Jump to content

Θάνατος 15χρονου από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια

Dead Angel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μισό μισό,

1) Υπήρχε πορεία 2000+ ανθρώπων χτες το βράδυ. Από αυτούς, κάποιοι πήγαν και σπασανε. Άλλοι κλείστηκαν στο Πολυτεχνείο/Νομική. Άλλοι κάψανε μαγαζιά και από αυτούς κάποιοι ΚΛΕΨΑΝΕ κιόλας. ΕΛΕΟΣ. ΓΤΠ οι άνθρωποι

2) ΤΟ μεμονωμένο περιστατικό δεν πιστεύω να το εννοείς. Η αστυνομία έχει ξεφύγει. Συγκεκριμένα, δολοφονία ανηλίκου είχε ξανασυμβεί πριν 15 χρόνια. Μετά τί άλλο θες? Ζαρντινιέρα? πορείες? μετανάστες? Διάλεξε και πάρε. Προφανώς το ποτήρι με το χθεσινό ξεχείλησε

Οταν ξεχειλίζει το ποτήρι λοιπόν καίμε τον ανήμπορο παππού και την γιαγιά στον πρώτο όροφο και την μητέρα με τα 2 παιδιά, το νοσοκομείο? Ας πάνε να κάψουν τα ΑΤ. Ας κάψουν το Υπουργείο(που το έκανα κιόλας!) Μα τι λέμε τώρα "θύμωσαν" και θα κάψουν εμάς και την περιουσία μας? Μα τι κάνουμε τώρα υποστηρίζουμε την αυτοδικία? Οποιος θυμώνει θα καίει τον άλλο????? Αυτό διαλέγουμε και παίρνουμε.? Αν ναί μάλλον διαλέξαμε την "Αναρχία"

• Απαντήσεις 833
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οταν ξεχειλίζει το ποτήρι λοιπόν καίμε τον ανήμπορο παππού και την γιαγιά στον πρώτο όροφο και την μητέρα με τα 2 παιδιά, το νοσοκομείο? Ας πάνε να κάψουν τα ΑΤ. Ας κάψουν το Υπουργείο(που το έκανα κιόλας!) Μα τι λέμε τώρα "θύμωσαν" και θα κάψουν εμάς και την περιουσία μας? Μα τι κάνουμε τώρα υποστηρίζουμε την αυτοδικία? Οποιος θυμώνει θα καίει τον άλλο????? Αυτό διαλέγουμε και παίρνουμε.? Αν ναί μάλλον διαλέξαμε την "Αναρχία"

όχι ακριβώς. ΑΤ έχουν καεί. Περιπολικά δεκάδες.

Τα μαγαζάκια του κοσμάκη είναι θλιβερό γεγονός εκμετάλευσης :mad:

εννοώ ότι η αστυνομική βία δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό και ότι αυτό ήταν η αφορμή για ΧΑΟΣ. Αλλά όχι ότι η αστυνομία είναι αθώα περιστερά.

Για τις πορείες τί? Που έχουν ρίξει ξύλο σε αθώους φοιτητές! Βλέπε ζαρντινιέρα, βλέπε το παιδί με τα πράσινα παπούτσια που ακόμα τον φυροφέρνουν στα δικαστήρια.Προσωπικά μάλιστα παραλίγο να φάω και γω ξύλο σε πορεία

Στον υπόλοιπο κόσμο τί ακριβώς εννοείς?

Σε Γαλλία θυμάμαι τελευταία φορά που κ εκεί η αστυνομία έχει ρίξει ξύλο. Τη Γένοβα πιο παλιά τη θυμάσαι?

Όσον αφορά το χθεσινό, στον κόσμο έχουμε γίνει ρεζίλι. Εκεί ευτυχώς επικεντρώνονται στον φόνο και όχι στα επεισόδια. Στην πρεσβεία στην Κροατία έγινε επίθεση και γράφτηκαν συνθήματα

Μα ΠΡΟΦΑΝΩΣ και η Αστυνομία δεν είναι αθώα περιστέρα! Αλλά ειλικρινά σου μιλάω, δεν βλέπω καμία διαφορά στην συμπεριφορά της από τότε που θυμάμαι να παρακολουθώ τα πράγματα. ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΦΡΟΥΣ, όπως συμβαίνει και ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.

Γι'αυτό σου λέω, όσο και να σπάσουν, να κάψουν και να ρημάξουν, ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Μακάρι να γινόταν αυτό λόγος για να έχουμε ένα τέλειο Κράτος, να ρίξουμε και μια πυρηνική άμα είναι, αλλά ξέρεις καλά ότι δεν θα γίνει.

Όσον αφορά το εξωτερικό, κατά την άποψή μου και το λέω αυτό γιατί έχω ταξιδέψει πολύ, δεν μπορώ να πω ότι η Αστυνομία μας είναι πιο βάναυση από τις άλλες πολιτισμένες χώρες. Ίσα ίσα, στο εξωτερικό συχνά χρησιμοποιύν μεθόδους που αν τις βλέπαμε εδώ τώρα όχι απλά θα καιγόταν το κέντρο της Αθήνας, μέχρι την Γλυφάδα θα χαμε φτάσει. :p

Ένα αγόρι βρέθηκε σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και πλήρωσε το τίμημα της ατυχούς συγκυρίας με τη ζωή του.

Ένα όργανο της τάξης με λανθασμένη κρίση, έκανε κατάχρηση εξουσίας· αφαίρεσε μία ζωή και κατέστρεψε τη δική του.

Εκατοντάδες άνθρωποι, με ανεξήγητο μίσος στις καρδιές και στο μυαλό σπέρνουν την καταστροφή και το χάος.

Δεκάδες οικογένειες θα περάσουν εξαιτίας των γεγονότων μαύρα Χριστούγεννα.

Εκατομμύρια θεατές αυτής της υπερ-σύγχρονης Ρωμαϊκής τηλε/κυβερνο-αρένας επευφημούν, αποδοκιμάζουν, απονέμουν δικαιοσύνη.

κρίμα...

αποτελεσμα της ηλιθιας ελληνικης νοοτροπιας..

απο τη ζωη βγαλμενα ειναι ολα..

ξεκινησαν κι εδω τα σπασιματα,χαλια κατασταση,σπανε κα τα atm και πετανε και μολοτοφ.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Γι'αυτό σου λέω, όσο και να σπάσουν, να κάψουν και να ρημάξουν, ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Μακάρι να γινόταν αυτό λόγος για να έχουμε ένα τέλειο Κράτος, να ρίξουμε και μια πυρηνική άμα είναι, αλλά ξέρεις καλά ότι δεν θα γίνει.

Όσον αφορά το εξωτερικό, κατά την άποψή μου και το λέω αυτό γιατί έχω ταξιδέψει πολύ, δεν μπορώ να πω ότι η Αστυνομία μας είναι πιο βάναυση από τις άλλες πολιτισμένες χώρες. Ίσα ίσα, στο εξωτερικό συχνά χρησιμοποιύν μεθόδους που αν τις βλέπαμε εδώ τώρα όχι απλά θα καιγόταν το κέντρο της Αθήνας, μέχρι την Γλυφάδα θα χαμε φτάσει. :p

Για το δεύτερο έχεις απόλυτο δίκιο. Βλέπε Γένοβα

Για το πρώτο, δίκιο έχεις. Προσωπικά έχω μια ελπίδα ότι όλο αυτό το χάος και η αναρχία μπορεί να βγει σε καλό εν τέλει. Ή και να γυρίσει μπούμερανγκ. Θα δείξει η ιστορία

αίσχος με τους βρωμιάρηδες.να τιμωρηθούν παραδειγματικά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.δεν υπάρχει ίχνος ντροπής στα άθλια αυτά υποκείμενα?

και ντροπή σε όσους προσπαθούν ή τους δικαιολογούν κιόλας.

αηδία έχει καταντήσει το φαινόμενο με την αστυνομία και την ανεξέλεγκτη δράση των απανταχού εξολοθρευτών.

σαν πολίτης αναμένω την πιο βαριά ποινή για τους θρασύτατους και θρασύδειλους εγκληματίες που αφαιρούν ζωές χωρίς να υπολογίζουν τίποτα και κανέναν,μόνο και μόνο επειδή φοράνε μια στολή.

εγώ πάλι θέλω την τιμωρία όλων και αυτών που καίνε και αυτών που πυροβολούν

οmg. Έχω αναφέρει επίσημα στοιχεία ρε φίλε

1) Εχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση! Αυτό νομιζω κατατάσσεται στην κατηγορία έγκλημα. Τί λες?

2) Το περιπολικό δεν έιχε υλικές ζημιές. Δεν υπήρχε επίθεση προς το περιπολικό όπως ισχυρίζονται οι αστυνομικοί. ΑΡΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ

3) Βγήκαν πεζοί από το περιπολικό. Γιατι? Για να αναμειχθουν σε σύγκρουση. Σωστα? Ε γιατί να αναμιχθείς σε σύγκρουση αν δεν τα χεις πάρει στο κρανίο? Από κει και πέρα υπάρχουν δύο σενάρια

α) Δέχτηκαν θανατηφόρα επίθεση και σε αυτοάμυνα πυροβόλησε. Πράγμα που αν το πιστευε κανείς νομίζω ότι η κατηγορία δεν θα ήταν 'από πρόθεση' αλλά από αμέλεια.

β) Το έπαιξε τσαμπουκά ο μπάτσος

Σε οποιαδήποτε από τις δύο περιπτώσεις μιλάμε για δολοφονία. Πες μου σε παρακάλω με στοιχεία να αντικρούσεις τα παραπάνω

1) Λεω οχι, αλλη η απαγγελια κατηγοριας και αλλο το αν ειναι καποιος ενοχος ή οχι. Επισης ας μην ξεχναμε οτι η απαγγελια κατηγοριας εγινε σε ενα πολυ φορτισμενο κλιμα.

2) Για το περιπολικο, ακομα και απο τη μερια των αναρχικων λεγεται οτι δεχτηκε τουλαχιστον ενα μπουκαλι μπυρας

3) Εσυ σαν πολιτης εχεις το δικαωμα να αντιδρασεις ή να μην αντιδρασεις οταν βλεπεις μια παραβαση του νομου. Ο αστυνομικος αντιθετα εχει την υποχρεωση να επεμβει. Δλδ αντι να κατακρινεις αυτους που πρωτοι και απροκλητοι επιτεθηκαν εναντιον του περιπολικου, το προβλημα σου ειναι γιατι κατεβηκαν απο το περιπολικο????

α) οπως σου ειπα η κατηγορια δεν σημαινει τπτ, ειδικα οταν γινεται σε φορτισμενο κλιμα.

β) Ναι μπορει να το επαιξε τσαμουκας ο μπατσος. Αλλα το δικο σου μπορει δειχνει οτι δεν ξερεις τι εγινε ακριβως. Και αυτο προσπαθω να σου πω τοση ωρα. Μην μιλας χωρις να ξερεις κρατα μερικες επιφυλαξεις.

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

εγώ πάλι θέλω την τιμωρία όλων και αυτών που καίνε και αυτών που πυροβολούν

κι εγω αλλα και τι με αυτο,παντα θα υπαρχει η αντικατασταση του κακου.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

1) Λεω οχι, αλλη η απαγγελια κατηγοριας και αλλο το αν ειναι καποιος ενοχος ή οχι. Επισης ας μην ξεχναμε οτι η απαγγελια κατηγοριας εγινε σε ενα πολυ φορτισμενο κλιμα....

1) Kαλά :confused:

2) Ε ΚΑΙ? Πρέπει να τραβήξει όπλο?

3) Κατακρίνω φυσικά. Αλλά επειδή ακριβώς πρόκειται για αστυνομικό και όχι για ανεγκέφαλο (χαχα) περίμενα μια πιο επαγγελματική αντίδραση. ΤΟ πρόβλημα μου ΝΑΙ αυτό είναι. Γιατί κατέβηκε από το περιπολικό το κάθαρμα αν δεν γύρευε μπελάδες? ε?

Δεν πιστέυω ότι προσπαθείτε να βρείτε δικαιολογίες ακόμα. Όποιο σενάριο και να υποθέσετε ο αστυνομικός έδρασε ΛΑΘΟΣ με θανατηφόρο αποτέλεσμα. Ναι ο μικρός έφταιγε που το παιζε τσαμπουκά αλλά θα τον πυροβολήσουμε κιόλας? ΕΛΕΟΣ

Την επόμενη φορά που θα σε σταματήσει για έλεγχο μπάτσος μην τολμήσεις να αντιμηλήσεις. Μπορεί να βγάλει πιστόλι και να πυροβολήσει. Όλο και κάτι θα εξοστρακιστεί και εκεί

Έλειψα για λίγη ώρα και υπάρχουν γύρω στα 15 ποστς στα οποία θέλω να απαντήσω. Δε θα το κάνω όμως γιατί στην τελική βλέπω να ανακυκλώνονται τα ίδια και τα ίδια.

Για μένα τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά:

- Κάποιοι ανεγκέφαλοι βρήκαν ως παιχνίδι να τα βάλουν με τους αστυνομικούς. Είτε τους πέταξαν μπουκάλι είτε οτιδήποτε άλλο, βρήκαν θεμιτό να ξεκινήσουν αυτό που νόμισαν θα είναι μικροκαβγάς ή μικροπαρεξήγηση και κατέληξε σε τραγωδία.

- Ένας ανεγκέφαλος αστυνομικός με τις πράξεις και τις παραλείψεις του σκότωσε ένα παιδί. Είτε ήταν αυτοάμυνα, είτε δολοφονία, μιλάμε για κάτι που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν δεν υπήρχαν τραγικά λάθη.

- Στη συνέχεια (μαζί με όσους βγήκαν να διαμαρτυρηθούν) βγήκαν και αρκετοί ανεγκέφαλοι οι οποίοι άρχισαν να σπάνε, να καίνε, να καταστρέφουν και να θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

- Ταυτόχρονα σε διάφορα forums και blogs διάφοροι άλλοι ανεγκέφαλοι (φυσικά όχι στο myphone που δεν υπάρχουν ανεγκέφαλοι και είμαστε όλοι πολιτισμένοι άνθρωποι) άρχισαν να επικροτούν τους βανδαλισμούς.

- Από την 1η στιγμή ανεγκέφαλοι δημοσιογράφοι βρήκαν τη χαρά τους και άρχισαν να αναμεταδίδουν ότι πιθανό και απίθανο άκουγαν χωρίς να διαχωρίζουν τις πληροφορίες από τις μαρτυρίες από τα περιστατικά και τα γεγονότα.

Περαστικά μας και RIP σε αυτό το παιδί που χάθηκε.

Καληνύχτα σε όλους τους "νομοταγείς", σε όλα τα αλάνια, στους "επαναστάτες" και στους επαναστάτες (γλυκού και αλμυρού νερού), στα πλουσιόπαιδα και τα φτωχόπαιδα, στους 17ρηδες και τους 28ρηδες, στους "αυτόπτες μάρτυρες", στους "άκουσα" και στους "είδα", στους "ήμουν κι εγώ εκεί", σε όσους τρώνε παντόφλα σπίτι ή τις τρώγαν στο σχολείο από τα άλλα παιδιά και είπαν τώρα να βγάλουν το άχτι τους στο δρόμο (είτε είναι αστυνομικοί είτε ανάρχες).

Δεν πιστέυω ότι προσπαθείτε να βρείτε δικαιολογίες ακόμα. Όποιο σενάριο και να υποθέσετε ο αστυνομικός έδρασε ΛΑΘΟΣ με θανατηφόρο αποτέλεσμα. Ναι ο μικρός έφταιγε που το παιζε τσαμπουκά αλλά θα τον πυροβολήσουμε κιόλας? ΕΛΕΟΣ

Την επόμενη φορά που θα σε σταματήσει για έλεγχο μπάτσος μην τολμήσεις να αντιμηλήσεις. Μπορεί να βγάλει πιστόλι και να πυροβολήσει. Όλο και κάτι θα εξοστρακιστεί και εκεί

Ενταξει εγινε, 2-3 εχουμε γραψει επανειλλημενως οτι δεν δικαιολογουμε τπτ, αλλα ταυτοχρονα δεν καταδικαζουμε κιολας, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ!!!

Ειναι πιθανον ο αστυνομικος να εδρασε με λαθος τροπο, αλλα ειναι επισης πιθανον αν δεν πυροβολουσε τωρα να κλαιγαμε αυτον. Για παραδειγμα, εγω θεωρω τον πυροβολισμο κατα του διαδηλωτη στη Γενοβα δικαιολογημενο.

Το τελευταιο που γραφεις ειναι απλα γελοιοτητα. Σου απαντω λοιπον οτι εσενα αν σε σταματησει, πετα του μια κασα μπυρες, και μετα βασισου στην ψυχραιμια του για να μξν σε πυροβολησει.

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

Ενταξει εγινε, 2-3 εχουμε γραψει επανειλλημενως οτι δεν δικαιολογουμε τπτ, αλλα ταυτοχρονα δεν καταδικαζουμε κιολας, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ!!!

Ειναι πιθανον ο αστυνομικος να εδρασε με λαθος τροπο, αλλα ειναι επισης πιθανον αν δεν πυροβολουσε τωρα να κλαιγαμε αυτον. Για παραδειγμα, εγω θεωρω τον πυροβολισμο κατα του διαδηλωτη στη Γενοβα δικαιολογημενο.

:lol:

Ο αστυνομικός βγήκε από το περιπολικό όπως δήλωσε ΕΠΙΣΗΜΑ για να προβεί στη σύλληψη τους. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ 2 ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ να συλλάβεις τα 30 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΟΛΟΤΟΦ?????? Αν ήταν έτσι όπως τα λένε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ??? ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ??? ΓΙΑΤΙ?

Καταδικάζω γιατί εχω δώσει επίσημα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο αστυνομικός είπε ψέματα. Αλλά νταξ..τι να πω...περιμέντε μέχρι την επίσημη απόφαση και κατάθεση την Τετάρτη

Το τελευταιο που γραφεις ειναι απλα γελοιοτητα. Σου απαντω λοιπον οτι εσενα αν σε σταματησει, πετα του μια κασα μπυρες, και μετα βασισου στην ψυχραιμια του για να μξν σε πυροβολησει.

Εννοείται :confused: Θα έπρεπε να με συλλάβει και όχι να με πυροβολήσει. Θεέ μου τι διαβάζω :ninja:

κι εγω αλλα και τι με αυτο,παντα θα υπαρχει η αντικατασταση του κακου.

ξέρεις και εμένα με ενοχλουν πολλά από αυτά που βλέπω γύρω μου, με βγάζουν εκτός ορίων:

όμως:

1. εάν έχω όπλο οφείλω 1000000000....00000 φορές να είμαι πιο προσεκτικός γιατί είμαι φορέας εξουσίας και ο ρόλος μου δεν είναι να καταδυναστεύω ούτε να το παίζω καμπόσος αλλά να εφαρμόζω τον νόμο

2. δεν παίρνω καδρόνια πέτρες και σφεντόνες και μολότωφ και ότι άλλο μπορώ και αρχίζω να το πετάω γύρω μου και όποιον πάρει ο χάρος...

δεν τα γουστάρω αυτά που γίνονται και δεν τα ανέχομαι απλά... δεν έχεις ψυχραιμία φοβάσαι μην παίρνεις όπλο στα χέρια σου, κατάλαβε ότι δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος...

είσαι αντιεξουσιαστής είσαι αναρχικός με γεια σου με χαρά σου όμως άπό την στιγμή που η πλειοψηφία των πολιτών είτε επειδή είναι βλάκες είτε επειδή είναι μαζόχες είτε επειδή έτσι θέλουν είναι "θύματα" του καποταλισμού και της "μικροαστικής" νοοτροπίας δεν έχεις το δικαίωμα να βγαίνεις και να τα κάνεις όλα "*****ανα" γιατί γίνεσαι ίδιος και χειρότερος με αυτούς που μάχεσαι...

όσο για το παιδί ότι και να πούμε είναι λίγο δεν μπορώ καν να μπω σε αυτήν την διαδικασία δεν είμαι ικανή να το κάνω αυτό μου φαίνεται τελείως ψεύτικο ότι και να πω.

:lol:

Ο αστυνομικός βγήκε από το περιπολικό όπως δήλωσε ΕΠΙΣΗΜΑ για να προβεί στη σύλληψη τους. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ 2 ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ να συλλάβεις τα 30 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΟΛΟΤΟΦ?????? Αν ήταν έτσι όπως τα λένε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ??? ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ??? ΓΙΑΤΙ?

Καταδικάζω γιατί εχω δώσει επίσημα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο αστυνομικός είπε ψέματα.

Το προβλημα σου ειναι γιατι γυρισε πισωτο περιπολικο(???????), ενω αυτο που πρεπει πρωτα να σε ανησυχησει ειναι γιατι οι νεαροι επιτεθηκαν στο περιπολικο αρχικα. Και γιατι επιτεθηκαν εναντιον των αστυνομικων σε 2η φαση. Αν θελεις να εισαι αντικειμενικος δλδ.

Οσο για τα ψεμματα, μπορω να σου δωσω τουλαχιστον 3 εκδοχες απο "αυτοπτες μαρτυρες" που ειναι θαμωνες αναρχικων sites.

"What religion are you?"

Πάντως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για προβοκάτσιες. Τι εννοώ; Σπάμε το μαγαζί της κ. Μαρίκας και του κ. Κώστα και μετά καλούμε τα κανάλια και λέμε ότι το έκαναν οι αναρχικοί!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κυκλοφορήσαν τα ονόματα των αστυνομικών σε site.

Κακώς διέρρευσαν τα στοιχεία αυτά…

Οι φώτο τους είναι εδώ: http://prezatv.blogspot.com/2008/12/2-16.html

.

Το προβλημα σου ειναι γιατι γυρισε πισωτο περιπολικο(???????), ενω αυτο που πρεπει πρωτα να σε ανησυχησει ειναι γιατι οι νεαροι επιτεθηκαν στο περιπολικο αρχικα. Και γιατι επιτεθηκαν εναντιον των αστυνομικων σε 2η φαση. Αν θελεις να εισαι αντικειμενικος δλδ.

Οσο για τα ψεμματα, μπορω να σου δωσω τουλαχιστον 3 εκδοχες απο "αυτοπτες μαρτυρες" που ειναι θαμωνες αναρχικων sites.

όχι ρε φίλε. Δεν με πιάνεις. Φυσικά και ο νεαρός δεν ήταν αθώα περιστερά αλλά όχι και να σκοτωθεί κιόλας. Αν ο αστυνομικός ήθελε να κάνει σύλληψη όφειλε να καλέσει ενισχύσεις και να προβεί σε σύλληψη. Το να πάει μόνος του ΝΑ που κατέληξε. Αντικειμενικότατος είμαι. Αλλά το πραγματικό εγκλημα είναι η ασυδοσία του αστυνομικού που οδήγησε σε έγκλημα

Τα αίτια που το παιδί οδηγήθηκε εκεί και μπλα μπλα μπλα είναι αδιάφορα προς το παρόν. ΟΠΩΣ και τα αίτια γιατί οι αστυνομικοί είναι τόσο κ@vLomenoi. Οπως και γιατί τα Εξάρχεια είναι τόσο περιθωριοποιημένα...γιατί οι αστυνομικοί είναι ανίκανοι να συλλάβουν 30 άτομα...και goes on. Πραγματικά δεν συμφέρει να παίξουμε το παιχνίδι των ευθυνών

http://www.1431am.gr

Ελεύθερο ραδιόφωνο (ερασιτεχνικό) που περιγράφει τι γίνετε σε όλη την Ελλάδα τώρα στα επεισόδια. Εκπέμπει από Θεσσαλονίκη!

.

Eχω μια απορια.Το οτι καποιος βρισκεται στα εξαρχεια σημαινει οτι ειναι αλητης;

Μα ναι...εδώ και χρόνια :ninja:

όχι ρε φίλε. Δεν με πιάνεις. Φυσικά και ο νεαρός δεν ήταν αθώα περιστερά αλλά όχι και να σκοτωθεί κιόλας. Αν ο αστυνομικός ήθελε να κάνει σύλληψη όφειλε να καλέσει ενισχύσεις και να προβεί σε σύλληψη. Το να πάει μόνος του ΝΑ που κατέληξε. Αντικειμενικότατος είμαι. Αλλά το πραγματικό εγκλημα είναι η ασυδοσία του αστυνομικού που οδήγησε σε έγκλημα

Τα αίτια που το παιδί οδηγήθηκε εκεί και μπλα μπλα μπλα είναι αδιάφορα προς το παρόν.

Τα αλλαζεις λιγο και μαλλον δεν ειναι οτι δεν σε πιανω εγω, αλλα εσυ δεν τα εξηγεις καλα.

ΝΑΙ, φυσικα και να μην σκοτωθει, καλημερα. Αν ομως πηγε να στερησει ο ιδιος μια ζωη πρωτος, αλλαζουν τα πραγματα. Για εσας τους αριστεροαναρχικους ομως το πως και το γιατι εγινε δεν εχουν σημασια...Περιπτωση Culiani, ο νεαρος επιτεθηκε σε ακινητοποιημενο και περικυκλωμενο οχημα της αστυνομιας, εχοντας στα χερια του εναν πυροσβεστηρα και σημαδευοντας το κεφαλι αστυνομικου. Ο αστυνομικος πυροβολει και ο νεαρος γινεται ηρωας...τραγουδια γραφονται γι'άυτον κτλ. Το οτι ο Culiani ηταν εν δυναμη δολοφονος ουτε κουβεντα.

Τωρα για την ασυδοσια του αστυνομικου, παλι, μπορει και ναι μπορει και οχι. Για παραδειγμα καποιος θα ρωτησει γιατι καποιος που υπηρετει ηδη κοντα 10 χρονια, με τρια παιδια κτλ, διαλεξε τη συγκεκριμενη μερα? Ποιες ηταν οι συνθηκες που τον αναγκασαν να χρησιμοποιησει την εσχατη μορφη βιας, ουσιαστικα καταστρεφοντας και την δικη του ζωη. Μπορει να του την βαρεσε, να ειχε τσακωσει την γυναικα του με αλλον κτλ, ΟΚ το δεχομαι. Δεξου και συ ομως οτι μπορει να βρεθηκε σε κινδυνο, και μαλιστα ξεροντας ο ιδιος οτι απεναντι του εχει ανθρωπους ετοιμους να τον σκοτωσουν. Γι'αυτο λεω ας μην τον καταδικασουμε.

Επισης, το γιατι κατεβηκε ειναι και αυτο ενα ερωτημα που δεν μπορει να απαντηθει με σιγουρια. Μπορει να εκτιμησε τις δυνατοτητες του λαθος, μπορει να εκτιμησε την κατασταση λαθος, κτλ κτλ. Δεν σημαινει οτι κατεβηκε αποφασισμενος να σκοτωσει καποιον.

"What religion are you?"

Μα ειναι τρομερη λογικη..Πηγες για καφε στα εξαρχεια;και κοροιδεψες αστυνομικο;Αλητης..

Μου αρεσει που γραφετε με εναν στομφο, λες και εχετε κερδισει κανενα νομπελ φυσικης. Μου αρεσει που προσπαθεις να κανεις ειρωνικα σχολια με ερωτησεις που μπορει να απαντησει και μικρο παιδι.

ΟΧΙ, οποιος παει στα εξαρχια δεν ειναι τεντυ-μποι, αλλα πιθανον αυτος που πεταει μπουκαλια μπυρας σε ενα περιπολικο και να ειναι, και ζημια να θελει να προκαλεσει...

"What religion are you?"

Nαι θα γρατσουνιστει το αμαξι και που να το τρεχουν στο συνεργειο.Τι αληταραδες θεε μου.Ολοκληρο μπουκαλι..

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...