Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα ένα σκανάρισμα με McAfee και μου έβγαλε αυτό το μήνυμα αλλά δεν γράφει κάτι παραπάνω μόνο ότι πιθανόν να υπάρχει κίνδυνος. Τι μπορεί να είναι?
Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απλώς δεν έχει μάλλον (πλεον) πληρωμένη καταχώρηση/thread...

Μπορείς να του στείλεις ΡΜ

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Παιδιά ξέρετε αν στο pandawill μπορουμε να κανουμε την παραγγελια και να πληρωσουμε αργοτερα οπως στο geekbuying?

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Μεταξύ dealsprime που η σελίδα ήταν down χτες και geekbuying ποιο προτείνετε γιατί το πρώτο έχει μεγαλύτερη ποικιλία ταμπλετ

Παιδιά το geekbuing έφυγε από το myphone? Δεν το βρίσκω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=367313

Παιδιά ξέρετε αν στο pandawill μπορουμε να κανουμε την παραγγελια και να πληρωσουμε αργοτερα οπως στο geekbuying?

Τι ακριβώς εννοείς? Κάτι σαν βερεσε? Πως το κάνεις αυτό στο Geekbuing?

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Εννοώ να το βάλεις στο καλάθι να κάνει checkout ώστε να έχει γίνει η παραγγελία στην τιμή που βλέπεις τοτε και μετά να το πληρώσεις αργότερα.Και δεν εννοώ να σου το στείλουν.Άπλα σαν ένας τρόπος κράτησης.

Εννοώ να το βάλεις στο καλάθι να κάνει checkout ώστε να έχει γίνει η παραγγελία στην τιμή που βλέπεις τοτε και μετά να το πληρώσεις αργότερα.Και δεν εννοώ να σου το στείλουν.Άπλα σαν ένας τρόπος κράτησης.

δε γινεται πουθενά αυτό. μολις αλλάξει η τιμή του προϊόντος, αλλάζει και στο καλάθι

καλησπερα και χρονια πολλα, τι γνωμη εχετε για αυτο το site?

βλεπω καλες τιμες

http://www.banggood.com/

Εχω κάνει 6 αγορές από εκεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πρόσεχε όμως γιατί δεν ρουτάρουν, ελέγχουν, τροποποιούν τα κινητά αλλά στα στέλνουν έτσι όπως τους έρχονται. Γι αυτό κοίτα να είναι multilanguage

Πχ πήγα να πάρω το Umi x1pro αλλά δε είχε ελληνικά

Πάντως παιδιά βλέπω τρελά κουβαρνταλίκια από τους Κινέζους. 2 δολάρια έκπτωση στην αγορά, του άλλου αποζημίωση για χαλασμένο κινητό 8 δολάρια.... Ωραίοιιιιιι

http://www.pandawill.com/

παιδια ειναι αξιοπιστο ? ξερει κανεις?

http://www.pandawill.com/

παιδια ειναι αξιοπιστο ? ξερει κανεις?

Αξιόπιστο μεν, αλλά λίγο αργό...!!!

Αξιοπιστο φθηνο και γρηγορο.Αργο μονο οταν δεν ειναι σε στοκ το κινητο.Να μιλατε στο Live chat για να το ξεκαθαριζετε.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Αξιοπιστο φθηνο και γρηγορο.Αργο μονο οταν δεν ειναι σε στοκ το κινητο.Να μιλατε στο Live chat για να το ξεκαθαριζετε.

Ναι βρε αργα ειναι ολα εαν δεν τα εχουν στοκαριεμενα,η ουσια ειναι να σε ενημερωνουν πριν πας ταμειο,και δυστηχως λιγα καταστηματα το κανουν αυτο.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ναι βρε αργα ειναι ολα εαν δεν τα εχουν στοκαριεμενα,η ουσια ειναι να σε ενημερωνουν πριν πας ταμειο,και δυστηχως λιγα καταστηματα το κανουν αυτο.

Εγω πάντως έχω εντυπωσιαστεί πολύ με το Vickmall. Δεύτερο κινητό που παρήγγειλα και την επόμενη μέρα κιόλας tracking number.

Το πρώτο παραγγελία 03/04, tracking & shipping 04/04 και από 09/04 GRATH. Περιμένει δηλαδή 11 μέρες στην Αθήνα...

Το δεύτερο χθες παραγγελία σήμερα tracking.

Και η κοπελιά στο chat πολύ ευγενική και μου έδωσε 2 επιπλέον δωράκια.

Εγω πάντως έχω εντυπωσιαστεί πολύ με το Vickmall. Δεύτερο κινητό που παρήγγειλα και την επόμενη μέρα κιόλας tracking number.

Το πρώτο παραγγελία 03/04, tracking & shipping 04/04 και από 09/04 GRATH. Περιμένει δηλαδή 11 μέρες στην Αθήνα...

Το δεύτερο χθες παραγγελία σήμερα tracking.

Και η κοπελιά στο chat πολύ ευγενική και μου έδωσε 2 επιπλέον δωράκια.

Δηλαδή ήλθε στην Ελλάδα σε 4 ημέρες ... μάλλον με ιδιωτική πτήση με liar jet σου το έστειλαν .... :)

"GRATH" δεν σημαίνει ότι ήλθε στην Ελλάδα !!!

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Δηλαδή ήλθε στην Ελλάδα σε 4 ημέρες ... μάλλον με ιδιωτική πτήση με liar jet σου το έστειλαν .... :)

"GRATH" δεν σημαίνει ότι ήλθε στην Ελλάδα !!!

Έχεις δίκαιο σήμερα ανανεώθηκε και λέει άφιξη στην χώρα προορισμού στις 10/04/2014 03:25. Και εμένα εντύπωση μου κάνει σε 6 μέρες Κίνα - Αθήνα!