donkyxotis Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Ok, έφυγε η παραγγελία για 2 Note 2 Redmi Prime :) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 καλοριζικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Δεν είναι για εμένα :p Εγώ ακόμα καλά κρατώ με το meizu MX4 μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Οσοι ειναι σε αυτη την φαση με τα δεματα απο gearbest που δεν εφτασαν σε εσας μην σκοτίζεστε με το τι λεει το καθε κινεζακι του customer service τους. Dispute στο paypal αμεσα και καπακι claim.Η διαδικασια σε αυτη την περιπτωση ειναι πολυ απλη ,το πειπαλ θα ζητησει απο το καταστημα τον αριθμο αποστολης ,οταν τον παρουν θα τσεκαρουν οτι δεν εχει παραληφθει και θα παρετε τα λεφτα σας πισω.Ολα τα λεφτα. Απλα θα χασετε λιγο χρονο ,υπομονη και μην αγχωνεστε. Καλα το μαγαζι ειναι για κλοτσιες ,αυτοι θα ξεπερασουν και το pandawill στο τελος. edit μην μασατε με αυτα που λενε για την ασφαλεια που δεν πηρατε και λοιπες ταρζανιες.Ειναι υποχρεωση του καταστηματος να αποδειξει οτι παραλαβατε το δεμα ,τελος. Μολις έκανα claim στο paypal μου ηρθε αυτο το μηνυμα απο το Gearbest: Dear DIMOSTHENIS, Thank you for placing an order with us. We have submitted a refund request for you.We will process your refund $156.17 to your original payment method once approved. Please note: For paypal refund,it may take up to 3-7 business days depending how the item was paid for(e.g.Paypal balance,credit/debit or checking account). Please contact Paypal for any queries regading the refund. You can view the status of your refund from your Account History. Thanks for your understanding and support. Please feel free to contact us anytime, we are always here to help. Best Regards Zilla Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com Τωρα τι κάνω? Κλεινω την αξιωση στο paypal η περιμενω να μπουν τα χρηματα πρωτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Μολις έκανα claim στο paypal μου ηρθε αυτο το μηνυμα απο το Gearbest: Dear DIMOSTHENIS, Thank you for placing an order with us. We have submitted a refund request for you.We will process your refund $156.17 to your original payment method once approved. Please note: For paypal refund,it may take up to 3-7 business days depending how the item was paid for(e.g.Paypal balance,credit/debit or checking account). Please contact Paypal for any queries regading the refund. You can view the status of your refund from your Account History. Thanks for your understanding and support. Please feel free to contact us anytime, we are always here to help. Best Regards Zilla Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com Τωρα τι κάνω? Κλεινω την αξιωση στο paypal η περιμενω να μπουν τα χρηματα πρωτα? Εαν δεν δεις τα λεφτα στο πουγκι δεν κουνας.......:) Αυτο τουλαχιστον εχω κανει εγω σε καποιες περιπτωσεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Μολις έκανα claim στο paypal μου ηρθε αυτο το μηνυμα απο το Gearbest: Dear DIMOSTHENIS, Thank you for placing an order with us. We have submitted a refund request for you.We will process your refund $156.17 to your original payment method once approved. Please note: For paypal refund,it may take up to 3-7 business days depending how the item was paid for(e.g.Paypal balance,credit/debit or checking account). Please contact Paypal for any queries regading the refund. You can view the status of your refund from your Account History. Thanks for your understanding and support. Please feel free to contact us anytime, we are always here to help. Best Regards Zilla Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com Τωρα τι κάνω? Κλεινω την αξιωση στο paypal η περιμενω να μπουν τα χρηματα πρωτα? Αφου ξερεις την απαντηση γιατι ρωτας ? :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Τέλος το gearbest όπως και το merimobiles και φαντάζομαι θα προσθέσετε pandawill και "ίσως" igogo και to2c. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Άρχισε να μας τη λέει To gearbest... Γελάει ο κόσμος. Να δούμε ποιος θα κλαψει.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Άρχισε να μας τη λέει To gearbest... Γελάει ο κόσμος. Να δούμε ποιος θα κλαψει.. Αυτα να τα βλεπουν εκεινοι που ακομα αγοραζουν απο αυτους... Μακρια και ακομα παραπερα. Καλυτερα βικμαλλ που εχει λιγοτερα κινητα αλλα ξερεις τι σου γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Εννοείται vickmall. Εγώ αγόρασα γιατί. Είχα πιστωτικο. Δε ξαναμιλαω μαζί τους, έκανα escalate και περιμένω το PayPal. Αρκετά έμεινα χωρίς κινητό. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cris37 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 (edited) αγορασα ενα jiay4s απο focalprice.com τοκινητο την τριτη μερα χαλασε,μετα απο αλληλογραφια και ταλαιπωρια 2 μηνων αρνουνται να μου το αλαξουν !!!! τζαμπα τα 120ευρω Edited October 18, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Εαν δεν δεις τα λεφτα στο πουγκι δεν κουνας.......:) Αυτο τουλαχιστον εχω κανει εγω σε καποιες περιπτωσεις. Μολις έκανα claim στο paypal μου ηρθε αυτο το μηνυμα απο το Gearbest: Dear DIMOSTHENIS, Thank you for placing an order with us. We have submitted a refund request for you.We will process your refund $156.17 to your original payment method once approved. Please note: For paypal refund,it may take up to 3-7 business days depending how the item was paid for(e.g.Paypal balance,credit/debit or checking account). Please contact Paypal for any queries regading the refund. You can view the status of your refund from your Account History. Thanks for your understanding and support. Please feel free to contact us anytime, we are always here to help. Best Regards Zilla Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com Τωρα τι κάνω? Κλεινω την αξιωση στο paypal η περιμενω να μπουν τα χρηματα πρωτα? Τελικα επεστραφη ολο το ποσο μέσω paypal. Μαλλον βοηθησε το dispute και claim στο paypal. Συμπερασμα ποτε ξανα gearbest, και ποτε αγορα χωρις paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Τελικα επεστραφη ολο το ποσο μέσω paypal. Μαλλον βοηθησε το dispute και claim στο paypal. Συμπερασμα ποτε ξανα gearbest, και ποτε αγορα χωρις paypal. Καλα το 2ο σκελος της απαντηση σου δεν το συζητω καν.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappao Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη γνώμη (όσων έχουν εμπειρία από το συγκεκριμένο μαγαζί) για το Geekbuying. Πρόκειται να αγοράσω για φίλο το Cubot H1 και το συγκεκριμένο μαγαζί το έχει από τις χαμηλότερς τιμές της αγοράς και με αρκετά extras. Αξίζει το ρίσκο μιας και δεν έχω ξανααγοράσει από το συγκεκριμένο μαγαζί ? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. ;) Υ.Γ. Επίσης παίζει και το everbuying. Ποιό από τα 2 θα προτιμούσατε ? Edited October 18, 2015 by pappao Παράθεση pappao Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη γνώμη (όσων έχουν εμπειρία από το συγκεκριμένο μαγαζί) για το Geekbuying. Πρόκειται να αγοράσω για φίλο το Cubot H1 και το συγκεκριμένο μαγαζί το έχει από τις χαμηλότερς τιμές της αγοράς και με αρκετά extras. Αξίζει το ρίσκο μιας και δεν έχω ξανααγοράσει από το συγκεκριμένο μαγαζί ? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. ;) Υ.Γ. Επίσης παίζει και το everbuying. Ποιό από τα 2 θα προτιμούσατε ? Εμπειρία απο το Geekbuying δεν έχω. Έχω όμως πρόσφατη (κακή) εμπειρία απο το Everbuying και θα σε συμβούλευα να το αποφύγεις, ειδικά για "hot" κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη γνώμη (όσων έχουν εμπειρία από το συγκεκριμένο μαγαζί) για το Geekbuying. Πρόκειται να αγοράσω για φίλο το Cubot H1 και το συγκεκριμένο μαγαζί το έχει από τις χαμηλότερς τιμές της αγοράς και με αρκετά extras. Αξίζει το ρίσκο μιας και δεν έχω ξανααγοράσει από το συγκεκριμένο μαγαζί ? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. ;) Υ.Γ. Επίσης παίζει και το everbuying. Ποιό από τα 2 θα προτιμούσατε ? Καποτε το geekbyuing ητανε αξιοπιστο, και αυτο γιατι η συσκευασια του ηταν θεικη. Το πυροβολουσες το δεμα και δεν παθαινε τιποτα. Τελευταια το χαλασαν και αυτο. Δεν τους λες γρηγορους, αλλα ουτε και αργους ειναι πως θα σου κατσει. Στο aftersales μετα απο μια βδομαδα με βοηθησαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 (edited) Έχει κανείς άποψη για το focal price? Πιο πολυ με ενδιαφερει αν τα προιοντα που στελνει ειναι unused και original. Ψάχνω μπαταρία για το κινητό και την βρίσκω στη μισή τιμη σε σχέση πχ με το vifocal και μου φαίνεται λίγο περίεργο η διάφορα στην τιμή, εκτός και έχει shipping costs. Edited October 18, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Καποτε το geekbyuing ητανε αξιοπιστο, και αυτο γιατι η συσκευασια του ηταν θεικη. Το πυροβολουσες το δεμα και δεν παθαινε τιποτα. Τελευταια το χαλασαν και αυτο. Δεν τους λες γρηγορους, αλλα ουτε και αργους ειναι πως θα σου κατσει. Στο aftersales μετα απο μια βδομαδα με βοηθησαν Δυστυχώς όμως πλέον το θεωρώ αναξιόπιστο το Geekbuing και μιλάω εκ πείρας ένας μήνας πέρασε σχεδόν για να μου πουν ότι αυτό που έχω παραγγείλει δεν μπορούν να μου το στείλουν και δεν σταμάτησαν σε αυτό τους άλλαξα την παραγγελία σε άλλο τηλέφωνο και μου απάντησαν ότι και αυτό θα το έχουν σε μια εβδομάδα μας δουλεύουν κανονικά βάζουν χαμηλές τιμές παίρνουν παραγγελίες και άντε γειαααα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Έχει κανείς άποψη για το focal price? Πιο πολυ με ενδιαφερει αν τα προιοντα που στελνει ειναι unused και original. Ψάχνω μπαταρία για το κινητό και την βρίσκω στη μισή τιμη σε σχέση πχ με το vifocal και μου φαίνεται λίγο περίεργο η διάφορα στην τιμή, εκτός και έχει shipping costs. το λεει και το ονομα τους Fola - price !!:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Με περιπου 120 αγορες απο το Geekbuing,tv box τα παρισοτερα βεβαια,δεν ειχα θεμα,βεβαια παντα πριν την καθε αγορα ρωταω εαν ειναι αμεσα διαθεσιμο κτλ.Και στο after sale σε καποια ελατωματικα προιοντα με καλυψαν,βεβαια θελουν τον χρονο τους και στην αρχη ελεγαν τα δικα τους αλλα τελικα μετα απο καποιες αγορες ολα καλα. Και κουπονακια δινουν κτλ Κινεζοδωρακια.Ναι οντως την συσκευασια την χαλασαν κατα πολυ τελευταια. Απο οποιο καταστημα και να αγοραζετε παιδια να ρωτατε ΠΑΝΤΑ εαν ειναι αμεσα διαθεσιμο το εκαστοτε προιον,στο χρωμα που θελετε κτλ,και εαν μπορουν να το στειλουν την επομενη μερα,μονο ετσι να αγοραζετε.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappao Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Ευχαριστώ όλ́λα τα παιδιά για τις απαντήσεις τους. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα εκπλαγούμε αρνητικά από το geekbuying. Παράθεση pappao Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 στην ουσια μονο εμενα καθυστερουν αν καταλαβα καλα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 παιδια εαν αγορασω απο το http://www.igogo.es/ θεωρειτε οτι ειναι απο ευρωπαικη χωρα η περναει και αυτο τελωνειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 παιδια εαν αγορασω απο το http://www.igogo.es/ θεωρειτε οτι ειναι απο ευρωπαικη χωρα η περναει και αυτο τελωνειο? Ισπανια ειναι, και μεσω συνθηκης Σενκεν δεν υπαρχουν δασμοι. Οσο για τις τιμες, δεν νομιζω να μας λενε αληθεια. Το doogee Φ5 τιμη στα 117 ευρω;;; Καποιο λακο εχει η φαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 (edited) Ισπανια ειναι, και μεσω συνθηκης Σενκεν δεν υπαρχουν δασμοι. Οσο για τις τιμες, δεν νομιζω να μας λενε αληθεια. Το doogee Φ5 τιμη στα 117 ευρω;;; Καποιο λακο εχει η φαβα ****** είναι βάζουν χαμηλές τιμές για να περνούν παραγγελίες και μετά το γνωστό ποίημα δεν το έχω διάλεξε κάτι άλλο , διαλέγεις και περιμένεις. ...τους άνοιξα dispute στο PayPal και αρνούνται να γυρίσουν τα χρήματα πίσω γιατί δεν ακυρώνεται τώρα η παραγγελία και φυσικά ούτε λόγος για training. ...... Edited October 19, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts