Barlost Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Ναι μου ειναι γνωστό ότι υπάρχει αλλόυ φθηνότερα, όμως το ήθελα εντός 1 βδομάδας όπως και έτσι έγινε. Ασε που στην περίπτωση, που δεν σου σταλεί ολοκληρωμένο δηλ όπως εξηγεί η περιγραφή του προιόντος, η amazon εχει τον τρόπο να σε αποζημειώσει σε τέτοιο βαθμό που τελικά το ποσό που απαιτεί απο τον πωλητή για ικανοποίηση σου ξεπερνά κατά πολυ το ποσό που αντιστοιχεί στην πιθανή έλλειψη (π. χ. λιγότερο memory από ότι αναγράφεται). αν το ηθελες μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα τοτε δεν ειχες αλλη επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Με EMS απο Κινα εμενα εχει ερθει, τη μια σε 7 και την αλλη σε 9 ημερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Ναι μου ειναι γνωστό ότι υπάρχει αλλόυ φθηνότερα, όμως το ήθελα εντός 1 βδομάδας όπως και έτσι έγινε. Ασε που στην περίπτωση, που δεν σου σταλεί ολοκληρωμένο δηλ όπως εξηγεί η περιγραφή του προιόντος, η amazon εχει τον τρόπο να σε αποζημειώσει σε τέτοιο βαθμό που τελικά το ποσό που απαιτεί απο τον πωλητή για ικανοποίηση σου ξεπερνά κατά πολυ το ποσό που αντιστοιχεί στην πιθανή έλλειψη (π. χ. λιγότερο memory από ότι αναγράφεται). Oντως,σε τετοιο περιορισμενο χρονικο διαστημα που το ηθελες,δεν εχεις πολλες επιλογες. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Προσπαθώ να κανω την παραγγελία στο pandawill.com άλλα στο τέλος μου ζητά Please confirm your addresses και δεν μπορώ να κάνω proced to check out Μονο στο pandawill.com το κάνει ,έχω χρεωστική με paypal . Τι να κάνω ? Ξέρει κανείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Το topitshopping.com το θεωρειτε αρκετα αξιοπιστο site?γιατί έχει Paypal.. http://www.webutations.org/go/review/topitshopping.com ελεγε 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Ρε παιδιά από το xiaomiworld.com έχει ψωνίσει κανένας? Θέλω να πάρω αυτήν εδώ τη θηκούλα για το κινητό και θέλω να μάθω αν είναι αξιόπιστο. Όχι ότι έχει και τα χίλια γρόσσια, έχει και paypal το μαγαζί οπότε θα με καλύψει, αλλά το θέμα είναι μη φάω δυο μήνες περιμένοντας την θήκη και μετά τις διαδικασίες από το paypal. Αν το μαγαζί είναι μούφα, υπάρχει κάποιο αξιόπιστο που να έχει την συγκεκριμένη θήκη? Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 πιο φθηνο!http://www.topitshopping.com/xiaomi-mi-3-2-16-5-0-capacitive-ips-touch-screen-1920x1080-android-4-2-based-on-miui-v5-quad-core-qualcomm-snapdragon-800-2-3ghz-2gb-ram-16gb-rom-3g-smartphone-phablet-with-bluetooth-wi-fi-gps-navigation-silver.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 πιο φθηνο!http://www.topitshopping.com/xiaomi-mi-3-2-16-5-0-capacitive-ips-touch-screen-1920x1080-android-4-2-based-on-miui-v5-quad-core-qualcomm-snapdragon-800-2-3ghz-2gb-ram-16gb-rom-3g-smartphone-phablet-with-bluetooth-wi-fi-gps-navigation-silver.html Απ'οτι βλεπω δεν ειναι wcdma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Eχει ερθει αυτο Hey Smart Friend: In order to reward all of you guys,Ibuygou decided to offer 50% OFF for all xiaomi accessories.from April 10-14,Only 5 Days! Notes:2 Categories:3.8 Promotion,Discount set is not included in this promotion. απο ibuygou, τι notes και τι categories λεει; Δε βλεπω να γινεται καμια αυτοματη εκπτωση ΑΚΥΡΟ Πρεπει να παρεις τηλεφωνο Edited April 10, 2014 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Όταν γυρνάς πίσω κινητο με εγγυηση γιατί χάλασε, σου πληρώνει το site και τα δικά σου μεταφορικά ή ο καθένας τα δικά του...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Όταν γυρνάς πίσω κινητο με εγγυηση γιατί χάλασε, σου πληρώνει το site και τα δικά σου μεταφορικά ή ο καθένας τα δικά του...??? Στο geek που εστειλα προσφατα μου πληρωσαν τα μεταφορικα 9,90 ευρο για την ακριβεια.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Όταν γυρνάς πίσω κινητο με εγγυηση γιατί χάλασε, σου πληρώνει το site και τα δικά σου μεταφορικά ή ο καθένας τα δικά του...??? Αναλογα το καταστημα.Καποια πληρωνουν μονο τα μεταφορικα της επιστροφης,καποια και τα δυο και καποια τιποτα.Διαβασε τους ορους του καθε σαιτ. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Στο geek που εστειλα προσφατα μου πληρωσαν τα μεταφορικα 9,90 ευρο για την ακριβεια.:) Σωστό, μόνο το GEEK πληρώνει όλα τα μεταφορικά, οι υπόλοιποι τα χρεώνουν στον αγοραστή. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXILES Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Την καλησπερα μου και απο μενα.Μετα απο μπλεξιμο και ταλαιπωρια που ειχα με το geekbuinng -μετα απο ατυχη αγορα ενος jiake jk 12 (προβλημα με το ακουστικο απο την αρχη,και μετα απο 15 μερες περιπου προβλημα και με την οθονη)-πλεον βρισκομαι σε αναζητηση αλλου κινητου,και εννοειτε αλλης μαρκας και αλλου καταστηματος.Οντας πλεον αρκετα πιο επιφυλακτικος γενικως και βλεποντας αυτο http://www.topitshopping.com/cubot-t9-5-0-capacitive-ips-touch-1920x1080-android-4-2-quad-core-mtk6589t-1-5ghz-1gb-ram-16gb-rom-3g-smartphone-phablet-with-ogs-gps-a-gps-8-0mp-13-0mp-cameras-black.html θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη να μου πειτε την γνωμη σας.Εμενα σαν πολυ καλο για να ειναι αληθινο μου φαινεται σε σχεση με την τιμη που εχει σε αλλα μαγαζια.Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Την καλησπερα μου και απο μενα.Μετα απο μπλεξιμο και ταλαιπωρια που ειχα με το geekbuinng -μετα απο ατυχη αγορα ενος jiake jk 12 (προβλημα με το ακουστικο απο την αρχη,και μετα απο 15 μερες περιπου προβλημα και με την οθονη)-πλεον βρισκομαι σε αναζητηση αλλου κινητου,και εννοειτε αλλης μαρκας και αλλου καταστηματος.Οντας πλεον αρκετα πιο επιφυλακτικος γενικως και βλεποντας αυτο http://www.topitshopping.com/cubot-t9-5-0-capacitive-ips-touch-1920x1080-android-4-2-quad-core-mtk6589t-1-5ghz-1gb-ram-16gb-rom-3g-smartphone-phablet-with-ogs-gps-a-gps-8-0mp-13-0mp-cameras-black.html θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη να μου πειτε την γνωμη σας.Εμενα σαν πολυ καλο για να ειναι αληθινο μου φαινεται σε σχεση με την τιμη που εχει σε αλλα μαγαζια.Ευχαριστω εκ των προτερων. Αν έχεις τέτοια εμπειρία, να στοχεύσεις σε επώνυμο κινέζικο τώρα... (Lenovo, Huawei, Xiaomi και κάποια άλλα) Καταστήματα υπάρχουν και άλλα (διαφημίζονται και εδώ), δεν εχεις παρα να δοκιμάσεις! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXILES Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Αν έχεις τέτοια εμπειρία, να στοχεύσεις σε επώνυμο κινέζικο τώρα... (Lenovo, Huawei, Xiaomi και κάποια άλλα) Καταστήματα υπάρχουν και άλλα (διαφημίζονται και εδώ), δεν εχεις παρα να δοκιμάσεις! Οσον αφορα το συγκεκριμενο καταστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Οσον αφορα το συγκεκριμενο καταστημα? αν σκεφτεις οτι και τ α καταστηματα που εουν νημα στο φορουμ μας τα κανουν σμπαραλια με την προχειροτητα τους θα ελεγα να παραμεινεις σε αυτα,οι υπολοιποι ειναι αγνωστοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitheos Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 http://www.scamadviser.com/check-website/www.topitshopping.com παντως το scamadviser δεν το εμπιστευεται το σαιτ.....ουτε και εγω ,θα πηγαινα σε ποιο δοκιμασμενα σαιτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Κοιτάζω να αγοράσω στο aliexpress και το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι. Παρατήρησα ότι κανένας δεν προσφέρει pay pal κατά πόσο λοιπόν είναι ασφαλείς οι αγορές από εκεί. Κοιτάζω κάτι πωλητές και έχουν καλό feedback όπως 98,2 και άλλους που έχουν 100% αλλά έχουν κάνει ελάχιστες πωλήσεις. από την άλλη η διαφορά μεταξύ to2c,merimobile,minideal είναι ελάχιστη μιλάμε για 3-4 Ε. Στα υπόλοιπα site δεν υπάρχει το τηλέφωνο. τι να επιλέξω;και ποιο είναι καλύτερο; βάση ποσοστών το minideal αλλά οι έμπειροι τι λέτε;το κινητό κοστίζει περίπου στα 262 με 267. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Κοιτάζω να αγοράσω στο aliexpress και το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι. Κινητο μην παρεις καλυτερα απο aliexpress. Οι πιθανοτητες να μην εχεις προβλημα ειναι περισσοτερες απο το να εχεις, αλλα για ακριβα πραγματα καλυτερα απο minideal, to2c, geekbuying. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Κινητο μην παρεις καλυτερα απο aliexpress. Οι πιθανοτητες να μην εχεις προβλημα ειναι περισσοτερες απο το να εχεις, αλλα για ακριβα πραγματα καλυτερα απο minideal, to2c, geekbuying. Καλα τα λες..........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Το topitshopping.com το θεωρειτε αρκετα αξιοπιστο site?γιατί έχει Paypal.. http://www.webutations.org/go/review/topitshopping.com ελεγε 100%. Αυτό το site απευθύνεται σε μεγάλες χονδρικές παραγγελίες καταρχάς Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Κοιτάζω να αγοράσω στο aliexpress και το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι. Παρατήρησα ότι κανένας δεν προσφέρει pay pal κατά πόσο λοιπόν είναι ασφαλείς οι αγορές από εκεί. Κοιτάζω κάτι πωλητές και έχουν καλό feedback όπως 98,2 και άλλους που έχουν 100% αλλά έχουν κάνει ελάχιστες πωλήσεις. από την άλλη η διαφορά μεταξύ to2c,merimobile,minideal είναι ελάχιστη μιλάμε για 3-4 Ε. Στα υπόλοιπα site δεν υπάρχει το τηλέφωνο. τι να επιλέξω;και ποιο είναι καλύτερο; βάση ποσοστών το minideal αλλά οι έμπειροι τι λέτε;το κινητό κοστίζει περίπου στα 262 με 267. Οπως ειπαν και οι παραπανω Minideal To2c Geekbyuing. Προσωπικα εκανα 6 αγορες απο το τελευταιο, και εμεινα τρις ευτυχισμενος. Ειδικα η συσκευασια που τα στελνει ειναι ολα τα λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Κοιτάζω να αγοράσω στο aliexpress και το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι. Παρατήρησα ότι κανένας δεν προσφέρει pay pal κατά πόσο λοιπόν είναι ασφαλείς οι αγορές από εκεί. Κοιτάζω κάτι πωλητές και έχουν καλό feedback όπως 98,2 και άλλους που έχουν 100% αλλά έχουν κάνει ελάχιστες πωλήσεις. από την άλλη η διαφορά μεταξύ to2c,merimobile,minideal είναι ελάχιστη μιλάμε για 3-4 Ε. Στα υπόλοιπα site δεν υπάρχει το τηλέφωνο. τι να επιλέξω;και ποιο είναι καλύτερο; βάση ποσοστών το minideal αλλά οι έμπειροι τι λέτε;το κινητό κοστίζει περίπου στα 262 με 267. Διαφωνώ κάθετα με τους ανωτέρω. Στο Aliexpress υπάρχουν έμποροι πολύ καλύτεροι απ τα minideal, to2c, geek κλπ. Ψάξε έμπορους με όσο το δυνατόν περισσότερες πωλήσεις και θετικές αξιολογήσεις τουλάχιστον 96% για τετραψήφιο αριθμό αξιολογήσεων. Paypal δεν υπάρχει, πληρώνεις με το πολύ καλύτερο σύστημα του Alibaba, το escrow. Ποιο κινητό ψάχνεις όμως; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Διαφωνώ κάθετα με τους ανωτέρω. Στο Aliexpress υπάρχουν έμποροι πολύ καλύτεροι απ τα minideal, to2c, geek κλπ. Ψάξε έμπορους με όσο το δυνατόν περισσότερες πωλήσεις και θετικές αξιολογήσεις τουλάχιστον 96% για τετραψήφιο αριθμό αξιολογήσεων. Paypal δεν υπάρχει, πληρώνεις με το πολύ καλύτερο σύστημα του Alibaba, το escrow. Ποιο κινητό ψάχνεις όμως; Αν και πολλες φορες ακυρωσα παραγγελια απο aliexpress ή/και μου επεστρεψαν χρηματα, μία και μονη φορα ever, πηρα ελλατωματικο προϊον (μπαταρια) και δεν απαντανε σε email, ουτε επεστρεψαν λεφτα.. Δυνατοτητα dispute δεν εμφανιζεται πλεον Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts