jpall13 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Καλή χρονιά!!!Ξέρει κάποιος κανένα κατάστημα με ανταλλακτικά κινητών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Νομιζω στο aliexpres θα βρεις με λιγο ψαξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Παιδια το εφοξ-σοπ (εσκεμμενα ελληνικα) τι λεει? Ειναι ευρωπαικο και τα φέρνει από Κίνα? Είναι αξιόπιστο? Ευχαριστώ Εχει αποθηκη και στην Κινα και στην Γερμανια.Κινεζοι ειναι.Αναλογα τι διαθεσιμοτητα,μπορεις να επιλεξεις ενα κινητο να ρθει απο Κινα ή πιο ακριβα απο Γερμανια. Καλή χρονιά!!!Ξέρει κάποιος κανένα κατάστημα με ανταλλακτικά κινητών? http://www.mobile-phones.cn/ Και φυσικα aliexpress οπως αναφερθηκε.Απο εμπορο με πολλες πωλησεις και βαθμολογια πανω απο 95%. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Καλή χρονιά!!!Ξέρει κάποιος κανένα κατάστημα με ανταλλακτικά κινητών? Απευθύνσου στα καλά καταστήματα (VickMall, B2Cbuying) και θα σε εξυπηρετήσουν. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpall13 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Απευθύνσου στα καλά καταστήματα (VickMall, B2Cbuying) και θα σε εξυπηρετήσουν. Η οθόνη είναι για galaxy s4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Η οθόνη είναι για galaxy s4 Ebay ή aliexpress μονοδρομος.Απο καλο πωλητη δεν θα χεις προβλημα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Έχω συνεργαστεί μόνο με το minideal στο παρελθόν για 2 παραγγελίες. Τώρα βρίσκω προϊόν στην ίδια τιμή μεταξύ minideal, vickmall, και b2cbuying απλά στο τελευταίο έχει κάποια δωράκια έξτρα. Τι προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Έχω συνεργαστεί μόνο με το minideal στο παρελθόν για 2 παραγγελίες. Τώρα βρίσκω προϊόν στην ίδια τιμή μεταξύ minideal, vickmall, και b2cbuying απλά στο τελευταίο έχει κάποια δωράκια έξτρα. Τι προτείνετε? Το b2cbuying ακούω τελευταία ότι είναι αξιόπιστο. Το vickmall ήταν από πάντα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Το ξέρω, αλλά έχει ακόμα πολύ λίγες κριτικές στο φόρουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Το b2cbuying ακούω τελευταία ότι είναι αξιόπιστο. Το vickmall ήταν από πάντα.... ναι ειναι 3 παραγγελίες απο εκεί όλα τελεία με τα δωράκια τους και κουπόνι αν μιλήσεις στο chat μαζι τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Έχω συνεργαστεί μόνο με το minideal στο παρελθόν για 2 παραγγελίες. Τώρα βρίσκω προϊόν στην ίδια τιμή μεταξύ minideal, vickmall, και b2cbuying απλά στο τελευταίο έχει κάποια δωράκια έξτρα. Τι προτείνετε? Εξαιρετικο ειναι και το b2c.Παρηγγειλε αφοβα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpall13 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Ebay ή aliexpress μονοδρομος.Απο καλο πωλητη δεν θα χεις προβλημα. :thanks::thanks::thanks::thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Σημερα πηρα ενα mail απο αυτο http://www.dd4.com/ το site. Το γνωριζετε, η ειναι προς αποφυγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Σημερα πηρα ενα mail απο αυτο http://www.dd4.com/ το site. Το γνωριζετε, η ειναι προς αποφυγη? Δεν το ξέρω το μαγαζί, αλλά πουλάει το 16άρι Mi4 3500$!!!!! http://Http://www.dd4.com/goods/XIAOMI+MI4+16GB+ROM+Orginal+smart+phone+Android+phone+3GB+RAM_7026.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Δεν το ξέρω το μαγαζί, αλλά πουλάει το 16άρι Mi4 3500$!!!!! http://Http://www.dd4.com/goods/XIAOMI+MI4+16GB+ROM+Orginal+smart+phone+Android+phone+3GB+RAM_7026.html :lol::lol::lol:καλο!!! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 πρώτη αγορά από b2cbuying εξαιρετική σε όλα .χθες παραγγελία κινητό λενόβο σήμερα φωτογραφίες το κινητό με αρκετά δωράκια και πακετάρισμένο super με τον αριθμό αποστολής sgpost επάνω .. στο chat και στα εμαιλ άμεση εποικινωνία με την elena .πιστεύω και με την παραλαβή θα ειναι οκ Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostanen Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 πρώτη αγορά από b2cbuying εξαιρετική σε όλα .χθες παραγγελία κινητό λενόβο σήμερα φωτογραφίες το κινητό με αρκετά δωράκια και πακετάρισμένο super με τον αριθμό αποστολής sgpost επάνω .. στο chat και στα εμαιλ άμεση εποικινωνία με την elena .πιστεύω και με την παραλαβή θα ειναι οκ γίνε σε παρακαλώ πιο αναλυτικός σχετικά με το τι είναι τα δωράκια , αν αυτό έχει σχέση με την αξία του τηλεφώνου ή έπειτα από διαπραγμάτευσή σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 (edited) γίνε σε παρακαλώ πιο αναλυτικός σχετικά με το τι είναι τα δωράκια , αν αυτό έχει σχέση με την αξία του τηλεφώνου ή έπειτα από διαπραγμάτευσή σου? για τα δώρα έχει επιλογή στο σίτε μαζί με την αγορά διαλέγω και τη θέλω εγώ,σε ολους οχι κατι προσωπικα . έκανα κλικ σε όλα τα κουτάκια και έχει και επιλογή για τη χρώμα θήκη θέλεις ας είνε και δώρο. με το chat επικοινώνησα με την elena. μου απάνταγε άμεσα σε διάφορα που ρώτησα . αν είνε σε stock και αν μπορούσε να μου το κάνει και ροοτ και πόσο εγγύηση θα έχω 1χρόνο και αν check το τηλεφωνο πριν το στειλει τα βασικα δηλαδη .έχει και κουπονάκι ως σήμερα στην αρχική σελίδα -3$.στο minideal έχουν πλέον 6 μήνες τα κινητά εγγυηση και είνε ποιο ακριβό εκεί 9$ αυτο που πήρα το ιδιο Edited January 7, 2015 by jim_25 Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 θα ηθελα να ρωτησω τι ισχυει με τις τιμες των presale προιοντων? Δηλαδη βλεπεις μια Α τιμη ως presale, αν κανεις "αγορα-κρατηση" σου δεσμευουν το αντιστοιχο ποσο, μπενεις σε καποια λιστα προτεραιοτητας ? Μπορει το site μετα να αναπροσαρμοσει την τιμη οταν θα εχει το προιον διαθεσημο, σου ζηταν επιπλεων χρηματα η εχεις "κλεισει"στην προηγουμενη τιμη? Ρωταω επειδη βλεπω αρκετα presale αυτη την περιοδο με τους καινουργιους επεξεργαστες και αναρωτιεμαι τι κερδιζω η τι νοημα εχει μια τετοια κινηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) θα ηθελα να ρωτησω τι ισχυει με τις τιμες των presale προιοντων? Δηλαδη βλεπεις μια Α τιμη ως presale, αν κανεις "αγορα-κρατηση" σου δεσμευουν το αντιστοιχο ποσο, μπενεις σε καποια λιστα προτεραιοτητας ? Μπορει το site μετα να αναπροσαρμοσει την τιμη οταν θα εχει το προιον διαθεσημο, σου ζηταν επιπλεων χρηματα η εχεις "κλεισει"στην προηγουμενη τιμη? Ρωταω επειδη βλεπω αρκετα presale αυτη την περιοδο με τους καινουργιους επεξεργαστες και αναρωτιεμαι τι κερδιζω η τι νοημα εχει μια τετοια κινηση? Δεν προκειται να ζητησουν παραπανω λεφτα ενω η πιθανοτητα να αυξηθει κατα πολυ η τιμη ειναι επισης μικρη.Αναλογα το μαγαζι και το κινητο παντα. Μεχρι 29/1 μην κανετε κινηση για κινητο οπως πχ το Jiayu S3 ή το Meizu M1 Note για τα οποια ουτε οι εταιρειες οι ιδιες δεν ξερουν ποτε θα κυκλοφορησουν. Αγοραστε κινητα σε προπωληση μονο αν ειναι μεσα σε μια βδομαδα η κυκλοφορια τους (αφου το επιβεβαιωσετε μεσω τσατ σε διαφορα μαγαζια και με ερευνα στο google),και μονο την τελευταια μερα της προπωλησης. Απο 29/1 η περιοδος καλυψης στο Paypal θα ναι πλεον 180 μερες οποτε θα μπορειτε ανετα να αγοραζετε κινητα σε προπωληση και αβεβαιη ημερομηνια κυκλοφοριας. Edited January 11, 2015 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Παιδες προσοχη το antelife δε μας εστειλε ποτέ το κινητο μην παραγγείλει κανεις το umi zero από εκεί. Καναμε dispute στην Paypal και προσπαθούμε να βγαλουμε άκρη. Απαραδεκτο το antelife. Και ακόμη δεν γραφει out of stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 εγω αγορασει ενα cubot s200 απο gearbest. το κινητο εχει προβλημα με την εισοδο στα ακουστικα. Δεν κανει καλη επαφη στα handsfree απο σαμσουνγκ, απο νοκια, απλα ακουστικα, και κατι ηχεια sony που εχω. στην επικοινωνια με το καταστημα μου λεει να δοκιμασω κι άλλα ακουστικα. Τι προτεινετε να κανω; Να ζητησω επισκευη, αλλαγή; να αγοραζω ακουστικά μεχρι να βρεθουν αυτα που θα ταιριαζουν;;;; Η αγορα στο paypal ειναι στις 29/11. Προλαβαινω τις 45 ημερες; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 εγω αγορασει ενα cubot s200 απο gearbest. το κινητο εχει προβλημα με την εισοδο στα ακουστικα. Δεν κανει καλη επαφη στα handsfree απο σαμσουνγκ, απο νοκια, απλα ακουστικα, και κατι ηχεια sony που εχω. στην επικοινωνια με το καταστημα μου λεει να δοκιμασω κι άλλα ακουστικα. Τι προτεινετε να κανω; Να ζητησω επισκευη, αλλαγή; να αγοραζω ακουστικά μεχρι να βρεθουν αυτα που θα ταιριαζουν;;;; Η αγορα στο paypal ειναι στις 29/11. Προλαβαινω τις 45 ημερες; Δεν είναι πρόβλημα γιά dispute, πολλά τηλέφωνα δουλεύουν μόνο με τα δικά τους ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 εγω αγορασει ενα cubot s200 απο gearbest. το κινητο εχει προβλημα με την εισοδο στα ακουστικα. Δεν κανει καλη επαφη στα handsfree απο σαμσουνγκ, απο νοκια, απλα ακουστικα, και κατι ηχεια sony που εχω. στην επικοινωνια με το καταστημα μου λεει να δοκιμασω κι άλλα ακουστικα. Τι προτεινετε να κανω; Να ζητησω επισκευη, αλλαγή; να αγοραζω ακουστικά μεχρι να βρεθουν αυτα που θα ταιριαζουν;;;; Η αγορα στο paypal ειναι στις 29/11. Προλαβαινω τις 45 ημερες; Τροφη για σκεψη και δοκιμες...... δες το ποστ απο κατω, ειναι απο αλλο τοπικ/τηλεφωνο λοιπον για το θεμα με τα ακουστικα ενα παιδι ειχε πει παλιοτερα "επειδή πολλοί μπερδεύονται με τα handsfree ακουστικά,να πούμε ότι υπάρχουν δύο βασικά πρότυπα συνδεσμολογίας,το OMTP(παλαιότερο) και το CTIA(νεότερο). Η SONY(ericsson) για παράδειγμα πέρασε από OMTP σε CTIA όταν άρχισε να τα κυκλοφορεί σαν SONY. Ωστόσο,υπάρχουν στο ebay πολύ φθηνά ανταπτοράκια OMTP σε CTIA και το αντίστροφο." εγω το ελυσα το προβλημα με ενα ανταπτορακι που ειχαν δωρο κατι ακουστικα που αγορασα . αλλιως νομιζω το ebay ειναι μονοδρομος σε σχεση τιμης Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Καλησπέρα σε όλους... Έρχονται γενέθλια γυναίκας και πατέρα... :cry: Θέλω να τους πάρω από ένα κινητάκι αξιόπιστο low-mid range... δηλαδή από 80€ - 120€. Τι προτείνετε? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts