impreza_sti Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Παρακαλω αν ειναι ευκολο ενα πιστοποιητικο για το φουκαριαρικο 5800 μου.imei:354183024062974:thanks: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas1 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 1ος τρόπος: εγκατεστησε το signsis στο τηλεφωνο, βαλτε το αρχειο .cer οπουδηποτε στο τηλεφωνο, τρεξτε το signsis και βαλτε τη διαδρομη του αρχειου cert μεσα στις ρυθμισεις, κανετε μετα sign οτι αρχειο θελετε μεσα απο το signsis, δε χρειαζεται να εχετε αρχειο key αφου ειναι ενσωματωμενο στην εφαρμογη signsis. το αρχειο ειναι πλεον signed και μπορειτε να το εγκαταστησετε! θα σ ενοχλησω αλλη μια φορα...αλλα επειδη δεν ειμαι κ πολυ σχετικος...δεν το καταλαβαινω!! εχω βαλει την εφαρμογη στο τηλ... αλλα μετα κολλαω..οταν την ανοιγω!!! ευχαριστω! Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Παρακαλω αν ειναι ευκολο ενα πιστοποιητικο για το φουκαριαρικο 5800 μου.imei:354183024062974:thanks: @impreza_sti: ο αριθμός σου είναι 334828 kalispera file mou!!! mporeis se parakalo...na mou ta peis ligo pio apla...giati mperdevomai ligo me ta ekseis..(βαλτε το αρχειο .cer οπουδηποτε στο τηλεφωνο, τρεξτε το signsis και βαλτε τη διαδρομη του αρχειου cert μεσα στις ρυθμισειs) s eyxaristo poli!!! Βάλε το .cer και το .key που κατέβασες σε οποιοδήποτε φάκελο της μνήμης συσκευής ή της κάρτας μνήμης και μετά άνοιξε την εφαρμογή και βρες στα αντίστοιχα πεδία το αρχείο .cer και .key που έχεις στην μνήμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas1 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 @impreza_sti: ο αριθμός σου είναι 334828 Βάλε το .cer και το .key που κατέβασες σε οποιοδήποτε φάκελο της μνήμης συσκευής ή της κάρτας μνήμης και μετά άνοιξε την εφαρμογή και βρες στα αντίστοιχα πεδία το αρχείο .cer και .key που έχεις στην μνήμη. ευχαριστω που μου απαντησες!! και μετα? αφου το βρω? Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 ευχαριστω που μου απαντησες!! και μετα? αφου το βρω? Θα κάνεις το ίδιο και για το αρχείο που θες να υπογράψεις και μετά θα πατήσεις επιλογές>sign. Το υπογεγραμένο αρχείο θα βρίσκεται στο ίδιο directory που ήταν το αρχικό αρχείο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Balantis7 ευχαριστω πολυ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Δες εαν εχεις σωστα τις παρακατω ρυθμισεις εκει που λεει: Οι εφαρμογες δεν εχουν την επισημη πιστοποιηση της Nokia http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253351#post2253351 Παιδιά να σας εξηγήσω το πρόβλημα μου. Εχω ένα Nokia 5800 με firmware 20.0.012. To ΙΜΕΙ μου είναι 354183024949527 και ο αριθμός πιστοποιητικού που μου δόθηκε ειναι 333736. Κατέβασα το πιστοποιητικό από το ρώσικο site στο αρχείο 333701-334075_649.zip Ελπίζω να είναι το σωστό αρχείο. Εχω όμως μια απορία, δε θα έπρεπε να βρίσκω το IMEI μου στο txt που συνοδεύει το αρχείο; Αυτό όμως δεν υπάρχει εκεί. Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Virtual Key απ'ο το γνωστό link αφού το κάνω sign μέσω SignSis. Αυτό όμως όταν το εγκαθιστώ αναφέρει "Αδυναμία εγκατάστασης. Περιορισμοί πιστοποιητικού". Να ανφέρω ότι περνάω την εφαρμογή χύμα στην κάρτα μνήμης του κινητού με το όνομα xyz_signed.sis. Κάνω κάτι λάθος; Οποιος μπορεί ας με βοηθήσει γιατί δε βγάζω άκρη. ΥΓ. Βέβαια δε θα έπρεπε κανονικά να αναφέρεται το IMEI μου στο txt που αναφέρονται και τα IMEI που αντιστοιχούν στα άλλα πιστοποιητικά; Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος με το πιστοποιητικό μου; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas1 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Θα κάνεις το ίδιο και για το αρχείο που θες να υπογράψεις και μετά θα πατήσεις επιλογές>sign. Το υπογεγραμένο αρχείο θα βρίσκεται στο ίδιο directory που ήταν το αρχικό αρχείο. Φίλε μου συγνώμη...αλλά δεν τα κατάφερα. Για κάποιο λόγο δεν λέω να το καταλάβω. αν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε με κάποιο τρόπο θα σου ήμουν ευγνώμων ευχαριστώ! Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Παιδιά να σας εξηγήσω το πρόβλημα μου. Εχω ένα Nokia 5800 με firmware 20.0.012. To ΙΜΕΙ μου είναι 354183024949527 και ο αριθμός πιστοποιητικού που μου δόθηκε ειναι 333736. Κατέβασα το πιστοποιητικό από το ρώσικο site στο αρχείο 333701-334075_649.zip Ελπίζω να είναι το σωστό αρχείο. Εχω όμως μια απορία, δε θα έπρεπε να βρίσκω το IMEI μου στο txt που συνοδεύει το αρχείο; Αυτό όμως δεν υπάρχει εκεί. Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Virtual Key απ'ο το γνωστό link αφού το κάνω sign μέσω SignSis. Αυτό όμως όταν το εγκαθιστώ αναφέρει "Αδυναμία εγκατάστασης. Περιορισμοί πιστοποιητικού". Να ανφέρω ότι περνάω την εφαρμογή χύμα στην κάρτα μνήμης του κινητού με το όνομα xyz_signed.sis. Κάνω κάτι λάθος; Οποιος μπορεί ας με βοηθήσει γιατί δε βγάζω άκρη. ΥΓ. Βέβαια δε θα έπρεπε κανονικά να αναφέρεται το IMEI μου στο txt που αναφέρονται και τα IMEI που αντιστοιχούν στα άλλα πιστοποιητικά; Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος με το πιστοποιητικό μου; Ελεγξα και εγω το αρχειο σου. Δεν ειναι το imei σου μεσα. Πρωτη φορα συμβαινει αυτο :confused: Καλυτερα κανε μια καινουρια αιτηση :) Φίλε μου συγνώμη...αλλά δεν τα κατάφερα. Για κάποιο λόγο δεν λέω να το καταλάβω. αν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε με κάποιο τρόπο θα σου ήμουν ευγνώμων ευχαριστώ! Πες μας τι δεν καταλαβαινεις να σου το εξηγησουμε. Δεν χρειαζεται να κανεις το ιδιο ποστ 3 φορες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas1 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Ελεγξα και εγω το αρχειο σου. Δεν ειναι το imei σου μεσα. Πρωτη φορα συμβαινει αυτο :confused: Καλυτερα κανε μια καινουρια αιτηση :) Πες μας τι δεν καταλαβαινεις να σου το εξηγησουμε. Δεν χρειαζεται να κανεις το ιδιο ποστ 3 φορες. Ανοίγω την εφαρμογή s60 signer...και βλέπω στην οθόνη του 5800...add task. παταω ortions και μετά settings. ανοίγει ενα μενού που λέει...sign Cert. εκεί μέσα πριν έλεγε none... και τώρα γράφει ένα ΝΟΥΜΕΡΟ που στο τέλος λέει... cer. Απάντησε μου αν θέλεις πρώτα(αν ως εδω εχω κάνει σωστά τα βήματα) και μετά σου λέω τι άλλο δεν κατάλαβα. ευχαριστώ Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Θα μπορούσε κάποιος να μου βγάλει ένα πιστοποιητικό για το ΙΜΕΙ 354183024949527 (Nokia 5800). Το έχω ξαναζητήσει αλλά μάλλον την πρώτη φορά έγινε κάποιο λάθος. :) Thanx in advance!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Ανοίγω την εφαρμογή s60 signer...και βλέπω στην οθόνη του 5800...add task. παταω ortions και μετά settings. ανοίγει ενα μενού που λέει...sign Cert. εκεί μέσα πριν έλεγε none... και τώρα γράφει ένα ΝΟΥΜΕΡΟ που στο τέλος λέει... cer. Απάντησε μου αν θέλεις πρώτα(αν ως εδω εχω κάνει σωστά τα βήματα) και μετά σου λέω τι άλλο δεν κατάλαβα. ευχαριστώ Μια χαρα τα εχεις κανει. Το νουμερο που βλεπεις με την καταληξη .cer ειναι το πιστοποιητικο σου. Απλα επιλεγεις την εφαρμογη την κανεις sign και εγκατσταση. Επελεξε μεσα απο τις ρυθμισεις του προγραμματος Output Directiry\ Custom και οταν κανεις sign την εφαρμογη δοκιμασε να κανεις εγκατασταση την καινουρια που δημιουργειτε στην διαδρομη που υπαρχει παρακατω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbatsigr Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 συγνωμη αλλα εμενα γιατι δε μου εχει ζητησει ποτε πιστοποιητικο? εχω εγκατασταστησει παρα πολλα προγραμματα μου βρηκα στο τοπικ με τα προγραμματα και που εχω κατεβασει απο χχχχχχχχχχ και ποτε δε μου ζητησε πιστοποιητικο, απλα εγκαταστηθηκαν:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Δοκιμασε να κανεις εγκατασταση εφαρμογες που γραφουν την λεξη Unsigned και θα δεις οτι δεν θα μπορεσεις.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbatsigr Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 σωστα λαθος μου μαλλον κατεβαζα signed εφαρμογες μονο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas1 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Μια χαρα τα εχεις κανει. Το νουμερο που βλεπεις με την καταληξη .cer ειναι το πιστοποιητικο σου. Απλα επιλεγεις την εφαρμογη την κανεις sign και εγκατσταση. Επελεξε μεσα απο τις ρυθμισεις του προγραμματος Output Directiry\ Custom και οταν κανεις sign την εφαρμογη δοκιμασε να κανεις εγκατασταση την καινουρια που δημιουργειτε στην διαδρομη που υπαρχει παρακατω. Φιλε Θα σου πω τα τελευταια βηματα να μου πεις αν ειναι σωστα!!! Βρηκα μια εφαρμογη usigner απο χχχχχχχ... την εβαλα στον explorer στα other... μετα την εκανα αντιγραφη στο dwonload... μετα ανοιξα την εφαρμογη s60sign... πατησα add.. βρηκα την εφαρμογη που ειχα βαλη στον explorer... πατησα option.. την εκανα add.. μετα sign sis.. μετα πατησα go.Πηγα στον explorer και μου ειχε εμφανισει μια αλλη ιδια την οποια και εγκατεστησα. Σωστα?? Φιλε μου μαλλον τα καταφερα...επιτελους!!! σε ζαλισα λιγο αλλα ολα οκ... ευχαριστω παντος!!! Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Aυτο ειταν εκανες εγκατασταση στην συσκευη σου την Unsigned εφαρμογη. Υπαρχει οδηγος και στο 2 ποστ του παροντος: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2627020#post2627020 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corvus Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 354183022895003 Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Θα μπορούσε κάποιος να μου βγάλει ένα πιστοποιητικό για το ΙΜΕΙ 354183024949527 (Nokia 5800). Το έχω ξαναζητήσει αλλά μάλλον την πρώτη φορά έγινε κάποιο λάθος. :) Thanx in advance!! @yiakoub ο αριθμος σου ειναι 336181 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 354183022895003 Σας ευχαριστώ! @corvus ο αριθμος σου ειναι:336240 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Μπορείτε να μου δώσετε ένα πιστοποιητικό με Imei 354183025021821 Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Μπορείτε να μου δώσετε ένα πιστοποιητικό με Imei 354183025021821 Ευχαριστώ @ga2618 o αριθμος σου ειναι 336545 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 @ga2618 o αριθμος σου ειναι 336545 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corvus Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 @corvus ο αριθμος σου ειναι:336240 thnx re file ola mia xara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Παρακαλώ, ένα και για μένα. Το IMEI: 354183024977841 Ευχαριστώ! Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts