gianpithio Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Καλη χρονια σε ολους.. :) Διαβασε τις οδηγιες που υπαρχουν στο 1 post του παροντος. Καλυτερα ακολουθησε την διαδικασια απο το opda! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastazio83 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 επισης θα ήθελα και ένα πιστοποιητικό γιατί απότι κατάλαβα χρειάζεται και αυτο..το ιμει μου είναι 358247032392511.. Συνεχίζω στο μεταξύ να διαβάζω όλλες τις σελίδες του θέματος μπας και βγάλω ακρη μόνο μου και δεν σας πρίζω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Δεν δινουμε πιστοποιητικα οπως καναμε παλιοτερα. Οπως σου ειπα και πριν διαβασε τις οδηγιες που υπαρχουν στο 1 ποστ του παροντος για να κατεβασεις μονος τα αρχεια που χρειαζεσαι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arathon Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καλησπέρα ! Αντιμετωπίζω πρόβλημα στο να κάνω sign το helloox2 ενώ κατεβάζω το cert και πατάω sign με sign tools 2 ή και με άλλο πρόγραμμα μου βγάζει error :/ Καμιά ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Καλησπέρα ! Αντιμετωπίζω πρόβλημα στο να κάνω sign το helloox2 ενώ κατεβάζω το cert και πατάω sign με sign tools 2 ή και με άλλο πρόγραμμα μου βγάζει error :/ Καμιά ιδέα ? Πρέπει να έχεις και τα 2 αρχεία. Και το .cer και το .key Από που πήρες το πιστοποιητικό? Όσο για τα sign tools 2 προσωπικά δεν έχω ιδέα.. Κατέβασε το SignSIS και δες τις οδηγίες στη πρώτη σελίδα! Είναι πολύ εύκολες! Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 ωραια κατεβασα τα cer και key (απο το opda) ολα μια χαρα δουλευουν αψογα. ο οδηγος στην 1η σελιδα με τις εικονες βοηθαει απιστευτα. Thanx ! ! ! Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 σημερα πηρα το πιστοποιητικο μου απο http://andy.ehandysoft.com/devcert.php. τα εκανα ολα οπως επρεπε αλλα δεν δουλευει, οταν παταω πανω στο sign βγαζει την μαυρη οθονη απο τα dos αλλα δεν βγαζει το καινουριο αρχειο με την εφαρμογη signed. εχω ηδη αλλο ενα πιστοποιητικο για το αλλο κινητο μου το οποιο το πηρα πριν πολυ καιρο απο opda και δουλευει μια χαρα. δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε, αν μπορει καποιος ας με βοηθησει.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 (edited) Aρκετοι εχουν το ιδιο προβλημα οταν κατεβαζουν πιστοποιητικο απο εκει μαλλον τα αρχεια σου ειναι χαλασμενα. Δοκιμασε να τα κατεβασεις με IE ισως να λυθει το προβλημα! Εαν δεν γινει κατι καλυτερα κατεβασε ενα καινουριο απο το opda εαν δεν κανω λαθος μπορεις να ζητησεις περισσοτερα απο ενα πιστοποιητικα με τον ιδιο λογαριασμο! edit: Eαν δοκιμασεις να το κατεβασεις με IE ενημερωσε μας για το αποτελεσμα.. :) Edited January 9, 2010 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 σε ευχαριστω για την απαντηση σου, το δοκιμασα και με ie αλλα τιποτα. δεν ξερω τι γινετε, ηθελα να αποφυγω τα κινεζικα αλλα δεν την γλιτωνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 (edited) σε ευχαριστω για την απαντηση σου, το δοκιμασα και με ie αλλα τιποτα. δεν ξερω τι γινετε, ηθελα να αποφυγω τα κινεζικα αλλα δεν την γλιτωνω.. Δεν υπάρχουν κινέζικα πια.. Είναι και στα αγγλικά.. Δες τις οδηγίες που υπάρχουν στη πρώτη σελίδα και δεν θα δυσκολευτείς καθόλου.. Edited January 10, 2010 by zafevolution Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Aρκετοι εχουν το ιδιο προβλημα οταν κατεβαζουν πιστοποιητικο απο εκει μαλλον τα αρχεια σου ειναι χαλασμενα. Δοκιμασε να τα κατεβασεις με IE ισως να λυθει το προβλημα! Εαν δεν γινει κατι καλυτερα κατεβασε ενα καινουριο απο το opda εαν δεν κανω λαθος μπορεις να ζητησεις περισσοτερα απο ενα πιστοποιητικα με τον ιδιο λογαριασμο! edit: Eαν δοκιμασεις να το κατεβασεις με IE ενημερωσε μας για το αποτελεσμα.. :) απο το opda επειδη ετυχε να μην μπορω να κανω sign σε εφαρμογη φιλου για να το χακεψω (εγω ειχα φτιαξει για cer και key απο opda) ειδα πως επειδη ειχα προβλημα οταν το εβαζα με αλλο ονομα κλπ κλπ αλλα προφανως το imei ιδιο οτι μου εμφανιζε τα νεα cer,key αμεσως οποτε μαλλον παει αναλογως της database και των imei που εχουν ηδη χρησιμοποιηθει... τωρα αν εννοεις το ποσα διαφορετικα cer,key μπορεις να βγαλεις απο ενα λογαριασμο ειναι οσα imei διαφορετικα δινεις... (αν εχει καποιο περιορισμο σε καποιο αριθμο δε το ξερω παντως εχω φτιαξει ηδη 4 για φιλους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 απο το opda επειδη ετυχε να μην μπορω να κανω sign σε εφαρμογη φιλου για να το χακεψω (εγω ειχα φτιαξει για cer και key απο opda) ειδα πως επειδη ειχα προβλημα οταν το εβαζα με αλλο ονομα κλπ κλπ αλλα προφανως το imei ιδιο οτι μου εμφανιζε τα νεα cer,key αμεσως οποτε μαλλον παει αναλογως της database και των imei που εχουν ηδη χρησιμοποιηθει... τωρα αν εννοεις το ποσα διαφορετικα cer,key μπορεις να βγαλεις απο ενα λογαριασμο ειναι οσα imei διαφορετικα δινεις... (αν εχει καποιο περιορισμο σε καποιο αριθμο δε το ξερω παντως εχω φτιαξει ηδη 4 για φιλους) Δεν υπάρχουν πλέον οι περιορισμοί του παρελθόντος. Βγάζεις όσα πιστοποιητικά θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 (edited) Σήμερα έκανα το πρωί εγγραφή στο opda σύμφωνα με τον οδηγό στην 1η σελίδα και το απόγευμα τα είχα τα πιστοποιητικά. Κατέβασα και το freesigner και τα έβαλα στα αντίστοιχα πεδία. Επειτα επαλήθευσα απο το πρόγραμμα το cer και προσπάθησα να εγκταστήσω κάποιες εφαρμογές,αλλά δυστυχώς πάλι έχω "certificate expired" (ας μου συγχωρεθούν τα αγγλικά). Τι μπορεί να φταίει? Edited January 12, 2010 by gepall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Δοκιμασε να υπογραψεις τις εφαρμογες με τον τροπο: Οδηγίες υπογραφής των εφαρμογών μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και πες μας εαν εχεις το ιδιο προβλημα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 (edited) Δοκιμασε να υπογραψεις τις εφαρμογες με τον τροπο: Οδηγίες υπογραφής των εφαρμογών μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και πες μας εαν εχεις το ιδιο προβλημα.. Και μέσω του υπολογιστή που τα κάνω signed παραμένει το "certificate expired" Και κάτι άλλο στο opda στην ονομασία του κινητού έδωσα σκέτο Satio πειράζει? Edited January 12, 2010 by gepall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 1. Εισαι σιγουρος οτι εχεις γραψει σωστα το imei της συσκευης σου. Μπορεις να το ελεγξεις με την διαδικασια που υπαρχει στην πρωτη σελιδα. Eλεγξε και την ημερομηνια της συσκευης σου μπορει να μην την εχεις σωστα! 2. Δεν εχει καμια σημασια αυτο! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 1. Εισαι σιγουρος οτι εχεις γραψει σωστα το imei της συσκευης σου. Μπορεις να το ελεγξεις με την διαδικασια που υπαρχει στην πρωτη σελιδα. Είναι απόλυτα σωστό το ΙΜΕΙ και το δοκίμασα πρίν γράψω απο το τέστ της 1ης σελίδας 2. Δεν εχει καμια σημασια αυτο! οκ Eλεγξε και την ημερομηνια της συσκευης σου μπορει να μην την εχεις σωστα! :oops: Δηλαδή πρίν κάνω εγκατάσταση πρέπει να ξέρω τι ημερομηνία πρέπει να σετάρω για την κάθε εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 εχω το nokia n97 v20 και ενω δουλευα κανονικα το freesigner ,υστερα απο ενα κολλημα αναγκαστικα να κανω format το κινητο, με αποτελεσμα να χρειαστει να το ξαναεγκαταστησω. Ειχα ξαναπαθει το ιδιο πριν 2 μηνες και ειχα εγκαταστησει κανονικα το free signer, αλλα δθστηχως τωρα οταν παω να κανω τηνεγκατασταση μου βγαζει μηνυμα οτι το πιστοποιητικο εχει ληξει. Δοκιμασα να βαλω την ημερομηνια πισω αλλα παλι τα ιδια ,και οταν βαζω ημερομηνια αρκετα πισω ,μου λεει οτι εχω αλλαξει ημερομηνια στο κινητο. Παιδια βοηθεια τι επαθε στα καλα καθουμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Αρα πρεπει να βαλεις την ημερομηνια καπου ενδιαμεσα! Αλλαξε την προς τα κατω ανα 5 μηνες.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Αρα πρεπει να βαλεις την ημερομηνια καπου ενδιαμεσα! Αλλαξε την προς τα κατω ανα 5 μηνες.. εχω δοκιμασει πολλες ημερομηνιες αλλα τιποτα δυστηχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom86 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 παιδια εκανα ο,τι λεει το πρωτο post για τον opda αλλα εδς κ 3 μερεσ δεν μου εχει ερθει τιποτα στο mail μου.....:( να ξαναπροσπαθησω με αλλο mail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 (edited) Παλιοτερα οταν ειχα κανει εγκατασταση την 1.01 δεν ειχα κανενα προβλημα. Δοκιμασε καποια αλλη εκδοση! edit: Aπο οτι βλεπω τα πιστοποιητικα της εφαρμογης freesigner ισχυουν απο 12/12/2008 εως 12/12/2009 Edited January 15, 2010 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 παιδια εκανα ο,τι λεει το πρωτο post για τον opda αλλα εδς κ 3 μερεσ δεν μου εχει ερθει τιποτα στο mail μου.....:( να ξαναπροσπαθησω με αλλο mail? τι εννοεις να ερθει στο mail σου? σε ποιο βημα εισαι? εχεις κανει apply για το cer,key ή εισαι στα πρωτα πρωτα βηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Παλιοτερα οταν ειχα κανει εγκατασταση την 1.01 δεν ειχα κανενα προβλημα. Δοκιμασε καποια αλλη εκδοση! edit: Aπο οτι βλεπω τα πιστοποιητικα της εφαρμογης freesigner ισχυουν απο 12/12/2008 εως 12/12/2009 και τωρα τι μπορω να κανω ? Δοκιμασα και την 1.01 και παλι τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Δοκιμασε να αποσυμπιεσεις την εφαρμογη με το UnSIS και επικολληση ολα τα αρχεια στην καρτα μνημης. Λογικα θα λειτουργησει :O Εαν δεν γινει τιποτα απλα διεγραψε τα αρχεια που επικολλησες.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts