Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise 2 (Iolite)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 695
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολλά. Πχ. psshutXP

Πολύ καλό και δωρεάν είναι επίσης και το slide2shutdown:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=554177

το οποίο έχει επίσης τη δυνατότητα ανάθεσης στο κουμπί απενεργοποίησης της συσκευής, έτσι ώστε με πάτημα/κράτημα σε αυτό να εμφανίζεται ένα μενού με τις επιλογές απενεργοποίηση - επανεκκίνηση - σβήσιμο οθόνης.

Υποστηρίζει και διαφορετικά θέματα και ελληνικό interface ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ.

βρε παιδια! βρε παιδια! γιατι με τυρανατε μ αυτον τον τροπο? δε βλεπετε την υπογραφη μου?

προσπαθησα ο δισμοιρος να κανω εγγραφη για να κατεβασω το slide2shutdown: που λετε παραπανω, ομως ειναι ολα αλαμπουρνεζικα, αφου συμπληρωσα τα γνωστα μετα με ρωτουσε να απαντησω τι φαι τρωω και διαφορα αλλα κουλα, τελικα δεν καταφερα να κανω εγγραφη και να κατεβασω το slide2shutdown: παρ οτι εκανα και μεταφραση τη σελιδα. μηπως μπορει κανεις σας να με βοηθησει με αλλο τροπο?

:lol::lol:

ετσι κι αλλιως σας ευχαριστω.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

• Administrators

http://www.mediafire.com/?mtjzquaxjgz

Πάντως καλό είναι να κάνεις εγγραφή στο xda-developers.com. Αποτελεί την "Βίβλο" των windows mobile (και όχι μόνο πλέον).

Εδώ φαντάζομαι θα σου είναι πιο εύκολο να κάνεις εγγραφή.

Modpic.gif

http://www.mediafire.com/?mtjzquaxjgz

Πάντως καλό είναι να κάνεις εγγραφή στο xda-developers.com. Αποτελεί την "Βίβλο" των windows mobile (και όχι μόνο πλέον).

Εδώ φαντάζομαι θα σου είναι πιο εύκολο να κάνεις εγγραφή.

πραγματι και εδω ομως θελω βοηθεια και συγχωρα με για το πριξιμο αλλα τι να κανω? μου ζηταει να εχω αυτο 3.5 του. NET Compact Framework, που το βρισκω?

• Administrators
πραγματι και εδω ομως θελω βοηθεια και συγχωρα με για το πριξιμο αλλα τι να κανω? μου ζηταει να εχω αυτο 3.5 του. NET Compact Framework, που το βρισκω?

http://www.4shared.com/file/lPtV9JD6/NETCFv35MessagesENwm.html

Modpic.gif

το κατεβασα κι αυτο 4shared_Desktop_3.3.0 και το περασα αλλα μου βγαζει το παρακατω μηνυμα

Για αυτήν την εφαρμογή απαιτείται νεότερη έκδοση του Microsoft® .NET Compact Framework από την έκδοση που είναι εγκατεστημένη σε αυτήν τη συσκευή.

τι να κανω?

• Administrators
το κατεβασα κι αυτο 4shared_Desktop_3.3.0 και το περασα αλλα μου βγαζει το παρακατω μηνυμα

Για αυτήν την εφαρμογή απαιτείται νεότερη έκδοση του Microsoft® .NET Compact Framework από την έκδοση που είναι εγκατεστημένη σε αυτήν τη συσκευή.

τι να κανω?

Μα δεν σου είπα να κατεβάσεις το 4shared desktop. Πέταξέ το δεν το χρειάζεται. Το μόνο που χρειαζόταν είναι να πατήσεις αριστερά του στο μεγάλο μπλε εικονίδιο που λέει Download now για να κατεβάσεις το net cf που ζήτησες.

Modpic.gif

Μα δεν σου είπα να κατεβάσεις το 4shared desktop. Πέταξέ το δεν το χρειάζεται. Το μόνο που χρειαζόταν είναι να πατήσεις αριστερά του στο μεγάλο μπλε εικονίδιο που λέει Download now για να κατεβάσεις το net cf που ζήτησες.

τελικα ενταξει καταφερα και το κατεβασα το εγκατεστησα στη συσκευη ομως μου βγαζει το μηνυμα

τι να κανω?

Edited by kakos

Για δοκίμασε να εγκαταστήσεις αυτό:

http://www.4shared.com/file/72367618/4beee033/NETCFv35wmarmv4i.html

ενταξει τελικα δουλευει, εβαλα αυτο το αρχειο NETCFSetupv35 το οποιο ομως ειναι 32 mb.

• Administrators
Για δοκίμασε να εγκαταστήσεις αυτό:

Σωστός. Έδωσα λάθος link.

ενταξει τελικα δουλευει, εβαλα αυτο το αρχειο NETCFSetupv35 το οποιο ομως ειναι 32 mb.

Κατέβασες το setup αρχείο μέσω του υπολογιστή, γιαυτό είναι τεράστιο. Αυτό στο παραπάνω link τρέχει κατευθείαν από της συσκευή και είναι ~2,5ΜΒ.

Modpic.gif

Σωστός. Έδωσα λάθος link.

Κατέβασες το setup αρχείο μέσω του υπολογιστή, γιαυτό είναι τεράστιο. Αυτό στο παραπάνω link τρέχει κατευθείαν από της συσκευή και είναι ~2,5ΜΒ.

Σωστα ομως το αρχειο που καθεται στη συσκευη ειναι μονο 136 kb.

Αποκλείεται. Το .cab αρχείο είναι 2,58MB και μετά την εγκατάσταση θα χρησιμοποιήσει περισσότερο χώρο. Τα 136 KB πού τα είδες; Τα αρχεία εγκατάστασης είναι αρκετά.

• Administrators

136ΚB είναι το net cf messages που έδωσα εγώ πιο πάνω (κατά λάθος). Το κανονικό netcf είναι περίπου 2,5MB. Τα υπόλοιπα από τα 32ΜΒ του setup είναι "σκουπίδια" στον υπολογιστή σου.

Modpic.gif

Αποκλείεται. Το .cab αρχείο είναι 2,58MB και μετά την εγκατάσταση θα χρησιμοποιήσει περισσότερο χώρο. Τα 136 KB πού τα είδες; Τα αρχεία εγκατάστασης είναι αρκετά.

δε γνωριζω και δε μπορω να διαφωνησω ομως δειτε την εικονα και πειτε μου τι να κανω.

επισης γνωριζεται κανενα προγραμμα gps για εκτος δρομου, που να δουλευει με το touch cruise

• Administrators
δε γνωριζω και δε μπορω να διαφωνησω ομως δειτε την εικονα και πειτε μου τι να κανω.

Αυτό όπως βλέπεις και εσύ και εμείς, είναι το netcfv35.messages.en.wm.cab όπως σου είπα πιο πάνω, όχι το κανονικό netcfv35.wm.armv4i.cab.

επισης γνωριζεται κανενα προγραμμα gps για εκτος δρομου, που να δουλευει με το touch cruise

NAVITEL NAVIGATOR

Modpic.gif

Αυτό όπως βλέπεις και εσύ και εμείς, είναι το netcfv35.messages.en.wm.cab όπως σου είπα πιο πάνω, όχι το κανονικό netcfv35.wm.armv4i.cab.

NAVITEL NAVIGATOR

το αρχειο εγκαταστασης που τρεχω στον υπολογιστη ειναι το NETCFSetupv35 και εχει μεγεθος ασυμπιεστο 34 mb, στο τηλεφωνο ομως περναει μονο τα 136 kb σωστα?

η κανω λαθος. και αν ναι, ειναι τελικα καλυτερα να το απεγκαταστησω και να βαλω στο τηλεφωνο το αρχειο cab? η να το αφησω οπως ειναι.

το NAVITEL NAVIGATOR

ειναι καλο για Ελλάδα?

Το αρχείο εγκατάστασης του NETCF, κανονικά θα πρέπει να αντιγράψει το αρχείο cab στη συσκευή και να ξεκινήσει αυτόματα η εγκατάστασή του(στη συσκευή). Το αρχείο αυτό(καθώς και όλα τα ανάλογα αρχεία που εγκαθίστανται στη συσκευή) αντιγράφονται προσωρινά σε ένα φάκελο install ο οποίος βρίσκεται στο φάκελο windows και σβήνονται μετά την επιτυχή εγκατάστασή τους.

Τα αρχεία που περιέχονται στο φάκελο program files που εμφανίζεται στη φώτο που παρέθεσες μαλλον έχουν τοποθετηθεί με το χέρι.

Όπως και να'χει απλά αντέγραψε το αρχείο από εδώ:

κάπου στη συσκεύη και εκτέλεσέ το απευθείας μέσω του file manager.

Το αρχείο εγκατάστασης του NETCF, κανονικά θα πρέπει να αντιγράψει το αρχείο cab στη συσκευή και να ξεκινήσει αυτόματα η εγκατάστασή του(στη συσκευή). Το αρχείο αυτό(καθώς και όλα τα ανάλογα αρχεία που εγκαθίστανται στη συσκευή) αντιγράφονται προσωρινά σε ένα φάκελο install ο οποίος βρίσκεται στο φάκελο windows και σβήνονται μετά την επιτυχή εγκατάστασή τους.

Τα αρχεία που περιέχονται στο φάκελο program files που εμφανίζεται στη φώτο που παρέθεσες μαλλον έχουν τοποθετηθεί με το χέρι.

Όπως και να'χει απλά αντέγραψε το αρχείο από εδώ:

κάπου στη συσκεύη και εκτέλεσέ το απευθείας μέσω του file manager.

:):)

λοιπον ενταξει επειδη δεν γνωριζω αυτα που γνωριζεται εσεις, εκανα απεγκατασταση την προηγουμενη εκδοση και περασα το αρχειο cab 2,58 mb.

παρ οτι ακομη εχω την απορια γιατι ειναι τελικα καλυτερα τωρα που αντι 136 κβ μου πιανει χωρο 2,58 mb.

παντως και τωρα οπως και πριν το προγραμμα επανεκκινησης δουλευει καλα.:thanks:

Edited by kakos

εχω περασει αυτο το πληκτρολογιο FingerKeyboard2 το οποιο φαινεται πολυ καλο, μετα ομως απο καθε αποστολη μηνυματος μου βγαζει το μηνυμα που μπορειτε να δειτε στην εικονα παρακατω τι μπορω να κανω.

υγ τα μηνυματα παραδιδονται στο παραληπτη.

Ποιο αρχείο εγκατέστησες ακριβώς;

FingerKeyb-2.1-QVGA-gr-taxtax-f1 το εκανα επικοληση στο program file και το ετρεξα.

Το σωστό έχεις βάλει. Να φανταστώ ότι έχεις κάνει επανεκκινήσεις ε;

πολυ ζωηρη φαντασια εχεις φιλε!

τι να πω σ ευχαριστω αλλη μια φορα. :thanks::thanks:

• The title was changed to [Επίσημο] HTC Touch Cruise 2 (Iolite)