expert23 Δημοσιεύτηκε December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 30, 2008 Εχω αυτη την απορια βρε παιδια γιατι προσανατολιζομαι να παρω κινητο και gps και σκεφτομαι μηπως το εκανα 2 σε 1..! (Αν εχω "ποσταρει" σε λαθος section παρακαλω καποιον admin να το μεταφερει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Δε χρεώνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
expert23 Δημ. December 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 και κατι αλλο..σε windows mobile κινητο, μπορεις να εγκαταστησεις εσυ απο μονος σου μετα την αγορα καποια εφαρμογη για GPS ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Ναι, μπορείς και εχεις πολλές επιλογές.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
expert23 Δημ. December 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 για πες, για πες...πως μπορω να κανω κατι τετοιο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Υπάρχουν δάφορα προγράμματα πλοήγησης. Στην αρχή θα τα δοκιμάσεις δωρεάν και όποιο σου αρέσει το αγοράζεις. Πάρε πρώτα τη συσκευή και βλέπουμε. Για ποιά σκέφτεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
expert23 Δημ. December 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 εχω ηδη ενα hp 514. Τωρα ομως θα κανω καινουρια συνδεση και σκεφτομαι για καποιο φθηνο με την επιδοτηση. Θελω να κανει γυρω στα 200-250 για να μην πληρωσω πολλα επιπλεον. Εχεις καποιο στο μυαλο σου. Οχι παλι ν78, ν95, ν82, ολοι αυτα προτεινουν αλλα ειναι πιο ακριβα απο αυτο που θελω εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Έχεις κάποιο στο μυαλό σου; Γιατί εγώ δε μπορώ να σκεφτώ κάτι σε αυτά τα χρήματα. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα ένα απλό κινητό χωρίς gps, όποιο σου αρέσει και ένα PNA όπως αυτό ή αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
expert23 Δημ. December 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 μμμ..απλα για να μην κουβαλαω δυο συσκευες..οχι δεν εχω κατι συγκεκριμενο, γι'αυτο και ρωταω γνωμες..θα δω, αν δε βρεθει κατι φθηνο θα παω σε κατι πιο απλο.. Θα προσπαθησω να το κανω με το hp 514! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Η μια υποτίθεται είναι σταθερή στο αυτοκίνητο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
expert23 Δημ. December 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 σωστο και αυτο!!anyway, σε ευχαριστω για τις συμβουλες, θα ψαξω λιγο να δω τι θα κανω με το hp 514.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
expert23 Δημ. December 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 που μπορω να βρω προγραμματα πλοηγησης για να τα δοκιμασω; υπαρχει καποιο να μου προτεινεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 http://www.google.com/search?hl=el&client=safari&rls=el-gr&q=ppcw+a+rez&btnG=Αναζήτηση&lr= To πρώτο αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Το hp514 δεν έχει οθόνη αφής και μικρή ανάλυση 176*220.Τα περισσότερα προγράμματα δουλεύουν με ανάλυση 240*320 και άνω.Τα πρόγραμματα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι το garmin mobile xt και το destinator 6 για smartphones.Kαι πρέπει να έχεις και bluetooth gps δέκτη. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
expert23 Δημ. February 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 παιδια πηρα τελικα το νοκια Ν95!! Υπαρχουν πουθενα οδηγιες για το πως να χρησιμοποιησω δωρεαν το gps του;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Εχω αυτη την απορια βρε παιδια γιατι προσανατολιζομαι να παρω κινητο και gps και σκεφτομαι μηπως το εκανα 2 σε 1..! (Αν εχω "ποσταρει" σε λαθος section παρακαλω καποιον admin να το μεταφερει) Αν το κινητό σου έχει A-GPS (Assisted GPS) χρησιμοποιεί επιπλέον το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για να συγχρονίσει πιο γρήγορα και χρεώνεσαι μερικά KB. Όμως μπορείς απλά να απενεργοποιήσεις αυτή τη λειτουργία και να είναι εντελώς δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
expert23 Δημ. June 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 μπορει καποιος να μου περιγραψει τι πρεπει να κανω για να χρησιμοποιησω το Νοκια Ν95 ως Gps χωρις να χρεωνομαι επιπλεον;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πας στο section των Symbian Nokia συσκευών μιας και εδώ βρίσκεσαι σε εντελώς λάθος μέρος όπου μιλάμε για Windows Mobile συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
expert23 Δημ. June 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 οκ,ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts