chris_2005 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Πέρυσι (άσχετο αλλά μ'άρεσε σαν ιδέα) με τον σύλλογο είχαμε ντυθεί κρινολίνο (για το καρναβάλι της Ξάνθης)... Ήταν πολύ τέλειο! Α, btw ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΛΑΤΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΣ... ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 13 του Φλεβάρη θα ρίξω μαυρη πέτρα και θα φυγω μια και καλή από αυτή την ...πολη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Τρελή έμπνευση από το Eyes Wide Shut. Πορώθηκα και θα ντυθώ έτσι, μόνο με το ντόμινο και τη μάσκα. Παίζει να πάρω και κανά ραβδί να κρατάω αν βρω κανά καλό, προς το παρόν μόνο κάτι ψεύτικα πλαστικά βρήκα. Και ο ποδόγυρός του, θα "σκουπίζει" κάτω?:lol: Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Και ο ποδόγυρός του, θα "σκουπίζει" κάτω?:lol: Κοντεματάκι ρε συ, big deal :) Το σκέφτηκα και γω πάντως, αλλά δεν είναι δύσκολο να το κοντύνεις. (όχι εγώ προσωπικά βέβαια, θα το δώσω κάπου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Πέρυσι (άσχετο αλλά μ'άρεσε σαν ιδέα) με τον σύλλογο είχαμε ντυθεί κρινολίνο (για το καρναβάλι της Ξάνθης)... Ήταν πολύ τέλειο! Α, btw ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΛΑΤΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΣ... ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Με ποιον συλλογο εισουν? Εγω ψαχνω στολη για την παρελαση δεν βρηκα καποιον συλλογο που να μου αρεσαν οι στολες του.:( Εισαι απο Ξανθη?θα κανεις φετος? Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Εμείς φέτος έχουμε Cow Parade ως θέμα! Δείτε: http://www.carnival-of-xanthi.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Πέρυσι (άσχετο αλλά μ'άρεσε σαν ιδέα) με τον σύλλογο είχαμε ντυθεί κρινολίνο (για το καρναβάλι της Ξάνθης)... Ήταν πολύ τέλειο! Α, btw ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΛΑΤΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΣ... ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! εγω ψηνομαι για καρναβαλι Ξανθης. :happy: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 εγω ψηνομαι για καρναβαλι Ξανθης. :happy: Ψήσου. Άντε ρε, έλα! Έλα, θα περάσουμε καλά! Έχει πολύ κέφι! Ακόμη κι αν δεν συμμετέχεις στην παρέλαση έχει πολύ τρέλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Ψήσου. Άντε ρε, έλα! Έλα, θα περάσουμε καλά! Έχει πολύ κέφι! Ακόμη κι αν δεν συμμετέχεις στην παρέλαση έχει πολύ τρέλα!!! θα ενημερωσω τις προσεχεις ημερες.γιατι ειχαμε πει να παμε στην Ξανθη...οποτε βλεπουμε. εννοειτε πως δεν θα συμμετεχω στο καρναβαλι! :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Άντε πάρε παρέα και έλα! Όλος ο καλός ο κόσμος χωράει! Εν τω μεταξύ όποιον γνωρίζω και είναι μακριά λέω να έρθει Ξάνθη! Έχω μαζέψει και καμιά εικοσαριά άτομα! Εκείνη η ημέρα είναι για τους τρελούς! Γι αυτό σας λέω... :lol: :lol: -πωπω έχω τρελαθεί και μόνο με την ιδέα και απέχουμε περίπου 25 ημέρες από το μεγάλο γεγονός- :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Nα κανονισουμε και κανενα meeting αμα ειναι στην Ξανθη ντυμενοι με στολες,πολυ πλακα θα εχει.:lol: Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Πωωωωωωωωωωωωω μέσα στο μυαλό μου είσαι;;;;;;;;;; :lol: Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Billakosss μου υποσχέθηκες μπλούζα! Δεν το ξεχνάω... :p Αλλιώς θα ντυθώ υπάλληλος της Vodafone... (αχ ανατρίχιασα και μόνο που το είπα) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Aααααα, ώστε εσείς είστε που κάνετε αντίπραξη στο Πατρινό καρναβάλι ε;:lol: :lol: Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Ξανθιώτικο καρναβάλι και θα ήθελα πολύ να έρθω κι εγώ, αλλά κοματάκι μακριά ρε σεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Aααααα, ώστε εσείς είστε που κάνετε αντίπραξη στο Πατρινό καρναβάλι ε;:lol: :lol: Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Ξανθιώτικο καρναβάλι και θα ήθελα πολύ να έρθω κι εγώ, αλλά κοματάκι μακριά ρε σεις.... Τι τις έχουμε τις βίντεο-κλήσεις;;; :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Τι τις έχουμε τις βίντεο-κλήσεις;;; :p :lol: Εεεε, όχι κι έτσι ρε συ, κονέρβα καρναβάλι.....:lol: :lol: Live είναι καλύτερα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Γιατί όταν το βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι κονσέρβα; :p Ε, λέμε τώρα στην έσχατη των εσχάτων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Γιατί όταν το βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι κονσέρβα; :p Ε, λέμε τώρα στην έσχατη των εσχάτων! Κονσέρβα είναι κι εκεί, αν δεν είσαι εκεί να το ζήσεις δεν έχει νόημα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papad Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 σκεφτηκα να ντυθω ηχειο... πως σας φαινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 σκεφτηκα να ντυθω ηχειο... πως σας φαινεται? Ποσα watt? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Μάρκα έχεις αποφασίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Όλα παίζουν ρόλο.Αν ντυθείς καμία μάρκα που να είναι άγνωστη άστα... Εγώ λέω να ντυθώ ενισχυτής... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Ωραία ιδέα θα ήταν να ντυθείς και ολόκληρο το Dolby Surround... Το λες! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 @CHRIS ρε συ το καλο το καρναβαλι ειναι την κυριακη στις 18 ετσι???? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 @CHRIS ρε συ το καλο το καρναβαλι ειναι την κυριακη στις 18 ετσι???? Για την παρέλαση θα λες... ΝΑΙ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ! ΣΕ 18 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts