Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι συμφωνω μαζι σου.Αλλα επειδη 2 φορες ηρθαν πραγματα απο κινα και αμερικη και την μια γυρισαν πισω χωρις ενημερωση και εχασα τα λεφτα μου , και την αλλη πληρωσα ενα τρομερο ποσο στον εκτελωνισμο για αυτο εχω ανησυχια.Με EMS πηρα πραγματα 2 φορες αλλα την ψιλοφοβαμαι.Νομιζω οτι με Singapore Post ειναι καλυτερα.

EMS και simgapore post(απλο ταχυδρομείο το γράφω και πιο πάνω αλλά ποιος νοιάζεται τι λένε παραπάνω :X) δεν έχει τελωνείο.Και βασικά για να έχετε μιά ιδέα,τα πάντα περνάνε απο το τελωνείο,απλά με αυτες τις μεθόδους αποστολής δεν υπάρχει χρέωση εκτελωνισμού

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

EMS και simgapore post(απλο ταχυδρομείο το γράφω και πιο πάνω αλλά ποιος νοιάζεται τι λένε παραπάνω :X) δεν έχει τελωνείο.Και βασικά για να έχετε μιά ιδέα,τα πάντα περνάνε απο το τελωνείο,απλά με αυτες τις μεθόδους αποστολής δεν υπάρχει χρέωση εκτελωνισμού

Το γνωριζω φιλε μου αυτο οτι ειναι απλο ταχυδρομειο εχω φαει ωρες μεσα στο τελωνειο και ξερω πολυ καλα την διαδικασια που εχουν τα δεματα.Απλα επειδη το merimobiles χρησιμοποιει το EMS σαν ταχυ-αποστολη και παει στο πορτα πορτα εκει ισως ανοιχτουν τα δεματα και ψαχτουν παραπανω.Και αν ειναι κανενας μυστηριος στο τελωνειο παιζει και να χεις θεμα γιατι δεν ειναι ηλιθιος ο αλλος να δει ενα τηλεφωνο και να πιστεψει οτι ειναι mp3 και οτι κανει 25$.Εγω ειπα την εμπειρια που ειχα.Δεν ειναι αναγκη να μας την πεις. :confused:

Το γνωριζω φιλε μου αυτο οτι ειναι απλο ταχυδρομειο εχω φαει ωρες μεσα στο τελωνειο και ξερω πολυ καλα την διαδικασια που εχουν τα δεματα.Απλα επειδη το merimobiles χρησιμοποιει το EMS σαν ταχυ-αποστολη και παει στο πορτα πορτα εκει ισως ανοιχτουν τα δεματα και ψαχτουν παραπανω.Και αν ειναι κανενας μυστηριος στο τελωνειο παιζει και να χεις θεμα γιατι δεν ειναι ηλιθιος ο αλλος να δει ενα τηλεφωνο και να πιστεψει οτι ειναι mp3 και οτι κανει 25$.Εγω ειπα την εμπειρια που ειχα.Δεν ειναι αναγκη να μας την πεις. :confused:

Φίλε δε στη λέω,αλλά δεν θα ανοιχτεί το δέμα.Δεν έχουν το δικαίωμα να το ανοίξουν τη συσκευασία(δε γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι).

Με την ems στην Ελλάδα αναλαμβάνει να στο φέρει σπίτι σου η ταχυμεταφορές ελτά και όχι το απλό ελτά.Στο λέω βάση εμπειρίας και πάντα φιλικά.

Xiaomi 12 Pro

Μετα απο ποσες μερες οταν εχουμε trucking number βλεπουμε την online κατασταση του και αφου λενε οτι εγινε shipped?

ΕΜS ειναι η αποστολη, εδω βαζουμε τον αριθμο?

http://www.trackingkit.com/

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Φίλε δε στη λέω,αλλά δεν θα ανοιχτεί το δέμα.Δεν έχουν το δικαίωμα να το ανοίξουν τη συσκευασία(δε γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι).

