XronisRR Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Καλυτερα singapore post αλλα δεν ξερω και τι παιζει με το deutsche post,σιγουρα θα ερθει πιο γρηγορα απο singapore αλλα δεν ξερω απο τελωνειο κτλ τι παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Και αν περασει τελωνειο πληρωνεις στο ταχυδρομειο οταν πας να παραλαβεις; ναι ετσι γινεται..η fedex ειναι η πιο γρηγορη απο τα παραπανω..πιο ασφαλες το singapore post Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Μυστικες ψηφοφοριες; Πως δηλ ελεγχετε αν ψηφιζουν οσοι εχουν κανει αγορες απ αυτα; Μία απλή δημοσκόπηση είναι. Δεν θα ζητήσουμε και αφμ για να ψηφίσει κάποιος! :) Με αυτή την λογική ακυρώνονται όλες οι δημοσκοπήσεις. Απλά να παίρνουν μία ιδέα τα μέλη για την αξιοπιστία του κάθε καταστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highsky Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Μία απλή δημοσκόπηση είναι. Δεν θα ζητήσουμε και αφμ για να ψηφίσει κάποιος! :) Με αυτή την λογική ακυρώνονται όλες οι δημοσκοπήσεις. Απλά να παίρνουν μία ιδέα τα μέλη για την αξιοπιστία του κάθε καταστήματος. Επειδη εχουμε να κανουμε με εμπορικες συναλλαγες και υποληψεις θα προτιμουσα οι ψηφοι να ειναι προσβασιμοι στην χειροτερη περιπτωση στα μελη. Εναλλακτικα θα μπορουσε να ζητηθει επεξηγηση, που δεν βολευει; Εκει πηγαινε η ενσταση μου Παράθεση kabbat zin @ google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sstef Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Από τη πλευρά σου καλά το βλέπεις και σε δικαιολογώ απόλυτα. Και εγώ στη θέση σου τα ίδια θα έλεγα και θα έκανα. Από την άλλη για όλα τα μαγαζιά υπάρχουν αρνητικά σχόλια. Από κάπου θα πρέπει να αγοράσουμε. Ακόμα και για τα Ελληνικά καταστήματα υπάρχουν αρνητικά σχόλια. Δεν μπορούμε να μην αγοράσουμε από πουθενά. Τελικά πρέπει να διαλέξουμε τα μαγαζιά με τα λιγότερα αρνητικά και δοκιμασμένα σε βάθος χρόνου. Προσωπικά δεν έχω αγοράσει από Pandawill, πολλοί όμως το προτείνουν σαν ένα από τα πιο αξιόπιστα. Πρέπει να προσέξουμε να αγοράσουμε επώνυμα κινητά γιατί υπάρχει μια μεγάλη διαφορά στην ποιότητα από τα μη επώνυμα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου αλλά δεν νομίζω ότι σου έτυχε και ότι χειρότερο. Αυτή την αντιμετώπιση θα είχες στα περισσότερα (αν όχι σε όλα) τα Κινέζικα μαγαζιά. Θα επιστρέψεις το κινητό με δικά σου έξοδα και θα σου επιστρέψουν τη τιμή του. Πολλή συνηθισμένη διαδικασία. Θα σου το επιβεβαιώσουν πολλοί που αγοράζουν από Κίνα. Τα έξοδα για την επιστροφή δεν ξέρω πως τα υπολόγισες 20 ευρώ. Με τα ΕΛΤΑ είναι κάτω από 10 ευρώ. Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι. Εχεις απολυτο δίκαιο, οι αγορές μεσω ιντερνετ εχουν τετοια θεματα και λυνονται δύσκολα. ομως δεν εχουν ολα τα σιτε τις ιδιες κριτικες σε κάποια βλεπεις πολλα αρνητικά σχολια και σε αλλα ελαχιστα. και για το pandawill ειναι πολλα τα αρνητικα Το θεμα ειναι οτι δεν απαντουν στα εμαιλ και οτι με αναγκασαν να καταφυγω στο παυπαλ που αυτο αποφασισε να πληρωσω την επιστροφή. Ομως στους ορους τους γραφουν πως αν παραλαβω χαλασμενο προιον το επιστρεφω με δικη τους χρεωση. οσο αφορά τα εξοδα επιστροφής ρώτησα στα ελτα της περιοχής μου και μου είπαν για το συστημένο θελω 19€ για 500γραμμαρια δεμα (και οχι 20 που εγραψα στο προηγουμενο ποστ) αλλα τελικα το βαρος του κινητου με την συσκευασία ειναι 300γραμμαρια οποτε δεν γνωριζω ποσο ακριβως στοιχίζει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Εχεις απολυτο δίκαιο, οι αγορές μεσω ιντερνετ εχουν τετοια θεματα και λυνονται δύσκολα. ομως δεν εχουν ολα τα σιτε τις ιδιες κριτικες σε κάποια βλεπεις πολλα αρνητικά σχολια και σε αλλα ελαχιστα. και για το pandawill ειναι πολλα τα αρνητικα Το θεμα ειναι οτι δεν απαντουν στα εμαιλ και οτι με αναγκασαν να καταφυγω στο παυπαλ που αυτο αποφασισε να πληρωσω την επιστροφή. Ομως στους ορους τους γραφουν πως αν παραλαβω χαλασμενο προιον το επιστρεφω με δικη τους χρεωση. οσο αφορά τα εξοδα επιστροφής ρώτησα στα ελτα της περιοχής μου και μου είπαν για το συστημένο θελω 19€ για 500γραμμαρια δεμα (και οχι 20 που εγραψα στο προηγουμενο ποστ) αλλα τελικα το βαρος του κινητου με την συσκευασία ειναι 300γραμμαρια οποτε δεν γνωριζω ποσο ακριβως στοιχίζει αυτο. λιγοτερο απο 10 ευρω,εστειλα εγω ενα 300 γρ 9.20 ευρω,βγαλε φωτο απο το πακετο την διευθυνση που το στελνεις και κρατα την αποδειξη,βγαλε την φωτογραφια,θα στην ζητησει το paypal πριν το refund Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Normal_Screen_Android_Phones/Budget_Android_Phone_Hail_-_4_Inch_Screen_Snapdragon_Dual_Core_CPU_3G_White/ ποιο μαρκα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Normal_Screen_Android_Phones/Budget_Android_Phone_Hail_-_4_Inch_Screen_Snapdragon_Dual_Core_CPU_3G_White/ ποιο μαρκα; τι θες να πεις; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) τι θες να πεις; δεν βρηκα τι μαρκα. hail ή Turbo-X G405.. αξιζει? πολυ μου αρεσει το παραγγειλα.. Edited January 7, 2014 by valanths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 οσο αφορά τα εξοδα επιστροφής ρώτησα στα ελτα της περιοχής μου και μου είπαν για το συστημένο θελω 19€ για 500γραμμαρια δεμα (και οχι 20 που εγραψα στο προηγουμενο ποστ) αλλα τελικα το βαρος του κινητου με την συσκευασία ειναι 300γραμμαρια οποτε δεν γνωριζω ποσο ακριβως στοιχίζει αυτο. Συστημένα εξωτερικού (Ζώνη 2) 0- 500 γρ. 9,20 ευρώ 501-1000 γρ. 15,00 ευρώ Από το επίσημο τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ. Ή λάθος κατάλαβαν στο ΕΛΤΑ της περιοχής σου ή δεν ξέρουν καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Επειδη εχουμε να κανουμε με εμπορικες συναλλαγες και υποληψεις θα προτιμουσα οι ψηφοι να ειναι προσβασιμοι στην χειροτερη περιπτωση στα μελη. Εναλλακτικα θα μπορουσε να ζητηθει επεξηγηση, που δεν βολευει; Εκει πηγαινε η ενσταση μου Πατώντας πάνω στον τίτλο της φηφοφορίας, δηλαδή την ερώτηση «Είστε ευχαριστημένοι από το ...?», βλέπεις τα αποτελέσματα χωρίς να ψηφίσεις. πχ http://www.myphone.gr/forum/poll.php?do=showresults&pollid=4113 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakis7361 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Παιδιά, σκεφτομαι να παρω αυτο το κινητακι http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=161191515460 Εχει κανεις καμια εμπειρια με EZIO κινητα; Δεν μπορεσα να βρω κατι στο ιντερνετ, ουτε και για τον πωλητη βλεπω καλα πραγματα. μονο αυτος εχει αυτην την μαρκα, γιατι; τι ειναι; Παντως το κινητο, αν ειναι οπως γραφει, ειναι καταπληκτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Παιδιά, σκεφτομαι να παρω αυτο το κινητακι http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=161191515460 Εχει κανεις καμια εμπειρια με EZIO κινητα; Δεν μπορεσα να βρω κατι στο ιντερνετ, ουτε και για τον πωλητη βλεπω καλα πραγματα. μονο αυτος εχει αυτην την μαρκα, γιατι; τι ειναι; Παντως το κινητο, αν ειναι οπως γραφει, ειναι καταπληκτικο. EUR 166.45...........παρα πολλα φιλε μου για ενα τετοιο κντ. Γιατι δεν πας σε καποιο επωνυμο σε αυτα τα λεφτα,και σε καποιο αποπ τα αξοιοπιστα καταστηματα που υπαρχουν εδω?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paranoir Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 ΚΟΥΠΟΝΙΑ MINIDEAL THL T100S SmartPhone MTK6592 Octa Core 8 Core Android 4.2 With 5.3 Inch FHD Screen NFC OTG (15$ discout code T100S) THL T200 True Octa-Core Android 4.2 Phone-1080p HD Gorilla Glass,1.7GHz,2GB RAM 32GB ROM(20$ discount code: T200) THL T5S SmartPhone MTK6582 Quad Core 1.3GHZ OGS Android 4.2 With 4.7inch QHD Screen(15$ discount code T5S) THL T5 SmartPhone Android 4.2 MTK6572W Dual Core With 4.7inch QHD Screen(5$ discount code:T5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 ΚΟΥΠΟΝΙΑ MINIDEAL THL T100S SmartPhone MTK6592 Octa Core 8 Core Android 4.2 With 5.3 Inch FHD Screen NFC OTG (15$ discout code T100S) THL T200 True Octa-Core Android 4.2 Phone-1080p HD Gorilla Glass,1.7GHz,2GB RAM 32GB ROM(20$ discount code: T200) THL T5S SmartPhone MTK6582 Quad Core 1.3GHZ OGS Android 4.2 With 4.7inch QHD Screen(15$ discount code T5S) THL T5 SmartPhone Android 4.2 MTK6572W Dual Core With 4.7inch QHD Screen(5$ discount code:T5) Θεωρω πως για οποιον θελει να αγορασει το thl w100s, επειδη παρουσιαζει καποια μικροπροβληματα με την ενδειξη μπαταριας, αξιζει τον κοπο να δει το thl T5s. Μεγαλυτερη μπαταρια και 4,7'' οθονη. Καλη τιμη για τα χαρακτηριστικα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakis7361 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 EUR 166.45...........παρα πολλα φιλε μου για ενα τετοιο κντ. Γιατι δεν πας σε καποιο επωνυμο σε αυτα τα λεφτα,και σε καποιο αποπ τα αξοιοπιστα καταστηματα που υπαρχουν εδω?? μου εκανε εντυπωση η ram που εχει 2gb, εχω το samsung duos GT-S7562 με 768 MB ram και σερνεται, σκαλωνει, φορτωνει και μου την σπαει, με τρελαινει. Ελπιζω να με καταλαβαινεις; και βλεπω οτι το προβλημα του ειναι η ram, γιαυτο θελω μπολικη ραμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 μου εκανε εντυπωση η ram που εχει 2gb, εχω το samsung duos GT-S7562 με 768 MB ram και σερνεται, σκαλωνει, φορτωνει και μου την σπαει, με τρελαινει. Ελπιζω να με καταλαβαινεις; και βλεπω οτι το προβλημα του ειναι η ram, γιαυτο θελω μπολικη ραμ Και με 1gb δεν θα εχεις προβλημα....γενικα τα sam σαν αυτο που εχεις σερνονται.....αλλα εαν θες 2gb κοιτα αυτο π.χ.---> http://www.minideal.net/huawei-g700-smartphone-5-inch-ips-screen-quad-core-cpu-dual-sim-card-2gb-ram-8gb-rom.html Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 μου εκανε εντυπωση η ram που εχει 2gb, εχω το samsung duos GT-S7562 με 768 MB ram και σερνεται, σκαλωνει, φορτωνει και μου την σπαει, με τρελαινει. Ελπιζω να με καταλαβαινεις; και βλεπω οτι το προβλημα του ειναι η ram, γιαυτο θελω μπολικη ραμ Επειδή γράφει ότι έχει 2gb ram δε σημαίνει κιόλας ότι έχει...Ακολούθα την συμβουλή που σου δίνει ο Κώστας. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 μου εκανε εντυπωση η ram που εχει 2gb, εχω το samsung duos GT-S7562 με 768 MB ram και σερνεται, σκαλωνει, φορτωνει και μου την σπαει, με τρελαινει. Ελπιζω να με καταλαβαινεις; και βλεπω οτι το προβλημα του ειναι η ram, γιαυτο θελω μπολικη ραμ Μπορείς να δεις και αυτό http://www.minideal.net/zte-geek-v975-smartphone-item-atomz2580-cpu-2gb-ram-8mp-camera-with-5-0inch-ogs-screen.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Αψογο για τα λεφτά του και το μόνο "μείον" του ειναι το single sim Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakis7361 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 EUR 166.45...........παρα πολλα φιλε μου για ενα τετοιο κντ. Γιατι δεν πας σε καποιο επωνυμο σε αυτα τα λεφτα,και σε καποιο αποπ τα αξοιοπιστα καταστηματα που υπαρχουν εδω?? Μπορείς να δεις και αυτό http://www.minideal.net/zte-geek-v975-smartphone-item-atomz2580-cpu-2gb-ram-8mp-camera-with-5-0inch-ogs-screen.html θελω να ειναι δικαρτο οπως θελω να ειναι απο 4 ιντσες οθονη μεχρι 4,7, με το ζορι θα το δεχτο 5¨(μου φαινεται μεγαλο, και θα το χτυπησω στην δουλεια) και καμερα να ειναι τουλαχιστον 5 mp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 τσεκαρε αυτο http://www.minideal.net/xiaomi-hongmi-smartphone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 θελω να ειναι δικαρτο οπως θελω να ειναι απο 4 ιντσες οθονη μεχρι 4,7, με το ζορι θα το δεχτο 5¨(μου φαινεται μεγαλο, και θα το χτυπησω στην δουλεια) και καμερα να ειναι τουλαχιστον 5 mp 2Gb μέχρι 4,7 ίντσες μόνο το MEIZU MX2 και το Jiayu G4 βλέπω, για 5 ίντσες έχεις αρκετές επιλογές όπως το Thl W8s, Huawei G700, Umi X2. Διάβασε λίγο και τα αντίστοιχα θέματα για να αποφασίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Δεύτερη απατεωνιά από FOCALPRICE, οπότε πολύ προσοχή στους επίδοξους αγοραστές. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5130145#post5130145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkbabis Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Θεωρω πως για οποιον θελει να αγορασει το thl w100s, επειδη παρουσιαζει καποια μικροπροβληματα με την ενδειξη μπαταριας, αξιζει τον κοπο να δει το thl T5s. Μεγαλυτερη μπαταρια και 4,7'' οθονη. Καλη τιμη για τα χαρακτηριστικα του. to Thl T5S exei ΟΘΟΝΗ 4,5 ΌΧΙ 4,7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts