cybton Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 ευχαριστω φιλε για τη βοηθεια σου αλλα εχω κατι αποριες ακομα: 1ον: σε τι μ χρειαζεται το πιστοποιητικο(που δλδ θα το χρησιμοποιω) 2ον: στο 2ο βημα οπου πειραζουμε το αρχειο μεσω Η/Υ (Βάζουμε τα αρχεία .cer και .key που κατεβάσαμε από το ρώσικο site) ποιο ειναι αυτο το ρωσσικο σιτε κ πως ωρισκω τα .cer και .key για το εκαστο προγραμμα που θα εγκαταστησω? :s ευχαριστω για τον χρονο σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 ευχαριστω φιλε για τη βοηθεια σου αλλα εχω κατι αποριες ακομα: 1ον: σε τι μ χρειαζεται το πιστοποιητικο(που δλδ θα το χρησιμοποιω) 2ον: στο 2ο βημα οπου πειραζουμε το αρχειο μεσω Η/Υ (Βάζουμε τα αρχεία .cer και .key που κατεβάσαμε από το ρώσικο site) ποιο ειναι αυτο το ρωσσικο σιτε κ πως ωρισκω τα .cer και .key για το εκαστο προγραμμα που θα εγκαταστησω? :s ευχαριστω για τον χρονο σου! Παρακαλω δεν κανει τιποτα.:) 1)Υπαρχουν καποιες εφαρμογες (κυριως οι σπασμενες) που οταν τις βαλεις στο κινητο σου και πας να τις απεγκαταστησεις δεν θα μπορεσεις καθως θα σου βγαλει σφαλμα πιστοποιητικου που σημαινει οτι πρεπει να τις υπογραψεις. Εδω χρειαζεται το πιστοποιητικο. 2)Τα αρχεια αυτα μπορεις να τα βρεις και απο το opda και οχι απο το ρωσικο. Απλα κανεις μια αιτηση στο opda και οταν περασουν καποιες ωρες και το εχουν ετοιμο μπορεις να το κατεβασεις στο pc σου. Τα δυο αυτα αρχεια ειναι για ολα τα προγραμματα που θες να υπογραψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Ευχαριστω πολυ φιλε μου!!εχω κανει την αιτηση και περιμενω..θα το προσπαθησω και θα ποσταρω για νεοτερα!να σαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 cybton διάβασε αυτό: Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 οκ θα το κοιταξω http :// isign . imobile . com . cn εκανα αυτα που λεει ο οδηγος και μπαινω στο σιτε μετα απο αρκετες ωρες να παρω τους κωδικους και μ ωγαζει κατι κινεζικα με μια φατσα :) και δεν μπαινει στο σιτε..μηπως γνωριζει κανεις τπτ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Καλυτερα ζητησε πιστοποιητικο απο το opda ειναι αξιοπιστο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 ελαβα απτο opda το αρχειο αλλα ειναι ενα signtool.exe το οποιο ειναι στα κινεζικα και πελαγωσα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Ζητησες απο το opda και σου στειλαν signtool?? Eισαι σιγουρος? Μηπως ζητησες απο το imobile? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kklld Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Παιδια καλημερα και συγχαρητηρια για την ωραια δουλεια που γινεται εδω. Χθες έκανα registration και δηλωση παραλαβης cert και key στο s60certkey.com. Οντως η κατάστασή μου από pending έγινε complete μετα από 7-8 ωρες, αλλα δεν μου δίνει link για τα cert και key. Προφανώς πρέπει να κάνω donate (πληρωμή paypal)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Μην περιμενεις απο αυτο το σαιτ. Ζητησε απο το opda που ειναι το μονξο αξιοπιστο αυτη την στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kklld Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Οk, ευχαριστω πολυ. Απλα επειδη ηταν λιγακι πιο ευκολοαναγνωσιμο το συγκεκριμενο site, γι'αυτο το επέλεξα. Να ρωτησω και κατι άλλο επ'ευκαιρια: στην on-line υπογραφη εφαρμογων symbiansfree.com μπορούμε να υπογράφουμε τα ΠΑΝΤΑ? Δοκιμασα με 1-2 εφαρμογες και δουλεύει ικανοποιητικα. Μπορω να κανω και το ιδιο και με το FreeSignSis ετσι ώστε μετα να το εγκαταστησω υπογεγγραμμένο κατευθείαν στο κιν. μου? Ή για το FreeSignSis θα χρειαστω οπωσδήποτε τα cert και key από OPDA? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Καταρχην καλως ηρθες :) Eαν δεν κανω λαθος η εφαρογη Free Signer κανει κατευθειαν εγκατασταση. Μπορεις να ακολουθησεις οποιο τροπο θελεις. Καλυτερα να κανεις εγκατασταση το HelloOX για να κανεις απευθειας εγκατασταση τις unsigned εφαρμογες. Δες το σχετικο θεμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230114 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Για το FreeSignSis θα χρειαστεις τα cer και key απο το opda. Μεχρι τοτε μπορεις να υπογραφεις οτι θες απο το symbiansfree.com για να μην περιμενεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kklld Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Ok, θα δοκιμασω. (Νεος δεν ειμαι στο forum, απλα γράφω 1η φορα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeafr Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Παρακαλω θα ηθελα ενα πιστοποιητικο για το nokia 5800 me imei 356910031360225 αν μπορει καποιος ας βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Μπορεις να διαβασεις την πρωτη σελιδα οπου θα βρεις οδηγειες για το πως θα το κανεις μονος σου..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Ακολουθησα κανονικα τις διαδικασιες για να παρω πιστοποιητικο απο το Isign αλλα δεν μου κατεβασε τα cert και key,αλλα ενα κινεζικο προγραμματακι.Αυτο πως δουλευει? Kατι ακομα.Οταν στο καινουριο συστημα του OPDA ζηταει phone number τι βαζω? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Ακολουθησα κανονικα τις διαδικασιες για να παρω πιστοποιητικο απο το Isign αλλα δεν μου κατεβασε τα cert και key,αλλα ενα κινεζικο προγραμματακι.Αυτο πως δουλευει? Οριστε:http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=14484&d=1251482182 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Αψογος!Και αυτο βεβαια ειναι μονο για το ΙΜΕΙ που εβαλα ε? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Δεν εβγαλα ακρη με το προγραμματακι.Μπηκα στο OPDA και βλεπω πως εχουν αλλαξει τον τροπο.Ευτυχως ειναι αγγλικο πλεον αλλα ειδα οτι μου ζηταει καπου phone number οπου οτι και να βαλω δε δουλευει.Τι βαζω εκει? Εdit:Το βρηκα! Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kklld Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Καλημερα. Ομοίως με τον προαναφερθέντα, τι βάζουμε στο phone number στο opda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Βαζεις εναν 11ψηφιο αριθμο που να αρχιζει απο 13. Δηλαδη 13********* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas0 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Γραφτηκα στο opda καταχωρησα τα στοιχεια (IMEI και τηλ με αριθμο που αρχίζει απο 13 με 11 ψηφία) και είμαι εδώ http://img246.imageshack.us/img246/4238/56547aef.th.jpg Τώρα τι κάνω; απλά περιμένω; Ή θα μου στείλουν e-mail; ή μήπως πρέπει να κάνω κάτι στο site π.χ. καμιά ανανέωση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Τωρα θα περμενεις και οταν ειναι ετοιμο θα εχεις την δυνατοτηα εκει που λεει operate να κατεβασεις τα δυο αρχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas0 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Τωρα θα περμενεις και οταν ειναι ετοιμο θα εχεις την δυνατοτηα εκει που λεει operate να κατεβασεις τα δυο αρχεια. Μάλιστα....Ξέρoυμε περίπου τον χρόνο αναμονής;;;Κάτι διάβασα για 24ωρα. Ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts