Jump to content

Sony Ericsson C510

TN97
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω το πηρα απο τα Saturn στον Γερακα παρεα με το bluetooth της SE στα 179€...για τον φιλο που ρωταει στον Γερακα ειχε μονο σε μαυρο χρωμα.

Πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες μεχρι στιγμης ειδικα αν σκεφτεις τη τιμη του ειναι πραγματικα ασυναγωνιστο.Μετα απο 8 μηνες παρεα με το δυστροπο diamond και τα καθυστερημενα windows mobile νοιωθω ξανα οτι εχω μια συσκευη που εχει οσα χρειαζομαι απο ενα κινητο και την απιστευτη ευχρηστια της SE.

• Απαντήσεις 976
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η sony ericsson με το κινητο αυτο,εκανε κινηση ματ..και το κινητο πουλαει τρελα εως τωρα κανενα προβλημα με το λειτουργικο του! 2 φιλιοι μου το εχουν και ειναι απολυτα ευχαριστημενοι :up:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πήρε σήμερα μια φίλη. Για άλλη μια φορά η SE μέ άφησε άφωνο με τη λειτουργικότητά της. Αυτή κ η Apple :p Το κινητό είναι απόλυτα στιβαρό κ σταθερό, κ δε θυμίζει σε τίποτα το ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ, ΗΛΙΘΙΟ και ΒΛΑΜΜΕΝΟ (κ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟ) SE K850i μου :angry: ... Νομίζω θα επαναληφθεί η επιτυχία του W810, αν βέβαια η SE παίξει σωστά και με τον καιρό ρίξει κ άλλο ένα 20άρι την τιμή...

Πείστηκα από τα σχόλια να το πάρω κι εγώ, μόνο που είναι εξαντλημένο το μαύρο (προς το παρόν).

Ξέρει κανείς πως με αυτό το κινητό μπορώ να κανω φραγή κλήσης σε έναν αριθμό; Η εταιρεία στην οποία βίσκομαι είναι η COSMOTE

Παιδιά το έχει πάρει κανείς από VODAFONE?Πώς θα γίνει να ΄το κάνω να μη συνδέεται με το παραμικρό στη VODAFONE όταν το επιλέγω κατά λάθος λόγω του απαράδεκτου vodafone menu??

Παιδιά το έχει πάρει κανείς από VODAFONE?Πώς θα γίνει να ΄το κάνω να μη συνδέεται με το παραμικρό στη VODAFONE όταν το επιλέγω κατά λάθος λόγω του απαράδεκτου vodafone menu??

το μενου δεν μπορεις να το αλλαξεις.το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να χαλασεις τις ρυθμισεις της vodafone.ετσι θα αποφυγεις την ασκοπη χρηση των υπηρεσιων του Vodafone live.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ή πας στις ρυθμίσεις Ίντερνετ και φτιάχνεις ένα άσχετο προφίλ και επιλέγεις αυτό για προκαθορισμένο.

Το πλαίσιο (169€) έχει πολύ καλή τιμή σε σχέση με το ανταγωνισμό... όσο αφορά την τιμή προβλέπετε καμιά περαιτέρω μείωση στους προσεχείς 2-3 μήνες; ή θα παραμείνει στα 170€;;;

Χρόνια Πολλά σε όλους λόγω ημερών.

Το πλαίσιο (169€) έχει πολύ καλή τιμή σε σχέση με το ανταγωνισμό... όσο αφορά την τιμή προβλέπετε καμιά περαιτέρω μείωση στους προσεχείς 2-3 μήνες; ή θα παραμείνει στα 170€;;;

Χρόνια Πολλά σε όλους λόγω ημερών.

Ηδη μεσα σε 1 μηνα κυκλοφοριας του κινητου η τιμη εχει μειωθει κατα 30 ευρο!! αντε να μειωθει κανα 10-20 ευρο.

χρονια πολλα και σε σενα :up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια τελικα τσιμπησα το κινητακι... καλη επιλογη... η μπαταρια νομιζω οτι κραταει λιγο...

ποιος ειναι ο μεσος ορος ημερων που σας κραταει?

ισως φταει που ειναι ακομα καινουργιο.... τι να πω...

παιζει γενικα προβλημα με το συγκεκριμενο κινητο κ την μπαταρια?

κατι αλλο

τα "πληκτρα επιλογης" αυτα που ειναι πανω απο το "c" και το αλλο το πληκτρο με τις συντομευσεις εχουν αντιστοιχισμενα το "πολυμεσα" και "cosmote myview" πως γινεται να τα αλλαξω?

παιδια καλημερα..

τι καρτουλα μνημης μπορει να παρει το κινητο χωρις να "σερνεται", εννοω μια καρτα 4 gb θα την σηκώνει ή θα το κανει πολυ αργο?

ευχαριστω..

παιδια καλημερα..

τι καρτουλα μνημης μπορει να παρει το κινητο χωρις να "σερνεται", εννοω μια καρτα 4 gb θα την σηκώνει ή θα το κανει πολυ αργο?

ευχαριστω..

4gb γι'αυτο το κινητο πιστευω ειναι μια χαρα.δεν χρειαζεσαι παραπανω.βεβαια εχω δει παρουσιαση σε αλλο φορουμ με καρτα 8gb και το κινητο δουλευε μια χαρα,αν εξαιρεσεις λιγο ην καθυστερηση οταν η καρτα ηταν γεματη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

κιεγω αυτη την εντυπωση εχω.. παρηγγειλα το κινητακι και μια καρτουλα 4 gb και αυριο μεθαυριο θα τοχω στα χερια μου..:p

Τελικα αυτο το κινητακι εχει απ τα καλυτερα value for money!!:)

Συν την κλασικη απλοτητα και ευχρηστια των SE!:D

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Τελικα αυτο το κινητακι εχει απ τα καλυτερα value for money!!:)

Συν την κλασικη απλοτητα και ευχρηστια των SE!:D

Ωχ!Να υποθέσω ότι δεν κρατήθηκες και το πήρες Μάνο,ε; :lol:

Παιδια τελικα τσιμπησα το κινητακι... καλη επιλογη... η μπαταρια νομιζω οτι κραταει λιγο...

Δεν έχω ακόμα το κινητό αναμένω μια πιθανόν καλύτερη τιμούλα αλλά θεωρητικά τουλάχιστον οι τιμές που δίνουν είναι από τις καλύτερες 400ώρες αναμονή και 10 ώρες ομιλία... στην πράξη βέβαια δεν ξέρω καλό ήταν να σου απαντήσει κάποιος κάτοχος.

Ωχ!Να υποθέσω ότι δεν κρατήθηκες και το πήρες Μάνο,ε; :lol:

Στο τσακ ημουν Κωστη αλλα κρατηθηκα γιατι φοβηθηκα μηπως ειναι ψοφιο στον ηχο και στη μπαταρια οπως το Τ700 που ειχα παρει που οταν εισουν σε εξωτερικο θορυβοδη περιβαλλον δεν ακουγες τπτ και δεν ενιωθες ΟΥΤΕ τη δονηση:lol::p

Προς το παρον δεν εχω SE,πηρα 1 Samsung S7350 μιας κ δεν εχει βγει ακομα το 995 αλλα εχει αρχιση και μου λειπει η απλοτητα και συναμα η πληροτητα των μενου(και τις java)των SE που βλεπω εχουν ακομα και φθηνα απλα κινητα σα και αυτο που μιλαμε πραγμα που για μενα τα κανει ΑΡΙΣΤΕΣ αγορες!:D

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

κατι αλλο

τα "πληκτρα επιλογης" αυτα που ειναι πανω απο το "c" και το αλλο το πληκτρο με τις συντομευσεις εχουν αντιστοιχισμενα το "πολυμεσα" και "cosmote myview" πως γινεται να τα αλλαξω?

^

^

^

κανεις κατι πανω σε αυτό??

επισης το συμβολο "Η" που μου εμφανιζεται διπλα στις "μπαρες του σηματος" τι ειναι?

^

^

^

κανεις κατι πανω σε αυτό??

επισης το συμβολο "Η" που μου εμφανιζεται διπλα στις "μπαρες του σηματος" τι ειναι?

Οι συντομεύσεις στο δεξί και αριστερό πλήκτρο επιλογής δεν αλλάζουν!Είναι στάνταρ!Όσον αφορά την μπαταρία,ίσως και να είναι έτσι η αυτονομία της,δεν ξέρω!Γενικά,δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν κάποιο τηλέφωνο σπαταλάει λίγη ενέργεια,γιατί η χρήση του ποικίλλει!Είναι καινούρια βέβαια κόμη,οπότε περίμενε 2-3 βδομάδες ακόμη και τότε θα μπορείς να σχηματίσεις μια πιο σωστή άποψη!

Το Η είναι το σύμβολο του HSDPA και εμφανίζεται όταν βρίσκεσαι εντός 3g δικτύου,αναβαθμισμένο με την HSDPA τεχνολογία!Όταν εμφανίζεται το Η,πιάνεις ταχύτητες έως 3,6 Mbps με τη συγκεκριμένη συσκευή,στο Ίντερνετ!Εννίοτε,μπορεί αντί για Η να εμφανίζεται η ένδειξη 3G!Είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα!Όταν δεν εμφανίζεται καμία από τις 2,σημαίνει ότι είσαι εκτός δικτύου 3g και οτι καλύπτεσαι από το GPRS δίκτυο(το σύμβολό του είναι το G,πάνω από τις μπάρες του σήματος)

κατι κουλο... εχω καρτα-συνδεση vodafone αλλα πηρα το κιν απο πλαισιο κ εχει μεσα το menu cosmote myview και οταν κλεινω το κινητο η το σταματαω απο φορτιση μου βγαζει κατι screensavers Cosmote. αυτα που τα απενεργοποιςω?

Γεια σας παιδιά , πήρα και εγώ το κινητάκι , είναι καλό και όμορφο δεν λείπει τπτ.

το μόνο που με προβλημάτισε είναι η κάμερα. Οταν πάω να τραβήξω φώτο εστιάζει μια χαρά με το φλάς και φαίνετε καθαρή η φώτο , αλλα όταν το τραβήξει φαίνεται πιο σκοτεινό και δεν διακρίνεται καλά η φώτο , κοίταξα λιγο της ρυθμίσεις αλλα δεν αλλαξε τπτ, έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα? εσείς τι ρυθμίσεις έχετε?

Το Η είναι το σύμβολο του HSDPA και εμφανίζεται όταν βρίσκεσαι εντός 3g δικτύου,αναβαθμισμένο με την HSDPA τεχνολογία!Όταν εμφανίζεται το Η,πιάνεις ταχύτητες έως 3,6 Mbps με τη συγκεκριμένη συσκευή,στο Ίντερνετ!Εννίοτε,μπορεί αντί για Η να εμφανίζεται η ένδειξη 3G!Είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα!Όταν δεν εμφανίζεται καμία από τις 2,σημαίνει ότι είσαι εκτός δικτύου 3g και οτι καλύπτεσαι από το GPRS δίκτυο(το σύμβολό του είναι το G,πάνω από τις μπάρες του σήματος)

Όσοι έχετε πρόβλημα αυτονομίας από εδώ:

GSM/GPRS/EDGE 900/1800/1900 10 ώρες 400 ώρες

UMTS/HSPA 2100 4 ώρες 350 ώρες

Δεν ξέρω αν απενεργοποίησετε το HSDPA αυξάνετε και η αυτονομία...

Τώρα όσο αφορά την τιμή του πέρα από το πλαίσιο βλέπω και αλλα σύο μαγαζια που το δίνουν στα 169 μέσω ιντερνετ.

1) Κωτσόβολος

2) Εlectroworld

Και από ότι λέει δωρεάν αποστολή όπως το πλαίσιο και επιπλέον 12 άτοκες!

κατι κουλο... εχω καρτα-συνδεση vodafone αλλα πηρα το κιν απο πλαισιο κ εχει μεσα το menu cosmote myview και οταν κλεινω το κινητο η το σταματαω απο φορτιση μου βγαζει κατι screensavers Cosmote. αυτα που τα απενεργοποιςω?

^

^

^

κανεις καμια ιδεα επειδι κατανταει σπαστικο αυτο το screensaver....?

• The title was changed to Sony Ericsson C510