Jump to content

Μέχρι πόσα μαθήματα έχετε φτάσει να χρωστάτε;

bill_viper
 Κοινοποίηση

Μέχρι πόσα μαθήματα έχετε φτάσει να χρωστάτε?  

296 members have voted

1. 1. Μέχρι πόσα μαθήματα έχετε φτάσει να χρωστάτε?

• 0-5 (καλά είναι)
      69
    • 5-10 (χμ,κάτι πάει κι έρχεται)
      44
    • 10-15 (αμάν,πότε θα τα περάσω όλα?)
      51
    • 15-20 (μήπως να τα παράταγα καλύτερα?)
      62
    • Άστα να πάνε!Αιώνιος φοιτητής!
      70

Recommended Posts

22 μαθήματα είχα τον Γενάρη που μας πέρασε και με σκληρό διάβασμα έπεσα στα 9. Τώρα Σεπτέμβρη θέλω να τα περάσω και τα 9 αλλα βαριέμαι να διαβάσω :cry:

• Απαντήσεις 256
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειμαι στο Τει Αθηνας, Τμημα Ηλεκτρονικης, 6ο εξαμηνο (εχω χασει και 1 λογω μετεγγραφης) και χρωσταω 31 μαθηματα. Η αληθεια ειναι οτι τα 2 πρωτα χρονια δεν διαβαζα, στην ταξη δεν προσεχα και για καποιο χρονικο διαστημα δεν πηγαινα κιολας. Ο λογος ειναι οτι ειχα καποια προσωπικα προβληματα, εκανα και παρεα με ατομα που δεν ασχολιοντουσαν επισης οποτε...επαναπαυτηκα και η σχολη δεν μου πολυαρεσει κιολας.Τωρα τα τελευταια 2 εξαμηνα κανω καποιες προσπαθειες και περασα 6 μαθηματα και συνεχιζω. Αλλα με αγχωνει πολυ το οτι χρωσταω τοσα μαθηματα, με πιεζουν με ερωτησεις και οι γονεις, τους λεω και ψεμματα για το ποσα εχω περασει και νιωθω οτι οσο και να διαβαζω απλα το κανω για να περασω τα μαθηματα και οτι δεν μαθαινω κατι πραγματικα και ουσιαστικα..Απο παρεες στην σχολη εχω ξεκοψει γιατι επεσα πανω σε πολυ σκαρτα ατομα, παρτακηδες, εγωιστες κλπ..Οποτε ειναι ακομα πιο δυσκολο να βρισκω το κουραγιο να συνεχισω. Το θεμα ειναι τι κανω οταν φτασω 4ο ετος -που ειναι και λειαν συντομως- με τους γονεις!

Ειμαι στο Τει Αθηνας, Τμημα Ηλεκτρονικης, 6ο εξαμηνο (εχω χασει και 1 λογω μετεγγραφης) και χρωσταω 31 μαθηματα. Η αληθεια ειναι οτι τα 2 πρωτα χρονια δεν διαβαζα, στην ταξη δεν προσεχα και για καποιο χρονικο διαστημα δεν πηγαινα κιολας. Ο λογος ειναι οτι ειχα καποια προσωπικα προβληματα, εκανα και παρεα με ατομα που δεν ασχολιοντουσαν επισης οποτε...επαναπαυτηκα και η σχολη δεν μου πολυαρεσει κιολας.Τωρα τα τελευταια 2 εξαμηνα κανω καποιες προσπαθειες και περασα 6 μαθηματα και συνεχιζω. Αλλα με αγχωνει πολυ το οτι χρωσταω τοσα μαθηματα, με πιεζουν με ερωτησεις και οι γονεις, τους λεω και ψεμματα για το ποσα εχω περασει και νιωθω οτι οσο και να διαβαζω απλα το κανω για να περασω τα μαθηματα και οτι δεν μαθαινω κατι πραγματικα και ουσιαστικα..Απο παρεες στην σχολη εχω ξεκοψει γιατι επεσα πανω σε πολυ σκαρτα ατομα, παρτακηδες, εγωιστες κλπ..Οποτε ειναι ακομα πιο δυσκολο να βρισκω το κουραγιο να συνεχισω. Το θεμα ειναι τι κανω οταν φτασω 4ο ετος -που ειναι και λειαν συντομως- με τους γονεις!

Κι εγώ όπως το λες στα πρώτα χρόνια δεν διάβαζα, μόνο στην εξεταστική κι αυτό με το ζόρι. Αυτό που εφάρμοσα τον Ιούνιο και πέτυχε ήταν να πηγαίνω στη βιβλιοθήκη να διαβάζω, όπου δεν υπάρχει το ψυγείο, ο υπολογιστής και η μάνα μου να με απασχολεί συνέχεια και πέρασα 8 στα 10 μαθήματα. Και το ωραίο είναι ότι έκανα καινούργιες γνωριμίες αλλά αυτή τη φορά με άτομα διαβαστερά και μικρότερων εξαμήνων που ανταλλάξαμε σημειώσεις, ΣΟΣ και διαβάζαμε μαζί. Και ήταν η πρώτη εξεταστική που δεν την έδωσα από αγγαρεία. Τώρα 9 μου έμειναν για πτυχίο που θα τα δώσω Σεπτέμβρη. Να ξέρεις το κόλπο είναι να ενημερώνεσαι από τους μεγαλύτερους για μαθήματα που θα έχεις και από μικρότερους για μαθήματα που χρωστάς, να ψάχνεις σημειώσεις και SOS από προηγούμενες εξεταστικές όπως επίσης να πιάσεις το νόημα του κάθε καθηγητή, το πως τα θέλει να τα δει γραμμένα. Μικρά tips χρειάζονται για την επιτυχία. ;-)

Κι εγώ όπως το λες στα πρώτα χρόνια δεν διάβαζα, μόνο στην εξεταστική κι αυτό με το ζόρι. Αυτό που εφάρμοσα τον Ιούνιο και πέτυχε ήταν να πηγαίνω στη βιβλιοθήκη να διαβάζω, όπου δεν υπάρχει το ψυγείο, ο υπολογιστής και η μάνα μου να με απασχολεί συνέχεια και πέρασα 8 στα 10 μαθήματα. Και το ωραίο είναι ότι έκανα καινούργιες γνωριμίες αλλά αυτή τη φορά με άτομα διαβαστερά και μικρότερων εξαμήνων που ανταλλάξαμε σημειώσεις, ΣΟΣ και διαβάζαμε μαζί. Και ήταν η πρώτη εξεταστική που δεν την έδωσα από αγγαρεία. Τώρα 9 μου έμειναν για πτυχίο που θα τα δώσω Σεπτέμβρη. Να ξέρεις το κόλπο είναι να ενημερώνεσαι από τους μεγαλύτερους για μαθήματα που θα έχεις και από μικρότερους για μαθήματα που χρωστάς, να ψάχνεις σημειώσεις και SOS από προηγούμενες εξεταστικές όπως επίσης να πιάσεις το νόημα του κάθε καθηγητή, το πως τα θέλει να τα δει γραμμένα. Μικρά tips χρειάζονται για την επιτυχία. ;-)

Διαβασμα στην βιβλιοθηκη εχω δοκιμασει και εγω. Και σε καφετερια επισης..Κοιτα και σπιτι που διαβαζω δεν εχω θεμα αλλα εχω παρατηρησει οτι εχω ορεξη για διαβασμα οταν ειμαι ξεκουραστη. πχ τωρα το καλοκαιρι..Οταν ξεκιναει η σχολη μεχρι να ερθει η επομενη εξεταστικη τα χω "φτυσει". Τωρα για τις σημειωσεις κλπ δεν ξερω στην δικια μου σχολη εχω παρατηρησει οτι ειναι ολοι για τον εαυτουλη τους και ειτε δεν θα ασχολουνται καθολου ειτε θα ασχολουνται αλλα οχι για να βοηθησουν και κανεναν αλλο συμφοιτητη. Ειναι πραγματικα τρομερη συμπτωση οποτε ρωτας καποιον για καποιο μαθημα να σου λεει δεν ξερω αλλα οταν ειναι να σε ρωτησουν κατι πρωτοι!! Αυτο που λες για τον καθε καθηγητη και το νοημα του εχεις πολυ δικιο..Αμα παρακολουθεις -στα περισσοτερα μαθηματα-, περνας ευκολα..αντε να δουμε! Καλη επιτυχια σε ολους :)

ξερει κανεις για το νομοσχεδιο με τη διαρκεια φοιτησης? ισχυει?
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

Φίλε νομίζω ότι οι ρυθμιστικές διατάξεις που ισχύουν για τους ήδη εγγεγραμμένους έως και 7ο έτος σου επιτρέπουν φοίτηση μέχρι 2016, ενώ για τους 8++ μέχρι το 2014. Όσοι μπαίνουν φέτος έχουν ν+2 χρονάκια για να τελειώσουν...
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

• 4 weeks later...
να σας πω ρε παιδια σκεφτομαι να στειλω φιλο μου να δωσει ενα μθημα στην εξεταστικη που ερχεται γ μενα με πειραγμενο πασο και ρωταει αν εχει κυρωσεις για αυτον σε περιπτωση που τον πιασουν. εχει κανεις ιδεα?

Καλα δεν είναι κι έτσι.. Εξαρτάται σε ποιο ΑΕΙ/ΤΕΙ κτλ κτλ.. Εγώ το έχω κάνει. Είχα δώσει κάτι Αγγλικά σε έναν φίλο μου και δεν έγινε τίποτα. 2 μαθήματα κι όλας.

τει χαλκιδας ειναι.απλα θελει να ξερει αν θα υπαρχουν κυρωσεις για αυτον

Aν σε πιάσουν μπορεί μέχρι και να αποβληθείτε και οι 2 από την σχολή σας σε πρώτη φάση....Έχει γίνει στο παρελθόν...

πολλόι έχουμε σκεφτεί να το κάνουμε αυτό και πάρα πολλοί το έχουμε κάνει...

αλλά υπάρχουν βαρύτατες κυρώσεις, που καλύτερα διάβασε μόνος σου να περάσεις το μάθημα. για να τις μάθεις, αρκεί να ρωτήσεις στη γραμματεία της σχολής σου :)

πολλόι έχουμε σκεφτεί να το κάνουμε αυτό και πάρα πολλοί το έχουμε κάνει...

αλλά υπάρχουν βαρύτατες κυρώσεις, που καλύτερα διάβασε μόνος σου να περάσεις το μάθημα. για να τις μάθεις, αρκεί να ρωτήσεις στη γραμματεία της σχολής σου :)

Να ρωτήσει για να δώσει στόχο;;;Φίλε ότι θέλεις κάνε αλλά αν σε πιάσουν να ξέρεις ότι θα περάσετε καλά...

δεν είναι κακό να πάρεις πληροφορίες από τη γραμματεία ;) ίσα ίσα που δε θα δώσει στόχο :p

Τι να πω κι εγω που παω δινω κανονικα τα μαθηματα μου και οι καινουργιοι επιτηρητες με κοιτανε παραξενα και με ρωτανε αν ειμαι εγω το παιδι στη φωτογραφια, αφου απο το 2005 που περασα εχω αλλαξει εμφανησιακα!!!

ωπα καλο thread ,πάνω που σταμάτησα το διάβασμα για σήμερα:)

εε είχα 19 μαθήματα μόλις τελείωσα το 5ο έτος στη σχολή μας,πολειτεχνείου είναι.

τώρα 3 έχω,το βασικό είναι να μην απογοητεύεσαι:lol:

κ να κλείνεις το τουμπανο-κινητό που ΌΛΗ ΜΕΡΑ ΣΚΙΖΕΙΣ!!..χε

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Παίδες, ο νέος νόμος για τα ν+2 χρόνια φοίτησης πιάνει μόνο τους νέους φοιτητές που εγγράφονται φέτος ή και μας τους παλιούς?

Αγχώνομαι:ninja:

ρώτα στη γραμματεία. άν ξέρουν να σε απαντήσουν βέβαια... :p

σε μένα είπαν άλλα, σε συμφοιτητές άλλα... τρέχα γύρευε

ρώτα στη γραμματεία. άν ξέρουν να σε απαντήσουν βέβαια... :p

σε μένα είπαν άλλα, σε συμφοιτητές άλλα... τρέχα γύρευε

Ρε μάγκες δε παίζει να κάναν στις πολυτεχνικές όριο τα 7 χρόνια όταν ο μέσος όρος είναι τα 7,5 (τουλάχιστον σε αυτές που ξέρω) :ninja:

Άμα βρω τη γραμματεία ανοιχτή τυχερός θα είμαι..!

Ρε μάγκες δε παίζει να κάναν στις πολυτεχνικές όριο τα 7 χρόνια όταν ο μέσος όρος είναι τα 7,5 (τουλάχιστον σε αυτές που ξέρω) :ninja:

Εγώ ξέρω ότι ακόμα δεν έχει ψηφιστεί αλλά όταν γίνει θα είναι χ+χ χρόνια και μετά salut. Δηλαδή πχ πολυτεχνείο: 5 χρόνια κανονικά+ 5 και μετά τέλος, σε διώχνουν. Άλλες σχολές που είναι 4 ή 3 χρόνια θα είναι αντίστοιχα +4 ή +3.

Παρεπιπτόντως είχα φτάσει να χρωστάω στα 7 χρόνια (μηχανολόγος) 40 φέυγα μαθήματα και στα 9μιση τελείωσα.. :)

Στα @@ τους κιόλας....Εγώ 1,5 χρόνο είχα χάσει από καταλήψεις...Να δω φέτος....1 γ@μ#μάθημα έχω και δεν μπορώ να το δώσω.....

Εγώ ξέρω ότι ακόμα δεν έχει ψηφιστεί αλλά όταν γίνει θα είναι χ+χ χρόνια και μετά salut. Δηλαδή πχ πολυτεχνείο: 5 χρόνια κανονικά+ 5 και μετά τέλος, σε διώχνουν. Άλλες σχολές που είναι 4 ή 3 χρόνια θα είναι αντίστοιχα +4 ή +3.

Παρεπιπτόντως είχα φτάσει να χρωστάω στα 7 χρόνια (μηχανολόγος) 40 φέυγα μαθήματα και στα 9μιση τελείωσα.. :)

Από ότι θυμάμαι μέχρι τώρα το όριο ήτανε 2ν, δηλαδή το διπλάσιο του κανονικού ενώ με το νέο νόμο(που ψηφίστηκε) είναι ν+2.Απλά δεν ξέρω αν πιάνει και μας τους παλιούς..

Και γω στους μηχανολόγους είμαι και βλέπω οι περισσότεροι να είναι στα 7-8 χρόνια εδώ πέρα και βάλε, δε γίνεται να μας διώξουν και μας άμα φτάσουμε τόσα, αν είναι βγάλτε κανένα από τα δεκάδες άκυρα μαθήματα του οδηγού σπουδών:mad:

Στα @@ τους κιόλας....Εγώ 1,5 χρόνο είχα χάσει από καταλήψεις...Να δω φέτος....1 γ@μ#μάθημα έχω και δεν μπορώ να το δώσω.....

Βασικά έτσι και λυθεί η κατάληψη ψάξτε το καθηγητή για έκτακτη επί πτυχίω εξεταστική, και σε μας εδώ έτσι κάνανε που χάσαμε του χειμερινού (αν και ευτυχώς αναπληρώθηκε αύγουστο).

Από ότι θυμάμαι μέχρι τώρα το όριο ήτανε 2ν, δηλαδή το διπλάσιο του κανονικού ενώ με το νέο νόμο(που ψηφίστηκε) είναι ν+2.Απλά δεν ξέρω αν πιάνει και μας τους παλιούς..

Και γω στους μηχανολόγους είμαι και βλέπω οι περισσότεροι να είναι στα 7-8 χρόνια εδώ πέρα και βάλε, δε γίνεται να μας διώξουν και μας άμα φτάσουμε τόσα, αν είναι βγάλτε κανένα από τα δεκάδες άκυρα μαθήματα του οδηγού σπουδών:mad:

Βασικά έτσι και λυθεί η κατάληψη ψάξτε το καθηγητή για έκτακτη επί πτυχίω εξεταστική, και σε μας εδώ έτσι κάνανε που χάσαμε του χειμερινού (αν και ευτυχώς αναπληρώθηκε αύγουστο).

Έχω χάσει στο παρελθόν ήδη....Αν δεν πει ο πρύτανης και βασικά ο πρόεδρος της σχολής @@@....

παιδες μου μειναν δυο μαθηματα για το πτυχιο και εδω και ενα χρονο αυτα που χρωστω με κοβουν με 3-4 ,υπαρχει καπου να κανω παραπονο γιατι σιγουρα γραφω πανω απο 5 και εχουν σπασει τα νευρα μου.Το προβλημα ειναι οτι δεν εχει αλλο καθηγητη να παρω και τα εχω παρει ασχημα με τους συγκεκριμενους περασα 50 μαθηματα στο καιρο τους και αυτοι κανουν τους φωστηρες....

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.