evansarmor Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Το δεύτερο.... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 evansarmor said: Το δεύτερο.... +1000 Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 ziaba said: ποιο απο τα 2 ειναι πιο αξιοπιστο το to2c.com ή το vickmall.com; Και τα δύο μια χαρά είναι. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosxalkida Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 καλησπερα παιδια την βοηθεια σας παρακαλω. παραγγειλα 2/12 απο geekbying το umizero με γρηγορη μεταφορα χθες τους εστειλα ενα μνμ που βρισκετε το κινητο και η απαντηση ειναι αυτη¨ thanks for your order from Geekbuying. we know you have paid the shipping fee, but we are so sorry to inform you that your area is a remote area, so you have to pay for the remote fee, and you can also check on this internet to see if your area is a remote area: http://raslist.dhl.com/jsp/first.jsp so if you would like to pay for the shipping fee (about USD37), please pay to this link : ....... please ignore the picture and after you pay ,just tell me your new order number so that we can send out your order . and if you do not want to pay for the remote fee , we will change it to Registered airmail and refund you the shipping charge . If you have any questions , please feel free to contact us. τι κανω΄; συγνωμη για το σεντονι και την ενοχληση αλλα ηθελα να ειναι εδω για τις γιορτες και εχω φαει κολλημα τωρα.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 giwrgosxalkida said: τι κανω΄; συγνωμη για το σεντονι και την ενοχληση αλλα ηθελα να ειναι εδω για τις γιορτες και εχω φαει κολλημα τωρα.:mad: Ακύρωσε την παραγγελία γιατί και στις γιορτές δεν θα το πάρεις, και θα πληρώσεις εκτός από τα ταχυδρομικά επιπλέον όσα το αγόρασες και ακόμη παραπάνω. Είπαμε χιλιάδες φορές να μην κάνετε παραγγελίες με courier ..... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosxalkida Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 evansarmor said: Ακύρωσε την παραγγελία γιατί και στις γιορτές δεν θα το πάρεις, και θα πληρώσεις εκτός από τα ταχυδρομικά επιπλέον όσα το αγόρασες και ακόμη παραπάνω. Είπαμε χιλιάδες φορές να μην κάνετε παραγγελίες με courier ..... εχεις απολυτο δικιο αλλα για την ακριβεια επειδη ειναι παραγγελεια για εναν φιλο φαγωθηκε με το γρηγορο (εγω 2 τηλ. με singapore τα πηρα και ολα καλα και απο vickmall που δεν το αλλαζω με τιποτα) και θα ηθελα να μου πεις αν με την δευτερη λυση που μου προτεινουν εχω να φοβηθω κατι. Γιατι δεν μου τα λενε καλα. ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 giwrgosxalkida said: εχεις απολυτο δικιο αλλα για την ακριβεια επειδη ειναι παραγγελεια για εναν φιλο φαγωθηκε με το γρηγορο (εγω 2 τηλ. με singapore τα πηρα και ολα καλα και απο vickmall που δεν το αλλαζω με τιποτα) και θα ηθελα να μου πεις αν με την δευτερη λυση που μου προτεινουν εχω να φοβηθω κατι. Γιατι δεν μου τα λενε καλα. ευχαριστω παντως Η δεύτερη λύση είναι να σου το στείλουν με απλό ταχυδρομείο όπως όλοι, απλώς δεν θα είναι εδώ γιά τις γιορτές. Εξήγησε στον φίλο σου ότι με courier θα πληρώσει επιπλέον 37 δολλάρια ταχυδρομικά (εκτός από αυτά που πλήρωσε), θα το κρατήσουν στο τελωνείο, θα πληρώσει 23% ΦΠΑ, εκτελωνιστικά έξοδα και τελικώς θα το πληρώσει ... χρυσό. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asteriss Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Καλησπερα εχω ενα προβλημα. εκανα μια παραγγελια απο το minideal Asus Zenfone 5 Z2580 με επεξεργαστη στα 2GHz και μου εστείλαν το Z2560 με υποδεέστερο επεξεργαστη στα 1,6GHz... τι πρεπει να κάνω? Ευχαριστω αν μπορει κάποιος να μου απαντήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Asteriss said: Καλησπερα εχω ενα προβλημα. εκανα μια παραγγελια απο το minideal Asus Zenfone 5 Z2580 με επεξεργαστη στα 2GHz και μου εστείλαν το Z2560 με υποδεέστερο επεξεργαστη στα 1,6GHz... τι πρεπει να κάνω? Ευχαριστω αν μπορει κάποιος να μου απαντήσει Θα πρεπει να επικοινωνησεις μαζι τους και να τους πεις οτι στειλανε λαθος συσκευη. Απο εκει και περα αν εισαι ικανοποιημενος με την συσκευη και θες να την κρατησεις πες να σου επιστρεψουν την διαφορα και το ζητημα τελειωνει εκει αρκει βεβαια να το δεχτουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Παιδιά μιας και έλειπα μέρες και έχασα την ροή των γεγονότων, αυτές τις μέρες υπάρχει καμία προσφορά του στυλ -50% για κανένα κινητό; μέχρι 120 δολλάρια διαθέτω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 giwrgosxalkida said: καλησπερα παιδια την βοηθεια σας παρακαλω. παραγγειλα 2/12 απο geekbying το umizero με γρηγορη μεταφορα χθες τους εστειλα ενα μνμ που βρισκετε το κινητο και η απαντηση ειναι αυτη¨ thanks for your order from Geekbuying. we know you have paid the shipping fee, but we are so sorry to inform you that your area is a remote area, so you have to pay for the remote fee, and you can also check on this internet to see if your area is a remote area: http://raslist.dhl.com/jsp/first.jsp so if you would like to pay for the shipping fee (about USD37), please pay to this link : ....... please ignore the picture and after you pay ,just tell me your new order number so that we can send out your order . and if you do not want to pay for the remote fee , we will change it to Registered airmail and refund you the shipping charge . If you have any questions , please feel free to contact us. τι κανω΄; συγνωμη για το σεντονι και την ενοχληση αλλα ηθελα να ειναι εδω για τις γιορτες και εχω φαει κολλημα τωρα.:mad: Οι εταιριες courier, περιοχες που ειναι περα των 25χλμ απο την εδρα τους, τις χαρακτηριζουν απομακρυσμενες - δυσπροσιτες και χρεωνουν ενα επιπλεων κοστος. Αυτο θελει να σου πει και σου ζηταει να πας στο link που σου δεινει να κανει μια "αγορα" που θα αφορα αυτο το επιπλεων κοστος, αλλα αν δεν θες να τα πληρωσεις θα στο στειλουν με το ταχυδρομειο και θα σου επιστρεψουν τη διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosxalkida Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 johnsot-1 said: Οι εταιριες courier, περιοχες που ειναι περα των 25χλμ απο την εδρα τους, τις χαρακτηριζουν απομακρυσμενες - δυσπροσιτες και χρεωνουν ενα επιπλεων κοστος. Αυτο θελει να σου πει και σου ζηταει να πας στο link που σου δεινει να κανει μια "αγορα" που θα αφορα αυτο το επιπλεων κοστος, αλλα αν δεν θες να τα πληρωσεις θα στο στειλουν με το ταχυδρομειο και θα σου επιστρεψουν τη διαφορα ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις ζητησα απλο ταχυδρομειο και ηδη μου βαλανε τα λεφτα της διαφορας. Ποτε με courier λοιπον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth81 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Παιδια καλησπερα ηθελα την βοηθεια επειδη παντου διαβαζω κ καλα κ ασχημα reviews για σχεδον ολα τα site θα ηθελα να μου πει καποιος που εχει παραγειλει κινεζικο τερατακι τηλεφωνο ποιο θεωρει ποιο αξιοπιστο?τι κοιταω για να μην εχω προβλημα με τα δικτυα ειμαι συνδρομιτης cosmote κ απο οτι εχω ψαξει κοιταω wcdma 2100! ποιο κανει καλη συσκευασια για να μην εχουμε προβλημα (εχω δει βιντεο με συσκευασιες απο efox,coolicool,pandawill,geekbuyingκ ηταν αξιοπρεπεις κ γενικα ποιος τηρει ολα αυτα που λεει με οχι κρυφες χρεωσεις κτλ μου αρεσουν οι τιμες του efox αλλα φοβαμαι μην τυχον επειδη ειναι ποιο φτηνο μηπως.....επισης κ το coolicool αλλα δεν ξερω πολλα πολλα ενδιαφερομαι για kolina k100+,ulefone be one,mijue,cubot,inew, επισης δεν θα ηθελα να ειναι root η συσκευη pre installed play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Την καλύτερη συσκευασία την κάνει το geekbuying, από πλευράς αξιοπιστίας, αυτό, και το vicmall, τα υπόλοιπα σε δεύτερη μοίρα γιά εμένα τουλάχιστον. Γιά τα τηλέφωνα, καλύτερα να γίνεις πιό συγκεκριμένος και να αναφέρεις ακριβώς γιά ποιά μοντέλλα ενδιαφέρεσαι. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) evansarmor said: Την καλύτερη συσκευασία την κάνει το geekbuying, από πλευράς αξιοπιστίας, αυτό, και το vicmall, τα υπόλοιπα σε δεύτερη μοίρα γιά εμένα τουλάχιστον. Γιά τα τηλέφωνα, καλύτερα να γίνεις πιό συγκεκριμένος και να αναφέρεις ακριβώς γιά ποιά μοντέλλα ενδιαφέρεσαι. Η συσκευασια του minideal ειναι ιδια με του vickmall και το αντιθετο :P Ειναι οντως ιδια τα 2 σιτε τελικα; Edited December 10, 2014 by vasilis91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth81 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 evansarmor said: Την καλύτερη συσκευασία την κάνει το geekbuying, από πλευράς αξιοπιστίας, αυτό, και το vicmall, τα υπόλοιπα σε δεύτερη μοίρα γιά εμένα τουλάχιστον. Γιά τα τηλέφωνα, καλύτερα να γίνεις πιό συγκεκριμένος και να αναφέρεις ακριβώς γιά ποιά μοντέλλα ενδιαφέρεσαι. kolina 100+ cubot S200 σε ευχαριστω κ ζητω συγγνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 ziaba said: ποιο απο τα 2 ειναι πιο αξιοπιστο το to2c.com ή το vickmall.com; evansarmor said: Το δεύτερο.... aboulafia said: +1000 Παναγιώτης GUZGUN said: Και τα δύο μια χαρά είναι. Eυχαριστω παιδια τλκ πηρα απο το vickmall.com ενα meizu mx4 μου εκαναν και εκπτωση 10$ + δωρακι μια θηκη μετα απο συνομιλια στο chat τους. α κ επελεξα Nederland post έκανα καλα ή μλκια; :X Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Καλά έκανες, σαν την singapore post ειναι δεν θα εχεις προβλημα τελωνειου. Μια χαρα κινητο πηρε, αν το βαρεθεις και θες να το χαρίσεις μην με ξεχάσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 alexanderth81 said: kolina 100+ cubot S200 σε ευχαριστω κ ζητω συγγνωμη Γιατί ζητάς συγγνώμη, απλώς το είπα γιά να μπορέσουν τα μέλη να σου δώσουν οδηγίες γιά τα τηλέφωνα. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 evansarmor said: Την καλύτερη συσκευασία την κάνει το geekbuying Και με διαφορά. Μέσα σε αερόσακο στέλνει! Quote από πλευράς αξιοπιστίας, αυτό, και το vicmall Το GeekBuying από το καλοκαίρι έχει γίνει για σφαλιάρες. Και *:X* κάνουν και ψέματα λένε. Το VickMall είναι αδιαμφισβήτητα κορυφαίο. Και ανταλλακτικά παίρνω από αυτούς, αφού πάντα βοηθούνε όσο μπορούνε να βρεθεί λύσει. Μόνη εναλλακτική του VickMall θεωρώ το B2CBuying. Άξιος αντικαταστάτης του GeekBuying και κοντράρει το VickMall. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 kseftilas1 said: Καλά έκανες, σαν την singapore post ειναι δεν θα εχεις προβλημα τελωνειου. Μια χαρα κινητο πηρε, αν το βαρεθεις και θες να το χαρίσεις μην με ξεχάσεις :) οκ θα σαι χω υπόψην είσαι κ αεκ κ αντίφα! Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Ακομα τωρα εκανα την πρωτη μου παραγγελια απο vickmall... Μεγαλο πραμα να εχεις φωτογραφιες του πακετου, να ξερεις οτι γραφει μικρη αξια και πώς ειναι απεξω.. Σιγουρια. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Roid_rage said: Ακομα τωρα εκανα την πρωτη μου παραγγελια απο vickmall... Μεγαλο πραμα να εχεις φωτογραφιες του πακετου, να ξερεις οτι γραφει μικρη αξια και πώς ειναι απεξω.. Σιγουρια. Κ γω χθες για πρώτη φορά ψώνισα από κει κ γενικά από κινέζομαγαζο πόσες μέρες μετά την αγορά σ στείλαν το πακέτο? Edited December 11, 2014 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Την επομενη φευγει συνηθως ή τη μεθεπομενη. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Οκ ευχαριστώ. Τις φωτογραφίες σ τις στέλνουν από μόνοι τους ή πρέπει να τους ζητήσεις γιατί τους έστειλα mail για να ελέγξουν το κινητό κ για τα δώρα που μου έταξαν στο τσάτ τα κλασσικά αλλά για φωτό δεν ήξερα κ δεν τους το ανέφερα. Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts