Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ψαχνεις 4.5" εγω λεω δωσε τουλαχιστον $100. Αυτο που ειδες δε το ξερω αλλα εχω καταλαβει οτι στους κινεζους δεν υπαρχουν

"ευκαιριες". Ολα ειναι υπολογισμενα.

Οσο για το Panda λεφτα δε θα σου φανε, αλλα σε ολα τα αλλα βραστα.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα θελω τη γνωμη σας για αυτο το eshop και για αυτη τη συσκευη;

http://www.dx.com/p/g-five-g5-g7-mtk6582-quad-core-android-4-2-wcdma-bar-phone-w-5-0-qhd-1gb-ram-4gb-rom-white-294273#.U24-vfl_sdA

http://www.dx.com/p/g-five-g5-g7-mtk6582-quad-core-android-4-2-wcdma-bar-phone-w-5-0-qhd-1gb-ram-4gb-rom-white-294273#.U24-vfl_sdA

Το μαγαζι ειναι μια χαρα,εχω παρει αρκετες φορες ομως μονο μικροπραγματα(ακουστικα-θηκες-ζελατινες).

Για συσκευες δεν ξερω. Συνηθως τα αλλα καταστηματα ανοιγουν τις συσκευες και περνουν δικιες τους rom.

Οσο για την συσκευη δεν αξιζει καθως στα ιδια χρηματα μπορεις να βρεις κατι καλυτερο και μια εταιρεια που εχει

κριτικες. Σε αυτα τα χρηματα θα σου προτινα κατι τετοιο.

Θα μπορούσες να μου προτείνεις κάποιες συσκευές; Σε ευχαριστω.

Σου εχω στειλει στο προηγουμενο post τι θα επερνα σε αυτα τα χρηματα. Πατα στον συνδεσμο.

Στο Pandawill εχει κλωνους S4 απο την STAR που ειναι μεγαλη εταιρεια στα 99$ και με καλυτερα χαρακτηριστικα. Δες στο clearance.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Elephone P7 mini

UMI S1

Cubot S208

(Πότε θα πάρει κάποιος το τελευταίο για να μας πει αν αξίζει; :D )

Εγω.Χτες το παρελαβα.Μετα απο 3 μηνες με το KingSing K2 με την 4.3 οθονη του και ενω εχω χρησιμοποιησει παρα πολλα 5αρια,μου φανηκε μεγαλο.Φταιει το οτι ειναι πολυ μακρυ.Πανω και κατω απο την οθονη εχει αρκετο κενο.Ειναι ομως παρα πολυ λεπτο,ελαφρυ και ποιοτικο.Κατεβασα τις εφαρμογες και απο αυριο θα το εχω σαν πρωτη συσκευη.Η καμερα μου φανηκε πολυ καλη οπως και η αφορτιστη ακομα μπαταρια του.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Εγω.Χτες το παρελαβα.Μετα απο 3 μηνες με το KingSing K2 με την 4.3 οθονη του και ενω εχω χρησιμοποιησει παρα πολλα 5αρια,μου φανηκε μεγαλο.Φταιει το οτι ειναι πολυ μακρυ.Πανω και κατω απο την οθονη εχει αρκετο κενο.Ειναι ομως παρα πολυ λεπτο,ελαφρυ και ποιοτικο.Κατεβασα τις εφαρμογες και απο αυριο θα το εχω σαν πρωτη συσκευη.Η καμερα μου φανηκε πολυ καλη οπως και η αφορτιστη ακομα μπαταρια του.

Oντος ειναι πολυ μακροστενο,τα bezel ειναι καπως......:)

Ειχε θηκη αυτο που πηρες?Εμενα μαλλον ξεχασαν να βαλου...........:mad:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Oντος ειναι πολυ μακροστενο,τα bezel ειναι καπως......:)

Ειχε θηκη αυτο που πηρες?Εμενα μαλλον ξεχασαν να βαλου...........:mad:

Απο Pandawill που το πηρα ειχε την λευκη (πηρα το ασπρο πισω,μαυρο μπροστα) flip case με αυτοκολλητο που δινει η εταιρεια.Επειδη θελω να το χρησιμοποιω καποιες φορες χωρις θηκη και το αυτοκολλητο δεν αντεχει πολλα βαλε βγαλε,παρηγγειλα μια πολυ ωραια απο aliexpress με 7-8$,με πλαστικη θηκη μεσα που μπαινει το κινητο.

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα,

ποιο απο τα 3 site ειναι πιο αξιοπιστο?

ibuymi.com

touch-us.com

minideal.net

Το Minideal.Περιμενουμε αρκετοι παραγγελιες απο ibuymi να δουμε τι λεει απο αξιοπιστια.Το αλλο ουτε που να τ αγγιξεις.

Edited by arisg90

Απο Pandawill που το πηρα ειχε την λευκη (πηρα το ασπρο πισω,μαυρο μπροστα) flip case με αυτοκολλητο που δινει η εταιρεια.Επειδη θελω να το χρησιμοποιω καποιες φορες χωρις θηκη και το αυτοκολλητο δεν αντεχει πολλα βαλε βγαλε,παρηγγειλα μια πολυ ωραια απο aliexpress με 7-8$,με πλαστικη θηκη μεσα που μπαινει το κινητο.

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το Minideal.Περιμενουμε αρκετοι παραγγελιες απο ibuymi να δουμε τι λεει απο αξιοπιστια.Το αλλου ουτε που να τ αγγιξεις.

Και εγω απο Pandawill το πηρα........τελος παντων απο Δευτερα θα εχουμε το σχετικο ματσακι.

Γιατι κλειδωθηκε το thread του vickmall ?
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Γιατι κλειδωθηκε το thread του vickmall ?

Συμφωνα με το ιδιο το vickmall,αποχωρησε και θα επανελθει αργοτερα.Το κουπονι MYPHONE παντως συνεχιζει να ισχυει.Χτες βραδυ μιλησα στο τσατ.

Απο τα κορυφαια Κινεζικα καταστηματα.

Α ωραια..γιατι οντως εχω παρει..πολυ καλος..και μου εκανε εντυπωση .

Οντως το MYPHONE ισχυει το εχω δοκιμασει..απλα εψαχνα κανενα αλλο κουπονι , οποτε και διαπιστωσα οτι ειναι κλειδωμενο το thread του

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Α ωραια..γιατι οντως εχω παρει..πολυ καλος..και μου εκανε εντυπωση .

Οντως το MYPHONE ισχυει το εχω δοκιμασει..απλα εψαχνα κανενα αλλο κουπονι , οποτε και διαπιστωσα οτι ειναι κλειδωμενο το thread του

Παντωε ειναι copy-paste στο site του vickmall με το site του minideal....μα παραπλησιες τιμες......τυχαιο.........???:)

Παντωε ειναι copy-paste στο site του vickmall με το site του minideal....μα παραπλησιες τιμες......τυχαιο.........???:)

Οι ιδιοι ειναι εχω μιλησει μαζι τους.

Οι ιδιοι ειναι εχω μιλησει μαζι τους.

Και γιατί έχουν δύο ίδια καταστήματα; Και εμένα μου έκανε εντύπωση. Ακόμα και το ίδιο πακετάρισμα κάνουν!

Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr

Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr

Και γιατί έχουν δύο ίδια καταστήματα; Και εμένα μου έκανε εντύπωση. Ακόμα και το ίδιο πακετάρισμα κάνουν!

Και διαφορετικες τιμες .... :rolleyes:

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Ρε τα Κινεζοπουλακια.......:lol:Πονηρεψαμεν ε........:lol:

παίδες έκανα παραγγελία από 1949deal στις 06/05/2014 και δεν ξεκίνησε καν.Δεν απαντούσανε και στα μέιλ και όταν πήρα απάντηση δεν ήταν σίγουροι πότε θα ξεκινήσει η παραγγελία

άνοιξα dispute στο paypal και στο καπάκι ήρθε μέιλ και γράφει κάτι για credit memo Κλπ

και στην σελίδα στην εξέλιξη της παραγγελία μου είναι ως εξής

http://i59.tinypic.com/20z1p2r.jpg

στο κόκκινο λέει για refund αλλά στο paypal μου δεν έχει μπει τίποτα

παίδες έκανα παραγγελία από 1949deal στις 06/05/2014 και δεν ξεκίνησε καν.Δεν απαντούσανε και στα μέιλ και όταν πήρα απάντηση δεν ήταν σίγουροι πότε θα ξεκινήσει η παραγγελία

άνοιξα dispute στο paypal και στο καπάκι ήρθε μέιλ και γράφει κάτι για credit memo Κλπ

και στην σελίδα στην εξέλιξη της παραγγελία μου είναι ως εξής

http://i59.tinypic.com/20z1p2r.jpg

στο κόκκινο λέει για refund αλλά στο paypal μου δεν έχει μπει τίποτα

Ποτε εγινε το refund απο αυτιυς?Σημερα??

Μη μας λες τετοια φιλε μου, 5 λεπτα πριν το ποσταρεις εκανα παραγγελια απο εκει. Ας ελπισουμε να πανε ολα καλα.
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.