Jump to content

Θάνατος 15χρονου από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια

Dead Angel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 833
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

την ανατροπή.όλοι οι αγώνες και επαναστάσεις με αίμα ξεκίνησαν.

ως πότε πιστεύετε όλοι εσείς που κατακρίνετε τα συγκεκριμένα γεγονότα οτι θα άντεχαν οι νέοι αυτής της χώρας?τόσα σκάνδαλα μαζεμένα,εκμετάλλευση,πάντα να προστατεύεται το κεφάλαιο και οι τράπεζες, ήρθε και το κερασάκι με την εν ψυχρώ δολοφονία και έδεσε το σκηνικό.

Όρισε σε παρακαλώ ξεκάθαρα τι εννοείς "ανατροπή" γιατί δεν καταλαβαίνω με μισόλογα.

ως πότε πιστεύετε οτι θα άντεχαν οι νέοι αυτής της χώρας?

όσον αφορά το συγκεκριμένο περί νέων να τονίσω ότι δεν πρόκειται μόνο για φοιτητές-νέους. Στην σημερινή πορεία είδα απ'όλους...από 15χρονα μέχρι κύριους και κυρίες στα 50 τους

ως πότε πιστεύετε όλοι εσείς που κατακρίνετε τα συγκεκριμένα γεγονότα οτι θα άντεχαν οι νέοι αυτής της χώρας?τόσα σκάνδαλα μαζεμένα,εκμετάλλευση,πάντα να προστατεύεται το κεφάλαιο και οι τράπεζες, ήρθε και το κερασάκι με την εν ψυχρώ δολοφονία και έδεσε το σκηνικό.

edit: den 8a pesw stin pagida na apantisw telika

είναι γωνστό οτι τα μμε παραπληροφορούν απίστευτα,όπως και οτι δεν δείχνουν εικόνες αστυνομικής βίας κατ εξακολούθηση ,κάτι που έγινε κατα κόρον πάλι σήμερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

... λοιπον παραδωστε τα κλειδια της χώρας και αμε στο διαλο :mad:

δυστηχώς κακό μας ξημέρωμα :(

Δυστυχώς τα έχουν παραδώσει ήδη τα κλειδιά , είναι κάποιες ομάδες πλέον που έχουν κυριολεκτικά καταλάβει τη πόλη και τη καίνε σας σύγχρονες Νέρωνες στο όνομα της Δημοκρατίας και αντί να τους μπαγλαρώσουν και να τους χώσουν μέσα κάθε φορά τους κοιτάμε από μακρία, αφού δε ντρέπεται και η ίδια η πολιτεία τι να πούμε εμείς οι απλοί πολίτες. Αλλά έτσι είναι αν εγώ πάω αύριο και σπάω το μαγαζί δίπλα στο σπίτι μου θα με βάλουν μέσα αυτοί τους δείχνουν και τα κανάλια να σπάνε με μανία και για κάποιους θεωρούνται και ήρωες, τι να πω καποιες τέτοιες στιγμές ντρέπομαι που γεννήθηκα Έλληνας... ντρέπομαι γι΄αυτή τη χώρα που θεωρώ πατρίδα μου... ντρέπομαι που παλεύω για τη Μακεδονία, για τη Κύπρο για για για γιατί πολύ απλά έτσι δείχνουμε ότι δεν είμαστε Έλληνες και δεν τ΄αξίζουμε όλα αυτά...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

esy me kaneis na apologoume se olous tous ksenous filous mou gia afto pou vlepoun sto bbc...

molis mas ipan tritokosmikous kai talimpan pou kaliptomaste pisw apo koukoules kai spame ta panta... ta kataferate!

να πεις στους φίλους σου να κοιτάνε τα μούτρα τους. Νομίζουν ότι εκεί έξω είναι πιο πολιτισμένοι δηλαδή? Εδώ νομίζω θα συμφωνήσουν όλοι ότι η αστυνομία μας είναι...μαλακή. Άντε τώρα με τις γραφικότητες. Ας κοιτάξουμε τα δικά μας. Κουκούλες φοράνε και οι μπάτσοι!

Όρισε σε παρακαλώ ξεκάθαρα τι εννοείς "ανατροπή" γιατί δεν καταλαβαίνω με μισόλογα.

τι εννοώ ανατροπή όπως κ όλοι οι αγνσιστές-σύντροφοι στους δρόμους?

διαφάνεια,κάθαρση,επιστροφή των κλεμμένων απο τις τράπεζες και τα μεγαλοαφεντικά,άμεση τιμωρία των υπευθύνων για την κατάληση των δημοκρατικών αξιών που έχει υποστεί και ανεχθεί ο ελληνικός λαός ειδικά τα τελευταία χρόνια,επιστροφή των κλεμμένων απο την κατασπατάληση του δημοσιόυ χρήματος,αναδιανομή του πλούτου,διάλυση της αστυνομίας και όλων των σωμάτων ασφαλείας-δολοφόνων,βασανιστών,καταπατητών ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι ορισμένα απο τα αιτήματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και δε μας λες όμως τι θα κερδίσουν αύριο λοιπόν όλοι αυτοί οι νέοι;; πέρα του ότι οι μισοι θα μείνουν άνεργοι με τόσες καταστροφές και τόσες θέσεις που θα χαθούν ή μάλλον χάθηκαν ήδη, αν μου πεις ένα + που θα κερδίσουν όλοι αυτοί οι νέοι πέραν τα + στη φορολογία γιατί όλα αυτά για να φτιαχτούν θα πρέπει κάποιος να τα πληρώσει

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

είναι γωνστό οτι τα μμε παραπληροφορούν απίστευτα,όπως και οτι δεν δείχνουν εικόνες αστυνομικής βίας κατ εξακολούθηση ,κάτι που έγινε κατα κόρον πάλι σήμερα.

Αυτά που επισημαίνεις, δεν είναι μακριά απο το πλάνο της προπαγάνδας τους. Επομένως, εμβάθυνε λίγο και κυρίως, εμβάθυνε σωστότερα.

Και σκέψου και λίγο όλη αυτή την κατάσταση, του υποκινητές της, κοίτα και λίγο τους ανθρώπους που στρατολογούν αθώους έφηβους των οποίων τον αυθορμητισμό και το νεαρό της ηλικίας τους,εκμεταλλεύονται.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ LOVE FOR EVER.;) ΚΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Και δε μας λες όμως τι θα κερδίσουν αύριο λοιπόν όλοι αυτοί οι νέοι;; πέρα του ότι οι μισοι θα μείνουν άνεργοι με τόσες καταστροφές και τόσες θέσεις που θα χαθούν ή μάλλον χάθηκαν ήδη, αν μου πεις ένα + που θα κερδίσουν όλοι αυτοί οι νέοι πέραν τα + στη φορολογία γιατί όλα αυτά για να φτιαχτούν θα πρέπει κάποιος να τα πληρώσει

να τα πληρώσουν οι παπάδες και οι συνεργάτες τους πολιτικοί,να τα πληρώσουν οι μεγαλοβιομήχανοι και οι τράπεζες κ γενικά όλοι οι κλέφτες και οι μεγαλοαπατεώνες.

απο αυτούς να απαιτήσετε να πληρώσουν.ήρθε η ώρα να πληρώσουν και για κάτι,και να απαιτήσετε ταυτόχρονα με ήρεμο και ειρηνικό τρόπο να σταματήσουν να κλέβουν γιατί βαρέθηκε να τους ανέχεται ο λαός ,και να τους κοροιδεύουν στην τελική.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η κατάσταση δεν φαίνεται να δειχνει σημεία εκτόνωσης. Σκέφτομαι διαφορα σενάρια.

Το πρώτο, βάσει της αίσθησης που έχω για αυτούς που κάνουν "κουμάντο" στη χώρα, είναι να συνεχίσουν να περιμένουν σχεδόν παθητικά να τελειώσει από μόνο του το θέμα. Με την κηδεία του θύματος αύριο και την απεργία μεθαύριο σε αυτή την περίπτωση μάλλον θα καούν πολλά ακόμη...

Το δεύτερο που πιθανολογώ είναι το πρόσφατο "Γαλλικό"μοντέλο. Περιμένουμε λίγο ακόμη να σκάσει τελείως ο κόσμος για να δημιουργηθούν κατάλληλες πολιτικές συνθήκες και μετά επεμβαίνουμε για να τον "σώσουμε". Και φυσικά αν αποφασιστεί πολιτικά να το τελειώσουν μπορούν να το κάνουν. και τότε κερδίζουν και δημοτικότητα όπως ο Σαρκοζί. ακούγεται αισχρό και εξοργιστικό αλλά έτσι είναι φαίνεται...

Φυσικά αν χυθεί και άλλο αίμα ή αν γίνει κάτι γενικά χοντρό...λέτε να γίνει καμιά συννενόηση με τους Τούρκους για κάνα θεατρικό πάλι για εκτόνωση;

Όσο μεγαλώνω και συνειδητοποιώ κάποια πράγματα απογοητεύομαι ολοένα και περισσότερο...

+1000

Δεν ξερω ρε παιδια τι να πω?

Ειναι η στιγμη που εσπασε ενα τεραστιο σπυρι και βγαινει το πυον της ελληνικης κοινωνιας..

Λυπαμαι αφανταστα τους ανθρωπους που εχασαν περιουσιες,προ μιας ωρας ετρεχα και εγω Ζωγραφου να γλιτωσω πραγματα, αλλα νομιζω οτι η εικονα που εχουμε για την χωρα μας και για εμας αλλαζει πλεον μια για παντα..

Δακρυσα γιατι ενα 15χρονο δεν θα εχει πλεον το δικαιωμα να ξανακανει εστω ενα λαθος!αν εκανε.

Οσοι εχετε/εχουμε κουραγιο αντισταθειτε στην κυριαρχια της ηλιθιοτητας και της ανυπαρξιας σκεψης..

Και αν αναζητατε ενοχους μην τους ψαχνετε μονο στην Βουλή ή στα Εξαρχεια

Κοιταξτε σε εναν καθρεφτη

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

@Alfiegen

Σου ειχα απαντησει ενδελεχως γιατι αυτα που λες δεν στεκουν, αλλα απο ο,τι βλεπω δεν το διαβασες. Ισως και να σβηστηκε μαζι με τα ξερα. Αν το βρω θα το αντιγραψω.

Πες μου ομως, μεχρι τοτε αφου θελετε να κανετε επανασταση/ανατροπη ή οπως αλλιως το λες, γιατι δεν χτυπησατε στρατηγικους στοχους, αλλα αντιθετα καιγατε το χριστουγεννιατικο δεντρο? Γιατι για παραδειγμα δεν προσπαθησατε να καταλαβετε τη βουλη? Η την ΕΡΤ? Μηπως γιατι ειστε μπαχαλοι, και ο μονος σκοπος σας ειναι να ριμαξετε?

Εχεις το θρασσος και μιλας για ανακατανομη πλουτου? Εσυ ελεγες οτι δεν εχεις δουλεψει ποτε...σου χρωσταμε κιολας???

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

@Alfiegen

Σου ειχα απαντησει ενδελεχως γιατι αυτα που λες δεν στεκουν, αλλα απο ο,τι βλεπω δεν το διαβασες. Ισως και να σβηστηκε μαζι με τα ξερα. Αν το βρω θα το αντιγραψω.

Το βρηκα,

Ηθελα να απευθυνθω στα 2 ατομα που μονοπωλησαν την συζητηση το βραδυ. Προφανως τωρα κοιμουνται...

@ Alfiegen

1) Απο χτες το βραδυ σε ρωτουσα τι προτεινεις, και συ αποφευγες να απαντησεις. Τελικα καπου στι σελιδα 35 μας ειπες οτι δεν εχεις μια εναλλακτικη προταση αλλα αυτο δεν σε αποτρεπει απο το να κατακρινεις μια νοσηρη κατασταση. Εν μερει σωστο. Το θεμα ομως ειναι οτι οταν δεν εχεις εναλλακτικη προταση, δεν μπορεις να επιλεξεις τον τροπο αντιδρασης σου...εσυ ομως με σθενος υποστηριζες τα επεισοδια στις μεγαλες πολεις της Ελλαδος. Αν δεν εχεις εναλλακτικη λυση πως μπορεις να υποστηριξεις οτι το σπασιμο τραπεζων, ΑΤ, αυτοκινητων μαγαζιων κτλ ειναι η καταλληλη λυση? Δεν γινεται.

2) Μετα καπου λες οτι οι τρεπεζες μας κλεβουν. Εγω ειμαι πιο μεγαλος απο σενα και δεν εχω παρει δανειο απο τραπεζα ποτε. Ουτε στεγαστικο, ουτε καταναλωτικο ουτε τπτ. Αντιθετα εχω ενα ποσο κατατεθιμενο σε μια τραπεζα απο το οποιο παιρνο τοκους καθε χρονο. Τι σημαινει αυτο? Κλεβω εγω την τραπεζα? Γιατι εγω κερδιζω απο μια τραπεζα και εσυ χανεις? Γιατι εσενα σε κλεβει και μενα οχι?

3) Συγγνωμη που θα στο πω αλλα αυτα που λες για την δουλεια δεν στεκουν. Ενα απο τα σημεια που ο Μαρξ εκανε λαθος ηταν οτι ενω προεβλεψε τον αφανισμο της μεσαιας ταξης, ουσιαστικα στον 20ο αιωνα αυτη η ταξη εγινε και η κυριαρχη. Αρα, το επιχειρημα σου το οτι εφοσον δεν εχεις στην κατοχη σου μεσα παραγωγης θα γινεις ενας δουλος μαλλον δεν στεκει, αφου δεν αντικατοπτριζει τις πραγματικες εργασιακες σχεσεις στον δυτικο κοσμο. Επισης, γραφεις λες και οι θεσεις εργασιας μοιρατηκαν μετα απο λοτταρια. Οχι φιλε μου δεν ειναι ετσι. Εγω εχω μια δουλεια που λατρευω, με πληρωνει καλα, κτλ αλλα δουλεψα και πολυ για να την αποκτησω.

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

+1000

Δεν ξερω ρε παιδια τι να πω?

Ειναι η στιγμη που εσπασε ενα τεραστιο σπυρι και βγαινει το πυον της ελληνικης κοινωνιας..

Λυπαμαι αφανταστα τους ανθρωπους που εχασαν περιουσιες,προ μιας ωρας ετρεχα και εγω Ζωγραφου να γλιτωσω πραγματα, αλλα νομιζω οτι η εικονα που εχουμε για την χωρα μας και για εμας αλλαζει πλεον μια για παντα..

Δακρυσα γιατι ενα 15χρονο δεν θα εχει πλεον το δικαιωμα να ξανακανει εστω ενα λαθος!αν εκανε.

Οσοι εχετε/εχουμε κουραγιο αντισταθειτε στην κυριαρχια της ηλιθιοτητας και της ανυπαρξιας σκεψης..

Και αν αναζητατε ενοχους μην τους ψαχνετε μονο στην Βουλή ή στα Εξαρχεια

Κοιταξτε σε εναν καθρεφτη

πολύ εύκολα βαφτίζονται ηλίθιοι και απείσκεπτοι όσοι τα σπάνε.

αυτοί που κυκλοφορούν με τις λίμο,τα ατσαλάκωτα κοστουμάκια ,και το παίζουν κύριοι είναι οι έξυπνοι ,κλέβουν ανεξέλεγκτα και τους επιβραβέυει κ ο κόσμος.

έχεις δίκιο μόνο στο οτι πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και ειδικά η γενιά του πολυτεχνείου που πολύ γρήγορα ξέχασαν για τα ιδανικά που πα΄λευαν και τους αγώνες που έδιναν ΄τοτε-πολύ πριν γίνουν μεγαλοστελέχη και ξεχάσουν τις λαικές καταβολές τους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι εννοώ ανατροπή όπως κ όλοι οι αγνσιστές-σύντροφοι στους δρόμους?

διαφάνεια,κάθαρση,επιστροφή των κλεμμένων απο τις τράπεζες και τα μεγαλοαφεντικά,άμεση τιμωρία των υπευθύνων για την κατάληση των δημοκρατικών αξιών που έχει υποστεί και ανεχθεί ο ελληνικός λαός ειδικά τα τελευταία χρόνια,επιστροφή των κλεμμένων απο την κατασπατάληση του δημοσιόυ χρήματος,αναδιανομή του πλούτου,διάλυση της αστυνομίας και όλων των σωμάτων ασφαλείας-δολοφόνων,βασανιστών,καταπατητών ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι ορισμένα απο τα αιτήματα.

Μάλιστα.. :worry:

Δηλαδή όλοι αυτοί που έχουν ρημάξει τον τόπο τους αυτή την στιγμή έχουν αυτά τα αιτήματα;Και για να διεκδικήσουν αυτά τα αιτήματα κάνουν ακριβώς τα ίδια με αυτά που καταγγέλλουν;

Εσείς πότε θα επιστρέψετε αυτά που κλέψατε σήμερα από τον απλό κόσμο;Που κλέψατε από τράπεζες και ξενοδοχεία μέχρι sex shop;Που βγαίνατε από τα μαγαζιά με τις Plasma στο χέρι;Οι γιαγιάδες που παραλίγο να καούν τι σας έφταιγαν;Αν τελικά καιγόντουσαν πράγμα διόλου απίθανο σε τι θα διαφέρατε από τους 2 αστυνομικούς;

Και μιλάς εσύ ρε alfie που μας είπες ότι έβαλες μέσο στο στρατό,εκμεταλλεύτηκες το σύστημα εις βάρος κάποιου άλλου παιδιού για να περάσεις εσύ καλά.Το σύστημα που τώρα εσύ κατακρίνεις.

Ντροπή και αηδία. Τι φταίνε οι μικρο-καταστηματάρχες να πληρώνουν τα σπαμένα; Ντρέπομαι που το λέω, αλλά θα προτιμούσα να επέμβει ο στρατός από το να βλέπω μια χούφτα άεργους να μετατρέπουν το πανεπιστημιακό άσυλο σε ψυχιατρικό άσυλο... :help:

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Το βρηκα,

Ηθελα να απευθυνθω στα 2 ατομα που μονοπωλησαν την συζητηση το βραδυ. Προφανως τωρα κοιμουνται...

@ Alfiegen

1) Απο χτες το βραδυ σε ρωτουσα τι προτεινεις, και συ αποφευγες να απαντησεις. Τελικα καπου στι σελιδα 35 μας ειπες οτι δεν εχεις μια εναλλακτικη προταση αλλα αυτο δεν σε αποτρεπει απο το να κατακρινεις μια νοσηρη κατασταση. Εν μερει σωστο. Το θεμα ομως ειναι οτι οταν δεν εχεις εναλλακτικη προταση, δεν μπορεις να επιλεξεις τον τροπο αντιδρασης σου...εσυ ομως με σθενος υποστηριζες τα επεισοδια στις μεγαλες πολεις της Ελλαδος. Αν δεν εχεις εναλλακτικη λυση πως μπορεις να υποστηριξεις οτι το σπασιμο τραπεζων, ΑΤ, αυτοκινητων μαγαζιων κτλ ειναι η καταλληλη λυση? Δεν γινεται.

2) Μετα καπου λες οτι οι τρεπεζες μας κλεβουν. Εγω ειμαι πιο μεγαλος απο σενα και δεν εχω παρει δανειο απο τραπεζα ποτε. Ουτε στεγαστικο, ουτε καταναλωτικο ουτε τπτ. Αντιθετα εχω ενα ποσο κατατεθιμενο σε μια τραπεζα απο το οποιο παιρνο τοκους καθε χρονο. Τι σημαινει αυτο? Κλεβω εγω την τραπεζα? Γιατι εγω κερδιζω απο μια τραπεζα και εσυ χανεις? Γιατι εσενα σε κλεβει και μενα οχι?

3) Συγγνωμη που θα στο πω αλλα αυτα που λες για την δουλεια δεν στεκουν. Ενα απο τα σημεια που ο Μαρξ εκανε λαθος ηταν οτι ενω προεβλεψε τον αφανισμο της μεσαιας ταξης, ουσιαστικα στον 20ο αιωνα αυτη η ταξη εγινε και η κυριαρχη. Αρα, το επιχειρημα σου το οτι εφοσον δεν εχεις στην κατοχη σου μεσα παραγωγης θα γινεις ενας δουλος μαλλον δεν στεκει, αφου δεν αντικατοπτριζει τις πραγματικες εργασιακες σχεσεις στον δυτικο κοσμο. Επισης, γραφεις λες και οι θεσεις εργασιας μοιρατηκαν μετα απο λοτταρια. Οχι φιλε μου δεν ειναι ετσι. Εγω εχω μια δουλεια που λατρευω, με πληρωνει καλα, κτλ αλλα δουλεψα και πολυ για να την αποκτησω.

το 1ο σκέλος

αν δεν πέσουν τα οχυρά ,δεν πρόκειται να πέσει ποτέ κ η κεφαλή.στην καπιταλιστική εποχή που ζούμε τα οχυρά είναι τα τεράστια κτίρια των τραπεζών,οι πολυεθνικές σε οποιαδήποτε μορφή και οτιδήποτε εκπροσωπέυει το κεφάλαιο.είναι η αρχή ακόμα.

2 οι χρηματοπιστωτικόι οργανισμοί κλέβουν απο την εποχή της μεταπολίτευσης ,και τώρα απλά έφτσαν στο ύστατο σημείο παρακμής τους.αν δεν μπορείς να συνειδητοποίησεις τον λησταρχικό τρόπο λειτουργίας των τραπεζών με την ανοσή των εκάστοτε κυβερνήσεων δεν έχεις καταλάβει τίποτα κ για τον συγκεκριμένο αγώνα.

3 όσον αφορά τα εργασιακά δικαιώματα (έστω κι αν δεν δουλεύω αυτή τη στιγμή) ,κι αυτό θα έπρεπε να το είχες συνηδοτοποιήσει παρεπιμπτόντως - γυρίζουμε σε εργασιακό μεσαίωνα όπου οι εργαζόμενοι θα παρουσιάζονται με δούλους χωρίς καθόλου δικαιώματα και τα αφεντικά οι δουλέμποροι.

το τι ισχύει στην δική σου περίπτωση δεν σημαίνει οτι ισχύει και για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή όλοι αυτοί που έχουν ρημάξει τον τόπο τους αυτή την στιγμή έχουν αυτά τα αιτήματα;Και για να διεκδικήσουν αυτά τα αιτήματα κάνουν ακριβώς τα ίδια με αυτά που καταγγέλλουν;

Εσείς πότε θα επιστρέψετε αυτά που κλέψατε σήμερα από τον απλό κόσμο;Που κλέψατε από τράπεζες και ξενοδοχεία μέχρι sex shop;Που βγαίνατε από τα μαγαζιά με τις Plasma στο χέρι;Οι γιαγιάδες που παραλίγο να καούν τι σας έφταιγαν;Αν τελικά καιγόντουσαν πράγμα διόλου απίθανο σε τι θα διαφέρατε από τους 2 αστυνομικούς;

Και μιλάς εσύ ρε alfie που μας είπες ότι έβαλες μέσο στο στρατό,εκμεταλλεύτηκες το σύστημα εις βάρος κάποιου άλλου παιδιού για να περάσεις εσύ καλά.Το σύστημα που τώρα εσύ κατακρίνεις.

αφού δεν τα εγκρίνεις κ καλά κάνεις -πρότεινε εναν τρόπο να πραγματοποιηθούν τα παραπάνω αιτήματα καθώς δεν είναι μόνο δικά μου,αλλά και δικά σου και κάθε έλληνα πολίτη.

εκτός κι αν νομίζεις οτι κάπου κάνω λάθος ,ή κάπου παραλογίζομαι κ μπορείς να το αναφέρεις κ αυτό.

εγώ δεν βλέπω καμία άλλη λύση δικαίωσης οπότε συμμερίζομαι την λογική οτι όλα πρέπει να ξαναχτιστούν απο το μηδέν και δεν αναφέρομαι μόνο σε υλικά αγαθά.

κάθε προσπάθεια παραμετροποίησης του συστήματος προς το καλύτερο έπεσε στο κενό.

ποιά είναι η λύση κ ποιό το επόμενο βήμα ,αν όχι η καταστροφή-διάλυση των πάντων και να γίνει αρχή απο το μηδέν??

γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας οταν 2 παπάδες έπαιζαν με το δικαστικό κ πολιτικό σύστημα της χώρας εδώ κ χρόνια μη λογαριάζοντας κανέναν και γιατί δεν υπήρξε λαική απαίτηση να γυρίσουν πίσω τα κλεμμένα ή έστω να τιμωρηθούν οι υπέυθυνοι,που κι αυτοί ως δια μαγείας δεν μπορούν να βρεθούν?γιατί δεν τιμωρήθηκε κανείς στο σκάνδαλο της siemens,γιατί δεν τιμωρήθηκε κανείς με τη ζαρντινιέρα,γιατί δεν τιμωρήθηκαν οι κουμπάροι,γιατί δεν τιμωρήθηκαν οι αρμόδιοι υπουργοί με το χρηματιστήριο κ τα ομόλογα?100.000 γιατί κ το μόνο που καίει τώρα,είναι πότε κι αν θα γυρίσουμε τις plasma,λαπτοπ κ δε ξέρω κι εγώ τι.

λίγο υποκριτικό δεν είναι αυτό??εδώ άλλωστε φαίνονται κ οι προπαγανδιστές-παπαγαλάκια δημοσιογράφοι που τα φέρνουν όλα όπως τους βολεύει.

ως πότε και γιατί θα πρέπει να θεωρείται ο απλός έλληνας πολίτης το μεγαλύτερο κορόιδο που υπήρξε ποτέ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

το 1ο σκέλος

αν δεν πέσουν τα οχυρά ,δεν πρόκειται να πέσει ποτέ κ η κεφαλή.στην καπιταλιστική εποχή που ζούμε τα οχυρά είναι τα τεράστια κτίρια των τραπεζών,οι πολυεθνικές σε οποιαδήποτε μορφή και οτιδήποτε εκπροσωπέυει το κεφάλαιο.είναι η αρχή ακόμα.

2 οι χρηματοπιστωτικόι οργανισμοί κλέβουν απο την εποχή της μεταπολίτευσης ,και τώρα απλά έφτσαν στο ύστατο σημείο παρακμής τους.αν δεν μπορείς να συνειδητοποίησεις τον λησταρχικό τρόπο λειτουργίας των τραπεζών με την ανοσή των εκάστοτε κυβερνήσεων δεν έχεις καταλάβει τίποτα κ για τον συγκεκριμένο αγώνα.

3 όσον αφορά τα εργασιακά δικαιώματα (έστω κι αν δεν δουλεύω αυτή τη στιγμή) ,κι αυτό θα έπρεπε να το είχες συνηδοτοποιήσει παρεπιμπτόντως - γυρίζουμε σε εργασιακό μεσαίωνα όπου οι εργαζόμενοι θα παρουσιάζονται με δούλους χωρίς καθόλου δικαιώματα και τα αφεντικά οι δουλέμποροι.

το τι ισχύει στην δική σου περίπτωση δεν σημαίνει οτι ισχύει και για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Το περιμενα οτι ο μονος τροπος που μπορουσες να απαντησεις ηταν με αυθαιρετη συνθηματολογια. Το να σηζηταω μαζι σου, ειναι σαν να σηζηταω με καποιον φανατικο ιερεα. Εισαι δογματικος, εχεις μαθει το ποιημα σου και απο εκει και περα παρωπιδες.

"What religion are you?"

Ντροπή και αηδία. Τι φταίνε οι μικρο-καταστηματάρχες να πληρώνουν τα σπαμένα; Ντρέπομαι που το λέω, αλλά θα προτιμούσα να επέμβει ο στρατός από το να βλέπω μια χούφτα άεργους να μετατρέπουν το πανεπιστημιακό άσυλο σε ψυχιατρικό άσυλο... :help:

Καλα κανεις που ντρεπεσαι που το λες. Πεταμε μια ατακα κι οποιον παρει ο χαρος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

++

oxi pia allh aftokatastrofi!!!

αφού δεν τα εγκρίνεις κ καλά κάνεις -πρότεινε εναν τρόπο να πραγματοποιηθούν τα παραπάνω αιτήματα καθώς δεν είναι μόνο δικά μου,αλλά και δικά σου και κάθε έλληνα πολίτη.

εκτός κι αν νομίζεις οτι κάπου κάνω λάθος ,ή κάπου παραλογίζομαι κ μπορείς να το αναφέρεις κ αυτό.

εγώ δεν βλέπω καμία άλλη λύση δικαίωσης οπότε συμμερίζομαι την λογική οτι όλα πρέπει να ξαναχτιστούν απο το μηδέν και δεν αναφέρομαι μόνο σε υλικά αγαθά.

κάθε προσπάθεια παραμετροποίησης του συστήματος προς το καλύτερο έπεσε στο κενό.

ποιά είναι η λύση κ ποιό το επόμενο βήμα ,αν όχι η καταστροφή-διάλυση των πάντων και να γίνει αρχή απο το μηδέν??

Αλλα γι'άλλα της παρασκευης το γαλα. Απο που συναγεται το συμπερασμα οτι τα παραπανω αιτηματα ειναι ολου του ελληνικου λαου μαλλον δεν θα το μαθουμε ποτε. Το πως θα ξαναχτιστουν απο το μηδεν και με ποια λογικη μαλλον δεν θα το μαθουμε ποτε.Το γιατι το συστημα παει απο το κακο στο χειροτερο μαλλον και αυτο δεν θα το μαθουμε ποτε (δλδ πριν 20 χρονια ας πουμε ζουσαμε καλυτερα...).

Φιλε εισαι Ο,ΤΙ να΄ναι. Μακραν ο χειροτερος συνομιλητης εδω μεσα...

Και τελος, αφου υποστηριζεις οτι η λυση ειναι η διαλυση των παντως γιατι δεν ξεκινας απο το σπιτι σου??

"What religion are you?"

Το περιμενα οτι ο μονος τροπος που μπορουσες να απαντησεις ηταν με αυθαιρετη συνθηματολογια. Το να σηζηταω μαζι σου, ειναι σαν να σηζηταω με καποιον φανατικο ιερεα. Εισαι δογματικος, εχεις μαθει το ποιημα σου και απο εκει και περα παρωπιδες.

εγώ σου απαντώ με επιχειρήματα και δεδομένα.

σε κανένα δόγμα δεν ανήκω,δεν πιστεύω σε κανέναν κ τίποτα.

κ μισώ τους καθοδηγητές ,τους απανταχού σωτήρες,κ αυτούς που καταδικάζουν τα πάντα στο όνομα της κοινωνικής ευθιξίας και συνείδησης μόνο εκεί που τους συμφέρει.

αυτά που ανέφερα είναι τα τρανταχτά νέα δεδομένα που μας επέβαλλαν κάποιοι παρα την θέληση μας κ έφτασε η ώρα κ ο καιρός να πληρώσουν.

ο λαός ξύπνησε κ απαιτεί.δεν παρακαλάει κανέναν κ τίποτα πλέον.

αν οι καταστροφές είναι ο μόνος τρόπος για να γίνει αντιληπτό κ κατανοητό,θα την πληρώσουν κ αθώοι.στον πόλεμο εννοείται οτι υπάρχουν πάντα παράπλευρες απώλειες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατί δεν τιμωρήθηκε κανείς στο σκάνδαλο της siemens,γιατί δεν τιμωρήθηκε κανείς με τη ζαρντινιέρα,γιατί δεν τιμωρήθηκαν οι κουμπάροι,γιατί δεν τιμωρήθηκαν οι αρμόδιοι υπουργοί με το χρηματιστήριο κ τα ομόλογα?.

ως πότε και γιατί θα πρέπει να θεωρείται ο απλός έλληνας πολίτης το μεγαλύτερο κορόιδο που υπήρξε ποτέ?

Ναι δεν βλεπεις εχουν γεισει οι φυλακες αναρχικους. Πολιτικους κρατουμενους θα ελεγα...Απο τις 100 φορες που εχουν σπασει το ΑΤ Εξαρχειων μπορει να εχει γιενι και μιση συλληψη....Ο,τι να'ναι, Λογικη Συνοχη 0

"What religion are you?"

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...