johnakis25 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Eικονικο στοκ..... Και σε refund που ζήτησα μετά από dispute στο PayPal, ζητανε να κλείσω το dispute για να κάνουν το refund... Ότι νάναι Το δε fastcardtech είναι όντως ονορισμος του ΜΑΚΡΥΑ Για κινητά δεν ξέρω από fasttech αλλά σε ηλεκτρονικό τσιγάρο και σε 1,5 χρόνο τώρα που παίρνω συνέχεια πράγματα δεν είχα ποτέ πρόβλημα... Και με πολύ γρήγορες αποστολές... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Και εγώ ψωνίζω εδώ και δύο χρόνια είδη ηλεκτρονικου τσιγάρου από fasttech και είναι το μαγαζί που προτιμώ, αλλά θα συμφωνήσω με τον φίλο από πάνω στο ότι στα κινητά δεν είναι εμπιστοσύνης όσον αφορά το στοκ γιατί μεσολαβουν τρίτοι προμηθευτές. Μου έτυχε και μένα με κινητό και καθυστέρηση 1 μήνα. Έκανα υπομονή τοτε γιατί ήταν και η περίοδος διακοπών τους για την γιορτή του νέου έτους τους, αλλά μετά κατάλαβα ότι δεν θα το στέλνανε ποτέ. Πράγμα που παραδέχτηκαν αργότερα. Όμως δεν χρειάζεται dispute στο PayPal. Στο ιστορικό της παραγγελίας έχει επιλογή για ακύρωση και δεν χρειάζεται να μιλήσεις καν με κάποιον. Σε 24 ώρες είχα τα χρήματα μου πίσω. Στάλθηκε από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Eικονικο στοκ..... Και σε refund που ζήτησα μετά από dispute στο PayPal, ζητανε να κλείσω το dispute για να κάνουν το refund... Ότι νάναι Το δε fastcardtech είναι όντως ονορισμος του ΜΑΚΡΥΑ Απλα επεσες σε νεο υπαλληλο.Ζητα να μιλησεις με προισταμενο (supervisor) ,οπως ειπαν και τα παιδια δεν χρειαζοταν το dispute.Πατας για refund στην παραγγελια και την κανουν οι ιδιοι πολυ γρηγορα. Το μαγαζι ειναι πολυ σοβαρο για να καταλαβεις ειναι το μονο που ψωνιζω αρκετες φορες απευθειας με την πιστωτικη χωρις να ανησυχώ για τιποτα. Στο κομματι android ειναι "φρεσκοι" και τα κανουν λιγο σαλατα ,ενω στα αντεικιμενα που ειναι απο παλια (φακοι ,μπαταριες ,ηλεκτρονικο τσιγαρο κλπ) ειναι master of the universe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Το geekbuying το παρακανε αυτη την φορα . Παρηγγειλα δυο redmi 3 pro. Το ενα κινεζικη εκδοση και το αλλο special edition, στις 12 και 16 Νοεμβριου αντιστοιχα. Εστειλαν στις 30 Νοεμβριου δυο special edition, 18 μερες μετα. Υπερβολικα μεγαλη καθυστερηση, οσο για το λαθος, δεν χαθηκε ο κοσμος. Στις 15 Νοεμβριου ομως παρηγγειλα και ενα mi max, το οποιο μεχρι σημερα που ζητησα ακυρωση, δεν ειχε σταλει ακομα. 1 μηνα μετα. Το παρακανε. Τωρα δυο τινα μπορει να συμβαινουν. Η οτι το εργοστασιο δεν μπορει να παραδωσει τις παραγγελιες, η το καταστημα δεν εχει την υποδομη να τις διεκπεραιωσει σε λογικο χρονικο διαστημα. Οπως και ναχει, το καταστημα παραμενει αξιοπιστο, αλλα θα αποφυγω να ξαναπαραγγειλω σε περιοδο αιχμης. Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Το geekbuying το παρακανε αυτη την φορα . Παρηγγειλα δυο redmi 3 pro. Το ενα κινεζικη εκδοση και το αλλο special edition, στις 12 και 16 Νοεμβριου αντιστοιχα. Εστειλαν στις 30 Νοεμβριου δυο special edition, 18 μερες μετα. Υπερβολικα μεγαλη καθυστερηση, οσο για το λαθος, δεν χαθηκε ο κοσμος. Στις 15 Νοεμβριου ομως παρηγγειλα και ενα mi max, το οποιο μεχρι σημερα που ζητησα ακυρωση, δεν ειχε σταλει ακομα. 1 μηνα μετα. Το παρακανε. Τωρα δυο τινα μπορει να συμβαινουν. Η οτι το εργοστασιο δεν μπορει να παραδωσει τις παραγγελιες, η το καταστημα δεν εχει την υποδομη να τις διεκπεραιωσει σε λογικο χρονικο διαστημα. Οπως και ναχει, το καταστημα παραμενει αξιοπιστο, αλλα θα αποφυγω να ξαναπαραγγειλω σε περιοδο αιχμης. Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Φαντασου δηλαδη να μην ηταν αξιοπιστο τι θα εκανε. Οχι φιλε μου, και αλλα καταστηματα δουλευουν αψογα λογω αιχμης, και ουτε ξεχνανε, ουτε αμελουν τι τους ζητας, και εχουν την αναλογη οργανωση να σε εξυπηρετησουν οπως πρεπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Φαντασου δηλαδη να μην ηταν αξιοπιστο τι θα εκανε. Οχι φιλε μου, και αλλα καταστηματα δουλευουν αψογα λογω αιχμης, και ουτε ξεχνανε, ουτε αμελουν τι τους ζητας, και εχουν την αναλογη οργανωση να σε εξυπηρετησουν οπως πρεπει. Οχι, οχι, να ξεκαθαρισουμε μερικα πραγματα. Το καταστημα ηταν αξιοπιστο και συνεχιζει να ειναι, γιατι δεν του καταλογιζω προθεση. Ουτε εχει φαει τα χρηματα καποιου, τουλαχιστον απ οτι γνωριζω. Προφανως, με τις τιμες που εχει βαλει, τα βρηκε μπαστουνια και ηταν απροετοιμαστο για τοσο μεγαλο ογκο. Να μην συγκρινουμε μαγαζακια τυπου Vickmall, που εστελναν περιπου 60 παραγγελιες την ημερα, (συμφωνα με τον αυξοντα αριθμο παραγγελιων τους), με κολοσσους οπως Gearbest, Geekbuying που σε ημερησια Flash sales, οι παραγγελιες ενος μονο μοντελου ειναι καποιες χιλιαδες. Καλα τα μικρομαγαζα, αν καποιος κανει μια παραγγελια τα 2 χρονια, αλλα εγω θα ειχα μια διαφορα στα 100$ σε αυτες τις τρεις παραγγελιες, οποτε δεν με πειραζει να περιμενω λιγακι με τοσο μεγαλη διαφορα κοστους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Και εμένα το ίδιο είχε κάνει το geekbuying... και μάλιστα το καλοκαίρι... που λόγω cc δεν είχε κίνηση από Ελλάδα τουλάχιστον... Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Οχι, οχι, να ξεκαθαρισουμε μερικα πραγματα. Το καταστημα ηταν αξιοπιστο και συνεχιζει να ειναι, γιατι δεν του καταλογιζω προθεση. Ουτε εχει φαει τα χρηματα καποιου, τουλαχιστον απ οτι γνωριζω. Προφανως, με τις τιμες που εχει βαλει, τα βρηκε μπαστουνια και ηταν απροετοιμαστο για τοσο μεγαλο ογκο. Να μην συγκρινουμε μαγαζακια τυπου Vickmall, που εστελναν περιπου 60 παραγγελιες την ημερα, (συμφωνα με τον αυξοντα αριθμο παραγγελιων τους), με κολοσσους οπως Gearbest, Geekbuying που σε ημερησια Flash sales, οι παραγγελιες ενος μονο μοντελου ειναι καποιες χιλιαδες. Καλα τα μικρομαγαζα, αν καποιος κανει μια παραγγελια τα 2 χρονια, αλλα εγω θα ειχα μια διαφορα στα 100$ σε αυτες τις τρεις παραγγελιες, οποτε δεν με πειραζει να περιμενω λιγακι με τοσο μεγαλη διαφορα κοστους. Ωραια, ας μην παμε μακρια, Να παμε στο Bangood που ειναι επισης μεγαλο καταστημα και καταφερε με οσο φορτο εργασιας να παραδωσει την παραγγελια, χωρις ναι μεν αλλα. Ηταν το geek καλο, τωρα ειναι οτι θυμαται χαιρετε. Ουτε απανταει στα μηνυματα, ουτε ενημερωνει την σελιδα με τα προιοντα δηλαδη ειναι οτι του φανει του Λωλοστεφανη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Έχει αγοράσει κανείς κινητό από το lightinthebox; Είναι αξιόπιστο; Σε περίπτωση βλάβης καλύπτει με εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Έχει αγοράσει κανείς κινητό από το lightinthebox; Είναι αξιόπιστο; Σε περίπτωση βλάβης καλύπτει με εγγύηση; Πρώτη και τελευταία παραγγελία απο LitB: Πετυχαίνω τσάντα σε καλή τιμή στις προσφορές 11\11. Άλλη τιμή έλεγε το checkout, άλλη τιμή με χρέωσαν. Ανοίγω αμέσως (μέσα σε 5' απο την παραγγελία δηλαδή) ticket για ακύρωση αλλα αυτοί, με το ticket ανοιχτό, προχωρούν μάνι-μάνι και στέλνουν την παραγγελία που είχα ζητήσει να ακυρωθεί. Απο εκεί και πέρα, κάνουν τον κινέζο: φταίει λένε η διαφορά ώρας και οι προσφορές του site ισχύουν μόνο για ώρα Πεκίνου... Ευτυχώς το PayPal μου έδωσε τα λεφτά μου πίσω. Α, μην ξεχνάς οτι δεν έχουν δωρεάν αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Το έχω ξαναπεί για το Light in the box. ΜΑΚΡΙΑ!!!! Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 σαν το vickmall δεν εχει, τελος Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 σαν το vickmall δεν εχει, τελος συμφωνω απολυτα εχω παρει 4 κινητα ,θηκες μεμβρανες,ολα τα εστειλαν κανονικα με ασφαλες πακεταρισμα ,και στσ κινητα μου εστελναν φωτο το πακετο πριν το στειλουν Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Καλησπερα..εχω τσεκαρει να παρω το homtom ht20 και το kimovil μου βγαζει γιαν φθηνοτερα το coolicool και antelife και efox Εχω ψωνισει και απο τα 2 χωρις ιδιαιτερα προβληματα (coolicool και efox) να προχωρισω η να ψαξω αλλου? Τωρα θα μου πειτε αφου ψωνισες και ολα ΟΚ τι ρωτας... Ε γι αυτο ειναι οι φιλοι κα τα φορουμ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Αφού βρήκες τι περιμένεις να σου βρούμε κάπου ακριβότερα? Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Εγω φιλε δε εγραψα για το αν υπαρχει καπου αλλου φθηνοτερα...εξαλου αν ειχες προσεξει πριν γραψεις το θεμα , εδω γραφουμε γνωμες και εμπειριες απο τα κινεζομαγαζα...αυτο ρωτησα εγω και λυπαμαι που δεν το πιασες....καποια αλλη φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Καλησπερα..εχω τσεκαρει να παρω το homtom ht20 και το kimovil μου βγαζει γιαν φθηνοτερα το coolicool και antelife και efox Εχω ψωνισει και απο τα 2 χωρις ιδιαιτερα προβληματα (coolicool και efox) να προχωρισω η να ψαξω αλλου? Τωρα θα μου πειτε αφου ψωνισες και ολα ΟΚ τι ρωτας... Ε γι αυτο ειναι οι φιλοι κα τα φορουμ;) από coolicool την ευρωπαικη προτιμησε γιατι τελευταια εχει πολλα κρούσματα τελωνειου για δεματα από κινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Σε ευχαριστω πολυ φιλε αν και απεφευγα απο EU λογω τιμης μαλλον θα αναθεωρησω...για το antelife εχουμε γνωμες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 (edited) νασε καλα όχι δεν ξαιρψ από αυτό , μονο coolicool εχω παρει ευρωαπικη και ηταν αψογοι βαλε στο google το euwarehouse και θα σου βγαλει αρκετες ευρωπαικες αποθηκες ,νομιζω συμφερει η διαφορα στην τιμη Edited December 18, 2016 by aitos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Coolicool και antelife(και το efox) είναι το ίδιο μαγαζί! Sent from my Mars Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Εχεις παρει απο antelife? Αξιοπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Πήρα πολύ πρόσφατα το vernee Mars από antelife eu warehouse. Παραγγελία Σάββατο 3/12,πήρα tracking number Τρίτη 6/12 και παρέλαβα Πέμπτη 15/12 με DHL! Και παλιότερα είχα πάρει μια μπαταρία και ήρθε κανονικά, αλλά δεν χρειάστηκα ποτέ το after sale τους και δεν ξέρω. Προσοχή μόνο να δώσεις τη σωστή διεύθυνση και να τους το ξαναθυμησεις γιατί στα σχόλια διάβασα για κάποιους που στάλθηκε με λάθος διεύθυνση. Sent from my Mars Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 OK, Johnstef λάθος μου! Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Εγγύηση το VICKMALL! Παρέλαβα ένα ZUK Z1 σε 12 μέρες με SG post εδώ εξωτερικό που είμαι, χωρίς κανένα θέμα. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Τελευταία αγορά από gearbest ήρθε σε 14 ημέρες!!! Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts