gesamfunai Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 (edited) εδω και παρα πολυ καιρο περιμενω απο την opda αλλα τιποτα δεν εχει βγει τιποτα.... κατι γινεται ... OPDA : If your cer and key are ready (Normal with a green V) then if you log in using Chinese language you will find that you can download your cer & key without the donation page stopping you. If your cer and key are NOT ready then I am sorry but they NEVER WILL BE as ALL cer production has stopped worldwide s60 certkey : δεν λειτουργει Edited August 17, 2011 by gesamfunai Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Περιμένω κι εγώ μάταια εδώ και 10 τουλάχιστον ημέρες. Που αλλού μπορώ να "εξυπηρετηθω" αξιόπιστα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 ξέρει κανένας γιατί σταμάτησαν να βγάζουν; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Περιεργο που τα σταματησαν ισως βαλανε χοντρο χερι οι εταιριες τι να πω... Θελω να ρωτησω το εξης εγω αν κανω hard reset στο ν8 μου στο οποιο εχω βγαλει certificate μετα θα ισχυει το ιδιο κανονικα θα λειτουργει η θα εχω προβλημα?:ninja: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 το ιδιο, αυτο παει με το imei Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 καμία λύση? Μου αντικατέστησαν το κινητό (χάλασε το φλας) και τώρα τρέχω και δεν φτάνω. Κρίμα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 καμία λύση? Μου αντικατέστησαν το κινητό (χάλασε το φλας) και τώρα τρέχω και δεν φτάνω. Κρίμα. hacked cfw Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Ξέρει κάποιος με ποιο τρόπο αυτά τα site εξέδιδαν τα πιστοποιητικά; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
westbow Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Παιδια τα cer.key τελειωσανε απο τις 23 Ιουνιου παγκοσμιος . ο μοναδικος τροπος για να unsigned apps ειναι φλασαρισμα με μαγειρεμενο firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
westbow Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 (edited) Περιεργο που τα σταματησαν ισως βαλανε χοντρο χερι οι εταιριες τι να πω... Θελω να ρωτησω το εξης εγω αν κανω hard reset στο ν8 μου στο οποιο εχω βγαλει certificate μετα θα ισχυει το ιδιο κανονικα θα λειτουργει η θα εχω προβλημα?:ninja: Θα λειτουργουν κανονικα τα cer.key ακομα και εφαρμογες που εχεις κανει sign(για το συγκεκριμενο κιν.) δε χρειαζετε να τισ ξανακανεις για να τις περασεις install στο φρεσκο φορμαρισμενο κιν. Ξέρει κάποιος με ποιο τρόπο αυτά τα site εξέδιδαν τα πιστοποιητικά; ολα τα cer.key ξεκινούσαν απο το symbiansigned . ακομη και τα site οπως OPDA,s60certkey κλπ απο symbiansigned υπογραφανε με αυτοματοποιημενα scripts Edited August 28, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) Ψαχνοντας για πιστοποιητικα και key σε παλια μου αρχεια, βρηκα ενα πιστοποιητικο εγκυρο εως το 2021. Ειναι η παρακατω εικονα. Υπαρχει περιπτωση να βρω και το key που να ταιριαζει ? Ο κατοχος του αρχειου που εχω ειναι ο Thawte Premium Server CA οπως μπορειτε να δειτε και στο screenshot. Παρακαλω όσοι μπορουν ας κανουν ενα διπλο κλικ στο πιστοποιητικο που εχουν για να δουμε αν ταιριαζει ο κατοχος με τον δικο μου και ας μου στειλουν το key. Ευχαριστω. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21849&d=1315343807 Edited September 7, 2011 by ardonhs Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Ovi Suite :) Τότε ξανακάνεις sign την εφαρμογή ;) Δηλαδή πως κανω sign την εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Δηλαδή πως κανω sign την εφαρμογη? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176 ;) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176 ;) Nαι,ομως το opda δεν δινει πιστοποιητικα...οπως και αλλες αντιστοιχες σελιδες....τι κανουμε σ'αυτη την περιπτωση; Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Ρώτησε στο : [symbian^1 (ex. S60 5th Ed.)] Hacks & Patches για να σου πουν τι πρέπει να κάνεις για να χακάρεις την συσκευή σου για να κάνεις εγκατάσταση τις Unsigned εφαρμογές. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Nαι,ομως το opda δεν δινει πιστοποιητικα...οπως και αλλες αντιστοιχες σελιδες....τι κανουμε σ'αυτη την περιπτωση; Σίγουρα; Εγώ από εκεί το είχα κατεβάσει ;) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Σίγουρα; Εγώ από εκεί το είχα κατεβάσει ;) Ποτε;;;Χθες δοκιμασα,αλλα παλι τπτ.... Βασικα,σκεφτηκα αυτο..(παραθετω απο αλλο αντιστοιχο θεμα...) μιας και το Opda ακομα δεν δινει πιστοποιητηκα,σκεφτηκα το εξης...δεν νομιζω να γινεται,αλλα,πχ,εχω μια εφαρμογη Signed απο παλια στον υπολογιστη μου...υπαρχει τροπος να την ''σπασω'' και να παρω τα αρχεια πιστοποιησης,και μεσω signSIS να υπογραφω αλλες;;; Ισχυει κατι τετοιο η μενει μονο το χακαρισμα;;; Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) Ισχυει κατι τετοιο η μενει μονο το χακαρισμα;;; Δεν ισχύει μένει το χακάρισμα :) edit: Έχεις πιστοποιητικό για την συσκευή σου και δεν λειτουργεί; Edited October 10, 2011 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 (edited) Δεν ισχύει μένει το χακάρισμα :) edit: Έχεις πιστοποιητικό για την συσκευή σου και δεν λειτουργεί; Βασικα μαλλον το γλυτωσα (προσωρινα) το χακαρισμα...Βρηκα μια επιλογη στο application manager(ειναι στις ρυθμισεις)που μου λεει να επιλεξω ποιες εφαρμογες να εγκαθηστανται(only signed η ολες).Το προβλημα ειναι με τις εφαρμογες που ειχα αποθηκευμενες και ανυπογραφες μεσω opda.Πρεπει να τις ξανακατεβασω,μαλλον λογω αλλαγης της ρυθμισης σημερα... Εχω πιστοποιητηκο στο opda,αλλα δεν μπορω να το χρησημοποιησω...Μου ζηταει donate,κατι που δεν εκανα,και με την λογικη της αναμονης 3-5 εργασιμες(ετσι λεει),περιμενω κοντα 2+ μηνες.... edit:βρηκα μια εφαρμογη(sisEditor)...Ειδα μια επιλογη sign selfSing και sign Binpda(η καπως ετσι)...Την δοκιμασα,αλλα δεν καταφερα κατι...Το καλο ομως ειναι οτι βρησκει τα πιστοποιητικα μου απο το opda...Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει extract.... Edited October 12, 2011 by plankton69 Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ρε παιδιά έκανα από τις 18 του μηνός αίτηση για key kai cer για ένα φίλο και ακόμα peding είναι το παράτησαν το site?καμία άλλη λύση? Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Γιατί δε διαβάζεις και μερικά μονο ποστ πριν το δικό σου. Τα πιστοποιητικά σταμάτησαν παγκοσμίως από τον Ιουνιο 2011. Μόνη λύση φλάσαρισμα με χακαρισμενο cfw ή κάποιες νέες λύσεις με antivirus στο καθημερινό φορουμ Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 lagoskon υπαρχει χακαρισμενο cfw για e7 ? γενικα καποια βοηθεια με τα ποιστοποιητικα παιδια! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos789 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 για σας παιδιά θα μπορούσα να έχω και εγώ ένα πιστοποιητικό για το ν95 8gb? imei: 356842026498217 ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 :!:Ενημέρωση:!: Η έκδοση πιστοποιητικών σταμάτησε τον Ιούνιο του 2011. Πλέον οι κάτοχοι συσκευών Symbian μπορούν να εγκαθιστούν ανυπόγραφες εφαρμογές μόνο μετά από εγκατάσταση (κοινώς φλασάρισμα) τροποποιημένου λογισμικού (custom firmware). για σας παιδιά θα μπορούσα να έχω και εγώ ένα πιστοποιητικό για το ν95 8gb? imei: 356842026498217 ευχαριστω εχουν σταματησει να βγαινουν τα πιστοποιητικα,αυτο που εκανα παραθεση το γραφει στο πρωτο ποστ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Στο πρώτο post υπάρχει μικρή ασάφεια. Και με χακάρισμα μπορεί κάποιος να περάσει εφαρμογές! ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts