Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από gearbest τι διαλέγουμε για αποφυγή δυσαρεστων καταστάσεων ,Priority Line και Europe Express η EU Express ?

Και είναι οντος καρατσεκαρισμενη η αποφυγή δυσαρεστων καταστάσεων με την παραπανω μεθοδο?

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από gearbest τι διαλέγουμε για αποφυγή δυσαρεστων καταστάσεων ,Priority Line και Europe Express η EU Express ?

Και είναι οντος καρατσεκαρισμενη η αποφυγή δυσαρεστων καταστάσεων με την παραπανω μεθοδο?

priority line, eu express, καρατσεκαρισμενο για αποφυγη δυσαρεστων εκπληξεων.

With great power, comes great responsibility...

priority line, eu express, καρατσεκαρισμενο για αποφυγη δυσαρεστων εκπληξεων.

Πολύ σωστα, εδώ και το σχετικό Λίνκ που τα εξηγεί:

http://gearbestgreece.com/gearbest-guides/%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-gearbest-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%b5%ce%bb%cf%89%ce%bd%ce%b5%ce%af%ce%bf/

Απέχω πάνω από χρόνο από αγορές από το εξωτερικό και έχω μείνει λίγο πίσω στην ενημέρωση, ειδικά για θέματα "έξτρα" χρεώσεων που προέκυψαν τελευταία. Σκέφτομαι να παραγγείλω το παρακάτω κινητό από την Ισπανική αποθήκη του GeekBuying:

http://www.geekbuying.com/item/Global-Version-XIAOMI-Redmi-4X-3GB-32GB-Smartphone---Black-378133.html

Η ευρωπαϊκή προέλευση της αποθήκης με εξασφαλίζει από τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις; Πρέπει να προσέξω ή να τους επισημάνω τίποτα άλλο; Γενικά είναι αξιόπιστο μαγαζί του GeekBuying;

Απέχω πάνω από χρόνο από αγορές από το εξωτερικό και έχω μείνει λίγο πίσω στην ενημέρωση, ειδικά για θέματα "έξτρα" χρεώσεων που προέκυψαν τελευταία. Σκέφτομαι να παραγγείλω το παρακάτω κινητό από την Ισπανική αποθήκη του GeekBuying:

http://www.geekbuying.com/item/Global-Version-XIAOMI-Redmi-4X-3GB-32GB-Smartphone---Black-378133.html

Η ευρωπαϊκή προέλευση της αποθήκης με εξασφαλίζει από τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις; Πρέπει να προσέξω ή να τους επισημάνω τίποτα άλλο; Γενικά είναι αξιόπιστο μαγαζί του GeekBuying;

Ναι οκ ειναι,και αμα ειναι απο Ευρωπη εισαι καλα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Εγω ψωνισα απο Gearbest μεσω Αυστριας και μλκ..Λοιπον, "τον ηπια", αν θελετε να ξερετε.. Γι αυτο, μην κοιμαστε ησυχοι και μην επαναπαυεστε "μεσω Ευρωπης" και αλλα τετοια..Εχουν καθε δικαιωμα εαν "μυρισουν" Απω Ανατολη (και χωρις να το ανοιξουν).. Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

συνονοματε μαλον απο ευρωπαικη αποθηκη με το καπελο που εχουν βεβαια , γλυτωνουμε τα ψυχολογικα ;)
Θα ηθελα να ξερω, σε αγορα απο Ευρωπαικη αποθηκη, πανω στο ασπρο αυτοκολλητο ειναι γραμμενη η αρχικη χωρα προελευσης? Γιατι στη δικη μου περιπτωση γραφει στο χαρτακι της Austrian Post "Goods origin: CN". Μαλλον γι αυτο "τον ηπια".. Edited by guideman

τωρα δεν θυμαμαι τετοια λεπτομερεια ,αλλα δυο φορες απο ευρωπη δεν ειχα θεμα . βεβαια δεν ειναι φετος οι αγορες μου που εχουν αγριεψει τα πραγματα

ισως καποιος που εχε ιαγορασει φετος απο ευρωπαικη να ξαιρει καλυτερα

Το προβλημα με τις Ευρωπαικες αποθηκες ειναι οτι δεν υπαρχει οτι θελησεις..

Ενα δεματακι που μου ηρθε απο Σιγκαπουρη πραγματικης αξιας 5$ το εβαλαν καπελλο 3Ε και ενα αλλο παλι απο Σιγκαπουρη αξιας 27Ε δεν εβαλαν τιποτα, παρ ολο που εγραφε LCD screen (ηταν οντως) και την πραγματικη αξια πανω στο κουτι. Σε κινητο πραγματικης αξιας 89Ε εβαλαν "καφε" 39Ε. Και αυτα ολα χωρις να ανοιξουν κανενα. Οτι ναναι δηλαδη, κανονισμος δεν υπαρχει, αναλογα με το πως εχει περασει την προηγουμενη μερα ο εκαστοτε υπαλληλος..

Ενα ειναι σιγουρο, ελεγχουν (δειγματοληπτικα μαλλον) περισσοτερα πακετα απο πριν. Αυτη ειναι η γνωμη που εχω σχηματισει. Γι αυτο πριν παραγγειλουμε απο Κινα λαμβανουμε υπ οψη τα ρισκα και τις τιμες εδω..

Edited by guideman

Θα ηθελα να ξερω, σε αγορα απο Ευρωπαικη αποθηκη, πανω στο ασπρο αυτοκολλητο ειναι γραμμενη η αρχικη χωρα προελευσης? Γιατι στη δικη μου περιπτωση γραφει στο χαρτακι της Austrian Post "Goods origin: CN". Μαλλον γι αυτο "τον ηπια"..
Είσαι σίγουρος ότι ήταν από Ευρωπαϊκή αποθήκη? Γιατί από Ευρωπαϊκή αποθήκη έρχεται απευθείας από Ευρώπη και δεν τίθεται θέμα τελωνείου.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Οχι, δεν ηταν απο Ευρωπαικη αποθηκη, ηταν απλα δεμα που ηρθε απο Κινα με Austrian Post. Τωρα δεν ξερω, πηγε Αυστρια και ηρθε μετα Ελλαδα η ηρθε κατ ευθειαν απο Κινα. Παντως το tracking number ηταν με καταληξη ΑT.

Οχι, δεν ηταν απο Ευρωπαικη αποθηκη, ηταν απλα δεμα που ηρθε απο Κινα με Austrian Post. Τωρα δεν ξερω, πηγε Αυστρια και ηρθε μετα Ελλαδα η ηρθε κατ ευθειαν απο Κινα. Παντως το tracking number ηταν με καταληξη ΑT.

Την προηγούμενη Παρασκευή ακριβώς ίδια περίπτωση με τη δική σου....

Ένα Vernee thor E (με tracking AT) από Αυστρία , κανένα πρόβλημα απολύτως!!

Αν λάβουμε υπόψη τι συμβαινει με το ολλανδικό ταχυδρομείο, ερχεται από Κίνα με ενδιάμεσο σταθμό (transit) την Ολλανδία, οπότε κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το αυστριακό ταχυδρομείο. Γι αυτό και πλήρωσες τελωνείο, η χώρα αποστολής είναι η Κίνα και αυτό φαίνεται στην ταυτότητα του δέματος. Από Ευρωπαϊκή αποθήκη πακετάρεται και έρχεται απευθείας από Ευρωπαϊκή χώρα, το προϊόν υπάρχει ήδη στην Ευρωπαϊκή αποθήκη.

Υπάρχει και η τριγωνική αποστολή, ξεκινάει από Κίνα, πηγαίνει σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα και εκεί η ταυτότητα του δέματος αλλάζει. Πακετάρεται ξανά, συνήθως έχεις και άλλο tracking number και φαίνεται ότι έρχεται από Ευρωπαϊκή χώρα.

καλες οι ευρωπαικες αποθηκες αλλα δεν εχουν ολα τα μοντελα κινητων,,γιαυτο την καλυτερη λυση την εδωσε το gearbest με το priority line.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Την προηγούμενη Παρασκευή ακριβώς ίδια περίπτωση με τη δική σου....

Ένα Vernee thor E (με tracking AT) από Αυστρία , κανένα πρόβλημα απολύτως!!

Ε, ο ελεγχος γινεται δειγματοληπτικα, δεν τα τσεκαρουν ολα....

Υπάρχει και η τριγωνική αποστολή, ξεκινάει από Κίνα, πηγαίνει σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα και εκεί η ταυτότητα του δέματος αλλάζει. Πακετάρεται ξανά, συνήθως έχεις και άλλο tracking number και φαίνεται ότι έρχεται από Ευρωπαϊκή χώρα.

Και ποιοι στελνουν με αυτον τον τροπο?

..γιαυτο την καλυτερη λυση την εδωσε το gearbest με το priority line.

Και τι σημαινει priority line? Κι εγω απο gearbest αγορασα και τον ηπια..

Edited by guideman

Και ποιοι στελνουν με αυτον τον τροπο?

Αυτό το κάνει το Banggood για τα περισσότερα προϊόντα του με την επιλογή priority direct mail. Το προϊόν φαίνεται ότι έρχεται απευθείας από Ολλανδία. Έχει κάποια χρέωση, δεν είναι στάνταρ το ποσό, ξεκινά από 1.5$ περίπου.

Και τι σημαινει priority line? Κι εγω απο gearbest αγορασα και τον ηπια..

http://gearbestgreece.com/gearbest-guides/αγορές-από-gearbest-χωρίς-τελωνείο/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες. Θα τις εχω υπ οψη μου για τις επομενες αγορες μου..;)

Καλησπέρα,

Να αρχίσω λέγοντας πως είμαι τελείως άσχετος σε όσα έχουν να κάνουν με την κινεζική αγορά. Ψάχνω τις τελευταίες μέρες για νέο κινητό και έχω επισκεφτεί αρκετά sites. Σκέφτομαι να αγοράσω από το https://www.eudirect.shop/ έχει κάποιος προηγούμενη εμπειρία με αυτό το site; είναι αξιόπιστο;

Επίσης απ' ότι βλέπω στο FAQ του site αυτού, λέει πως όλα τα κινητά τους έρχονται με global ROM με πολλές γλώσσες και PlayStore εγκατεστημένο. Δηλαδή για να καταλάβω τα κινητά αυτά δεν έχρονται με την official ROM; Αναβαθμήσεις παίρνουν κατευθείαν από τον κατασκευαστή;

Καλησπέρα,

Να αρχίσω λέγοντας πως είμαι τελείως άσχετος σε όσα έχουν να κάνουν με την κινεζική αγορά. Ψάχνω τις τελευταίες μέρες για νέο κινητό και έχω επισκεφτεί αρκετά sites. Σκέφτομαι να αγοράσω από το https://www.eudirect.shop/ έχει κάποιος προηγούμενη εμπειρία με αυτό το site; είναι αξιόπιστο;

Επίσης απ' ότι βλέπω στο FAQ του site αυτού, λέει πως όλα τα κινητά τους έρχονται με global ROM με πολλές γλώσσες και PlayStore εγκατεστημένο. Δηλαδή για να καταλάβω τα κινητά αυτά δεν έχρονται με την official ROM; Αναβαθμήσεις παίρνουν κατευθείαν από τον κατασκευαστή;

Δεν είναι από τα γνωστά site αυτό, τουλάχιστον εγώ δεν το έχω ακούσει, οπότε μιας και δεν έχεις εμπειρία από Κίνα, καλύτερα προτίμησε κάποιο αξιόπιστο μέχρι τώρα κινεζομάγαζο. Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις από Banggood και να επιλέξεις μέθοδο αποστολής priority direct mail ώστε να έρθει από Ευρώπη. Επίσης μπορείς να αγοράσεις από κάποια Ευρωπαϊκή αποθήκη, όπως έχει το gearbest.

Για το λογισμικό που ρωτάς, εξαρτάται το κινητό. Για να πάρεις συγκεκριμένη απάντηση για το τι ισχύει, θα πρέπει να ρωτησεις για συγκεκριμένο κινητό.

Γενικά, μερικά κινητά είναι για την αγορά Κίνας, χωρίς Multilanguage Rom και χωρίς play store. Οπότε πειράζουν τη ρόμ να είναι Multilanguage και να έχει play store. Στην περίπτωση αυτή η ρομ δεν είναι official και δεν έχεις αναβαθμίσεις. Άλλα κινητά, τα περισσότερα πλέον, παίζουν out of the box για Ευρώπη με την official Rom, οπότε έχεις αναβαθμίσεις από την εταιρία κανονικά.