Evaggelos1 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μπορει το Tinydeal να μην εχει σαν καταστημα το καλυτερο ονομα αναμεσα στα μελη του φορουμ, αλλα θελω να πω οτι το ενημερωτικο τους μαιλ σχετικα με την αποστολη του αντικειμενου που αγορασες, ειναι οτι καλυτερο! Πληρης ενημερωση. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μπορει το Tinydeal να μην εχει σαν καταστημα το καλυτερο ονομα αναμεσα στα μελη του φορουμ, αλλα θελω να πω οτι το ενημερωτικο τους μαιλ σχετικα με την αποστολη του αντικειμενου που αγορασες, ειναι οτι καλυτερο! Πληρης ενημερωση. Θα συμφωνήσω. Κι εγώ μικρο πράγματα από εκεί ψωνίζω και όσες φορές χρειάστηκα ακύρωση παραγγελίας και επιστροφή χρημάτων έγινε σε ένα 24ωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 καλησπερα παιδια, σημερα μου εστειλαν κατι που παρηγγειλα απο Κίνα (minideal ) αλλα δεν αναγνωριζει το tracking number το site τησ sing.post. μεχρι να φτασει το πακετο Ελλάδα, από που το παρακολουθούμε ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Περίμενε 2 3 μερες και μετα τσεκαρε το tr number Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Αν θες να μη δεις κινητό ποτέ και να αποφεύγουν να σου δώσουν τα λεφτά πίσω λέγοντας όλο ψέματα πως κάτι συνέβη, ψωνισε άφοβα... :p Το χειρότερο site που ψωνισα ποτέ, ευτυχώς που υπάρχει το PayPal και πήρα τα λεφτά μου πίσω... #TomBottom καταλαβα.delete ηδη απο τα bookmarks μου Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrvaggos Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 καλησπέρα σας. σκεφτομαι να πάρω το letv le 2 και το flosmall το έχει φθηνά σε σχέση με άλλα μαγαζιά. Εχει κάποιος εμπειρία απο το συγκεκριμένο κατάστημα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Σήμερα προσπάθησα να κάνω αγορά απευθείας από PayPal χωρίς το γνωστό τρικ! Παρότι η αγορά ολοκληρώθηκε και μου εστάλη και mail, στο PayPal activity δεν φαίνεται να έχει γίνει αγορά και πηγαίνοντας στο προφίλ μου στο gearbest μου βγάζει waiting for payment! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160513/9c61e81339d35c8a7fefa485b24b6229.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewssl Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Δεν έχουν φανεί στα ελτα κάποια από sg post με ημερομηνίες τέλη Μαρτίου 12 Μαρτίου παρηγγειλα απο minideals κι ενώ δείχνει οτι γράφει Ελλάδα , στα ΕΛΤΑ δεν φαινεται. Ενώ στου εξωτερικού φαινεται οτι ειναι Ελλάδα. Ειναι δλδ γενικό ; Πάμε για dispute ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Σήμερα προσπάθησα να κάνω αγορά απευθείας από PayPal χωρίς το γνωστό τρικ! Παρότι η αγορά ολοκληρώθηκε και μου εστάλη και mail, στο PayPal activity δεν φαίνεται να έχει γίνει αγορά και πηγαίνοντας στο προφίλ μου στο gearbest μου βγάζει waiting for payment! Μη νομίζεις αδίκως , οτι έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σου. Το email από το gear , αλλά κ από άλλα μαγαζιά , όπως πχ. banggood , στέλνεται αυτόματα και δεν σημαίνει τίποτα. Αν δεν σου βγάλει ολοκλήρωση παραγγελίας στο paypal και στο ιστορικό των παραγγελιών σου στο λογαριασμό που έχεις στο gear, η συναλλαγή παραμένει σε εκκρεμότητα. Πρέπει να δοκιμάσεις με τα "κόλπα", για να περάσει από paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Ούτε στο ιστορικό PayPal αλλά ούτε και του gearbest δείχνει ότι έγινε η παραγγελία! Άρα δεν ολοκληρώθηκε! Πάλι νταβατζιλίκι PayPal! Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) στο vick mall περναει το pay pal kκανονικα και στισ ευρωπαικες αποθηκες ,αλλα εχουν καπελο εκει Edited May 13, 2016 by aitos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Από minideal θα πάρω τηλέφωνο το Σ/Κ! Θα δοκιμάσω και εκεί Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 12 Μαρτίου παρηγγειλα απο minideals κι ενώ δείχνει οτι γράφει Ελλάδα , στα ΕΛΤΑ δεν φαινεται. Ενώ στου εξωτερικού φαινεται οτι ειναι Ελλάδα. Ειναι δλδ γενικό ; Πάμε για dispute ε; Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με SG post. Φαίνεται ότι ταχα ήλθε το δέμα Ελλάδα και στα ΕΛΤΑ δεν φαίνεται τπτ Θα περιμένω μια βδομάδα ακόμα εγώ και μετά dispute και claim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Καλησπέρα αγοράζει κανείς απο coolicool / e-fox; είναι αξιόπιστα;;; Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewssl Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Σε ευχαριστώ prostimer για την απάντηση. Θα πράξω το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Καλησπέρα αγοράζει κανείς απο coolicool / e-fox; είναι αξιόπιστα;;; Πιστευω να καταλαβαινεις την απαντηση αφου δεν αναλαμβανει κανεις να στην δωσει.:) Τι θες να μπλεξεις; Εκτος αν βρηκες κατι τζαμπα! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Καλησπέρα αγοράζει κανείς απο coolicool / e-fox; είναι αξιόπιστα;;; Εγώ απο coolicool εχω πάρει παρα πολλές παραγγελίες ακριβά και φτηνά είναι άψογο και μια φορά που χρειάστηκα επιστροφή με εγγύηση κινητό δεν έφεραν καμία αντίρρηση όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Πιστευω να καταλαβαινεις την απαντηση αφου δεν αναλαμβανει κανεις να στην δωσει.:) Τι θες να μπλεξεις; Εκτος αν βρηκες κατι τζαμπα! Εγώ απο coolicool εχω πάρει παρα πολλές παραγγελίες ακριβά και φτηνά είναι άψογο και μια φορά που χρειάστηκα επιστροφή με εγγύηση κινητό δεν έφεραν καμία αντίρρηση όλα καλά. ευχαριστώ παιδιά. μόνο απο βικ έχω αγοράσει μέχρι τώρα. έχει κάτι σε απίστευτη τιμή και με τρώει το χέρι μου... Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Το coolicool μπορει να κανει καποιες βλακειες που και που αλλα δεν ειναι σαβουρομαγαζο ,μην τα κανουμε ολα ισιωμα ρε παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokojojobobo Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 καλησπερα, θελω να ρωτησω αν το antelife παραμενει αξιοπιστο , ειδικοτερα σε αποστολες κινητων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με SG post. Φαίνεται ότι ταχα ήλθε το δέμα Ελλάδα και στα ΕΛΤΑ δεν φαίνεται τπτ Θα περιμένω μια βδομάδα ακόμα εγώ και μετά dispute και claim. Εχει συμβει και σεμενα,λιγη υπομονη,θα ερθει ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα, θελω να ρωτησω αν το antelife παραμενει αξιοπιστο , ειδικοτερα σε αποστολες κινητων :) ειναι πολυ αργο,εχω ακυρωσει 3 παραγγελιες μαζι τους για αυτο τον λογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παιδιά ισχύει ότι οι παραγγελίες από SG καθυστερούν τελευταία πολύ?? (παραγγελία από vickmail) Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παιδιά ισχύει ότι οι παραγγελίες από SG καθυστερούν τελευταία πολύ?? (παραγγελία από vickmail) Ευχαριστώ!!! απο οτι διαβαζω ναι,αλλα δεν ειναι θεμα δικο τους,ειχε συμβει και με δικη μου παραγγελια,ηρθε αρκετα καθυστερημενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 απο οτι διαβαζω ναι,αλλα δεν ειναι θεμα δικο τους,ειχε συμβει και με δικη μου παραγγελια,ηρθε αρκετα καθυστερημενα Ευχαριστώ......οπότε να οπλιστώ με υπομονή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Θα ήθελα μια γνώμη ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑ , να διαλέξω .... Available Shipping Methods α) Auto(Free) ή Netherlands Post (SF) ? ( με ενδιαφέρει να μην έχω κυρίως πρόβλημα με τελωνεία ! ) . Προκειται για αγορα απο Κινα με το gearbest Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts