giarlos Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ναι σήμερα η μπαταρία θα φάει σκάλισμα καλό με πολύμετρο και φορτιση απευθείας από DC πηγή. Και μένα το THL w100 με μπαταρία κάτω από 15% κάνει κόλπα! Ευχαριστώ παιδιά Πρόσεχε μην την λιώσεις :lol::lol: Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και να βάλεις το κινητό στον φορτιστή. Μετά από 1-2 δευτερόλεπτα και χωρίς να βγάλεις τον φορτιστή βάλε την μπαταρία. Μήπως άνοιξε; :shifty: Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kodiparasare Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Kαι απο τα 2 παρα πολλες αγορες,κανενα προβλημα ποτε. Ως προς το χρόνο παράδοσης κανένα σχόλιο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ως προς το χρόνο παράδοσης κανένα σχόλιο;; Πανω κατω ιδιοι χρονοι με sp,απο 15-25 μερες. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Έχει κανείς να μου προτείνετε σε 4πύρηνο... (το λιγότερο 1GB RAM) μέχρι 150 ευρώ; έχω στο μυαλό μου κάτι σε THL ή LENOVO ή HUAWEI. Κάθε πρόταση δεκτή. Επειδή έχω χαθεί...υπάρχουν πολλά στην κινέζικη αγορά. Προτιμώ αγορά από geeksbuying ή minideals που βλέπω ότι είναι εμπιστοσύνης. Σε Lenovo το S650 και σε HUAWEI το Honor 3C. Εάν μπορείς, περιμένεις λίγο ακόμα μέχρι να γίνουν παραλαβές από τα μέλη του φόρουμ, είναι πολύ ποιοτικά κινητά και είμαι έτοιμος να παραγγείλω και εγώ για γνωστούς που θέλουν κάτι σε γνωστή μάρκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandro89 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Πρόσεχε μην την λιώσεις :lol::lol: Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και να βάλεις το κινητό στον φορτιστή. Μετά από 1-2 δευτερόλεπτα και χωρίς να βγάλεις τον φορτιστή βάλε την μπαταρία. Μήπως άνοιξε; :shifty: Λοιπόν έχουμε και λέμε! Με εξωτερική φόρτιση μεγάλης τάσης (12V .. απελπισμένη προσπάθεια!) η μπαταρία δεν φόρτισε.. Αλλά την έβαλα με πατέντα στο W100 μου παρόλο που έδειχνε να μην φορτίζει όταν την έβαλα στο GT90 το κινητό άνοιξε! Μετά έβαλα τον φορτιστή στο κινητό και μου έβγαλε ένδειξη φόρτισης αλλά το ποσοστό της μπαταρίας έμενε ίδιο... Λέω άντε να κάνω μια επανεκκίνηση το κινητό μπας και δείξει τίποτα καλό. @@ το κινητό δεν άνοιξε... Μέτρησα με το πολύμετρο την τάση της μπαταρίας και έλεγε 5,5V!! Σαν να είναι φορτισμένη φουλ δηλαδή. Την βάζω στο κινητό και ανοίγει και λέει charging 26%!! Θα την αφήσω αρκετές ώρες στη φόρτιση να δούμε. Οι τρελές τιμές στην τάση της μπαταρίας είναι ένδειξη κατεστραμένης μπαταρίας. Θα δοκιμάσω το κινητό με την μπαταρία από το THL (πάλι πατέντα δηλαδή θέλει..). Έτσι θα σιγουρευτώ για το αν φταίει η μπαταρία ή όχι. Αυτό που μου λες το έκανα αλλά κανένα σημείο ζωής. Είναι ωραίο να πειράζεις τις μπαταρίες αλλά με αυτές τις κινεζιές που μπλέξαμε είναι επικίνδυνο να μην μας εκραγούν στα χέρια! Παράθεση Nokia 5210--->Nokia 6288--->LG KM900 Arena--->Samsung C3300K Champ---> THL W100---> Cubot Note S Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 5,5volt μην την ξαναβάλεις στο τηλέφωνο. Προφανώς έχει χαλάσει το κύκλωμα προστασίας της. Μπορεί να την έχει κάνει ήδη τη ζημιά. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 αν έχουν ανταλλακτικό και συμφωνήσεις να το πληρώσεις φαντάζομαι πως ναι... ενδέχεται όμως να πάει πακέτο με την κάμερα...