Jump to content

Ήχος από PC με HDMI σε TV

Firebrand
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρά σε όλους. Καλή χρονιά με υγεία και δύναμη για όλους.

Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω ένα notebook της Toshiba το οποίο έχει έξοδο HDMI. Το έχω συνδέσει με μια SONY τηλεόραση στην είσοδο HDMI, έχω εικόινα αλλά δεν έχω ήχο. Τα φώτα σας παρακαλώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και πάλι καλή χρονιά.

Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα...

Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool:

O ηχος παιζει απο τα ηχεια του λαπτοπ;

Πηγαινε στιε ρυθμισεις του ηχου και επελεξε (αν εχει) ψηφιακη εξοδο. Αν δε δουλεψει αυτο μαλλον δε θα δουλεψει τπτ.

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Γεια χαρά σε όλους. Καλή χρονιά με υγεία και δύναμη για όλους.

Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω ένα notebook της Toshiba το οποίο έχει έξοδο HDMI. Το έχω συνδέσει με μια SONY τηλεόραση στην είσοδο HDMI, έχω εικόινα αλλά δεν έχω ήχο. Τα φώτα σας παρακαλώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και πάλι καλή χρονιά.

Έπρεπε να έχεις και ήχο κανονικά... βασικά κάνε update των drivers της κάρτας γραφικών!

Ξέρω πολλές ανάλογες περιπτώσεις που φταίγαν οι drivers για το συγκεκριμένο πρόβλημα!

Αν και δεν μας έχεις δώσει λεπτομέρειες για το laptop ,

αλλά το κόβω να φοράει κάποια Nvidia M ... θα σου πρότεινα να βάλεις τους 179.28 (είναι από τους καλύτερους που κυκλοφορούν για laptop με nvidia),

αλλά ρίξε και μια ματιά εδώ!

Αν έχεις άλλη μάρκα , ρίξε μια ματιά στο site της ή και στο site της Toshiba!

Επίσης θα σου πρότεινα to Driver Sweeper για να "μπουν" σωστά οι drivers ! Κάνεις πρώτα unistall αυτούς που έχεις , κάνεις restart , μπαίνεις σε safe mode πριν μπει στο λειτουργικό , τρέχεις το driver sweeper , βάζεις τους καινούργιοους drivers , κάνεις πάλι restart και ... μάλλον θα έχεις ήχο στην TV! :cool:

Good luck!

*μην σου φαίνεται περίεργο που για πρόβλημα ήχου, σου προτείνω να βάλεις drivers για κάρτα γραφικών ...

οι συγκεκριμένοι drivers περιέχουν και το πρόγραμμα για τον ήχο από το hdmi!! :-)

• 2 weeks later...

Παιδιά καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς με μια κάρτα ati radeon HD 3650 512ΜΒ. Παρόλο που έκανα ρυθμίσεις από το laptop για έξοδο ήχου HDMI σε Tv δεν έπαιζε. Έχω διαβάσει πολλά παράπονα από κατόχους της συγκεκριμένης κάρτας γραφικών. Ξέρετε ποιους drivers πρέπει να κατεβάσω και τι κάνω από εκει και πέρα? Μήπως οι drivers είναι αυτοί:

http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=31625

Όλοι οι παραπάνω έχετε καλώδιο που περνάει και ήχος μαζί με εικόνα από το ίδιο καλώδιο?

Επίσης είστε σίγουροι 100% ότι οι τηλεοράσεις σας μπορούν να δεχτούν ήχο από τη θύρα HDMI?

Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο αν δε τα έχετε τσεκάρει..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Επειδη το ειχα ψαξει παλιοτερα και για να μην σας ζαλισω με τις λεπτομεριες θα σας πω με απλα λογια οτι:

Δεν υποστηριζουν ολες οι τηλεορασεις τον ηχο με μια τετοια συνδεση (οπως προαναφερει και ο junglist) , αρα λογικο να βγαινει ο ηχος μονο μεσα απο τα ηχεια του λαπτοπ στην συγκεκριμενη περιπτωση... :)

Συνεπως αν δεν υποστηριζετε με την τηλεοραση σας να μην παιδευεστε ασκοπως...

Φιλικα :D

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Αλλιώς αν βγάζει έξοδο spdif ο Η/Υ παίρνετε ένα τέτοιο καλώδιο και το συνδέεται με το αντίστοιχο βύσμα στη μονάδα Home Theater που έχετε.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max