Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ggkrizio said:
και εγω παιδια νεος ειμαι αντε να ασχολουμαι κανα τριμηνο...εχω παραγγειλει αρκετα οποτε θα το παιξω γκερσταυρος στη θεση του γκερσταυρου :rolleyes: αν μου επιτρεπει βεβαια...

Θ απαντήσω περιληπτικά λόγω έλλειψης χρόνου. Μακρυά από tinydeal. Me to chinavision δεν έχω ψαχτεί κ δεν ξέρω . Το merimobiles κάνει μια βδομάδα να στείλει, κ τελευταία έχει εμφανίσει πολλά προβλήματα, έστελνε χτυπημένα τάμπλετ, προβληματικές ρομ όταν επιλέγεις root firmware, κακό after sales support κλπ. Το etotalk δεν έχει λόγο ύπαρξης, είναι πανάκριβο και δεν αξίζει ν ασχοληθεί κανείς μ αυτό το μαγαζί.

Η ακτινοβολία του κινητού ΔΕΝ παράγει θερμότητα στο κινητό. Η θερμότητα ελκύεται από το chipset κι είναι φυσιολογική. Το SAR των chipset της Mediatek είναι χαμηλό, από κει και πέρα εξαρτάται σε κάποιο βαθμό από την ποιότητα της κεραίας της συσκευής.

savvas_rodos said:
Γεια σας

στις 15/7 παραγγειλα το Honor2 απο το geekbuing.

Μετα απο 9 ημερες η παραγγελια κολλησε στο processing.

Σημερα το πρωι τους εστειλα email, και ρωτουσα για τη καθυστερηση της αποστολης!

Το μεσημερι ειδα το email μου και μου λενε:

<<hello there

thank you for you waiting.

i am sorry to tell you that this itemHUAWEI Honor 2 is presell.

so if you want to change to other item or you want to wait the item?

looking for your reply

thank you .......>>

Τους εστειλα αποψε mail, για ποτε θα το εχουν σε στοκ, και περιμενω.

1)Οταν εκανα την αγορα, το ειχαν σε στοκ! Τι presell μου λεει, αφου το ειχαν διαθεσιμο και ενεργοποιημενο το "add to cart"!

2)Σημερα που μπηκα στο site τους, εχουν απενεργοποιηση το "add to cart"

Αν μου πουν οτι θα εχουν σε πανω απο μηνα, σκεφτομαι να κανω refund.

Πληρωσα με paypal, πως θα κανω refund?

Edit: Για το refund, βρήκα τη μέθοδο.

έχει σταματήσει η παραγωγή του honor 2, πλέον εξαντλείται και δεν νομίζω να το βρεις εύκολα

Monolithic said:
Εχει στειλει καποιος πισω κατι που αγορασε? Ποσες μερες εκανε να φτασει (κινα)? Παρουσιαστηκε κανενα προβλημα?
τα πακέτα φτάνουν σε 10-15 μέρες κίνα. Ο χρόνος που θα κάνουν για να σου στείλουν άλλο, ή να το επισκευάσουν κλπ είναι άγνωστος

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

gerstavros2 said:

τα πακέτα φτάνουν σε 10-15 μέρες κίνα. Ο χρόνος που θα κάνουν για να σου στείλουν άλλο, ή να το επισκευάσουν κλπ είναι άγνωστος

Βασικα ηθελα να μαθω αν εχουν αξιοπιστο τρακινγκ, ή υπαρχει περιπτωση να το δειχνει κολλημενο καπου κι αυτο να εχει παραδοθει. 16 ημερες απο την ημερομηνια αποστολης, τις 10 τελευταιες το δειχνει κολλημενο στο πεκινο (κατασταση null)...

ioannis82 said:
χρειαζομαι τη γνωμη των ειδικων για το antelife,εχει αγορασει κανεις?το εμπιστευμομαι?

Δεν στέλνει ελλάδα αν κι είναι πολύ αξιόπιστο

@Demelene, το TCL είναι ανώτερο σε χαρακτηριστικά του Alcatel πρώτον, και 2ον περίμενε λιγο καιρό και θα κυκλοφορήσει ευρέως

gerstavros2 said:

@Demelene, το TCL είναι ανώτερο σε χαρακτηριστικά του Alcatel πρώτον, και 2ον περίμενε λιγο καιρό και θα κυκλοφορήσει ευρέως

Κατι θηκες που παρηγγειλα απο τριτο site, μεσω antelife μου ηρθαν παντως!

nikchris said:
Κατι θηκες που παρηγγειλα απο τριτο site, μεσω antelife μου ηρθαν παντως!

από ποιο ;

gerstavros2 said:

Αρχισε να στελνει ξανα Ελλαδα. και τους ρωτησα αλλα το ανακοινωσανε και στο facebook.

klm11 said:
Αρχισε να στελνει ξανα Ελλαδα. και τους ρωτησα αλλα το ανακοινωσανε και στο facebook.
έπιασε τόπο το κράξιμό μου :p

taliban said:
Μέχρι τις 31/07 και με χρήση του κωδικού 5TH9OFF στο checkout, όλες οι αγορές από το http://www.buyincoins.com έχουν έκπτωση 9%, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλη έκπτωση που μπορεί να υπάρχει ήδη

Είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο μαγαζί? Θέλω να πάρω το PiPO Max-M6 3G

lzrs21lz said:
Είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο μαγαζί? Θέλω να πάρω το PiPO Max-M6 3G

Ναι, είναι απόλυτα αξιόπιστο

gerstavros2 said:
Ναι, είναι απόλυτα αξιόπιστο

Σταύρο,

για άλλη μια φορά σ'ευχαριστώ.

Χωρίς εσένα :superman: ...το χάος !

Κρίμα για tinydeal και το θεωρούσα αξιόπιστο και με πολύ καλό και άμεσο chat βοήθειας...Πήρα κάτι φθηνιάρικα ρολογάκια και μέχρι στιγμής έχει 2/2 αποτυχίες...και τα 2 χαλασμένα. Φυσικά δεν μπαίνω στον κόπο για 25 ευρώ να διεκδικήσω τα χρήματά μου πίσω, αν και τοι σκέφτομαι ακόμη γιατί μου την έχουν σπάσει.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...!!!!!!!!!!

Γνωριζει κανεις με τι τροπο στελνει το Banggood.com γιατι λενε οτι το εστειλαν εμφανιζεται σε καποιους τρακερς και λεει :

Service Type: DHL registered parcel (DHLAMR) !!! Ωχ ωχ ωχ ! DHL? τελωνειο μυριζει! μετα απο τοσους μηνες ψαξιμο και να την πατησω τελικα γιατι αυτοι στο free shipping χρησιμοποιουν DHL? την τυχη μου μεσα!

lio14 said:
Κρίμα για tinydeal και το θεωρούσα αξιόπιστο και με πολύ καλό και άμεσο chat βοήθειας...Πήρα κάτι φθηνιάρικα ρολογάκια και μέχρι στιγμής έχει 2/2 αποτυχίες...και τα 2 χαλασμένα. Φυσικά δεν μπαίνω στον κόπο για 25 ευρώ να διεκδικήσω τα χρήματά μου πίσω, αν και το σκέφτομαι ακόμη γιατί μου την έχουν σπάσει.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...!!!!!!!!!!

Κάνε dispute και πάρε πίσω τα χρήματά σου απ το κωλοκατάστημα. Άτομα σαν εσένα εκμεταλλεύονται οι καραγκιόζηδες και στέλνουν από τσαλακωμένες μεμβράνες, μέχρι ελλατωματικά ή γρατζουνισμένα κινητά

klm11 said:
Γνωριζει κανεις με τι τροπο στελνει το Banggood.com γιατι λενε οτι το εστειλαν εμφανιζεται σε καποιους τρακερς και λεει :

Service Type: DHL registered parcel (DHLAMR) !!! Ωχ ωχ ωχ ! DHL? τελωνειο μυριζει! μετα απο τοσους μηνες ψαξιμο και να την πατησω τελικα γιατι αυτοι στο free shipping χρησιμοποιουν DHL? την τυχη μου μεσα!

ψάξτο λίγο, δεν θα σου ρθει με DHL στην ελλάδα, είναι κάπως περίπλοκος ο τρόπος που στέλνουν.

gerstavros2 said:
Κάνε dispute και πάρε πίσω τα χρήματά σου απ το κωλοκατάστημα. Άτομα σαν εσένα εκμεταλλεύονται οι καραγκιόζηδες και στέλνουν από τσαλακωμένες μεμβράνες, μέχρι ελλατωματικά ή γρατζουνισμένα κινητά

Εμάς ολόκληρο tablet δεν έστειλαν και καλά το είχαν στείλει χωρίς tracking επειδή ήταν φθηνό.

Ακόμα υπάρχουν αυτοί οι απατεώνες του tinydeal;

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

gerstavros2 said:
ψάξτο λίγο, δεν θα σου ρθει με DHL στην ελλάδα, είναι κάπως περίπλοκος ο τρόπος που στέλνουν.

Το ψαχνω αλλα ακρη δεν βγαζω. κατι λεει και για ενα sweeden posten.

Αν δεν το παραλαβω και επιστρεψει σε αυτους την γλυτωνω?

Το τρακινγκ ειναι της μορφης RE*********SE

μην φοβασαι δεν περναει τελωνειο μου εχουν στειλει και εμενα ετσι απο focalprice. ολα καλα.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Frontier said:
Εμάς ολόκληρο tablet δεν έστειλαν και καλά το είχαν στείλει χωρίς tracking επειδή ήταν φθηνό.

Ακόμα υπάρχουν αυτοί οι απατεώνες του tinydeal;

Αυτό παίζει και να "χάθηκε" στα ΕΛΤΑ. Κάτι ψιλολοίδια που στειλα πριν κάνα μήνα προς Δράμα, κι ήταν μικρής αξίας και τα στειλα απλό φάκελο, ακόμη δεν έχουν φτάσει ..

klm11 said:
Το ψαχνω αλλα ακρη δεν βγαζω. κατι λεει και για ενα sweeden posten.

Αν δεν το παραλαβω και επιστρεψει σε αυτους την γλυτωνω?

Το τρακινγκ ειναι της μορφης RE*********SE

Sweden post ειναι μην ανησυχεις

tsopanos said:
Sweden post ειναι μην ανησυχεις

Ευχαριστω φιλε tsopanos! δηλαδη ερχεται μεσω Σουηδιας? ή μου το παραδιδει καμια Σουηδεζα?:D

klm11 said:
Ευχαριστω φιλε tsopanos! δηλαδη ερχεται μεσω Σουηδιας? ή μου το παραδιδει καμια Σουηδεζα?:D

Αναλογα τα κεφια,μπορει και τα δυο,ειχα παραλαβει κι εγω με αυτη την εταιρεια,παρε τα ελτα να σου πουν ποιο ειναι το σαιτ να κοιτας το τρακινγκ.

gerstavros2 said:

Πώς γίνεται το dispute Σταύρο ?

Παρηγγειλα χθες απο ebay αυτο το κινητο. Με τα μεταφορικα κοστισε περιπου 66 ευρω.

Δεν ξερω αν ειναι καλη επιλογη ή θα βγει πατατα.

http://www.ebay.co.uk/itm/231023188181?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649