Με την ems στην Ελλάδα αναλαμβάνει να στο φέρει σπίτι σου η ταχυμεταφορές ελτά και όχι το απλό ελτά.Στο λέω βάση εμπειρίας και πάντα φιλικά.

Εγω περυσι που ειχα τρεχαματα με το τελωνειο και ειδικοτερα με αυτο της Θεσσαλονικης (απο εκεινο εξυπηρετουμε) ειδα δεματα απο 3τες χωρες οπως κινα,ισραηλ,ινδια σταλμενα με EMS δηλωμενο μικρο ποσο ανοιγοντουσαν.Και βεβαια εχει το δικαιωμα να ανοιξει το δεμα!Αν το δεμα δεν ειναι ουτε κινητο ουτε mp3 οπως μπορει να αναγραφει,και εχει μεσα φαρμακα ή ναρκωτικες ουσιες? Και αν δεις σου το λεει εκτος συσκευασιας και εντος συσκευασιας και μετα αποστελεται.

Εγω περυσι που ειχα τρεχαματα με το τελωνειο και ειδικοτερα με αυτο της Θεσσαλονικης (απο εκεινο εξυπηρετουμε) ειδα δεματα απο 3τες χωρες οπως κινα,ισραηλ,ινδια σταλμενα με EMS δηλωμενο μικρο ποσο ανοιγοντουσαν.Και βεβαια εχει το δικαιωμα να ανοιξει το δεμα!Αν το δεμα δεν ειναι ουτε κινητο ουτε mp3 οπως μπορει να αναγραφει,και εχει μεσα φαρμακα ή ναρκωτικες ουσιες? Και αν δεις σου το λεει εκτος συσκευασιας και εντος συσκευασιας και μετα αποστελεται.

Τί να σου πώ φίλε μου.4 παραγγελίες έχω κάνει για φίλους και άλλες 3 για μένα...Όλες Ems κανένα πρόβλημα.Και τίποτα δεν έχει ανοιχθεί.Πες το τύχη,αν και γράφανε ότι είναι κινητά τα πιο πολλά κιόλας.μόνο DHL έχω πάρει απο φόβο

Xiaomi 12 Pro

Παιδιά το antelife πρίν 2 μέρες αρνήθηκε να μου στείλει ένα τηλέφωνο ισχυριζόμενοι ότι η Ελλάδα είναι high risk προορισμός. Έχει τύχη σε κανένα άλλο αυτό;

Παιδιά το antelife πρίν 2 μέρες αρνήθηκε να μου στείλει ένα τηλέφωνο ισχυριζόμενοι ότι η Ελλάδα είναι high risk προορισμός. Έχει τύχη σε κανένα άλλο αυτό;
ε

Τι ομως εννοουσαν με αυτο το "high risk", οτι ειμαστε αναξιοπιστοι σαν αγοραστες, οτι ειμαστε ιδιοτροποι και απαιτητικοι η οτι τα ταχυδρομεια μας ειναι χαλια και μπορει να χαθει και να το χρεωθουν αυτοι? Δεν μπορω να υποθεσω κατι αλλο..

Δεν το διευκρινισαν?

Αρχισαν και οι Κινεζοι "να μας την λενε"?

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Δεν ξέρω τι εννοούσαν και ούτε μπήκα στην διαδικασία να ανοίξω κουβέντα με τον κινέζο του είπα ότι δεν πειράζει ότι θα το παραγγείλω από αλλού όπως και έκανα.

ε

Τι ομως εννοουσαν με αυτο το "high risk", οτι ειμαστε αναξιοπιστοι σαν αγοραστες, οτι ειμαστε ιδιοτροποι και απαιτητικοι η οτι τα ταχυδρομεια μας ειναι χαλια και μπορει να χαθει και να το χρεωθουν αυτοι? Δεν μπορω να υποθεσω κατι αλλο..

Δεν το διευκρινισαν?

Αρχισαν και οι Κινεζοι "να μας την λενε"?

σκεφτομαι να παραγγειλω το xiaomi mi-2 απο ibuygou και εχει τροπους αποστολης : 1)DHL 2)EMS 3)FEDEX 4) registered airmail 5)airmail

Ποιο θα προτεινατε να επιλέξω βαση αξιοπιστίας τελωνειου κλπ

σκεφτομαι να παραγγειλω το xiaomi mi-2 απο ibuygou και εχει τροπους αποστολης : 1)DHL 2)EMS 3)FEDEX 4) registered airmail 5)airmail

Ποιο θα προτεινατε να επιλέξω βαση αξιοπιστίας τελωνειου κλπ

Προτίμησε το registered airmail που θα σου στείλει και tracking number. Ποτέ τα 3 πρώτα που ανέφερες γιατί έχουν πολλές πιθανότητες να περάσουν τελωνείο.

Δεν ξέρω τι εννοούσαν και ούτε μπήκα στην διαδικασία να ανοίξω κουβέντα με τον κινέζο του είπα ότι δεν πειράζει ότι θα το παραγγείλω από αλλού όπως και έκανα.

Προφανως εφ οσον το εκαναν σε σενα, θα το κανουν και σε αλλους.

Ελπιζω να μην μας βγαλει "κοκκινη καρτα" ολη η Κινα, ακομη δεν εκανα παραγγελια..

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

παιδιά τον ήπια.. παρείγγειλα για λογαριασμό ενός φίλου ένα τηλέφωνο από Etotalk μέσω DHL (με την σύμφωνη γνώμη του για το ρισκο του τελωνείου). Είχα 12 πακέτα τα τελευταία δυο χρόνια απο DHL χωρίς τελωνείο.. ε ήρθε η ώρα που την πάτησα. Μου ζητάνε 101€ + τα τελωνειακά τέλη τα οποία δεν μου τα υπολογίζουν αν δεν τους στειλω την απόδειξη του paypal !! Στην συσκευασία υπάρχει απόδειξη 50$ την οποία ο τελώνης δεν την δέχεται όπως μου είπαν απο DHL και αρνηθηκε να υπολογίσει τα τέλη για τα 50$ !! Πόσο μπορεί να βγεί το τελωνείο για 170€ αξία ???

εγω τα εχω παθει!σας τα ελεγα δεν ακουγατε.τωρα λοιπον καλη ορεξη.Τον εκτελωνισμο θα τον κανεις μονος σου?πρεπει να τους πας την αποδειξη του paypal η της τραπεζας να δουν ποσο στ αληθεια πληρωσες ,και βαση αυτου θα σε φτιαξουνε με τους φορους,αφου σου βαλουν ολους τους φορους τους,μετα θα σου ριξει κι ενα καπελο η dhl διαικπεραιωσης κατι τετοιο τελος παντων κανα 30-35αρι ευρω και ηρθε κι εδεσε.κατω απο 90 ευρω φιλε δεν νομιζω να σου βγει.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

παιδια τωρα αγχωθηκα αν και εχω βαλει απλο δεμα με singapore post ερχεται φοβαμαι μην πληρωσω κανα λιβανι

Εσύ δεν έχεις πρόβλημα.Μη Αλλά α για dhl τα έχουμε τόσο καιρό.Να σου βγεί τώρα ενα κινητό απο κίνα 300 ευρώ...:cry:

Xiaomi 12 Pro

ναι ειναι κριμα κινεζος να σου βγει χρυσαφι

όχι απο θέμα ποιότητας,αλλά καταφεύγουμε σε αυτά λόγω οικονομίας.Αν είναι να σου βγεί ο κούκος αηδόνι,βράστα.

Xiaomi 12 Pro

μου είπαν επίσης ότι αν δεν θελω να το παραλάβω υπάρχουν δύο περιπτώσεις

- δεν το επιστρεφουν και σε 6 μήνες περνάει στην διάθεση του ελληνικού κράτους

- ζητώ να επιστραφεί στον αποστολέα (χωρίς κόστος)

το τι θα κάνει ο αποστολέας μετά ειναι δικό του θέμα. να επιστρέψει τα χρήματα αποκλείεται, τουλάχιστον αν μπορούσε να το στείλει με ems ή china post κι ας με χρεώσει τα μεταφορικά κανένα πρόβλημα... λέτε να το δεχτεί? το εχω προτεινει και περιμένω απάντηση..

μου είπαν επίσης ότι αν δεν θελω να το παραλάβω υπάρχουν δύο περιπτώσεις

- δεν το επιστρεφουν και σε 6 μήνες περνάει στην διάθεση του ελληνικού κράτους

- ζητώ να επιστραφεί στον αποστολέα (χωρίς κόστος)

το τι θα κάνει ο αποστολέας μετά ειναι δικό του θέμα. να επιστρέψει τα χρήματα αποκλείεται, τουλάχιστον αν μπορούσε να το στείλει με ems ή china post κι ας με χρεώσει τα μεταφορικά κανένα πρόβλημα... λέτε να το δεχτεί? το εχω προτεινει και περιμένω απάντηση..

Δύσκολα του βάζεις και του πωλητή πάντως.Καλώς η κακώς είναι δική σου επιλογή ο τρόπος αποστολής....

Xiaomi 12 Pro

Δύσκολα του βάζεις και του πωλητή πάντως.Καλώς η κακώς είναι δική σου επιλογή ο τρόπος αποστολής....

γιατι ειναι δυσκολο.. θα του πληρώσω την νέα αποστολή.. επι πλέον θα έχει κερδίσει για πάντα έναν πελάτη, ενώ αν δεν με εξυπηρετήσει θα τσεπώσει το τηλέφωνο που θα του επιστρέψει η DHL αλλά θα χάσει έναν πελάτη που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον δυσφημίζει σε κάθε φόρουμ και κάθε παρέα. Τώρα θα μου πεις έχει ανάγκη? οχι δεν έχει..

γιατι ειναι δυσκολο.. θα του πληρώσω την νέα αποστολή.. επι πλέον θα έχει κερδίσει για πάντα έναν πελάτη, ενώ αν δεν με εξυπηρετήσει θα τσεπώσει το τηλέφωνο που θα του επιστρέψει η DHL αλλά θα χάσει έναν πελάτη που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον δυσφημίζει σε κάθε φόρουμ και κάθε παρέα. Τώρα θα μου πεις έχει ανάγκη? οχι δεν έχει..

Φυσικά και δεν έχει ανάγκη.Εύχομαι να ξεμπερδέψεις φυσικά,αλλά κακώς θα τον δυσφημίσεις σε περίπτωση που δε σε καλύψει η απάντηση του.δε φταίει αυτός που δεν θέλεις να πληρώσεις κόστος εκτελωνισμού.ήξερες το ρίσκο και δυστυχώς την πάτησες.

Xiaomi 12 Pro

σύμφωνοι, δεν λέω ότι φταίει ο etotalk, αλλοίμονο, ο πρώτος που φταίει ειμαι εγώ, απλά μια εξυπηρέτηση θα του ζητήσω η οποία δεν του κοστίζει κάτι.. ότι έξοδα χρειαστούν εγώ θα τα καλύψω.. ήδη εχω αγοράσει δύο τηλέφωνα από εκει. αν δεν με εξυπηρετήσει θα καταλάβει πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει τρίτο.. πέρα απο αυτο, το μαύρο πρέπει να πέσει στην DHL. Ανακαλώ ότι είχα πει σε προηγούμενο post στο thread του N1, ότι δεν είχα ποτέ προλήματα με την DHL. Να που ήρθε και η σειρά μου.

Η μόνη περίπτωση πάντως να μη σε εξυπηρετήσουν είναι αν έχουν τόσο τεράστιο φόρτο παραγγελιών, που και πάλι πιστεύω θα σε βοηθήσουν.

Στο εύχομαι. Και μακριά απο DHL ( άλλος ένας παθών...)!