το τζαμακι εμπρος απ τη καμερα ανηκει στο πλαστικο καλυμα του κινητου πισω απ το καπάκι. Η κάμερα ανηκει στην πλακέτα, καμία σχέση. Λοιπόν έχουμε και λέμε! Με εξωτερική φόρτιση μεγάλης τάσης (12V .. απελπισμένη προσπάθεια!) η μπαταρία δεν φόρτισε.. Αλλά την έβαλα με πατέντα στο W100 μου παρόλο που έδειχνε να μην φορτίζει όταν την έβαλα στο GT90 το κινητό άνοιξε! Μετά έβαλα τον φορτιστή στο κινητό και μου έβγαλε ένδειξη φόρτισης αλλά το ποσοστό της μπαταρίας έμενε ίδιο... Λέω άντε να κάνω μια επανεκκίνηση το κινητό μπας και δείξει τίποτα καλό. @@ το κινητό δεν άνοιξε... Μέτρησα με το πολύμετρο την τάση της μπαταρίας και έλεγε 5,5V!! Σαν να είναι φορτισμένη φουλ δηλαδή. Την βάζω στο κινητό και ανοίγει και λέει charging 26%!! Θα την αφήσω αρκετές ώρες στη φόρτιση να δούμε. Οι τρελές τιμές στην τάση της μπαταρίας είναι ένδειξη κατεστραμένης μπαταρίας. Θα δοκιμάσω το κινητό με την μπαταρία από το THL (πάλι πατέντα δηλαδή θέλει..). Έτσι θα σιγουρευτώ για το αν φταίει η μπαταρία ή όχι. Αυτό που μου λες το έκανα αλλά κανένα σημείο ζωής. Είναι ωραίο να πειράζεις τις μπαταρίες αλλά με αυτές τις κινεζιές που μπλέξαμε είναι επικίνδυνο να μην μας εκραγούν στα χέρια!Ρε συ αν είναι δυνατόν. Οι μπαταρίες των κινητών φορτίζουν το μέγιστο με 5V DC, και στα ~4.2V είναι πλήρεις, εσύ την χάλασες..Το κινητό δεν πρέπει να έπαθε τίποτα πάντως με 5.5V Σε Lenovo το S650 και σε HUAWEI το Honor 3C. Εάν μπορείς, περιμένεις λίγο ακόμα μέχρι να γίνουν παραλαβές από τα μέλη του φόρουμ, είναι πολύ ποιοτικά κινητά και είμαι έτοιμος να παραγγείλω και εγώ για γνωστούς που θέλουν κάτι σε γνωστή μάρκαΤο Huawei 3c πού το βρήκες "διαθέσιμο"; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 το τζαμακι εμπρος απ τη καμερα ανηκει στο πλαστικο καλυμα του κινητου πισω απ το καπάκι. Η κάμερα ανηκει στην πλακέτα, καμία σχέση. Ρε συ αν είναι δυνατόν. Οι μπαταρίες των κινητών φορτίζουν το μέγιστο με 5V DC, και στα ~4.2V είναι πλήρεις, εσύ την χάλασες..Το κινητό δεν πρέπει να έπαθε τίποτα πάντως με 5.5V Το Huawei 3c πού το βρήκες "διαθέσιμο"; νομιζω υπαρχει στο minideal Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 νομιζω υπαρχει στο minideal βασικά λέει shipping time 2013 12.25, και τα χουν διώξει όλα τα κομμάτια όπως μου παν χτες στο skype, περιμενουν παραλαβή από αρχές του χρόνου, όπως όλοι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 βασικά λέει shipping time 2013 12.25, και τα χουν διώξει όλα τα κομμάτια όπως μου παν χτες στο skype, περιμενουν παραλαβή από αρχές του χρόνου, όπως όλοι τοσο πολυ το βιαζεσαι;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 τοσο πολυ το βιαζεσαι;;όχι, άλλος βιαζοταν να του το παραγγείλω κ τους ρώτησα :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 όχι, άλλος βιαζοταν να του το παραγγείλω κ τους ρώτησα :p πως το βλεπεις αξιζει; (για τα χρηματα του προφανως) Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 πως το βλεπεις αξιζει; (για τα χρηματα του προφανως)huawei είναι, ταχύτατος ο mtk6582, μεγάλη μπαταρία, πολύ καλή οθόνη, μακάρι να χει και καλή κάμερα, αξίζει και με το παραπάνω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 huawei είναι, ταχύτατος ο mtk6582, μεγάλη μπαταρία, πολύ καλή οθόνη, μακάρι να χει και καλή κάμερα, αξίζει και με το παραπάνω ωραιος, ευχαριστω... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokmaniak Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 σε συνεχεια των ποστς που εκανα για την banggood. "Dear sir, Yes, we are still selling it as we still get it in stock for the last 2 phones. So sorry for the bad solution to you on this problem. We just contacted with the manufacturer and they said the repair parts cannot be found anymore. We haven't considered too much on the possibility that what if the customer get the newman n1 broken then cannot be repaired after they bought it. For yours we think we can provide you with a new newman n1 or newman n2. The time for you to take it back to China is not the most important point but we just cannot find the repair parts for you to get it repaired. So could you consider it again to get a new replacement first?" Οι ανθρωποι ειναι απατεωνεις πλεον μου λεν ξεκαθαρα οτι δε το φτιαχνουν το ιδιο και για οποιον αγορασει και τωρα ακομα το κινητο απο το site τους. Τουλαχιστον να μην την πατησει αλλος ΜΑΚΡΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 σε συνεχεια των ποστς που εκανα για την banggood. "Dear sir, Yes, we are still selling it as we still get it in stock for the last 2 phones. So sorry for the bad solution to you on this problem. We just contacted with the manufacturer and they said the repair parts cannot be found anymore. We haven't considered too much on the possibility that what if the customer get the newman n1 broken then cannot be repaired after they bought it. For yours we think we can provide you with a new newman n1 or newman n2. The time for you to take it back to China is not the most important point but we just cannot find the repair parts for you to get it repaired. So could you consider it again to get a new replacement first?" Οι ανθρωποι ειναι απατεωνεις πλεον μου λεν ξεκαθαρα οτι δε το φτιαχνουν το ιδιο και για οποιον αγορασει και τωρα ακομα το κινητο απο το site τους. Τουλαχιστον να μην την πατησει αλλος ΜΑΚΡΙΑ γιατι δε στελνεις ενα μειλ στη εταιρια να δεις αν αυτα που λεει το καταστημα ειναι αληθεια η οχι; απλα ρωτησε τους αν εχουν το ανταλακτικο που χρειαζεσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 σε συνεχεια των ποστς που εκανα για την banggood. "Dear sir, Yes, we are still selling it as we still get it in stock for the last 2 phones. So sorry for the bad solution to you on this problem. We just contacted with the manufacturer and they said the repair parts cannot be found anymore. We haven't considered too much on the possibility that what if the customer get the newman n1 broken then cannot be repaired after they bought it. For yours we think we can provide you with a new newman n1 or newman n2. The time for you to take it back to China is not the most important point but we just cannot find the repair parts for you to get it repaired. So could you consider it again to get a new replacement first?" Οι ανθρωποι ειναι απατεωνεις πλεον μου λεν ξεκαθαρα οτι δε το φτιαχνουν το ιδιο και για οποιον αγορασει και τωρα ακομα το κινητο απο το site τους. Τουλαχιστον να μην την πατησει αλλος ΜΑΚΡΙΑ Ναι αλλά σου λένε να σου στείλουν καινούριο... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandro89 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 το τζαμακι εμπρος απ τη καμερα ανηκει στο πλαστικο καλυμα του κινητου πισω απ το καπάκι. Η κάμερα ανηκει στην πλακέτα, καμία σχέση. Ρε συ αν είναι δυνατόν. Οι μπαταρίες των κινητών φορτίζουν το μέγιστο με 5V DC, και στα ~4.2V είναι πλήρεις, εσύ την χάλασες..Το κινητό δεν πρέπει να έπαθε τίποτα πάντως με 5.5V Το Huawei 3c πού το βρήκες "διαθέσιμο"; Προφανώς έκανα παλμική φόρτιση και μικρής διάρκειας για να ανέβει η τάση της μπαταρίας όσο χρειάζεται για μικρό διάστημα. Αν την άφηνα σε συνεχή αγωγή μέσα σε 2 λεπτά για είχε λιώσει στην κυριολεξία! Με άλλη μπαταρία το κινητό δουλεύει μια χαρά προς το παρόν. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φίλε μου! Παράθεση Nokia 5210--->Nokia 6288--->LG KM900 Arena--->Samsung C3300K Champ---> THL W100---> Cubot Note S Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Προφανώς έκανα παλμική φόρτιση και μικρής διάρκειας για να ανέβει η τάση της μπαταρίας όσο χρειάζεται για μικρό διάστημα. Αν την άφηνα σε συνεχή αγωγή μέσα σε 2 λεπτά για είχε λιώσει στην κυριολεξία! Με άλλη μπαταρία το κινητό δουλεύει μια χαρά προς το παρόν. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φίλε μου! δε χρειαζόταν 5.5V :p θεός σχωρέστην αυτή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siralexvas333 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 καλη χρονιά σε όλους. ήθελα να ρωτήσω στα παιδιά που το κατέχουν... εδώ και 10 μέρες μου ήρθε από aliexpress το τάμπλετ ainol novo spark 9. εχθές και μετά απο 20λεπτη καταγραφή video που έκανα μάλλον κάηκε η οθόνη του . μπορεί κάποιος να μου πει τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλη χρονια σε ολους, Ειμαι νεο μελος εδω και ζηταω την βοηθεια σας, Θελω να αγορασω το POMP C6 απο το pandawill και θελω να ρωτησω : 1. το εχει παρει κανεις αλλος ? 2. η POMP εχει αξιοπιστα κινητα ? 3. διαβασα οτι το pandawill ειναι αξιοπιστο, αξιζει να ψαξω για πιο φτηνο site ? 4. διαβασα επισης μακρυα απο currier και να ζητησω απλο ταχυδρομιο , χρειαζετε να ζητησω καποιο συγκεκριμενο ? 5. επισης διαβασα πληρωμη μονο με PaySafe, σωστο ? 6. αν παραγειλω περισοτερα απο 1 κινητο και το δεμα μεγαλωσει, κινδυνευω ακομα και ο ΕΛΤΑ να με παει τελωνειο ? Σας ευχαριστω εκ προτερον Θανος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλη χρονια σε ολους, Ειμαι νεο μελος εδω και ζηταω την βοηθεια σας, Θελω να αγορασω το POMP C6 απο το pandawill και θελω να ρωτησω : 1. το εχει παρει κανεις αλλος ? 2. η POMP εχει αξιοπιστα κινητα ? 3. διαβασα οτι το pandawill ειναι αξιοπιστο, αξιζει να ψαξω για πιο φτηνο site ? 4. διαβασα επισης μακρυα απο currier και να ζητησω απλο ταχυδρομιο , χρειαζετε να ζητησω καποιο συγκεκριμενο ? 5. επισης διαβασα πληρωμη μονο με PaySafe, σωστο ? 6. αν παραγειλω περισοτερα απο 1 κινητο και το δεμα μεγαλωσει, κινδυνευω ακομα και ο ΕΛΤΑ να με παει τελωνειο ? Σας ευχαριστω εκ προτερον Θανος Για το ΡΟΜΡ θα συμφωνησω με καποιον συμφορουμιτη οτι ειναι για πεταμα. Δεν αξιζει μια. Δες κατι αλλο. Επισης δες geekbyuing Minideal. Pandawill απο καποιους δεν λενε τα καλυτερα. Αν δεν ζητησεις κουριερ θα σου ερθει απλο ταχυδρομειο ΕΛΤΑ, δεν εχουμε κατι αλλο στην ελλαδα. Για το 6 καλυτερα να τα παραγγειλεις 1 προς 1 δεν ξερω τι κινδυνους θα εχεις απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλη χρονια σε ολους, Ειμαι νεο μελος εδω και ζηταω την βοηθεια σας, Θελω να αγορασω το POMP C6 απο το pandawill και θελω να ρωτησω : 1. το εχει παρει κανεις αλλος ? 2. η POMP εχει αξιοπιστα κινητα ? 3. διαβασα οτι το pandawill ειναι αξιοπιστο, αξιζει να ψαξω για πιο φτηνο site ? 4. διαβασα επισης μακρυα απο currier και να ζητησω απλο ταχυδρομιο , χρειαζετε να ζητησω καποιο συγκεκριμενο ? 5. επισης διαβασα πληρωμη μονο με PaySafe, σωστο ? 6. αν παραγειλω περισοτερα απο 1 κινητο και το δεμα μεγαλωσει, κινδυνευω ακομα και ο ΕΛΤΑ να με παει τελωνειο ? Σας ευχαριστω εκ προτερον Θανος Φιλε μου Θανο,πληρωμη μονο με paypal για να εισαι καλλημενος σφαιρικα. Καλυτερα καποιο επωνυμο πχ lenovo-zte-huawei κτλ ειναι γνωστες μαρκες και αξοιπιστες. Θα ελεγα minideal-to2c τσεκαρισμανα καταστηματα με παρα πολλες αγορες εκατερωθεν. Καλυτερα ενα-ενα και με απλο ταχυδρομιο(sp). Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Παιδιά επειδή είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω με απλο sp, εκτός απο τη διαφορά ημερών παράδοσης υπάρχει κάτι άλλο διαφορετικό απο το EMS π.χ. στο φέρνει ο ταχυδρόμος σπίτι ή πρέπει να μαντέψεις πότε θα είναι στο ταχυδρομείο για να παω να το πάρω μόνος μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Παιδιά επειδή είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω με απλο sp, εκτός απο τη διαφορά ημερών παράδοσης υπάρχει κάτι άλλο διαφορετικό απο το EMS π.χ. στο φέρνει ο ταχυδρόμος σπίτι ή πρέπει να μαντέψεις πότε θα είναι στο ταχυδρομείο για να παω να το πάρω μόνος μου ? Σε εμενα πολλες φορες,και εαν ειμαστε σπιτι το φερνει,διαφορετικα αφηνει ενημερωτικο χαρτακι για το ποτε μπορω να παω να παραλαβω απο το κοντηνοτερο καταστημα Ελτα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts