταν το συνδεω κ παω να κανω sync απλως μου βγαζει ενα μηνυμα οτι παρουσιαστηκε λαθος με τη συσκευη μου κ θα πρεπει να την αποσυνδεσω κ να την επανασυνδεσω.. φυσικα ουτε αυτο κανει τιποτα. Εχω δοκικασει οτι εχει δημοσιευθει στο web και δεν γινεται τιποτα. Το χει κανεις αλλο αυτο το προβλημα, ειναι μονο συγκεκριμενο για αυτο τον τυπο συσκευης ή τι στα κοματια??/ Έχεις δοκιμάσει να απεγκαταστήσεις το activesync (εάν έχεις windows XP) ή το Windows Mobile Device Center (εάν έχεις Windows Vista ή 7) και να το ξαναεγκαταστήσεις; και κατι ασχετο, ξερει κανεις πως βαζουμε τονους οταν χρησιμοποιουμε ελληνικο πληκτρολογιο? Με παρατεταμένο πάτημα στο φωνήεν που θέλεις να βάλεις τόνο, σου βγάζει αυτή την επιλογή (μιλάμε πάντα για τα πληκτρολόγια της HTC φυσικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Έχεις δοκιμάσει να απεγκαταστήσεις το activesync (εάν έχεις windows XP) ή το Windows Mobile Device Center (εάν έχεις Windows Vista ή 7) και να το ξαναεγκαταστήσεις; Με παρατεταμένο πάτημα στο φωνήεν που θέλεις να βάλεις τόνο, σου βγάζει αυτή την επιλογή (μιλάμε πάντα για τα πληκτρολόγια της HTC φυσικά). Καλημερα αντιμετωπιζα σχεδον το ιδιο προβλημα μολις εβαλα στο pc το microsoft office το προβλημα λυθηκε ο συχρονισμος γινετε κανονικα Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 εχω το microsoft office στο πι σι... εχω και το wmdc και απλως δεν γινεται τιποτα... τεσπα, το νοεμβριο πιθανων να παρω το hd2 mini, ελπιζω αυτο να δουλευει... σχετικα με το πληκτρολογιο, παρατεταμενο πατημα των πληκτρων απλως βγαζει το γραμμα ή συμβολο που ειναι στο πανω μερος το πληκτρου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Δοκίμασες απεγκατάσταση και ξανα-εγκατάσταση του wmdc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 πολλες φορες... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Τότε η μόνη λύση είναι το hard reset. Από αυτό θα καταλάβεις εάν είναι θέμα της συσκευής σου ή του υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 hard reset δενκανει τιποτα.... πρεπει να υπαρχει προβλημα με βιστα και htc phones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 πρεπει να υπαρχει προβλημα με βιστα και htc phones Εν γένει δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Στο παρελθόν δεν είχα κανένα πρόβλημα έχοντας τον ίδιο συνδυασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve_ier Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Ποιά είναι κατα τη γνώμη σας η καλύτερη WM 6.5 ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Μάλλον θα χρειαστεί να ρίξεις μια ματιά εδώ όπου υπάρχει ότι νεότερο για τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 (edited) Γνωριζει κανεις καποιο προγραμμα διαχειρισης του HTC Touch Cruise 09 μεσω του υπολογιστη πχ εχω το Pocket Controller-Professional αλλα δεν υποστιριζει τη συγκεκριμενη συσκευη. :lol: αν ειναι και στα ελληνικα θα το εκτιμουχα ειδιαιτερως.:lol: ΒΟΗΘΕΙΑ μου ζηταει συνεχως κωδικο τον βαζω κανει εκκινηση και μου ξαναβγαζει την ιδια λειτουργια δηλαδη να βαλω κωδικο εκανα επανεκκινηση εβγαλα την μπαταρια αλλα τιποτα τι να κανω? Edited September 16, 2010 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Γνωριζει κανεις καποιο προγραμμα διαχειρισης του HTC Touch Cruise 09 μεσω του υπολογιστη πχ εχω το Pocket Controller-Professional αλλα δεν υποστιριζει τη συγκεκριμενη συσκευη. :lol: αν ειναι και στα ελληνικα θα το εκτιμουχα ειδιαιτερως.:lol: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=269033 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoszol Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) καλησπέρα σε όλους. θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να στείλω 160 χαρακτήρες σε μήνυμα 'Εχω αλλάξει ρόμ η οποία είναι μεν ελληνική αλλά όταν στέλνω μήνυμά στα ελληνικά οι παραλήπτες διαβάζουν κινέζικα και όταν ενεργοποιώ την υποστήριξη unicode στέλνει 70 χαρακτήρες αλλά μπορούν να διαβαστούν. Edited September 18, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Ποια rom έχεις βάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts