radiolink Δημοσιεύτηκε December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 13, 2008 καλησπερα ανοιξα αυτο το θεμα γιατι δεν ειδα αλλη αναρτηση εδω για το προβλημα μου.ποιο ειναι το προβλημα μου?εξηγω λοιπον οτι εχω υπολοιπο 22 λεπτα απο τον δωρεαν χρονο προ κινητα το υπολογισα απο το https://services.forthnet.gr/oam/ (τισ μικροτερεσ του λεπτου κλησεισ τισ υπολογειζουμε σαν λεπτο κανονικα)εκανα ενα τηλεφωνημα κινητο λοιπον 34 λεπτα και ενω περιμενα να μου αφερεσουν τα 22 που ειχα δωρεαν υπολοιπο αυτοι τα χρεωσαν ολα κανονικα .ενω μεχρι να κλειση ο μηνασ μου ειδιναν δωρεαν τα υπολοιπα κινητα που επερνα μικρησ διαρκειασ,ο μηνασ εκλεισε και περιμενα οτι εστω και ετσι θα εκκαθαριζαν οτι χρονο εχω υπολοιπο δωρεαν απο αυτα τα 60 λεπτα πραγμα που δεν εγινε .αποτελεσμα :60λεπτα δωρεαν " υποτιθεται " , 37 εγιναν με 0 χρεωση ενω 35 χρεωθηκαν με 4,5650 ευρω.για μενα το λογικο θα ηταν επομενοσ αφου εχω 60 λεπτα δωρεαν να ειναι χρεωμενα απο τα παραπανω 12 λεπτα μονο.πηρα στο 13831 και μου ειπε οτι αφου με αυτα τα 35 λεπτα ξεπερνουσα την μια ωρα αυτα χρεωνονται ολα και δεν μπορει το συστημα να αφερεσει απο αυτα τα δωρεν και να χρεωσει τα υπολοιπα μονο .δηλαδη αν καποιοσ ξεκινωντασ το μηνα εχει δωρεαν 60 λεπτα και οπωσ μου επιβεβαιωσε και η υπαλληλοσ στο 13831 παρει ενα κινητο μονο τον μηνα αυτον διαρκειασ 61 λεπτων θα τον χρεωσει κανονικα και δεν θα του βαλει καθολου δωρεαν χρονο.την ρωτησα αν αυτο ειναι λογικο και μου ειπε οτι ετσι το βλεπει το συστημα αλλα παρολα αυτα θα προωθησει απλα το αιτημα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cricket Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 πολυ βλακεια συστημα αυτο φιλε μου καλα που μας ενημερωσες να το ξερουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristos21 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 φοβερό σύστημα τιμολόγησης τι να πω...και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα γεμάτη...μπράβο Forthnet από το καλό στο καλύτερο πας!!! Παράθεση ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ - ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΟΥΣΤ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 και εγω είχα forthnet αλλα ξαναγυρισα στον οτε. καμια σχεση, ουτε η ποιοτητα της γραμμης ουτε η αμμεσοτητα στην εξυπηρετηση. ειναι πιο ακριβος βεβαια αλλα φαινεται οτι ισχυει το οτι πληρωσεις παιρνεις Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 και εγω είχα forthnet αλλα ξαναγυρισα στον οτε. καμια σχεση, ουτε η ποιοτητα της γραμμης ουτε η αμμεσοτητα στην εξυπηρετηση. ειναι πιο ακριβος βεβαια αλλα φαινεται οτι ισχυει το οτι πληρωσεις παιρνεις +1 κι εγω το ιδιο εκανα:happy: Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Αυτο σηκωνει χαλαρα καταγγελια στην ΕΕΤΤ παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Παιδιά μπορεί κάποιος να το εξηγήσει λίγο πιο αναλυτικά γιατί μπερδεύτηκα λίγο;:O Ετοιμάζομαι να βάλω νέα τηλεφωνική γραμμή Forthnet (2play) για να εκμεταλλευτώ και την προσφορά της Nova, αλλά αν είναι να ακούω τέτοια καλύτερα να πάω σε ΟΤΕ κι ας είναι περισσότερα τα λεφτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 και εγω φιλε μου δε καταλαβα τι λες. Εκλεισε ο μηνας και ειχαν μεινει 22 λεπτα ακομα? ΑΝ ειναι ετσι τοτε αυτα τα χανεις ειναι γνωστο αυτο.. Υποθετω ολο το σκηνικο εγινε τον νοεμβριο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiolink Δημ. December 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 αν σε μπερδευει η ιστορια μου σου παραθετο ενα απλο παραδειγμα στο τελοσ για να καταλαβεισ.αν μιλησεισ μονο 61 συνεχομενα λεπτα σε ενα μηνα θα τα χρεωθεισ ολα κανονικα και οχι 60 δωρεαν και ενα χρεωση.γιατι κατα την υπαλληλο του 13831 ξεπερασεσ τον δωρεαν χρονο.λιγο κουφο δεν ειναι αυτο?δηλ. πρεπει να κλεισεισ το τηλεφωνο στο οριο των 60 ' αλλιωσ χρεωνονται απο το συστημα ολοσ ο χρονοσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 αυτο που λες ειναι εντελως παραλογο αν ισχυει. Θα παρω τις επομενες μερες τηλεφωνο να το επιβεβαιωσω γιατι σκεφτομουν και εγω να παω forthnet, ηδη εχω dsl απο εκει. Ακομα δεν καταλαβαινω ομως, λες πριν οτι σου ειχαν χρεωσει 34 λεπτα σαν μηδενικα. Στο τελος επειδη ξεπερασες το οριο την πηραν πισω αυτη τη χρεωση? Αυτο αν ισχυει ειναι να τραβας τα μαλλια σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Πω πω...θέλουν προσοχή τελικά οι "εναλλακτικοί"...ακόμα και η Φόρθνετ που θεωρείται και η πιο αξιόπιστη απο αυτούς... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 αξιοπιστη = δεν θα φαληρισει ευκολα; Αυτο εννοεις; :rolleyes: :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Ο άνθρωπος προφανώς εννοεί πως αν κάποιο τηλεφώνημα ξεπεράσει τον δωρεάν χρόνο χρήσης σου, σε χρεώνουν ΟΛΟ το τηλεφώνημα και όχι μόνο τα λεπτά κατά τα οποία ξεπέρασες το χρόνο ομηλίας. Δηλαδή είχε μηλήσει 38 λεπτά και είχε κανονικά άλλα 22 λεπτά δωρεάν χρόνο, όμως μήλησε (σε 1 τηλεφώνημα) 34 και αντί να του χρεώσουν τα παραπάνω 12 (αφού υποτίθεται πως είχε 60' δωρεάν το μήνα) του χρεώσαν και τα 34. Κατανοητό; :) Κι εγώ πιστεύω πως χωράει καταγγελία... Αναφέρει τίποτα τέτειο στους όρους χρήσης σου; Αν όχι, τα δωρεάν λεπτά θα έπρεπε να υπολογίζονται όπως θα τα υπολόγιζε κατά τις αντιλήψεις του ένας μέσος έλληνας (που φαντάζομαι δεν χρειάζεται να αναφέρω πως θα περίμενε να χρεωθεί μόνο τα επιπλέον λεπτά). Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Ο άνθρωπος προφανώς εννοεί πως αν κάποιο τηλεφώνημα ξεπεράσει τον δωρεάν χρόνο χρήσης σου, σε χρεώνουν ΟΛΟ το τηλεφώνημα και όχι μόνο τα λεπτά κατά τα οποία ξεπέρασες το χρόνο ομηλίας. Δηλαδή είχε μηλήσει 38 λεπτά και είχε κανονικά άλλα 22 λεπτά δωρεάν χρόνο, όμως μήλησε (σε 1 τηλεφώνημα) 34 και αντί να του χρεώσουν τα παραπάνω 12 (αφού υποτίθεται πως είχε 60' δωρεάν το μήνα) του χρεώσαν και τα 34. Κατανοητό; :) Κι εγώ πιστεύω πως χωράει καταγγελία... Αναφέρει τίποτα τέτειο στους όρους χρήσης σου; Αν όχι, τα δωρεάν λεπτά θα έπρεπε να υπολογίζονται όπως θα τα υπολόγιζε κατά τις αντιλήψεις του ένας μέσος έλληνας (που φαντάζομαι δεν χρειάζεται να αναφέρω πως θα περίμενε να χρεωθεί μόνο τα επιπλέον λεπτά). Εγω προσωπικα το καταλαβα. :O Τωρα οσον αφορα τον radiolink, η τυπικη διαδικασια εχει ως εξης: Πρωτα κανει εγγραφη καταγγελια στη Forthnet η οποια υποχρεουται να απαντησει μεσα σε 20 μερες και μετα αν θεωρει πως το προβλημα δεν εχει λυθει π.χ. του πιστωσαν καποιο ποσο αλλα εξακολουθουν την ιδια τακτικη τιμολογησης τοτε απευθυνεται στην ΕΕΤΤ. Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι αρμοδια η ΕΕΤΤ για το θεμα. Αν το θεωρησουμε οικονομικη διαφορα τοτε δεν ειναι αλλα σαν προβλημα αναφερομενο στην υπηρεσια τοτε σιγουρα ειναι. :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts