Jump to content

Θάνατος 15χρονου από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια

Dead Angel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλυτερα, να μεινει η συζητηση στο θεμα που θα επρεπε να ειναι η δολοφονια του παιδιου αφενος και τα επεισοδια αφετερου. Γνωμη μου παντα. ;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 833
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

E ,απλα η αποψη του θα μας βοηθουσε να καταλαβουμε την γνωμη του λεγομενου αριστερου χωρου για το θεμα..Γιατι ιδιοποιουνται τον θανατο ενος παιδιου που δεν ηταν απο αυτους και με τι σκεψη αντιδρουν;

E ,απλα η αποψη του θα μας βοηθουσε να καταλαβουμε την γνωμη του λεγομενου αριστερου χωρου για το θεμα..Γιατι ιδιοποιουνται τον θανατο ενος παιδιου που δεν ηταν απο αυτους και με τι σκεψη αντιδρουν;

Dld auta pou leei kapoios anwnumos edw mesa einai o aristeros xwros ? kai oi upoloipoi einai h deksia kai oi fasistes? Meta tis shmaies edw ematha oti o kathenas antiprwsopeuei k mia ideologia..telika panta mathenei kaneis..

Dld auta pou leei kapoios anwnumos edw mesa einai o aristeros xwros ? kai oi upoloipoi einai h deksia kai oi fasistes? Meta tis shmaies edw ematha oti o kathenas antiprwsopeuei k mia ideologia..telika panta mathenei kaneis..

εγώ κ το όνομα μου καταθέτω,κ οτι άλλο θέλετε.

ούτε κρύφτηκα ποτέ,κ ούτε θα προσπαθήσω ποτέ (δεν υπάρχει λόγος ακόμα).

κ η ιδεολογία στην οποία αναφέρομαι εκφράζει εμένα ,δεν έχω σχέση με παρατάξεις κ σαφέστατα δεν αντιπροσωπέυει τον αριστερό χώρο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

κ η ιδεολογία στην οποία αναφέρομαι εκφράζει εμένα ,δεν έχω σχέση με παρατάξεις κ σαφέστατα δεν αντιπροσωπέυει τον αριστερό χώρο.

Etsi lew k egw..auta pou les antiproswpeuoun esena kai polu swsta to les..Twra ean kapoios autoprosdiorizete san meros tis aristera den shmenei oti einai k olas..Edw o kathenas pou milaei anwnumo etc den ekproswpei kanenan xwro..alla ..ok.

Δηλωνει αντιεξουσιαστης.Ας δουμε τι λενε και αυτοι..Ε και αναλογα με τι θα πει ο καθενας κρινουμε τι τρεχει..

Δηλωνει αντιεξουσιαστης.Ας δουμε τι λενε και αυτοι..Ε και αναλογα με τι θα πει ο καθενας κρινουμε τι τρεχει..

Kai egw borw na dhlwsw oti eimai h zarntiniera pou varaw tous foitites sto dromo..alla eimai alhtheia h zarntiniera?

Egw lew oti edw o kathenas borei na krithei me ta dika tou epixeirhmata alla me tipota den borei na pei oti ekfrazei kapoion sugekrimeno xwro..O kathenas borei na vgalei ta suberasmata tou me vash auta ta epixeirhmata..Dld egw borw na pw oti sumfwnw me ton mitso..alla oxi epeidh o mitsos dhlwnei deksios alla me vash thn epixeirhmotologia tou...ginome katanoitos?

Μα δεν ειπα οτι τον εκφραζει..απλα την δικη του αποψη ως αυτο που ισχυριζεται τι ειναι να μας ελεγε.Αν και δεν μας ειπε και τιποτα.

όσο παρακολουθώ πάντως τους δημοσιογράφους,ως προς το τι λένε και πως σχολιάζουν επιλεγόμενα πλάνα ,που εξυπηρετούν τους δικούς τους σκοπούς πραγματικά αηδιάζω.

το παιχνιδάκι της αστυνομίας και της κυβερνήσεως σε συνεργασία με τους καναλάρχες-μεγαλοεκδότες για την αποπομπή των ευθυνών τους,για ακόμα μια φορά, και την μεταφορά των ευθυνών σε συγκεκριμένες ομάδες που είναι στο στόχαστρο εδώ και πολλά χρόνια φαίνεται οτι αποδίδει καρπούς.

εγώ δεν περιμένα τόσο μεγάλη συσπείρωση με αυτή τη μαζικότατη συμμετοχή.

είναι πραγματικά αισχροί πάντως όλοι σε αυτή τη κλίκα.

εξίσου λυπηρό κ το γεγονός,οτι το μοναδικό που μετράει κ αξίζει πλέον -κ ταυτόχρονα πουλάει περισσότερο- είναι οι βιτρίνες,τα αμάξια,τούβλα,τσιμέντα κ όχι οι ανθρώπινες ζωές κ αξιοπρέπεια.

να χαιρόμαστε τα μμε ,τους κυβερνώντες,την αστυνομία μας,τους αυτόκλητους προστάτες των χαμηλών λαικών στρωμάτων,κ όλους τους λαοπλάνους που προπαγανδίζουν ασύστολα υπερ των εχόντων χρήμα κ εξουσία.

αυτοί είχαν οργανωμένο σχέδιο,που τη μια υμνούσαν τα παιδιά που δέχονταν επιθέσεις και σε διάστημα 24 ωρών κατάφεραν να στρέψουν την λαική γνώμη,εκεί που ήθελαν πάλι.

δεν πειράζει όμως.ξεχάστε τα όλα.φτώχεια,κοινωνική αδικία,εγκληματίες,σκάνδαλα τα πάντα.

μέχρι την επόμενη φορά και τα επόμενα θύματα.

ας ξαναγυρίσουμε στα ωραία μας σκάνδαλα,στις επιτροπές,στις εδε,στην ατιμωρησία,στους παπάδες-businessmen,στις ηρωικές μονάδες καταστολής που με αυτοθυσία σκοτώνουν στο καθήκον,στις επιθέσεις στα στέκια επι σχεδόν καθημερινής βάσεως που οι κακομοίρηδες δημοσιογραφίσκοι δεν αναφέρουν ποτέ κ εννοείται να μην παραλείψουμε να συμβάλλουμε όλοι να φτιάξουμε τα καταστήματα στο κολωνάκι (που θα κάνουν άλλωστε όλοι αυτοί τα ψώνια τους),και στην αναστήλωση των τραπεζών για να συνεχίσουν την καταλήστευση του ελληνικού λαού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

Αρκετα εκμεταλλευτηκαν τον λαο και τον ταλαιπωρουσαν,ηρθε η ωρα να αντιδρασουν ολοι και για ολα.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Αρκετα εκμεταλλευτηκαν τον λαο και τον ταλαιπωρουσαν,ηρθε η ωρα να αντιδρασουν ολοι και για ολα.

Δηλαδη ο λαος αντιδρα και καταστρεφει την περιουσια του λαου.Πολυ εξυπνο.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Καλά, αυτές τις μέρες έχω ακούσει στα Μ.Μ.Ε. απίστευτες π@π@ριές, ακρότητες και ανακρίβειες. Το πιο θεϊκό κατ'εμέ το άκουσα πριν λίγο στο MEGA. Κάποιος/κάποια ισχυρίστηκε ότι έτσι κι αλλιώς τα καταστήματα ήταν ήδη "καμμένα" διότι ο κόσμος δεν έχει να αγοράσει. Ορισμένοι δεν πάνε καθόλου καλά. Και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό δεν ήταν προσχεδιασμένο. Τα περί κοινωνικής αδικίας τα ακούω βερεσέ. Κι εγώ νιώθω την κοινωνική αδικία στο πετσί μου, και ο κάθε καταστηματάρχης και ο κάθε φουκαράς μεροκαματιάρης. Δεν βγήκαμε όμως να σπάσουμε τις περιουσίες των συμπολιτών μας.

Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι είτε σαν επισκέπτες είτε σαν μέλη, υπάρχουν ορισμένοι εδώ μέσα που ασπάζονται το πλιάτσικο και την "επανάσταση", να τους πω το εξής: αν νιώθετε ότι είστε τόσο αδικημένοι, και εν τέλει αν είστε τόσο μάγκες, πάτε στο Μαξίμου να σπάσετε. Αλλά φυσικά ποιος έχασε το αντριλίκι για να το βρείτε εσείς... Ένα μάτσο κότες είστε...

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Aνεφερα κατι τετοιο?Φυσικα και οχι.Απλα ο λαος εχει ξεσηκωθει,και οι αναρχες βρηκαν ευκαιρια να χωθουν στο μπουγιο και να σπανε.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Δηλαδη που ειδες το ξεσηκωμο του λαου αφου αυτοι που ξεσηκωθηκαν ειναι οι αναρχικοι;Ξεσηκωμος ειναι επειδη κανανε μια πορεια οι μαθητες και θα κανουν αλλες 2-3;

εξίσου λυπηρό κ το γεγονός,οτι το μοναδικό που μετράει κ αξίζει πλέον -κ ταυτόχρονα πουλάει περισσότερο- είναι οι βιτρίνες,τα αμάξια,τούβλα,τσιμέντα κ όχι οι ανθρώπινες ζωές κ αξιοπρέπεια.

αυτα που εσυ λες βιτρινες, αμαξια, τουβλα και τσιμεντα για καποιους ειναι κοποι μιας ζωης και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει το δικαιωμα με το ετσι θελω να τους τα καταστρεψει. ισως αν ηταν η δικη σου βιτρινα η το δικο σου αμαξι (δηλαδη ο δικος σου κοπος χρονων) να ειχες αλλη αντιληψη.

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Καλά, αυτές τις μέρες έχω ακούσει στα Μ.Μ.Ε. απίστευτες π@π@ριές, ακρότητες και ανακρίβειες. Το πιο θεϊκό κατ'εμέ το άκουσα πριν λίγο στο MEGA. Κάποιος/κάποια ισχυρίστηκε ότι έτσι κι αλλιώς τα καταστήματα ήταν ήδη "καμμένα" διότι ο κόσμος δεν έχει να αγοράσει. Ορισμένοι δεν πάνε καθόλου καλά. Και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό δεν ήταν προσχεδιασμένο. Τα περί κοινωνικής αδικίας τα ακούω βερεσέ. Κι εγώ νιώθω την κοινωνική αδικία στο πετσί μου, και ο κάθε καταστηματάρχης και ο κάθε φουκαράς μεροκαματιάρης. Δεν βγήκαμε όμως να σπάσουμε τις περιουσίες των συμπολιτών μας.

Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι είτε σαν επισκέπτες είτε σαν μέλη, υπάρχουν ορισμένοι εδώ μέσα που ασπάζονται το πλιάτσικο και την "επανάσταση", να τους πω το εξής: αν νιώθετε ότι είστε τόσο αδικημένοι, και εν τέλει αν είστε τόσο μάγκες, πάτε στο Μαξίμου να σπάσετε. Αλλά φυσικά ποιος βρήκε το αντριλίκι για να το βρείτε εσείς... Ένα μάτσο κότες είστε...

Ασε που θα παρουν και τις ασφαλειες οσοι ειχαν κανει.Εγω για κερδισμενους τους βλεπω τους καταστηματαρχες τελικα.Δεν θα πληρωσουν και τελη για το 2009 θα παρουν και καμια βοηθεια απο το κρατος,Οσο για τις κοτες φιλε μου αστο....Καποτε με μια παρεα που ημουνα διαπλικτιστηκαμε με κατι τετοιους τυπους.Οταν ειδαν οτι δεν μασαμε εξαφανιστηκαν αφου βεβαια ειχαν φαει κατι ψιλες.Τους βλεπω και εδω μεσα.Ο αλλος οδηγει 7 αμαξια φοραει πανακριβα ρολογια δεν δουλευει γιατι ειναι εναντιον της εργασιας βαζει βισμα στο στρατο αλλα ειναι κατα της εξουσιας και υπερ του λαου.Μια συμβουλη προς τους επαναστατες "Σιγα παιδια θα σκισετε κανενα καλτσον".

Αν ειδες tv,ανεφεραν οτι αναμεσα σε αυτους που διαδηλωνουν,ειναι πολλοι νεοι,που δεν ανηκουν ουτε στους κουκουλοφορους ουτε στους αναρχες,απλα δεν αντεχουν να βλεπουν τα οσα γινονται στο ελεεινο και ξεφτιλησμενο κρατος που ζουμε.Και ναι ξεσηκωμος ειναι οι πορειες των μαθητων,που βλεπουν οτι θα εχουν ενα ακομη χειροτερο μελλον καθως τελειωνουν το σχολειο.Πρεπει να μεινουμε αμετοχοι σε ολα τα παιδια?Να καταστραφουν και αυτα οπως οι προηγουμενοι?

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Την βαθύτατη θλίψη σχετικά με τον θάνατο του δεκαπεντάχρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου αλλά και την αγανάκτησή τους για την πολιτικοκοινωνική κατάσταση που οδήγησε σε τόσο ακραία γεγονότα εξέφρασαν με δηλώσεις τους προς το ΒΗΜΑ εκπρόσωποι της πνευματικής και καλλιτεχνικής ζωής της χώρας.

Μίκης Θεοδωράκης,

συνθέτης «Πίσω από το χέρι του θύτη, που έκανε αυτό το απαίσιο έγκλημα που μας συγκλονίζει, κρύβονται οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί, δηλαδή το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας που ανέχεται χρόνια τώρα την εκτροφή και τη γιγάντωση παράλογων και εγκληματικών καταστάσεων. Αν θέλουν οι διάφοροι αυτόκλητοι ηγήτορες και διαμορφωτές της κοινής γνώμης να κοροϊδεύουν εαυτούς και αλλήλους και όλοι μαζί τον ελληνικό λαό είτε από φόβο είτε από υπολογισμό είτε από ανομολόγητα κίνητρα ας το κάνουν. Εγώ, όμως θα πω την αλήθεια, όπως την βλέπω και όπως νομίζω ότι την βλέπει η συντριπτική πλειοψηφία. Σταματείστε πια αυτό το βρώμικο παιχνίδι με τους κουκουλοφόρους και με τα ΜΑΤ, που μόνον αίμα, δάκρυα και καταστροφές προσφέρουν στον Λαό μας».

Θάνος Μικρούτσικος, συνθέτης «Είμαι βαθύτατα συντετριμμένος για το θάνατο του Αλέξη και οργισμένος όσο δεν παίρνει άλλο. Αυτή η ανίκανη Κυβέρνηση που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να συγκαλύπτει τα σκάνδαλα της πρέπει να φύγει το γρηγορότερο. Και πρέπει η νέα γενιά να βρίσκεται διαρκώς σε εγρήγορση.»

Μιχάλης Κακογιάννης, σκηνοθέτης «Δυσκολεύομαι να πάρω θέση γιατί όπως γίνονται τα πράγματα συμμετέχει τόσος άσχετος κόσμος. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι νιώθω μπερδεμένος και εξαιρετικά απογοητευμένος για την κοινωνία στην οποία ζω.»

Γιάννης Σμαραγδής, σκηνοθέτης «Τα παιδιά μας ξεχύθηκαν στους δρόμους όχι μόνον γιατί ένας αστυνομικός σκότωσε εν ψυχρώ έναν συνομίληκό τους αλλά γιατί οργισμένα κατανοούν ότι έχουμε σκοτώσει το μέλλον τους και τα έχουμε παραδώσει σε έναν κόσμο χωρίς θεσμούς, χωρίς δικαιοσύνη, χωρίς προοπτική, χωρίς όραμα. Αδικο έχουν που προσπαθούν να γκρεμίσουν ότι βρίσκουν μπροστά τους;»

Μπεττυ Αρβανίτη - ηθοποιός «Είμαι εξοργισμένη! Δεν ξέρω αν υπάρχει περισσότερος πάτος από αυτόν που είμαστε. Μα να βαράς ένα παιδάκι στο ψαχνό και να το σκοτώνεις! Για το ότι δεν είναι εκπαιδευμένοι ποιος φταίει λοιπόν; Είναι πολιτικό το θέμα. Απορώ πώς, όσοι διοικούν, εξακολουθούν να είναι στις θέσεις τους. Και κάθονται και λένε ‘αχ! καίγεται η Αθήνα’. Τι άλλο να καεί άλλωστε πια, καμένοι είμαστε!»

Γιάννης Οικονομίδης, σκηνοθέτης «Ηταν επόμενο να γίνει. Κυκλοφορώ καθημερινά στα Εξάρχεια γιατί εκεί εργάζομαι. Οταν περπατάς κάθε μέρα ανάμεσα στα ΜΑΤ, η εικόνα σε αγριεύει. Φαινοταν ότι αυτή η "χύτρα" θα εσκαζε. Από ποιόν φύλαγαν το κέντρο; Από ποιούς κινδυνεύουμε; Αποτέλεσμα; Ενας πίθηκος εκτέλεσε ένα παιδί στην ψύχρα και έγινε όλο αυτό το απόλυτα φυσιολογικό ξέσπασμα».

Παντελής Βούλγαρης, σκηνοθέτης «Ενα 15χρονο παιδί χάνει την ζωή του γιατί έχουν χαθεί πιο πριν η υπευθυνότητα, η σοβαρότητα, η αληθινή έγνοια για μια ζωή της προκοπής.»

Φίλιππος Πλιάτσικας, τραγουδοποιός «Νομίζω, ότι δυστυχώς κάποια νέα παιδιά, όπως ο άτυχος νέος, είναι θύματα προφανών δραστών, όπως είναι κάποιοι νταήδες με στολή αλλά και αθέατων δραστών που έχουν κάνει την κουκούλα μόδα. Οι οποίοι επίσης υπάρχουν για πολιτικούς λόγους. Εχουν αναγάγει την κουκούλα σε διέξοδο ώστε τα νέα παιδιά να εκφράζουν την επαναστατικότητά τους μέσω αυτής. Αν θέλουμε να ψάξουμε τους πραγματικούς ενόχους αυτής της ιστορίας, ας περάσουμε από το Σύνταγμα».

Χρήστος Δήμας, σκηνοθέτης «Θεωρώ υγιές ό,τι συμβαίνει. Το ότι ο κόσμος αντιδρά σημαίνει ότι κάτι πηγαίνει στραβά στην χώρα. Δυστυχώς η αντίδραση γίνεται με βίαιο τρόπο αλλά καμιά φορά δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Επί χρόνια ζούμε σε μια κατάσταση νάρκης. Πολιτικής, πολιτιστικής, ηθικής. Ειναι καιρός να αφυπνιστούμε.»

Δημήτρης Καταλειφός - ηθοποιός «Νομίζω ότι ο θάνατος αυτού του παιδιού ήταν μία βαθύτερη αιτία για να εκδηλωθεί ένας τεράστιος θυμός γι' αυτά που συμβαίνουν. Μοιραία το παιδί αυτό γίνεται σύμβολο αγωνίας των νέων για την απαράδεκτη και την χειρότερη κοινωνία των τελευταίων ετών για την οποία ευθύνονται οι πολιτικοί ανεξαρτήτως κόμματος. Οι νέοι δεν βλέπουν κανένα μέλλον σε κανένα τομέα. Είναι λυπηρό να βλέπεις την Αθήνα να καίγεται, αλλά πλέον τα νέα παιδιά εκδικούνται τον ασφυκτικό αυτό κόσμο στον οποίο ζούνε και τα καταστρέφει».

Ρένη Πιττακή, ηθοποιός «Θεωρώ δικαιολογημένη την οργή των νέων. Είναι μια αυθόρμητη αντίδραση, το αποτέλεσμα μιας σειράς πραγμάτων. Και εμείς δεν μπορούμε να προσέχουμε τις βιτρίνες και τις περιουσίες μας. Κατανοώ τους ανθρώπους που τις έχασαν αλλά εδώ μιλάμε για το αίμα ενός παιδιού. Στον "Ουρανό κατακόκκινο" της Λούλας Αναγνωστάκη, η ηρωίδα λέει «να τη βράσω την κοινωνία σας, δεν θέλω να ανήκω σε μια κοινωνία βολεμένη». Εγώ δεν έχω παιδιά. Αυτό όμως είναι το παιδί μας...».

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012

Πώς θα αλλάξει το μέλλον τους με τις διαδηλώσεις; Για τις καταστροφές δεν συζητάω, θα αλλάξει σίγουρα το μέλλον, προς την χειρότερη όμως κατεύθυνση.
Read The F...ing Manual First

Αν ειδες tv,ανεφεραν οτι αναμεσα σε αυτους που διαδηλωνουν,ειναι πολλοι νεοι,που δεν ανηκουν ουτε στους κουκουλοφορους ουτε στους αναρχες,απλα δεν αντεχουν να βλεπουν τα οσα γινονται στο ελεεινο και ξεφτιλησμενο κρατος που ζουμε.Και ναι ξεσηκωμος ειναι οι πορειες των μαθητων,που βλεπουν οτι θα εχουν ενα ακομη χειροτερο μελλον καθως τελειωνουν το σχολειο.Πρεπει να μεινουμε αμετοχοι σε ολα τα παιδια?Να καταστραφουν και αυτα οπως οι προηγουμενοι?

Μα σιγουρα θα εχουν χειροτερο μελλον μονο που δεν εχουν καταλαβει για ποιο λογο θα το εχουν.Το χομπι του ελληνα ειναι να ριχνει τις ευθυνες στους αλλους,Παντα του φταινε οι Αμερικανοι,οι Ρωσοι,οι εξωγηινοι ,ο Κοκκαλης ,ο Βαρδινογιαννης κλπ.Ποτε δεν τους φταει που δεν εχουν διαβασει που κλεινουν τα σχολεια και τι σχολες με το ετσι θελω και αντι για μαθημα κολοβαρανε.Πως θα παρουν πανω απο 700 ευρω μισθο οταν βγαινουν απο το σχολειο και δεν ξερουν ουτε το ονομα τους να γραψουν τους ρωτας τι εγινε το 1821 ή τι γιορταζουμε την 28 Οκτωβριου και δεν ξερουν.Το μονο που τους νοιαζει ειναι τα κινητα αν επιτρεπονται στο σχολειο.Εγω θα ελεγα οτι και τα 700 που παιρνουν οι περισοτεροι πολλα τους ειναι.Το μελλον του καποιος μονος του το κτιζει.

Σε μια εξαχρειωμένη και άθλια κοινωνία, έχουμε ό,τι μας αξίζει. Από πολιτικούς, δημοσιογράφους, αλλά επίσης και πνευματικούς ανθρώπους. Όταν έχουμε φτάσει στο κατάντημα να ονομάζουμε πνευματικούς ανθρώπους τύπους σαν τον Μικρούτσικο και τον Πλιάτσικα (και πολλούς άλλους), δε λέω, είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο... :blink:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Σε μια εξαχρειωμένη και άθλια κοινωνία, έχουμε ό,τι μας αξίζει. Από πολιτικούς, δημοσιογράφους, αλλά επίσης και πνευματικούς ανθρώπους. Όταν έχουμε φτάσει στο κατάντημα να ονομάζουμε πνευματικούς ανθρώπους τύπους σαν τον Μικρούτσικο και τον Πλιάτσικα (και πολλούς άλλους), δε λέω, είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο... :blink:

Ξεχασες τον σουπερ πνευματικο ανθρωπο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ.Αυτος που το επαιζε τρελος για να μην παει στρατο.Ενας τρελος που ειναι "πνευματικος" ανθρωπος.Η Ελλαδα σε ολο το μεγαλειο της.

Εμμμμ....αυτό δεν λέμε τόσες μέρες:blink:

Ξεχασες τον σουπερ πνευματικο ανθρωπο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ.Αυτος που το επαιζε τρελος για να μην παει στρατο.Ενας τρελος που ειναι "πνευματικος" ανθρωπος.Η Ελλαδα σε ολο το μεγαλειο της.

Ελπίζω να μην του μπουν τίποτα ιδέες και κάνει καμία έκτακτη εκπομπή, γιατί πραγματικά αηδιάζω και μόνο στην ιδέα του τι ασυναρτησίες θα εκστομίζε πάλι για "νέους ανθρώπους", εξεγέρσεις, επαναστάσεις κλπ...

Ελπίζω να μην του μπουν τίποτα ιδέες και κάνει καμία έκτακτη εκπομπή, γιατί πραγματικά αηδιάζω και μόνο στην ιδέα του τι ασυναρτησίες θα εκστομίζε πάλι για "νέους ανθρώπους", εξεγέρσεις, επαναστάσεις κλπ...

μα....16-12 βγαινει με εκπομπη...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...