RAVER Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Πριν απο λιγο εγινε επιθεση στο Α.Τ Ακροπολεως με πετρες,ξυλα και υπαρχει μεγαλη φωτια.γενικοτερα σε ολο το κεντρο υπαρχουν πολλες φωτιες και υπαρχουν πολλες οδομαχιες. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Αν είχε γίνει αυτό χωρίς να υπάρχει λόγος (πχ να οπλοφορούσες εσύ ή οι άλλες συνθήκες να το δικαιολογούν), τότε σε καταλαβαίνω. Και πάλι όμως από την χρήση όπλου ως απειλή (που μπορεί να ήταν άδειο ή με την ασφάλεια ή ή) μέχρι την εν ψυχρώ δολοφονία, υπάρχει μια απόσταση. Κι αυτό σου το λέει κάποιος ο οποίος επίσης έχει σχετικά άσχημες εμπειρίες από την αστυνομία. ;) Δεν οπλοφορούσα.Έτσι στο ντούκου σταματάει το περιπολικο εμένα κι 2 φίλους μου στις 4 το μεσημέρι και μας ζητάγανε να πάμε μέσα για αναγνώριση...τελικά είχε γίνει ο χαμος τότε.μέχρι και στα χέρια ήρθαμε αφού προσπάθησε ο ένας αστυνομικος να μου κάνει λαβή...στο τέλος έβρισε τις μάνες όλων όσων μένουν στους αμπελοκήπους κι από εκείνο το σημείο κι έπειτα μόνο το πιστόλι του με συγγράτησε... Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Aπ'ότι βλέπω στο Indymedia έχει μαζευτεί κόσμος στο Πολυτεχνείο και θα ψιλογίνει χαμός βσκ Eπίσης, το in.gr αναφέρει τα εξής Οι δύο ειδικοί φρουροί που βγήκαν από το όχημα, ο οδηγός πέταξε προς το μέρος των νεαρών μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης, ενώ ο συνοδηγός ισχυρίζεται ότι πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του περίστροφο τρεις φορές, μία στο έδαφος και δύο στον αέρα. Φαίνεται και άλλα ΜΜΕ να επιβεβαιώνουν τον τσαμπουκά των μπάτσων kathimerini.gr: Οι δύο ειδικοί φρουροί, όπως λένε οι ίδιοι, απομακρύνθηκαν προς στιγμήν, αλλά σε μικρή απόσταση επί της Χαριλάου Τρικούπη σταμάτησαν το όχημα, βγήκαν έξω και γύρισαν πίσω για να καταδιώξουν τους δράστες. Εκείνοι όμως όταν είδαν τους ειδικούς φρουρούς να τρέχουν προς το μέρος τους επέστρεψαν και κινήθηκαν πάλι εναντίον τους. Τότε ο οδηγός του περιπολικού πέταξε προς το μέρος των νεαρών μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης, ενώ ο συνοδηγός πυροβόλησε τρεις φορές με το υπηρεσιακό του όπλο. Στην κατάθεσή του ισχυρίζεται ότι πυροβόλησε δυο φορές στον αέρα και μια στο έδαφος. Δεν μου φαίνονται και τόσο πανικόβλητες οι ενέργειες τους πάντως. Σε άλλα ΜΜΕ λένε πως ο αστυνομικός ομολόγησε ότι πυροβόλησε με πρόθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Δεν οπλοφορούσα.Έτσι στο ντούκου σταματάει το περιπολικο εμένα κι 2 φίλους μου στις 4 το μεσημέρι και μας ζητάγανε να πάμε μέσα για αναγνώριση...τελικά είχε γίνει ο χαμος τότε.μέχρι και στα χέρια ήρθαμε αφού προσπάθησε ο ένας αστυνομικος να μου κάνει λαβή...στο τέλος έβρισε τις μάνες όλων όσων μένουν στους αμπελοκήπους κι από εκείνο το σημείο κι έπειτα μόνο το πιστόλι του με συγγράτησε... Τα 2 σημεία που έκανα bold. Αν ήμουν δικαστής / εισαγγελέας / δικηγόρος θα έλεγα ότι με βάση την ίδια τη δική σου μαρτυρία, η δύναμη που χρησιμοποίησε ο αστυνομικός ήταν ακριβώς η επιβεβλημένη. Αφού μόνο με το όπλο μπορούσε να σε συγκρατήσει, με το όπλο σε συγκράτησε. Αφού τα ξέρεις, ψάχνουν αφορμή και εσύ τους τη δίνεις (ήρθαμε στα χέρια=αντίσταση κατά της αρχής και - ακόμα χειρότερο - τον δικαιολογείς να χρησιμοποιήσει βία). Και κάτι άλλο, ελπίζω να μην το πάρεις προσβλητικά. το τέλος έβρισε τις μάνες όλων όσων μένουν στους αμπελοκήπους Το πήρες προσωπικά λοιπόν αυτό και - πόσο χρονών ήσουν; 15; Ελπίζω όταν βλέπεις μπάλα να μην εκνευρίζεσαι κάθε φορά που οι αντιπαλοι σας βρίζουν τις μάνες; Είναι και η ηλικία βέβαια, αλλά νόμιζα ότι αυτά τα κόμπλεξ οι περισσότεροι τα ξεπερνάνε μετά τα 12 (το πολύ). Πάντα φιλικά και χωρίς καμιά διάθεση παρεξήγησης. :) Δεν μου φαίνονται και τόσο πανικόβλητες οι ενέργειες τους πάντως. Σε άλλα ΜΜΕ λένε πως ο αστυνομικός ομολόγησε ότι πυροβόλησε με πρόθεση Αν ομολόγησε θα το μάθουμε σίγουρα. Αν έχει έτσι θα πρέπει να φάει πολλά χρόνια φυλακή (ισόβια; ). Μέχρι τότε όμως θα κάνουμε εικασίες. Πάντως αν ο αστυνομικός ομολόγησε, συνεχίζω να μη βλέπω την ανάγκη για επεισόδια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 με τοσα μαλακισμενα πιτσιρικια που μπαινουν το τελευταιο καιρο στην αστυνομια κ κυκλοφορουν χωρις καποιον μεγαλυτερο σε βαθμο ειναι λογικα ολα τα παραπανω... οποτε ακουστει η λεξη εκπυσοκροτησε ή εξοστρακίστηκε παει να πει οτι εκανε ******* ο μπατσος:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StreetSpirit Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 μόνο που σκέφτομαι την οικογένεια αυτού του παιδιού ανατριχιάζω.... κρίμα και πάλι κρίμα..... στα 16 ρε ****το... σκατά :( Don't you ever dream of escaping...?** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 αίσχος με τους βρωμιάρηδες.να τιμωρηθούν παραδειγματικά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.δεν υπάρχει ίχνος ντροπής στα άθλια αυτά υποκείμενα? και ντροπή σε όσους προσπαθούν ή τους δικαιολογούν κιόλας. αηδία έχει καταντήσει το φαινόμενο με την αστυνομία και την ανεξέλεγκτη δράση των απανταχού εξολοθρευτών. σαν πολίτης αναμένω την πιο βαριά ποινή για τους θρασύτατους και θρασύδειλους εγκληματίες που αφαιρούν ζωές χωρίς να υπολογίζουν τίποτα και κανέναν,μόνο και μόνο επειδή φοράνε μια στολή. [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StreetSpirit Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 δεν υπάρχουν λόγια... rip Don't you ever dream of escaping...?** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7769710.stm GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ομαδα 30 ατομων, κουκουλοφοροι, με αντικειμενα στα χερια και μου κανετε και ηρωα το 15χρονο που αντι να διαβαζει ή να παιζει μπαλλα εμπλεκε σε φασαριες??? Θα τα ισοπεδωσουμε ολα πλεον?? Σιγουρα οι αστυνομικοι δεν ειναι αγιοι (πολυ απο αυτους το αντιθετο μαλιστα, αλλά δεν ειναι της ωρας να ανοιξουμε τετοιο ζητημα), αλλά αν την επεσαν πανω στο περιπολικο, τι να εκαναν??? Να τους αφηναν ετσι??? Ντροπη στον νεοελληνα που κανει ηρωα τον καθε αλητακο. Καθε μερα τα βλεπουμε στα πανεπιστημια αυτα. Ολα εχουν ενα οριο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Τότε να αρχίσουν να πυροβολούν τον κόσμο οι αστυνομικοί σε καθετί που γίνεται ωραία λογική παίδες συγχαρητήρια mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Άρα λοιπόν, νέα οδηγία προς σώματα ασφαλείας: Αν σας επιτίθενται με μπουκάλια και είστε μέσα σε περιπολικό χρησιμοποιήστε το όπλο σας και πυροβολήστε αγνοώντας κάθε άλλη μέθοδο. Μπράβο λογική :mad: My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ομαδα 30 ατομων, κουκουλοφοροι, με αντικειμενα στα χερια και μου κανετε και ηρωα το 15χρονο που αντι να διαβαζει ή να παιζει μπαλλα εμπλεκε σε φασαριες??? Θα τα ισοπεδωσουμε ολα πλεον?? Σιγουρα οι αστυνομικοι δεν ειναι αγιοι (πολυ απο αυτους το αντιθετο μαλιστα, αλλά δεν ειναι της ωρας να ανοιξουμε τετοιο ζητημα), αλλά αν την επεσαν πανω στο περιπολικο, τι να εκαναν??? Να τους αφηναν ετσι??? Ντροπη στον νεοελληνα που κανει ηρωα τον καθε αλητακο. Καθε μερα τα βλεπουμε στα πανεπιστημια αυτα. Ολα εχουν ενα οριο. συμφωνω σε μερικα σημεια..... αλλα ειναι κριμα να μιλαμε ετσι για το παιδακι.. γτ προκειται για παιδι... 1ης λυκειου παιδι.. τι εχει ζησει αραγε ??τι προλαβε μαλλον???? οσο για τους αναρχικους.. :mad::mad::mad: ας το αφησουμε καλυτερα... :mad: Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 συμφωνω σε μερικα σημεια..... αλλα ειναι κριμα να μιλαμε ετσι για το παιδακι.. γτ προκειται για παιδι... 1ης λυκειου παιδι.. τι εχει ζησει αραγε ??τι προλαβε μαλλον???? οσο για τους αναρχικους.. :mad::mad::mad: ας το αφησουμε καλυτερα... :mad: Εδω ειναι το θεμα και σε αυτο επρεπε να επικεντρωθει η συζτηση!! Ειναι κριμα το γεγονος οτι ηταν τοσο μικρος και τον παρεσυραν σε λαθος δρομους. Τη σφαιρα επρεπε να τη φανε αυτοι που τον εβαλαν σε αυτον τον δρομο, οχι το παιδακι. Αλλά οχι να τον κανουμε και ηρωα τωρα, παει πολυ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ομαδα 30 ατομων, κουκουλοφοροι, με αντικειμενα στα χερια και μου κανετε και ηρωα το 15χρονο που αντι να διαβαζει ή να παιζει μπαλλα εμπλεκε σε φασαριες??? Θα τα ισοπεδωσουμε ολα πλεον?? Σιγουρα οι αστυνομικοι δεν ειναι αγιοι (πολυ απο αυτους το αντιθετο μαλιστα, αλλά δεν ειναι της ωρας να ανοιξουμε τετοιο ζητημα), αλλά αν την επεσαν πανω στο περιπολικο, τι να εκαναν??? Να τους αφηναν ετσι??? Ντροπη στον νεοελληνα που κανει ηρωα τον καθε αλητακο. Καθε μερα τα βλεπουμε στα πανεπιστημια αυτα. Ολα εχουν ενα οριο. συμφωνω σε μερικα σημεια..... αλλα ειναι κριμα να μιλαμε ετσι για το παιδακι.. γτ προκειται για παιδι... 1ης λυκειου παιδι.. τι εχει ζησει αραγε ??τι προλαβε μαλλον???? οσο για τους αναρχικους.. :mad::mad::mad: ας το αφησουμε καλυτερα... :mad: παρεπιμπτοντως εδω ηρακλειο εγινε ψιλοχαμος.. στο τμημα....:ninja: Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Παράξενο που οι μόνοι που μίλησαν για ''ηρωα'' είναι αυτοί που υποστηρίζουν τους αστυνομικους...κοίτα να δεις My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Τότε να αρχίσουν να πυροβολούν τον κόσμο οι αστυνομικοί σε καθετί που γίνεται ωραία λογική παίδες συγχαρητήρια Άρα λοιπόν, νέα οδηγία προς σώματα ασφαλείας: Αν σας επιτίθενται με μπουκάλια και είστε μέσα σε περιπολικό χρησιμοποιήστε το όπλο σας και πυροβολήστε αγνοώντας κάθε άλλη μέθοδο. Μπράβο λογική :mad: Ελεος με την ταση του λαου μας να κανει το τοσο ΤΟΣΟ. Βγαζετε συμπερασματα χωρις καμια συνοχη και λογικη, απλα και μονο για να πιασουν τοπο. Σιγουρα και οι δυο πλευρες εφταιγαν, αλλά δε δεχομαι να κανουμε ηρωες ατομα που προκαλουν και θα μπορουσαν να καταστρεψουν την περιουσια αθωων πολιτων. Δειτε τι λενε οτι εγινε το βραδυ στη Θεσ/νικη και θα καταλαβετε τι εννοω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Παράξενο που οι μόνοι που μίλησαν για ''ηρωα'' είναι αυτοί που υποστηρίζουν τους αστυνομικους...κοίτα να δεις Δεν ειδα κανεναν να υποστηριζει τους αστυνομικους. Γιατι να τους υποστηριξεις αλλωστε? Βγαζουμε συμπερασματα με βαση αυτα που διαβασαμε. Το να σκοτωσεις εναν ανθρωπο δε νομιζω να ειναι και τοσο ευκολο..Πρεπει να λαμβανουμε υποψη και αλλες παραμετρους που τουλαχιστον αυτη τη στιγμη ειναι αγνωστες προς τα εμας. Αυτο που μου τη δινει ειναι οτι στην TV θα ακουσουμε του κοσμου τις μπουρδες.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ξαναλέω ότι μόνο εσείς τους λέτε ήρωες. Κανείς από μας δεν ανέφερε καμία ηρωποίηση. Άρα εσύ το έκανες ΤΟΣΟ. Εμείς καταδικάζουμε την ασχετίλα και των κομπλεξισμό των μπάτσων. Τα επεισόδια που ακολούθησαν ως παραδειγματισμό-εκδίκηση είναι καταδικαστέα αφού και αυτά περιέχουν βία. Αλλά πραγματικά περίμενε κάποιος κάποια διαφορετική εξέλιξη? Όπως έιπε και κάπως νωρίτερα, αν είχε σκοτωθεί μπάτσος, αυτή τη στιγμή θα είχαν συλληθεί τα μισά Εξάρχεια My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Επίσης, αδυνατώ να βρω ελαφρυντικά στοιχεία στα στρουμφάκια. Οι επίσημες ειδήσεις αναφέρουν (και όταν λέω ειδήσεις αναφέρομαι και στο indymedia αλλά και στα κανάλια της τηλεόρασης) ότι το περιπολικό δέχτηκε επίθεση, έφυγε, ξαναγύρισε, οι μπάτσοι τσαμπουκαλέφτηκαν, έγινε λογομαχία, πέταξαν χειροβομβίδα κρότου λάμψης και ο άλλος πυροβόλησε 3 φορές (το mega λέει ότι ο αστυνομικός παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε κατευθείαν το παιδί, άρα έδωσε ψευδή κατάθεση αρχικά). Τί ελαφρυντικό υπάρχει δλδ? Επίσης, οι αστυνομικοί συλλήφθηκαν και ο υπουργός παραιτήθηκε. Τι αλλο θέλουμε πια? My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 μόνο εσείς Κανείς από μας Ποιοι είστε εσείς και ποιοι είμαστε εμείς; Οι επίσημες ειδήσεις αναφέρουν (και όταν λέω ειδήσεις αναφέρομαι και στο indymedia αλλά και στα κανάλια της τηλεόρασης) Επίσημες ειδήσεις το indymedia; Μάλλον πρέπει να πας για ύπνο γιατί έχεις αρχίσει και τα λες λίγο παράξενα. Επίσης, οι αστυνομικοί συλλήφθηκαν και ο υπουργός παραιτήθηκε. Τι αλλο θέλουμε πια? Από το στόμα μου το πήρες; Τι άλλο θέλουμε; Μάλλον να σπάσουμε όλα τα μαγαζιά και όλες τις τράπεζες (προφανώς γιατί οι μαγαζάτορες ευθύνονται για το θάνατο του παιδιού). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Επίσης, αδυνατώ να βρω ελαφρυντικά στοιχεία στα στρουμφάκια. Οι επίσημες ειδήσεις αναφέρουν (και όταν λέω ειδήσεις αναφέρομαι και στο indymedia αλλά και στα κανάλια της τηλεόρασης) ότι το περιπολικό δέχτηκε επίθεση, έφυγε, ξαναγύρισε, οι μπάτσοι τσαμπουκαλέφτηκαν, έγινε λογομαχία, πέταξαν χειροβομβίδα κρότου λάμψης και ο άλλος πυροβόλησε 3 φορές (το mega λέει ότι ο αστυνομικός παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε κατευθείαν το παιδί, άρα έδωσε ψευδή κατάθεση αρχικά). Τί ελαφρυντικό υπάρχει δλδ? Επίσης, οι αστυνομικοί συλλήφθηκαν και ο υπουργός παραιτήθηκε. Τι αλλο θέλουμε πια? Σε μια δυσκολη περιοδο για την κυβερνηση, η παραιτηση ενος υπουργου μπορει να ειναι ακομη και στημενη για λογους εντυπωσιασμου, μην την ξεχναμε αυτην την παραμετρο. Δες φιλε μου τι γινεται αυτην την ωρα στη Θεσσαλονικη (και σε αλλες πολεις, αλλά για εκει γνωριζω και λεω) και θα καταλαβεις. Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ??????? ΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ????? Ειναι νορμαλ δηλαδη να πετας μπουκαλια και να βριζεις αστυνομικους ? Ξανα αναφερω για να μην μου πεις τα ιδια, οτι ΔΕΝ υποστηριζω τους αστυνομικους, αλλά οχι και το καθε αλητακι. Ακους εκει 15-16-17 χρονων και να καθονται να συμμετεχουν σε επεισοδια. Τι πολιτες θα γινουν αυτοι στο μελλον ???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ποιοι είστε εσείς και ποιοι είμαστε εμείς; Αυτοί που έιπαν για ήρωες και αυτοί που δεν είπαν Επίσημες ειδήσεις το indymedia; Μάλλον πρέπει να πας για ύπνο γιατί έχεις αρχίσει και τα λες λίγο παράξενα. Ρε άνθρωπε ξαναδιάβασε λίγο τί εγραψα. Πωωω Από το στόμα μου το πήρες; Τι άλλο θέλουμε; Μάλλον να σπάσουμε όλα τα μαγαζιά και όλες τις τράπεζες (προφανώς γιατί οι μαγαζάτορες ευθύνονται για το θάνατο του παιδιού). Εγώ δεν θέλω κάτι άλλο. Ήταν αναμενόμενα δυστυχώς Σε μια δυσκολη περιοδο για την κυβερνηση, η παραιτηση ενος υπουργου μπορει να ειναι ακομη και στημενη για λογους εντυπωσιασμου, μην την ξεχναμε αυτην την παραμετρο. Δες φιλε μου τι γινεται αυτην την ωρα στη Θεσσαλονικη (και σε αλλες πολεις, αλλά για εκει γνωριζω και λεω) και θα καταλαβεις. Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ??????? ΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ????? Ειναι νορμαλ δηλαδη να πετας μπουκαλια και να βριζεις αστυνομικους ? Ξανα αναφερω για να μην μου πεις τα ιδια, οτι ΔΕΝ υποστηριζω τους αστυνομικους, αλλά οχι και το καθε αλητακι. Ακους εκει 15-16-17 χρονων και να καθονται να συμμετεχουν σε επεισοδια. Τι πολιτες θα γινουν αυτοι στο μελλον ???? Καθόλου νορμάλ δεν είναι. Αλλά το θύμα ήταν καλώς ή κακώς αυτό το παιδί και ο δράστης ενα όργανο της τάξης. Πού πέφτει το βάρος λες? My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Καθόλου νορμάλ δεν είναι. Αλλά το θύμα ήταν καλώς ή κακώς αυτό το παιδί και ο δράστης ενα όργανο της τάξης. Πού πέφτει το βάρος λες? Καθαρα προσωπικη γνωμη, αλλά νομιζω σε αυτους που ωθησαν το παιδι σε αυτον το δρομο. Οι γνωστοι-αγνωστοι που τα σπανε όποτε δεν εχουν τι αλλο να κανουν.. Μεσα στα πανεπιστημια ειμαστε και εμεις, βλεπουμε τι γινεται γυρω μας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Εγώ δεν θέλω κάτι άλλο. Ήταν αναμενόμενα δυστυχώς Εγώ θέλω. Να απονεμηθει δικαιοσύνη. Οι αντεξουσιαστές που τα καίνε αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι θέλουνε. Να δείρουνε μερικούς μπάτσους; Να σπάσουνε μερικές βιτρίνες; Γιατί; Έτσι θα απονεμηθεί δικαιοσύνη; Έτσι θα τιμωρηθούν οι υπαίτιοι; Έτσι θα φέρουν το παιδί πίσω; Καθόλου νορμάλ δεν είναι. Αλλά το θύμα ήταν καλώς ή κακώς αυτό το παιδί και ο δράστης ενα όργανο της τάξης. Πού πέφτει το βάρος λες? Ας περιμένουμε μέχρι το πρωί να ξεκαθαρίσει λίγο η κατάσταση. Δεν ξέρουμε που πέφτει το βάρος χωρίς να ξέρουμε τα πραγματικά περιστατικά. Μόνο εικασίες κάνουμε. Ξαναλέω ότι μόνο εσείς τους λέτε ήρωες. ποιοι είμαστε εμείς; Αυτοί που έιπαν για ήρωες Loooooooooooooool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts