tilefonakias Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Egw lew na ntythw pita gyros... :blink: to eixa dei perisi se ena party :alien: poly kalo, pairneis ena strwma gymnastikis kai tiligesai kai koveis mesa xartonenia kremidia, gyro, ntomates ktl :lol: :lol: poly kalo ;) Παράθεση http://www.tvforum.gr http://www.armyforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Λοιπόν Επειδή δε ξέρω αν θα προλάβω να πάω σε κανένα πάρτυ φέτος (λόγω δουλειάς κτλ ) , αν ντυθώ στο κουτουρού θα δούμε τι θα βάλω..Πχ πέρυσι με είχαν ντύσει φακίρη (αν και δεν γούσταρα τόσο)... Προτιμώ πιο ακραίες λύσεις... αν γίνει κάτι οργανωμένο , λέμε να ντυθούμε Hi 5 με άλλους 4 φίλους . Θα είναι καταπληκτικό πιστεύω. Λολ Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 γυναικα προς πεζοδρομιου πλευρα.....Το κλασσικοτερο και πιο πετυχημενο :p Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. January 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anderson (29 Ιαν. 2004 , 01:37) Θα ντυθώ... ντουζιέρα!!! Αν δείτε έναν σκελετό που έφτιαξα για να στηρίζεται πάνω μου, θα πάθετε!!! :lol: Εχει και κουρτίνα! :happy: Οπότε για πιο... ήσυχες στιγμές ακόμα και μέσα σε κλαμπ, απλά θα τραβάω την κουρτίνα!!! :whistle: Αλλες χρονιές είχα ντυθεί Χάρος, ψυγείο, :blink: γορίλας ακόμα και... Παναθηναϊκός(μπρρρ...)!!! :cry: Με βαζεις σε σκεψεις :worry: ! Λες να ντυθω....μπουγαδα??? :p :alien: :wacko: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rude_Girl Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 egw pali lew na ntythw ypologisths...kai malista me ola ta prostheta...ti lete tha einai prototypo? pantws egw den to exw xanadei...elpizw mono na kataferw na thn ftiaxw....kai na mhn vrexei.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Wirelessly posted (Siemens SX1: SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ego tha valo tin persini mou pou einai scream! H maska petaei kai aima kai tromazoun ta koritsia! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nonono Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Wirelessly posted (Nokia 6310i: NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την manos the greek Wirelessly posted (Siemens SX1: SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ego tha valo tin persini mou pou einai scream! H maska petaei kai aima kai tromazoun ta koritsia! Kai egw tha evaza tin persini mou (scream) an den eixe trypisei to mpoukalaki. @manos the Greek: koita ta pm's. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Εγώ δεν ξέρω αν ντυθώ φέτος... Αν ντυθώ με την παρέα μάλλον στρουμφάκια! :D :D Ρε παιδιά δεν έχετε καμιά φώτο να γελάσουμε λίγο; ;) :p Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Lew na nti8w....sumo wrestler! Exoun bgalei fouskwtes stoles sumo, xontros touristas, xontrh mpalarina, klp....MILAME EINAI APAIXTA! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 καταπληκτικές ιδέες.... *Ξεχώρισα την Μπανιέρα, τις Hi-5, και το Χριστουγιεννιάτικο δέντρο* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 ayto me th mpaniera mou 8ymise thn kataplhktikh PISTONTOUZIERA tou A.M.A.N :D :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL (30 Ιαν. 2004 , 18:18) καταπληκτικές ιδέες.... *Ξεχώρισα την Μπανιέρα, τις Hi-5, και το Χριστουγιεννιάτικο δέντρο* Χαχαχαχαχαχαχα!! Βασικά και εγώ ανυπομονώ για τις Hi5 θα έχει τρελό γέλιο πιστεύω ! Επίσης να προτείνω "κρεμάστρα" Είναι πολύ απλό και εύκολο.Ντύνεστε με ένα άσπρο σεντόνι , σας δένουν με σκοινιά μπουγάδας , και κρεμάτε πάνω σας κάλτσες , βρακιά , σουτιέν , κιλότες , σώβρακα , μανταλάκια και ότι βρείτε... Λέει . Παλιά είχα ντυθεί και είχε συζητηθεί :happy: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-elix- Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 η τάξη του '93 αποφάσισαμε να ξαναβρεθούμε όλοι μετά από 11 χρόνια αυτές τις απόκριες. σχεδόν όλοι χαθήκαμε από τότε. μετά από σκέψη είπαμε να μην μεταμφιεστούμε γιατί έτσι κι αλλιώς μάλλον δεν θα αναγνωρίζει ο ένας τον άλλον... ;) Παράθεση The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 μάλλον Αντώνης θα ντυθώ (πρωτότυπο)... σκέφτομαστε στο σχολείο να ντυθουμε τίποτα όλοι μαζί... να κάνουμε ντου με τίποτα στολές scream και μαχαίρια κ να μπαίνουμε στις διάφορες τάξεις! (κ στο τέλος θα φάμε καμία απόβολη να ηρεμίσουμε!) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ (29 Ιαν. 2004 , 15:01) Λοιπόν Επειδή δε ξέρω αν θα προλάβω να πάω σε κανένα πάρτυ φέτος (λόγω δουλειάς κτλ ) , αν ντυθώ στο κουτουρού θα δούμε τι θα βάλω..Πχ πέρυσι με είχαν ντύσει φακίρη (αν και δεν γούσταρα τόσο)... Προτιμώ πιο ακραίες λύσεις... αν γίνει κάτι οργανωμένο , λέμε να ντυθούμε Hi 5 με άλλους 4 φίλους . Θα είναι καταπληκτικό πιστεύω. Λολ poli souper idea k pistevo tha exei poli gelio!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 εγώ λέω μαυρος. Να βαφτώ μαύρος κ στο πρόσωπο και στα χέρια, να βάλω ενα μαντήλι στο κεφάλι και να πάρω καμια 20αρια cd και να φωναζω :"CD ΚΑΝΕΙΣ???".... αλλα από ιδέες όχι και πολλές φέτος. μάλλον λόγω εξεταστικής, αν και είμαι στην Πάτρα... απαράδεκτος είμαι Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mixalaros (31 Ιαν. 2004 , 00:52) εγώ λέω μαυρος. Να βαφτώ μαύρος κ στο πρόσωπο και στα χέρια, να βάλω ενα μαντήλι στο κεφάλι και να πάρω καμια 20αρια cd και να φωναζω :"CD ΚΑΝΕΙΣ???".... ρε φιλε δεν κρεμας και μια "προβοσκιδα" απο κατω να εισαι πιο πειστικος??? :lol: :lol: :D :whistle: :p Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfeRCy (31 Ιαν. 2004 , 19:07) ρε φιλε δεν κρεμας και μια "προβοσκιδα" απο κατω να εισαι πιο πειστικος??? :lol: :lol: :D :whistle: :p Ναι... :lol: να ντυθείς... Μουτόμπο!!! :blink: :lol: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 καλή ιδέα... μισό ...μέτρο λουκάνικο θα πάω να ζητήσω... Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mixalaros ( 1 Φεβ. 2004 , 22:47) καλή ιδέα... μισό ...μέτρο λουκάνικο θα πάω να ζητήσω... Με μισό μέτρο ντύνεσαι Μουτόμπο, 2 ετών!!! :blink: Βάλε ένα μέτρο και... βλέπουμε!!! :lol: :wacko: :lol: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 να σου δωσω το δικο μου που ναι οτι πρεπει????? :p :D :lol: :whistle: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ.......ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ........ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fetzisjr Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Εγω παντως θα ντυθω σημα ακαταλληλοτητας! Φυσικα θα την κανω μονος μου την στολη! Θα πω και στους φιλους μου να ντυθουν και αυτοι με τα λοιπα σηματα... Μαλλον θα παρω μια απλη ασπρη μπλουζα και θα την βαψω η το πολυ-πολυ να το κανω σε κανενα χαρτονι πανω ... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 egw pali phra apo to panyghri shmera (ths ypapanths) ena kapelo typou bob marley pou exei panw ramena rasta... opote tha bapsw kai kana periergo xrwma to malli kai eimai ok... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Fetzisjr ( 2 Φεβ. 2004 , 23:07) Εγω παντως θα ντυθω σημα ακαταλληλοτητας! Φυσικα θα την κανω μονος μου την στολη! Θα πω και στους φιλους μου να ντυθουν και αυτοι με τα λοιπα σηματα... Μαλλον θα παρω μια απλη ασπρη μπλουζα και θα την βαψω η το πολυ-πολυ να το κανω σε κανενα χαρτονι πανω ... :happy: Κάτι μου λέει ότι πρέπει να βγείς με τον... Μουτόμπο, από πάνω!!! :lol: :whistle: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts