sisx1 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την άμεση ανταπόκριση σας. Κι εγώ προς το V970 έκλινα, οπότε κατωχηρώθηκε. Στο φιλαράκι θα του αναφέρω τις 2 συσκευές που μου ανέφερες κι ας το ψάξει και λίγο μόνος του Μια ερώτηση μόνο γιατί μπερδεύτηκα. Το v970 έχει 1GB ram ή 512ΜΒ? Το Aliexpress και GSMarena το δίνει με 512 ενώ το Minideals με 1024 Edited July 11, 2013 by sisx1 Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Έχει και με 512mb έκδοση αλλά προφανώς να προτιμήσεις την 1gb. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την άμεση ανταπόκριση σας. Κι εγώ προς το V970 έκλινα, οπότε κατωχηρώθηκε. Στο φιλαράκι θα του αναφέρω τις 2 συσκευές που μου ανέφερες κι ας το ψάξει και λίγο μόνος του Μια ερώτηση μόνο γιατί μπερδεύτηκα. Το v970 έχει 1GB ram ή 512ΜΒ? Το Aliexpress και GSMarena το δίνει με 512 ενώ το Minideals με 10241GB ram έχει. το 512 είναι άλλο μοντέλο, με tegra 2, που ναι αχρηστο..στο aliexpress το 1GB RAM MTK6577 έχουν όλοι οι έμποροι, όπως και το antion που σου δειξαν παραπάνω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Μετά την αγορά του Cubot GT99 για μένα (το περιμένω από βδομάδα), σκέφτομαι να πάρω ένα και για την γυναίκα. Οι απαιτήσεις λίγες: 4.0" (όχι παραπάνω), 5MP camera, και όχι πάνω από 100άρικο. Όποιος έχει καμιά πρόταση, την ρίχνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) Μετά την αγορά του Cubot GT99 για μένα (το περιμένω από βδομάδα), σκέφτομαι να πάρω ένα και για την γυναίκα. Οι απαιτήσεις λίγες: 4.0" (όχι παραπάνω), 5MP camera, και όχι πάνω από 100άρικο. Όποιος έχει καμιά πρόταση, την ρίχνει... εγω της πηρα (το διαλεξε και η ιδια) το http://www.minideal.net/4-0inch-tooky-t1981-dual-sim-mtk6577-dual-core-android-4-0-smart-phone.html περιπου 85€ και ειναι πολυ ικανοποιημενη Edited July 12, 2013 by nitrox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 τελικα ο συναδελφος Σταυρος ειχε δικαιο οσον αφορα την αξιοπιστια του pandawill.com...παρηγκειλα το UMI x2 2/32 σε ασπρο χρωμα πληρωσα κανονικα με paypal και μετα απο 2 μερες μου λενε πως ειναι out of stock και θα με ενημερωσουν σε 1-2 βδομαδες......τεσπα προτινεται μου σας παρακαλω καποιο κινητο με τα ιδια χαρακτηριστικα απο 5 ιντσες και πανω. ευχαριστω προκαταβολικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 τελικα ο συναδελφος Σταυρος ειχε δικαιο οσον αφορα την αξιοπιστια του pandawill.com...παρηγκειλα το UMI x2 2/32 σε ασπρο χρωμα πληρωσα κανονικα με paypal και μετα απο 2 μερες μου λενε πως ειναι out of stock και θα με ενημερωσουν σε 1-2 βδομαδες......τεσπα προτινεται μου σας παρακαλω καποιο κινητο με τα ιδια χαρακτηριστικα απο 5 ιντσες και πανω. ευχαριστω προκαταβολικα!!! iocean x7 elite !πολυ καλυτερο:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Απο τη στιγμη που τα χαρακτηριστικα τους ειναι σχεδον πανομοιοτυπα, γιατι πολυ καλυτερο το x7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) iocean x7 elite !πολυ καλυτερο:)παρολο που ειναι και αυτο out of stock και θα το παρω απο το panda will.com δεν υποστηριζει την ελληνικη γλωσσα ..... ειναι προβλημα αυτο? και αποτι βλεπω εχει μικροτερη μπαταρια σε συγκριση με το UMIx2...βλεπω πως ειναι το turbo ....για πες μου.....σευχαριστω για την απαντηση σου:) Edited July 12, 2013 by ikonst70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) παρολο που ειναι και αυτο out of stock και θα το παρω απο το panda will.com δεν υποστηριζει την ελληνικη γλωσσα ..... ειναι προβλημα αυτο? και αποτι βλεπω εχει μικροτερη μπαταρια σε συγκριση με το UMIx2...βλεπω πως ειναι το turbo ....για πες μου.....σευχαριστω για την απαντηση σου:)το elite μεγαλυτερο και καλυτερο επεξεργαστη απο το umu x2.η μπαταρια του ειναι 2.000 mh.αν πιστευεις οτι δεν σε καλυπτει παρα την 3.000.παντως κατα τη γνωμη μου το iocean x7 elite ειναι καλυτερο απο το umi x2. οσο για τα ελληνικα δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα αυτο.μηνυματα στα ελληνικα θα γραφεις,μονο τα menu θα ειναι στα αγγλικα. και κατι αλλο,επρεπε να το παραγγειλεις απο minideal που ειναι πιο αξιοπιστο. Edited July 12, 2013 by dimikord Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στη φαση παραγγελιων απο λινα κτλπ και το βρισκω πολυ ωραια την ολη φαση γιατι εχει τουμπανα κινητα με πολυ καλες τιμες! Αυτη τη στιγμη εχω το galaxy s advance και σκεφτομαι για να δω κατι απο κινα! Μεχρι 200 ευρω μπορ να βρω κ να μου προτεινεται κατι πολυ καλυτερο απο το advance και φυσικα αξιοπιστο! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) το elite μεγαλυτερο και καλυτερο επεξεργαστη απο το umu x2.η μπαταρια του ειναι 2.000 mh.αν πιστευεις οτι δεν σε καλυπτει παρα την 3.000.παντως κατα τη γνωμη μου το iocean x7 elite ειναι καλυτερο απο το umi x2. οσο για τα ελληνικα δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα αυτο.μηνυματα στα ελληνικα θα γραφεις,μονο τα menu θα ειναι στα αγγλικα. και κατι αλλο,επρεπε να το παραγγειλεις απο minideal που ειναι πιο αξιοπιστο. η αληθεια ειναι πως δεν εχω παραγγειλει το τουρμπο...αλλα καποιοι ειχαν θεματακια με το iocean7 elite...τεσπα...σευχαριστω για την απαντηση σου Edited July 12, 2013 by ikonst70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στη φαση παραγγελιων απο λινα κτλπ και το βρισκω πολυ ωραια την ολη φαση γιατι εχει τουμπανα κινητα με πολυ καλες τιμες! Αυτη τη στιγμη εχω το galaxy s advance και σκεφτομαι για να δω κατι απο κινα! Μεχρι 200 ευρω μπορ να βρω κ να μου προτεινεται κατι πολυ καλυτερο απο το advance και φυσικα αξιοπιστο! Ευχαριστωθα δωσεις 30 ευρω περιπου παραπανω και θα παρεις κινητα οπως umix2,iocean 7 elite κλπ.δες να ειναι τετραπυρηνα και 2/32:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 σωστος!τα κινητα με 2 giga ram ειναι η νεα γενια που μολις τωρα ξεκινησε,και δεν αξιζει για 30 ευρω να παρει καποιος το παλιο που σε λιγο λογω αναβαθμισεων του λειτουργικου και των εφαρμογων,θα κολλαει απο ελλειψη μνημης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 το iocean 7 elite ειναι αληθεια πως εχει προβλημα με το playstore και το gps?ας μας δωσει καποιος τα φωτα του:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 το elite μεγαλυτερο και καλυτερο επεξεργαστη απο το umu x2.η μπαταρια του ειναι 2.000 mh.αν πιστευεις οτι δεν σε καλυπτει παρα την 3.000.παντως κατα τη γνωμη μου το iocean x7 elite ειναι καλυτερο απο το umi x2. οσο για τα ελληνικα δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα αυτο.μηνυματα στα ελληνικα θα γραφεις,μονο τα menu θα ειναι στα αγγλικα. και κατι αλλο,επρεπε να το παραγγειλεις απο minideal που ειναι πιο αξιοπιστο. Και τα δυο ειναι με 1.5 ghz. Απο οσο εχω δει τα μονα διαφορετικα ειναι η εμπρος καμερα αν ειναι 5αρα οπως λενε και η προαιρετικη μπαταρια. Ραμ ιδια, ρομ ιδια, οθονη σε μεγεθος και αναλυση ιδια, chipset ιδιο... Αν μου πεις για υλικα αν τα εχεις πιασει και τα δυο το δεχομαι. Εγω x7, το καλο, θα πιασω την αλλη εβδομαδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Δηλαδη αυτα τα δυο ειναι 2 giga ram? Για το zte grand καποια αποψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 2gb ram με μια γρηγορη ματια εκτος απο αυτα dakele big cola 2 , xiaomi mi2s, lenovo k860... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 τελικα ο συναδελφος Σταυρος ειχε δικαιο οσον αφορα την αξιοπιστια του pandawill.com...παρηγκειλα το UMI x2 2/32 σε ασπρο χρωμα πληρωσα κανονικα με paypal και μετα απο 2 μερες μου λενε πως ειναι out of stock και θα με ενημερωσουν σε 1-2 βδομαδες......τεσπα προτινεται μου σας παρακαλω καποιο κινητο με τα ιδια χαρακτηριστικα απο 5 ιντσες και πανω. ευχαριστω προκαταβολικα!!!Θα τους πεις να σου δώσουν τα χρήματα πίσω και θα το πάρεις απ άλλο μαγαζί, χωρίς δεύτερη σκέψη εγω της πηρα (το διαλεξε και η ιδια) το http://www.minideal.net/4-0inch-tooky-t1981-dual-sim-mtk6577-dual-core-android-4-0-smart-phone.html περιπου 85€ και ειναι πολυ ικανοποιημενηLenovo A789 πολύ πιο αξιόπιστο σ αυτά τα χρήματα. Μόνο μείων τ ότι δεν led flash Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Θα τους πεις να σου δώσουν τα χρήματα πίσω και θα το πάρεις απ άλλο μαγαζί, χωρίς δεύτερη σκέψη Lenovo A789 πολύ πιο αξιόπιστο σ αυτά τα χρήματα. Μόνο μείων τ ότι δεν led flash Σταυρο ουτε στο minideal ειναι διαθεσιμο...περιμενω απαντηση αν ειναι δηλαδη διαθεσιμο το iocean 7 elite....πια ειναι η γνωμη σου σαν κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Και τα δυο ειναι με 1.5 ghz. Απο οσο εχω δει τα μονα διαφορετικα ειναι η εμπρος καμερα αν ειναι 5αρα οπως λενε και η προαιρετικη μπαταρια. Ραμ ιδια, ρομ ιδια, οθονη σε μεγεθος και αναλυση ιδια, chipset ιδιο... Αν μου πεις για υλικα αν τα εχεις πιασει και τα δυο το δεχομαι. Εγω x7, το καλο, θα πιασω την αλλη εβδομαδα...εχεις δικιο τωρα εχουν ιδιο επεξεργαστη,εγω ειχα δει πριν 20 μερες αυτο που εχει 1,2 τον απλο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Καλησπέρα σε όλους... θα ήθελα να μου προτείνετε ενα τηλέφωνο το οποίο ομως να μη χρειάζονται πολλές μετατροπές ή διορθώσεις γιατί είμαι και λίγο άσχετος με αυτά. Απλά να το χρησιμοποιώ για INTERNET, κανα παιχνιδάκι και φυσικά τηλεφωνία. Μέχρι 150-170 ευρώ. Και κάτι τελευταίο...με ραδιενέργεια τί παίζει...??? Έχουν αυτά τις μετρήσεις που έχουν και τα υπόλοιπα...??? Ευχαριστώ όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Καλησπέρα σε όλους... θα ήθελα να μου προτείνετε ενα τηλέφωνο το οποίο ομως να μη χρειάζονται πολλές μετατροπές ή διορθώσεις γιατί είμαι και λίγο άσχετος με αυτά. Απλά να το χρησιμοποιώ για INTERNET, κανα παιχνιδάκι και φυσικά τηλεφωνία. Μέχρι 150-170 ευρώ. Και κάτι τελευταίο...με ραδιενέργεια τί παίζει...??? Έχουν αυτά τις μετρήσεις που έχουν και τα υπόλοιπα...??? Ευχαριστώ όλους. Amoi n828 από minideal Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Καλησπέρα σε όλους... θα ήθελα να μου προτείνετε ενα τηλέφωνο το οποίο ομως να μη χρειάζονται πολλές μετατροπές ή διορθώσεις γιατί είμαι και λίγο άσχετος με αυτά. Απλά να το χρησιμοποιώ για INTERNET, κανα παιχνιδάκι και φυσικά τηλεφωνία. Μέχρι 150-170 ευρώ. Και κάτι τελευταίο...με ραδιενέργεια τί παίζει...??? Έχουν αυτά τις μετρήσεις που έχουν και τα υπόλοιπα...??? Ευχαριστώ όλους.δες αυτο. για την ακτινοβολια δεν υπαρχουν σημαντικες διαφορες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 δες αυτο. για την ακτινοβολια δεν υπαρχουν σημαντικες διαφορες.ούτε καν. Καλύτερα να πάρει ένα αξιόπιστο καλό, κι όχι τέτοια φθηνιάρικα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts