Jump to content

Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eυχαριστώ πολύ gianpithio και i-VTec. Το ξανάκανα. Μάλλον είχα βάλει λάθος τον 11ψήφιο. Άρχιζε από 18, τώρα έβαλα από 13 και μου άνοιξε το βήμα 8.

Θα περιμένω άλλο ένα 24ωρο να μου ανοίξει τα .cer και .key

:lol::lol::lol::D:D:D

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

re paidia ekana ola ta vimata apo ton prwto odigo kai akoma de mou exei vgalei ta arxeia cer kai key.exoun perasei 24 wres ti ginete ksereis kaneis ti paizei?

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

re paidia ekana ola ta vimata apo ton prwto odigo kai akoma de mou exei vgalei ta arxeia cer kai key.exoun perasei 24 wres ti ginete ksereis kaneis ti paizei?

Υπομονη. Καποιες φορες αργουν και μπορει να κανουν και 2 και 3 μερες να το βγαλουν.

Υ.Γ. Αν μπορεις μην γραφεις με greeklish καθως απαγορευονται απο τους κανονες του φορουμ και σε λιγο καιρο θα διαγραφονται τετοια μηνυματα.

Από τις 11 Ιούνη έχω κάνει αίτηση και σήμερα ξαναμπήκα να δώ τα cer & key . Κάνω κλικ πάνω εκεί που λέει ο οδηγός του balantis7 (να τον ευχαριστήσω κιόλας) αλλά δεν μου δείχνει κάτι. Περίμενα μετά από μια βδομάδα να έχουν κατέβει. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο?

Δοκιμασες να κανεις ξανα αιτηση μπορει να εκανες κατι λαθος! Καλυτερα αφησε το στα κινεζικα μην το γυρνας στα αγγλικα.

To κινεζικο μηνυμα που θα σου βγαλει μετεφρασε το με το http://translate.google.com/ για να μας πεις τι λεει..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδιά καλησπέρα,

Ακολούθησα όλες τις οδηγίες πριν αρκετό καιρο, είχα κατεβάσει τα cer και key μου, αλλά τα έχω χάσει, δεν υπαρχουν στον υπολογιστή μου. Πηγαίνω στο κινέζκο, εκεί οπου τα είχα κατεβάσει αλλά δεν είναι πλεόν διαθέσιμα. Υπάρχει άλλος τρόπος για sign εφαρμογών?? Ευχαριστώ πολύ

Παιδιά καλησπέρα,

Ακολούθησα όλες τις οδηγίες πριν αρκετό καιρο, είχα κατεβάσει τα cer και key μου, αλλά τα έχω χάσει, δεν υπαρχουν στον υπολογιστή μου. Πηγαίνω στο κινέζκο, εκεί οπου τα είχα κατεβάσει αλλά δεν είναι πλεόν διαθέσιμα. Υπάρχει άλλος τρόπος για sign εφαρμογών?? Ευχαριστώ πολύ

Αν μπήκες με τον ίδιο λογαριασμό που τα κατέβασες υπάρχουν. Δες το βήμα 5 κ συνδέσου με τον λογαριασμό που είχες φτιάξει τότε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε Balanti7,

Κάνω login κανονικά με το account ΠΟυ είχα ανοίξει και εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη. Τερμα δεξιά που ήταν την πρώτη φορά διαθέσιμα τα cer & key, εχω τωρα 2 επιλογές απο τις οποιες φυσικα δεν καταλαβαινω τι λενε, και σε καμια απο τις 2 δεν έχω διαθέσιμα για κατεβασμα τα αρχεια.

Φίλε Balanti7,

Κάνω login κανονικά με το account ΠΟυ είχα ανοίξει και εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη. Τερμα δεξιά που ήταν την πρώτη φορά διαθέσιμα τα cer & key, εχω τωρα 2 επιλογές απο τις οποιες φυσικα δεν καταλαβαινω τι λενε, και σε καμια απο τις 2 δεν έχω διαθέσιμα για κατεβασμα τα αρχεια.

Ξανακατέβασε τον οδηγό έχει ενημερωθεί. Τα κατεβάζεις από την δεύτερη επιλογή. Μπορεί να μην κατεβαίνουν επειδή δεν έχεις OPBs. Δες εδώ πως αποκτάς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί να έχει βουλώσει η σελίδα. Το παθαίνει συχνά. Απλά δοκίμασε αργότερα ή αύριο....
[sIGPIC][/sIGPIC]

δε μπορω να καταλαβω τι γινεται εχω απο 18/6/09 που ζητησα πιστοποιητικο και ακομα δεν εχει γινει τιποτα ολα τα εκανα σωστα και το imei σωστα το εβαλα τι να πω.ξερει κανεισ τι γινεται αν μπορει καποιος να βοηθησει

To προβλημα ειναι γενικο το συζηταμε και στο αλλο θεμα. Πιστευω οτι πρεπει να περιμενεις και αλλο ισως να εχουν καποιο προβλημα στο opda:

¨http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2835019#post2835019

παντως μετεφρασα μια λεξη με κοκκινα γραμματα που εχει εκει που βγενει το cer και το key και λεει οτι ειναι υπο επεξεργασια-in proceccing.για να δουμε υπομονη

παντως μετεφρασα μια λεξη με κοκκινα γραμματα που εχει εκει που βγενει το cer και το key και λεει οτι ειναι υπο επεξεργασια-in proceccing.για να δουμε υπομονη

Δεν τιθεται θεμα λαθους. Μονο απο μας 5-6 ατομα ειναι στην αναμονη.

Το προβλημα ειναι απο τους κινεζους.

Οσο για τα κοκκινα γραμματα οπως ειπες σημαινουν υπο επεφεργασια και οταν το εκδοσουν θα γινουν πρασινα.

Παντως μεχρι τοτε υπομονη!

EDIT: Οριστε και η ανακοινωση του OPDA οτι οντως υπαρχει προβλημα!

http://www.opda.net.cn/viewthread.ph...717&highlight=

So be patient...

Mου την έχει δώσει. Eδώ και δύο μέρες Προσπαθώ να πάρω πιστοποιητικά και να εγκαταστήσω το HelloOX και με βασανίζει.

Διάβασα ολα τα post αλλά ακόμα μου αντιστέκεται. Έκανα εγγραφή στο OPDA, ήρθαν τα cer και τα key, τα κατέβασα (τα κόκκινα), τα μετονόμασα σε xyz έβαλα μαζί και την HelloOX (αφού την μετονόμασα σε xyz.sis) και την τα έβαλα στον φάκελο με το SignSiS, έτρεξα το bat και προέκυψε το xyz_signed.sis

Όταν πάω να το κάνω εγκατάσταση, αφού μου λέει ότι δεν είναι συμβατή εφαρμογή, με σταματά, βγάζοντας το msg: "Η εγκατάσταση είναι αδύνατη. Περιορισμοί Πιστοποιητικού" και με στέλνει αδιάβαστο.

Το IMEI του κινητού το τσέκαρα πεντακόσιες φορές (*#06#) και είναι αυτό που έχω γράψει στο OPDA. Μέχρι και στο C:\ τα κατέβασα από την επιφάνεια εργασίας μιας και κάποιος είχε πρόβλημα και με το path.

http://img241.imageshack.us/img241/5455/screenshot004e.th.jpg

>> Nokia 5800, με έκδοση v21.0.025, RM-356

Καμιά ιδέα;

Δοκίμασε να ξανακατεβάσεις τα αρχεία απο το opda. Τρώει κολλήματα κ μπορεί να μην τα κατέβασε σωστά την πρώτη φορά.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Tι μεγεθος ειναι τα αρχεια cer και key?

Eπισης πανε εργαλεια->ρυθμισεις->Εφαρμογες->Δειαχ. Εφαρμ. Στο εγκατασταση λογισμικου επελεξε ολα και στο ελεγχος πιστοπ. συνδ. πατα απενεργοποιηση.

Δοκιαμσε το. Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα δεν χανεις κατι.

Δοκιμασες να κανεις εγκατασταση αλλες Unsigned εφαρμογες? Κανουν εγκατασταση?

Δοκίμασα τη 2η λύση από τον Αριστοτέλη αλλά όταν εισάγω το ΙΜΕΙ και τον κωδικό, μου βγάζει το εξής μήνυμα:

symbiansigned暂时停止了开发者证书(TC Publisher ID)的申请,具体恢复日期敬请随时关注此平台通知!

suspended symbiansigned developer certificate (TC Publisher ID) applications, specifically the restoration of the date of this platform you notice at any time!

Αν κατάλαβα καλά από αυτά που γράφουν, μάλλον το εν λόγω site είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας...

Ο δευτερος τροπος δεν λειτουργει. Θα πρεπει να ακολουθησεις τον οδηγο που υπαρχει στο 1 ποστ για να παρεις πιστοποιητικο απο το opda.

από το 1ο ποστ:

Η βασικότερη αλλαγή είναι ένα νέο σύστημα πόντων, τα OPBs. Για την ακρίβεια, για να κάνεις αίτηση για πιστοποιητικό, και να κατεβάσεις τα 2 αρχεία (key & cer) χρειάζεσαι OPBs.

Πως γίνεται να τα αποκτήσεις; Αυτό γίνεται εύκολα με το να ψηφίζεις σε polls στο forum του OPDA!

Πως μπορούμε να δούμε πόσα OPBs έχουμε μαζέψει; Έχω ψηφίσει σε 2 polls αλλά δεν μπορώ να βρω που μου τα δείχνει :O

Πηγαινε στην κεντρικη σελιδα και βαλε τον κερσορα επανω στο ονομα σoυ. To 3 στην σειρα σου λεει τα OPB εαν παρατηρησεις λιγο τα 2 πρωτα γραμματα ειναι ιδια.

από το 1ο ποστ:

Πως μπορούμε να δούμε πόσα OPBs έχουμε μαζέψει; Έχω ψηφίσει σε 2 polls αλλά δεν μπορώ να βρω που μου τα δείχνει :O

Πας στην αρχικη σελιδα εκει που δειχνει στο κοκκινο πλαισιο κατω απτο nickname σου.

Mου την έχει δώσει. Eδώ και δύο μέρες Προσπαθώ να πάρω πιστοποιητικά και να εγκαταστήσω το HelloOX και με βασανίζει.

Διάβασα ολα τα post αλλά ακόμα μου αντιστέκεται. Έκανα εγγραφή στο OPDA, ήρθαν τα cer και τα key, τα κατέβασα (τα κόκκινα), τα μετονόμασα σε xyz έβαλα μαζί και την HelloOX (αφού την μετονόμασα σε xyz.sis) και την τα έβαλα στον φάκελο με το SignSiS, έτρεξα το bat και προέκυψε το xyz_signed.sis

Όταν πάω να το κάνω εγκατάσταση, αφού μου λέει ότι δεν είναι συμβατή εφαρμογή, με σταματά, βγάζοντας το msg: "Η εγκατάσταση είναι αδύνατη. Περιορισμοί Πιστοποιητικού" και με στέλνει αδιάβαστο.

Το IMEI του κινητού το τσέκαρα πεντακόσιες φορές (*#06#) και είναι αυτό που έχω γράψει στο OPDA. Μέχρι και στο C:\ τα κατέβασα από την επιφάνεια εργασίας μιας και κάποιος είχε πρόβλημα και με το path.

http://img241.imageshack.us/img241/5455/screenshot004e.th.jpg

>> Nokia 5800, με έκδοση v21.0.025, RM-356

Καμιά ιδέα;

τα κατέβασα και πάλι τα δύο αρχεία και πάλι πήρα τα "αρχεία μου"

αν κάποιος που το κατέχει μπορεί να υπογράψει για μένα το HelloOX θα είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ...