Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την καλύτερη συσκευασία την κάνει το geekbuying, από πλευράς αξιοπιστίας, αυτό, και το vicmall, τα υπόλοιπα σε δεύτερη μοίρα γιά εμένα τουλάχιστον.

Γιά τα τηλέφωνα, καλύτερα να γίνεις πιό συγκεκριμένος και να αναφέρεις ακριβώς γιά ποιά μοντέλλα ενδιαφέρεσαι.

Η συσκευασια του minideal ειναι ιδια με του vickmall και το αντιθετο :P Ειναι οντως ιδια τα 2 σιτε τελικα;

Edited by vasilis91

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την καλύτερη συσκευασία την κάνει το geekbuying, από πλευράς αξιοπιστίας, αυτό, και το vicmall, τα υπόλοιπα σε δεύτερη μοίρα γιά εμένα τουλάχιστον.

Γιά τα τηλέφωνα, καλύτερα να γίνεις πιό συγκεκριμένος και να αναφέρεις ακριβώς γιά ποιά μοντέλλα ενδιαφέρεσαι.

kolina 100+ cubot S200

σε ευχαριστω κ ζητω συγγνωμη

ποιο απο τα 2 ειναι πιο αξιοπιστο το to2c.com ή το vickmall.com;

Το δεύτερο....

+1000

Παναγιώτης

Και τα δύο μια χαρά είναι.

Eυχαριστω παιδια τλκ πηρα απο το vickmall.com ενα meizu mx4 μου εκαναν και εκπτωση 10$ + δωρακι μια θηκη μετα απο συνομιλια στο chat τους. α κ επελεξα Nederland post έκανα καλα ή μλκια; :X

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Καλά έκανες, σαν την singapore post ειναι δεν θα εχεις προβλημα τελωνειου. Μια χαρα κινητο πηρε, αν το βαρεθεις και θες να το χαρίσεις μην με ξεχάσεις :)

kolina 100+ cubot S200

σε ευχαριστω κ ζητω συγγνωμη

Γιατί ζητάς συγγνώμη, απλώς το είπα γιά να μπορέσουν τα μέλη να σου δώσουν οδηγίες γιά τα τηλέφωνα. :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Την καλύτερη συσκευασία την κάνει το geekbuying

Και με διαφορά. Μέσα σε αερόσακο στέλνει!

από πλευράς αξιοπιστίας, αυτό, και το vicmall

Το GeekBuying από το καλοκαίρι έχει γίνει για σφαλιάρες. Και *:X* κάνουν και ψέματα λένε.

Το VickMall είναι αδιαμφισβήτητα κορυφαίο. Και ανταλλακτικά παίρνω από αυτούς, αφού πάντα βοηθούνε όσο μπορούνε να βρεθεί λύσει.

Μόνη εναλλακτική του VickMall θεωρώ το B2CBuying. Άξιος αντικαταστάτης του GeekBuying και κοντράρει το VickMall.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Καλά έκανες, σαν την singapore post ειναι δεν θα εχεις προβλημα τελωνειου. Μια χαρα κινητο πηρε, αν το βαρεθεις και θες να το χαρίσεις μην με ξεχάσεις :)

οκ θα σαι χω υπόψην είσαι κ αεκ κ αντίφα!

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Ακομα τωρα εκανα την πρωτη μου παραγγελια απο vickmall...

Μεγαλο πραμα να εχεις φωτογραφιες του πακετου, να ξερεις οτι γραφει μικρη αξια και πώς ειναι απεξω.. Σιγουρια.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ακομα τωρα εκανα την πρωτη μου παραγγελια απο vickmall...

Μεγαλο πραμα να εχεις φωτογραφιες του πακετου, να ξερεις οτι γραφει μικρη αξια και πώς ειναι απεξω.. Σιγουρια.

Κ γω χθες για πρώτη φορά ψώνισα από κει κ γενικά από κινέζομαγαζο πόσες μέρες μετά την αγορά σ στείλαν το πακέτο?

Edited by ziaba

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Την επομενη φευγει συνηθως ή τη μεθεπομενη.

Μια πλήρης φόρτιση.

Οκ ευχαριστώ. Τις φωτογραφίες σ τις στέλνουν από μόνοι τους ή πρέπει να τους ζητήσεις γιατί τους έστειλα mail για να ελέγξουν το κινητό κ για τα δώρα που μου έταξαν στο τσάτ τα κλασσικά αλλά για φωτό δεν ήξερα κ δεν τους το ανέφερα.

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Θα στειλουν μονοι τους οπου να`ναι

Μια πλήρης φόρτιση.

Κ γω χθες για πρώτη φορά ψώνισα από κει κ γενικά από κινέζομαγαζο πόσες μέρες μετά την αγορά σ στείλαν το πακέτο?

Παράκληση να μην χρησιμοποιείς συντμήσεις λέξεων, δεν επιτρέπεται από τους κανόνες του φορουμ ... :)

Απο την επίσημη σελίδα της umi στο facebook

Dear friends. DO NOT buy in this web-store. They are scammers.

http://www.mionbuy.com/umi...ne-p-1069.html

Ωχ

Και αν επαιρνα κατι απο κει, θα ηταν Umi zero

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδες εχω κανει μια παραγγελια απο coolicool μεσω της PostNL. Το tracking number μου δειχνει απο αυτη την σελιδα http://www.17track.net/en/ οτι το αντικειμενο εφτασε ελλαδα πριν καμια βδομαδα. Απο το επισημο site της PostNL ομως οχι. Επισης πηρα στο ταχυδρομειο πηρα και μου ειπαν οτι δεν φαινεται να εχει μπει Ελλαδα. Ξερετε τι περιπου παιζει?

Και μενα στο site της NL δεν τα ελεγε καλα, αλλα στο 17track ειναι πιο αντιπροσωπευτικο. Παντως και μενα οσο εκανε να ερθει απο εξωτερικο, τοσο εκανε μες στην Ελλαδα. Θα σου ερθει εντος ολιγου

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλημέρα παιδιά

Είμαι σε φάση να αγοράσω ένα xiami redmi για τον πατέρα μου (θέλει δίκαρτο)... Αφού διάβασα αρκετές σελίδες εδώ (και πελάγωσα) λέω να το πάρω από το vickmal ή από το Toc...Επειδή διάβασα και για τα 2 καλά σχόλια στις τελευταίες σελίδες εδώ... Δε πιστεύω να χει αλλάξει κάτι...

Και τα 2 λένε ότι το έχουν σε στοκ...ελπίζω να μη λένε μπαρούφες... Πίσης στο Toc σου δίνει την δυνατότητα να μην είναι Original Packaging Box ..Πέρα από τα 80 λεπτά κερδίζεις τπτ άλλο;; Και εδώ έρχεται άλλη μια απορία... Τελωνείο...Και τα 2 στέλνουν με EMS, Singapore post και Nl post ενώ το vick έχει και DHL... Με ποιον τρόπο αποστολής δε θα μπλέξω με τελωνείο ( ή έστω θα είναι μικρότερες οι πιθανότητες) και παράλληλα μεγαλύτερη πιθανότητα να το παραλάβω γρήγορα ...

Τίκαρα και την επιλογή να το κάνουν rooting... Δεν είχα κάποιος πρόβλημα με αυτό;;;

Δε διαβασες καθολου σε αυτο το θεμα ή του hongmi? Ειναι τα πιο τετριμενα θεματα..

Και τα 2 site ειναι κομπλε, θα παρεις με SG και ποτέ με courier. Root ή μη root, οπως και να ερθει το φτιαχνεις και μετα..

Μια πλήρης φόρτιση.

Άσε το To2C, έχει θεματάκια με το after sales.

Σίγουρα το καλύτερο είναι το VickMall. Είναι γραμμένο σε κάθε σελίδα πια.

Το θέμα είναι ποιά άλλα είναι σε παρόμοιο επίπεδο, που μόνο βλέπω το B2CBuying.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Singapore post ή nlpost με την αναμονή από 12-20 μέρες στη χειρότερη περίπτωση αλλά δεν περνάς τελωνείο. ΠΟΤΕ με courrier!! Με EMS είναι λιγότερες μέρες αναμονής αλλά οι πιθανότητες τελωνείου 50-50. Εγώ είχα κάνει παραλαβή από EMS παλιότερα αλλά καλύτερα με registered airmail για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Το ροοτ θα μπορούσες να το κάνεις και εσύ αν περνούσες την multilanguage ή την εξελληνισμένη έκδοση από το miui Greece

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Ευχαριστώ και συγνώμη για το πρήξιμο

Απλά ,έκανα τη βλακεία και ξεκίνησα να διαβάζω αυτό το θέμα από τις πρώτες σελίδες...Και όταν μου έκοψε τελικά, προχώρησα σε ποστ απο το 13 και μετά, το οποίο ούτε αυτό είχε νόημα, αφού από μήνα σε μήνα άλλαζαν δραματικά κάποια πράγματα όσο αφορά το πια site είναι αξιόπιστα ...Οπότε άρχισα να διαβάζω τις τελευταίες σελίδες...Αλλά μέχρι να το κάνω αυτό, κατάφερα να κάψω το λίγο μυαλό που έχω...

Για την DHL ήμουν σίγουρος, μακρυά....Για την EMS δεν πήρε τπτ το μάτι μου, γι αυτό ρώτησα...

Για το Vick επίσης ήμουν σίγουρος (τουλάχιστον από αυτά που διάβασα στις τελευταίες 10 σελίδες) ...Root είχα κάνει παλιότερα σε ένα sony xperia x10 για να του περάσω Rom με επιτυχία, αλλά αφού δε σε χρεώνουν γιατί να μπλέξω... Εκτός και αν κάποιος θέμα...

Έκανα search για xiaomi redmi αλλά σαν κλασσικός βλάκας κοίταξα μόνο στην πρώτη σελίδα τα αποτελέσματα (και μόνο τα πρώτα 10...) Τώρα που ξαναέκανα search το βρήκα στη δευτερη σελίδα και το χω ρίξει στο διάβασμα...Γιατί έχω και μια απορία όσο αφορά τον επεξεργαστή...

Βασικά πιο πολύ για επιβεβαίωση έγραψα το προηγούμενο μνμ, μήπως μου διαφεύγει κάτι...

thanks και πάλι για τις απαντήσεις σας!

Παιδες εχω κανει μια παραγγελια απο coolicool μεσω της PostNL. Το tracking number μου δειχνει απο αυτη την σελιδα http://www.17track.net/en/ οτι το αντικειμενο εφτασε ελλαδα πριν καμια βδομαδα. Απο το επισημο site της PostNL ομως οχι. Επισης πηρα στο ταχυδρομειο πηρα και μου ειπαν οτι δεν φαινεται να εχει μπει Ελλαδα. Ξερετε τι περιπου παιζει?

Εάν σου βγάζει "country of destination" είναι η Ολλανδία, όχι η Ελλάδα ... :)

γνωριζεται καποιον αξιοπιστο πωλητη στο Aliexpress με αποθηκη στη ευρωπη?

Λίγο δύσκολο.