exmanos Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Στο γκρουπ μας φετος θα ντυθουμε....Νυφες....θα αγορασω και ασπρες καλτοδετες...:p....(και μην ακουσω σχολια απο καποιες κοιτα να δεις αυτος θα ντυθει νυφη πριν απο εμας......ζηλιαρες :p) Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Παντως φετος το κοβω να φορεθει πολυ η στολη του παπα!Γάμησετa. Θα γυρνάμε στο δρόμο με το ένα χέρι στα rx/ μας. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 SPIDERMAN !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Ta teleytaia xronia exo stamathsei na ntynomai tis apokries.Oyte kai fetos tha ntytho... Thn teleytaia fora poy metamfiesthka foroysa th stolh toy Rixardoy toy Leontokardoy :D :p . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 ειχα σκευτη να ντιθω καπιον απο τους KISS αλλα δεν βρησκω παπουτσια με τοσο μεγαλο τακουνι και τωρα δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Λολολολολολ :D :D :D :lol: :lol: :lol: Άνοιξε το τριόδειο χαχαχαχα! Λοιπόν, φέτος θα ντυθώ ή Κόμης δράκουλας με τα ανάλογα χαρακτηριστηκά δόντια κ.τ.λ. ή Screammmmmm με την μάσκα του τρόμου που στάζει αίμα!!! αχαχαχαχα! :scared: :scared: :yahoo: :yahoo: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 οι στολες που εχουν τρελο γελιο ειναι τα ζωα, γουρουνια προβατα κτλ.. αλλα οσες τετοιες εχω δει ειναι φτηνοστολες, σαν λιωμενες, ξερετε πουθενα που να εχει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Δεν ξέρω ακόμη...... :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 και γιατι στεναχωριεσαι? μια βολτα στα αποκριατικα θα σου λυσει τις αποριες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 -=-=-=--=-=--=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- 2005 fetos ti tha ntithoume? :D :D fetos akouo poli to sexy kalogria anomalos papas epikero vlepis :geek: vavilis pos ntinese? οπως και ο πασσαρης η βαλε απο πισω mossad ξερω γω... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Βλέπω τα πάρτι μεταμφιεσμένων φέτος να μετατρέπονται σε... Ιερές Συνόδους! :devil: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Ρε παιδια προτινετε μου κατι να ντυθω. Δεν χερω τι να ντυθω.Για το σχολειο δεν με πειραζει και πολυ αλλα θελω να παω σε ενα κλαμπ με κατι φιλους την τσικνοπεμπτη και εχει διαγωνισμο οποτε αν δεν εισαι ντυμενος δεν σου επιτρεπουν να μπεις.Και εχω να παω και σε ενα παρτυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 JEDI KNIGHT :O Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Περσι ντυθηκα διαβολικη καλογρια, με ρασο που ειχε σκισιμο ισα με τον αφαλο λεμε (αχ τι τραβηξα) διχτυ καλσον απο μεσα, και μια περουκα με καρε κοκκινο μαλλακι και κερατακια! Σκετος Χορταρεας ρε παιδι μου... φετος δεν ξερω ακομα τι θα παιχτει.. λεω να κατεβω Πατρα, να δω κατι φιλες μου.. που σαφως ειναι σε γκρουπ... ειδομεν Υγ. Γελασα παρα πολυ με τις ιδεες ολων.. ειστε εξωφρενικοι παιδια.. ευγε!!!! Και ποσταρετε φωτος μετα το περας του καρναβαλου.. να χαρουμε ολοι ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Εγώ πρίν μερικά χρόνια (μαλλον 3) είχα ντυθει ευθυμη χηρα! λολ Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Εμεις φετος θα ντυθουμε "Κολλημενοι με τη μπαλα" και ετσι θα κανουμε παρελαση!:D Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Βλέπω τα πάρτι μεταμφιεσμένων φέτος να μετατρέπονται σε... Ιερές Συνόδους! IIIIIIIIIIIIIIIII τι είναι αυτά που λες; Ντροπή! Ακούς εκεί Ιερές Συνόδους! Θα πέσει φωτιά να σε κάψει! Προσβάλεις αυτούς που μεταμφιέζονται.... :D :p Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Είχα σκεφτεί να ντυθώ Ειδικός Φρουρός των ΜΑΤ ο οποίος φοράει κατάμαυρα γυαλιά και κρατάει μπαστούνι (blind guardian :P). Αλλά πιο σοβαρά έλεγα να βάλω ένα κουστούμι, να βάλω 10 πακετά ζελέ στο μαλί να το τραβίξω όλο πίσω, να πάρω ένα πλαστικό ούζι και να γίνω Vincent Vega. Αλλά δεν νομίζω να αναγνωριζόμουν από πολλούς... (είναι και λίγο παλιό το Pulp Fiction :P). Θα ντυνόμουν παππάς αλλά φοβάμαι ότι θα πολυφορεθεί φέτος :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 τιλικα βρηκα μποτες και μαζι με 3φιλους μου θα ντυθουμε KISS. Θα ξεχωριζουμε κατα πολυ στο παρτυ του σχολιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Εγώ είχα ντυθεί Ποσειδώνας πριν 3 χρόνια πολύ πετυχημένα και εξ ού και το nick Φέτος λέω να ντυθώ Υποπυραγός Σακελαρίου (από τις σαββατογεννημένες –εάν θυμάστε - ) Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 τιλικα βρηκα μποτες και μαζι με 3φιλους μου θα ντυθουμε KISS. Θα ξεχωριζουμε κατα πολυ στο παρτυ του σχολιου ποσους ποντους ειναι οι μποτες που βρηκες? εισαι σιγουρος οτι θα καταφερεις να περπατησεις εκει πανω? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 ποσους ποντους ειναι οι μποτες που βρηκες? εισαι σιγουρος οτι θα καταφερεις να περπατησεις εκει πανω? :p δεν ξερω ποσους ποντους ειναι επιδει ειναι ενος φιλου του πατερα μου και θα μου της φερει αυριο. κατα 90% παντος θα μου κανουν γιατι ολα τα αλλα του παπουτσια μου κανουνε.Θα σου πω αυριο ποσους ποντους ειναι. Κατα πασα πιθανοτιτα θα φαω πολλες τουμπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Ακουστε εικονα! Τζινακι κατεβασμενο(trendy), πανω απο το τζιν μποξερακι, μπλουζα αναποδα (και αναποδογυρισμενη και το μπρος πισω), καλτσες στα χερια, αναποδα φορεμενα παπουτσια και καπελο, κουκουλα, σκουφι! :w00t: Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Ακουστε εικονα! Τζινακι κατεβασμενο(trendy), πανω απο το τζιν μποξερακι, μπλουζα αναποδα (και αναποδογυρισμενη και το μπρος πισω), καλτσες στα χερια, αναποδα φορεμενα παπουτσια και καπελο, κουκουλα, σκουφι! :w00t: Oπότε; -------- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Black Metaller θέλω με corpsepaint στη μάπα να γίνει ασπρόμαυρη, κατάμαυρα ρούχα, νεκροκεφαλές και ανάποδους σταυρούς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts