Roid_rage Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Cubot s200 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Cubot s200 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση μαν... Καμιά άλλη εναλλακτική παίζει? πχ έβλεπα το και το doogee dg800. τι λες? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 (edited) Jiayu G2F. Μεγάλη μπαταρία (2200), πολύ γρήγορο, πολύ στιβαρή ποιότητα κατασκευής, 4,3 ίντσες πολύ καλής οθόνης σε διστάσεις συσκευής μόλις 4 ιντσών (124mm), θα το εκτιμήσει ο πατέρας σου. Συνήθως δεν θέλουν μεγάλα κινητά οι πατεράδες. Επεξεργασία: Βασικά, εδώ είναι το θέμα των καταστημάτων. Είμαστε σε λάθος θέμα!! :( Edited January 16, 2015 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Jiayu G2F. Μεγάλη μπαταρία (2200), πολύ γρήγορο, πολύ στιβαρή ποιότητα κατασκευής, 4,3 ίντσες πολύ καλής οθόνης σε διστάσεις συσκευής μόλις 4 ιντσών (124mm), θα το εκτιμήσει ο πατέρας σου. Συνήθως δεν θέλουν μεγάλα κινητά οι πατεράδες. Γενικότερα έχω ακούσει καλά λόγια για τη jiayu. Με προβληματίζουν 2 θέματα: 1ον: Δυστυχώς ο πατέρας μου δεν είναι στους συνηθισμένους... Όσο και να σου φανεί περίεργο είναι ψιλοgadgetάκιας. Οπότε θέλει κάτι γύρω στο 4.7" και 2ον: Τα 4GB ROM. Βέβαια θα μου πεις, με μία sd το ξεπερνάς. Να σας πω τι είχα στο μυαλό μου: Φάδερ: - Doogee DG350 - ThL 4000 - ZOPO ZP700 - Xiaomi Redmi 1S - Lenovo S660 Κριτήρια επιλογής: Μέγεθος οθόνης, ROM, μπαταρία Γυναίκα: - Doogee DG280 - Leagoo Lead 3S - Doogee DG450 - Doogee DG800 - iOcean X1 Κριτήρια επιλογής: Χρώματα, RAM, κάμερα, μπαταρία Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Γενικότερα έχω ακούσει καλά λόγια για τη jiayu. Με προβληματίζουν 2 θέματα: 1ον: Δυστυχώς ο πατέρας μου δεν είναι στους συνηθισμένους... Όσο και να σου φανεί περίεργο είναι ψιλοgadgetάκιας. Οπότε θέλει κάτι γύρω στο 4.7" και 2ον: Τα 4GB ROM. Βέβαια θα μου πεις, με μία sd το ξεπερνάς. Να σας πω τι είχα στο μυαλό μου: Φάδερ: - Doogee DG350 - ThL 4000 - ZOPO ZP700 - Xiaomi Redmi 1S - Lenovo S660 Κριτήρια επιλογής: Μέγεθος οθόνης, ROM, μπαταρία Γυναίκα: - Doogee DG280 - Leagoo Lead 3S - Doogee DG450 - Doogee DG800 - iOcean X1 Κριτήρια επιλογής: Χρώματα, RAM, κάμερα, μπαταρία Πρόσθεσε και το ZTE V5. Το κινητό είναι best vfm με την τιμή και τα χαρακτηριστικά του, αυτή την στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Πρόσθεσε και το ZTE V5. Το κινητό είναι best vfm με την τιμή και τα χαρακτηριστικά του, αυτή την στιγμή. Καλημέρα μαν, με τα άλλα συμφωνείς?? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Γενικότερα έχω ακούσει καλά λόγια για τη jiayu. Με προβληματίζουν 2 θέματα: 1ον: Δυστυχώς ο πατέρας μου δεν είναι στους συνηθισμένους... Όσο και να σου φανεί περίεργο είναι ψιλοgadgetάκιας. Οπότε θέλει κάτι γύρω στο 4.7" και 2ον: Τα 4GB ROM. Βέβαια θα μου πεις, με μία sd το ξεπερνάς. Να σας πω τι είχα στο μυαλό μου: Φάδερ: - Doogee DG350 - ThL 4000 - ZOPO ZP700 - Xiaomi Redmi 1S - Lenovo S660 Κριτήρια επιλογής: Μέγεθος οθόνης, ROM, μπαταρία Γυναίκα: - Doogee DG280 - Leagoo Lead 3S - Doogee DG450 - Doogee DG800 - iOcean X1 Κριτήρια επιλογής: Χρώματα, RAM, κάμερα, μπαταρία απερριψε το zopo 700 +1 το καλυτερο το zte v5 αλλα αν μπορεις να ανεβεις 20 γιατι δεν ριχνεις μια ματια σε αυτο το δικο μου ηρθε σημερα και οσοι το εχουν λενε καλα λογια http://en.efox-shop.com/kolina-k100-v6-mtk6592t-20ghz-octa-core-55-zoll-fhd-bildschirm-android-44-3g-smartphone-g-297176 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Καλημέρα μαν, με τα άλλα συμφωνείς?? Φίλε μου, είχα το xiaomi 1s και μετά από 8μηνες το άλλαξα για το ZTE. Κανένα πρόβλημα από κανένα τηλέφωνο. Το 1s το άλλαξα επειδή το ZTE V5 έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και κερδίζει τις εντυπώσεις. Για τα άλλα τηλ που αναφέρεις δεν τα γνωρίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 http://www.thlphone.com/ αυτό το site το ξέρει κανείς; Θέλω να παραγγείλω ένα κουμπί on/off για ένα thl t5s γιατί έχει φύγει και το βρήκα μόνο εκεί φθηνά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Εφ'όσον έχει paypal δεν πρόκειται να χάσεις τα χρήματά σου. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Και άλλος που του έστειλε ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ κινητό το Meri.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5892805#post5892805 Είχε μέχρι και το gmail account από τον προηγούμενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos44 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 everbuying......παρελαβα απο αυτο το κω....μαγαζο μετα απο 40 μερες ενα χαλασμενο leagoo lead 5 ανοιξα dispute στο paypal και το μονο που τους ζηταω ειναι μια διευθυνση τους για να το στειλω πισω...εχει καποιος καποια εμπειρεια με αυτους?τα επομενα βηματα που πρεπει να κανω?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Εγω παρελαβα 2 κινητα, μετα απο λιγο καιρο χαλασε ο ενας φορτιστης και μου εστειλαν δύο. Επισης χαλασε το ηχειο του ενος και μου προτειναν να το φτιαξω εδω και θα βαλουν μερος των χρηματων, οταν τους ρωτησα γιατι μερος μου ειπαν οτι δεν τους συμφερει να πληρωσουν πανω απο το 20% της αξιας του κινητου, δλδ περιπου 21€. Αλλα ο φιλος, που εχει και το τηλεφωνο αδρανησε και ετσι εμεινε εκει το θεμα. Επισης εχω παραλαβει ενα bluetooth, πολυ καλο. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Άσχετο αλλά στο κάτω κάτω myphone είμαστε... :lol::lol: Θέλω να πάρω ένα ασύρματο για το σπίτι. Στο ebay, βρίσκω μόνο επώνυμα. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos44 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Εγω παρελαβα 2 κινητα, μετα απο λιγο καιρο χαλασε ο ενας φορτιστης και μου εστειλαν δύο. Επισης χαλασε το ηχειο του ενος και μου προτειναν να το φτιαξω εδω και θα βαλουν μερος των χρηματων, οταν τους ρωτησα γιατι μερος μου ειπαν οτι δεν τους συμφερει να πληρωσουν πανω απο το 20% της αξιας του κινητου, δλδ περιπου 21€. Αλλα ο φιλος, που εχει και το τηλεφωνο αδρανησε και ετσι εμεινε εκει το θεμα. Επισης εχω παραλαβει ενα bluetooth, πολυ καλο. μπορεις να μου πεις γιατι δεν μου λενε που να το στειλω?δεν εχω εμπειρεια απο τετοιες καταστασεις και δυστυχως τα αγγλικα μου ειναι χαλια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καταλαβαινω την πικρα σου για αυτο που επαθες με το τηλεφωνο. Στο ποστ σου στο επισημο θεμα γραφεις παρελαβα σημερα το κινητο για ενα φιλο μαζι με την θηκη.το ανοιγω, τελοιο λεω μπραβο ελα ομως που παω να βαλω την θηκη και απο τοτε ενω ανοιγει, στην οθονη δεν φαινετε τιποτα.....αν ειναι δυνατον μια βοηθεια,γνωμη τι να κανω για να το επαναφερω...... Ρωταω τωρα εγω..... μηπως εβαλες πολυ πιεση στην οθονη κατα τη τοποθετηση της θηκης και την ''ακουσε'' η οθονη ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 μπορεις να μου πεις γιατι δεν μου λενε που να το στειλω?δεν εχω εμπειρεια απο τετοιες καταστασεις και δυστυχως τα αγγλικα μου ειναι χαλια..... Εκεινων τα αγγλικα ειναι πιο χαλια χαχα.. Ανοιξε ενα ερωτημα/ παραθυρο διαλογου εκει που ειναι οι πραγγελιες σου.. πιστευω θα βγαλεις ακρη. Εκτος και αν ισχυει για διευθυνση επιστροφης καποια διευθυνση απο τα στοιχεια επικοινωνιας του site.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos44 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καταλαβαινω την πικρα σου για αυτο που επαθες με το τηλεφωνο. Στο ποστ σου στο επισημο θεμα γραφεις Ρωταω τωρα εγω..... μηπως εβαλες πολυ πιεση στην οθονη κατα τη τοποθετηση της θηκης και την ''ακουσε'' η οθονη ? ευχαριστω για την απαντηση.οχι δεν θυμαμαι να εβαλα δυναμη αλλα ισως χωρις να το καταλαβω.....δεν ξερω ρε γαμ....το.αν εγινε αυτο παει το τηλεφωνο?..... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκεινων τα αγγλικα ειναι πιο χαλια χαχα.. Ανοιξε ενα ερωτημα/ παραθυρο διαλογου εκει που ειναι οι πραγγελιες σου.. πιστευω θα βγαλεις ακρη. Εκτος και αν ισχυει για διευθυνση επιστροφης καποια διευθυνση απο τα στοιχεια επικοινωνιας του site.. το εκανα μου απαντησαν στο paypalνα τους περιγραψω το προβλημα το εκανα με την βοηθεια ενος φιλου που ξερει αγγλικα και περιμενω απαντηση.....ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Ευχομαι να πανε ολα καλα :) Για να γραψεις αγγλικα στο καταστημα καντο με τη βοηθεια της google απλα να γραφεις προταση-προταση, μετα κανε αντιγραφη το κειμενο στα αγγλικα και επικολληση στο καταστημα ---> https://translate.google.gr/?hl=el :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos44 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Ευχομαι να πανε ολα καλα :) Για να γραψεις αγγλικα στο καταστημα καντο με τη βοηθεια της google απλα να γραφεις προταση-προταση, μετα κανε αντιγραφη το κειμενο στα αγγλικα και επικολληση στο καταστημα ---> https://translate.google.gr/?hl=el :) σε ευχαριστω φιλε για την βοηθεια σου.απαντησε μου σε παρακαλω αν ξερεις,αν εκανα αυτο που λες με την οθονη τελειωσε το κινητο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Έχει παραγγείλει κανείς από xiaomiworld να μου πει αν είναι αξιόπιστο; Thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kingsoft Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Απο Comebuy.com: Παραγγελια 16/12/14 Παραλαβη 19/1/15 με τις γιορτες των Χριστουγεννων 2014 μεσα και οτι αυτο συνεπαγεται για τα Κινεζικα/Ολλανδικα ταχυδρομεια και τους Ελληνες απεργους οδηγους ταχυδρομους. Αν διαβασετε αναποδα χρονολογικα τα παρακατω ειναι απο την ιχνηλατιση του πακετου: 2015-01-19 14:07 Μ.Δ.Χαλκίδας, Item delivered 2015-01-19 09:16 Μ.Δ.Χαλκίδας, Item to be delivered 2015-01-19 08:12 Μ.Δ.Χαλκίδας, Item arr Μ.Δ.Χαλκίδας 2015-01-14 12:35 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 2015-01-13 08:21 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange 2014-12-24 15:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ 2014-12-24 15:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ Origin Country - Tracking Consuming: 10483 ms - Go to official website 2015-01-13 10:21 The item has been processed in the country of destination 2014-12-31 08:54 The item has arrived in the country of destination 2014-12-24 12:52 The item is on transport to the country of destination 2014-12-24 00:15 The item is at the PostNL sorting center 2014-12-16 09:00 The item is pre-adviced Παράθεση "Πολλες φορές στο Ιντερνετ, βλεπουμε πραγματα που δεν ειναι αληθινα" (Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1824 μΧ.) 便宜不好,好的不便宜! (Γιώργος, 2014 μΧ.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Το κατάστημα δεν έχει καμία σχέση με το τί συμβαίνει στα ταχυδρομεία. Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για αποστολές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 καλημέρα, Απόψεις για το gear best? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 καλημέρα, Απόψεις για το gear best? Αξιοπιστο ειναι,δινει εξαιρετικα κουπονια (τιμες 20$ κατω απο αλλα σαιτ σε διαφορα κινητα),καλη επικοινωνια με Αγγλικα εχει,ομως εχει μεγαλο χρονο διεκπεραιωσης (καμια βδομαδα) και αποστολης της παραγγελιας.Στελνει μονο με NL Post και κατω απο μηνα δεν παραλαμβανεις. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts